הצפת הפורום בהודעות ישנות ומיחזורן

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

הצפת הפורום בהודעות ישנות ומיחזורן

על ידי נועם » 24 יולי 2007, 22:00

שלום חברים,

אני קורא כל הודעה הנכתבת בסליק מאז שהקמנו אותו בסוף 2002. בתחילת הימים הגבתי לכל הודעה, לאחר מכן צמצמתי את הכתיבה ולאחרונה ירד מספר השעות בהן אני חשוף לרשת ולסליק בפרט בשל העבודה (יש בטרקטורים GPעץ אבל עדיין לא אינטרנט..) והנסיכה בת ארבעת החודשים שלי.

צר לי לראות ולקרוא כי מספר חברים בפורום אינם מקפידים על כללי הכתיבה שנוסחו על ידי מנהל האתר וחייבים להיות מקובלים על כל הכותבים כאן.
(לקוראים תינתן הקלה מסויימת כל עוד לא יגיבו..)

לרענון הזיכרון ניתן לקרוא את כללי הכתיבה בפורומים כאן :

http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=136

דוגמה "טובה" למה שגרם לי לפתוח את הנושא הינה ההודעה הזו :

http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=634

אשכול שנפתח בחודש פברואר 2003 - למעלה מארבע שנים לאחר פתיחת האשכול מגיב המגיב..

באשכולות בהם מפרסם אדם מוצר למכירה וטלפון להתקשרות - אנא - צרו קשר עם המוכר טלפונית, במידה ואתם מעוניינים בפרטים כלשהם או בביצוע הרכישה עצמה. צאו מנקודת הנחה כי אדם המוכר ציוד ואינו כותב בסליק דרך קבע, אינו נכנס לפורומים בתדירות מספקת על מנת לתת תגובה לשאלות, מעבר לעובדה כי בציון מספר הטלפון מודיע המפרסם כי הוא מעוניין שיפנו אליו טלפונית ולא ברשת.

בסליק מקובל בד"כ להשעות גולש לאחר שקיבל הזהרות בפנייה פרטית / מייל ולאחר ש "כלו הקיצין". אני גולש וכותב מדי פעם באתרים אחרים המנהלים מערכות פורומים (בארץ ובחו"ל) באותם אתרים ובניהם "פרש", ביצוע של הנ"ל גורר חסימה מיידית של ההודעה והשעיית הכותב לתקופת התקררות או בכלל. תרבות הכתיבה כאן חייבת להשתנות, אנחנו כותבים כמו שאנחנו נוהגים על הכביש... בבקשה, קצת עדינות, קצת סבלנות וסובלנות.. קצת ענווה.. לא יזיקו לאף אחד.

מבלי לנקוב בשמות, כל אחד את שלו יודע, כל אחד שייקח בבקשה לתשומת ליבו.

לימים טובים (בליל ט' באב, שאמור היה להרביץ בנו חלק מהנ"ל)

ברוח טובה.

נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי riko » 25 יולי 2007, 12:50

שאלה אינפורמטיבית הנובעת מחוסר ידע טכני במערכות פורומים - מה המשמעות של "הקפצת" נושא מלפני כמה שנים, אני מתכוון מעבר לחוסר רלוונטיות, האם זה משפיע על המערכת בצורה כלשהי ?
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 25 יולי 2007, 13:03

חוץ מהטרדה ואי עמידה באתיקת רשת בסיסית, אין בכך פגיעה במערכת עצמה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד