כונות Ghost Ring
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כונות Ghost Ring
לאחרונה עלה כמה פעמים הנושא של כוונת אחורית בצורת טבעת....מקריאה באתרים שונים דומה שהשימוש בכוונת שכזו משפר פלאים את החזרה לתמונת כוונות מהירה... מי יכול לנדב מנסיונו?
וכמובן.... היכן ניתן לרכוש ומה טווח המחירים?

וכמובן.... היכן ניתן לרכוש ומה טווח המחירים?

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
יש של AMERIGLO בכל מיני צורות ואני חושב שניתן להזמין באינטרנט.
עכשיו תלוי על מה אתה הולך להרכיב אותן.
אם יש לך רשיון לאקדח אחד ויחיד שאותו אתה נושא עליך יום יום אז הייתי מציע לך לשקול את הרעיון הזה שנית.
הכוונת הזו גדולה יותר מכוונת סטנדרטית ויכולה להפריע לך בנשיאה מוסלקת מתחת לבגדים, וכמובן גם לקרוע לך חולצות. אני עדיין לא מצאתי שום פסול בכוונת להב אתנח..היא מאפשרת לך את מירב הגמישות והדיוק. בירי מהיר אתה יכול להתרכז רק על הלהב ובירי מדוייק למרחקים ארוכים אתה יכול להשיג תמונת כוונות מדוייקת (מה שכוונת גוסט לא יכולה לתת לך).
א.
עכשיו תלוי על מה אתה הולך להרכיב אותן.
אם יש לך רשיון לאקדח אחד ויחיד שאותו אתה נושא עליך יום יום אז הייתי מציע לך לשקול את הרעיון הזה שנית.
הכוונת הזו גדולה יותר מכוונת סטנדרטית ויכולה להפריע לך בנשיאה מוסלקת מתחת לבגדים, וכמובן גם לקרוע לך חולצות. אני עדיין לא מצאתי שום פסול בכוונת להב אתנח..היא מאפשרת לך את מירב הגמישות והדיוק. בירי מהיר אתה יכול להתרכז רק על הלהב ובירי מדוייק למרחקים ארוכים אתה יכול להשיג תמונת כוונות מדוייקת (מה שכוונת גוסט לא יכולה לתת לך).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אמיר890 כתב:ולמה היא נקראת Ghost Ring?
כי כשאתה מסתכל דרך החריר הגדול הזה אתה לא בדיוק רואה אותו. הוא הופך למין "הילה" כזו סביב הלהב שעליו אתה מתמקד במבט ולכן זה נקרא GHOST.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות