סוחרי נשק ואחריות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סוחרי נשק ואחריות
אחרי שעברתי את שלב א' בדיון (סיוע בבחירת אקדח - אחרי שהלכתי לכמה סוחרים לבדיקת סוגים שונים של אקדחים מבחינת הנוחות ביד, המשקל... אני בדילמה לעניין גלוק האם 17,19, 19C - אבל אני עדיין קורא את ההודעות בפורום בקשר לדיונים הללו - וגם טרם יריתי בהם)
הגיע שלב ב' - מי יתן לי בכלל להתנסות בירי על הדגמים שאני מתעניין בהם (אזור מרכז).
ושלב ג' - אצל מי כדאי לקנות את הנשק. נראה לי שסוחר הוא סוחר והוא מעוניין למכור לך את מה שהוא רוצה למכור ולא את מה שאתה רוצה לקנות.
במרכז יש את האופציות הבאות - ת"א (להב + בול), כפר סבא (לא יודע איך קוראים לו אבל אמרו לי שבקניות יש מקום), ראשון לציון (מאיר רוט שכבר הבנתי שהוא מומלץ אבל זה קצת רחוק לי)
בקשר לאופציות הנ"ל, אבקש לקבל דעה גם לגבי אמינות, מי יתן לי יותר הטבות ברכישה (לא בהרכח כסף אלא אביזרים ו/או אימונים וכד') ומי יגבה אותי בסופו של דבר באחריות על הנשק בצורה הטובה ביותר
תודה
הגיע שלב ב' - מי יתן לי בכלל להתנסות בירי על הדגמים שאני מתעניין בהם (אזור מרכז).
ושלב ג' - אצל מי כדאי לקנות את הנשק. נראה לי שסוחר הוא סוחר והוא מעוניין למכור לך את מה שהוא רוצה למכור ולא את מה שאתה רוצה לקנות.
במרכז יש את האופציות הבאות - ת"א (להב + בול), כפר סבא (לא יודע איך קוראים לו אבל אמרו לי שבקניות יש מקום), ראשון לציון (מאיר רוט שכבר הבנתי שהוא מומלץ אבל זה קצת רחוק לי)
בקשר לאופציות הנ"ל, אבקש לקבל דעה גם לגבי אמינות, מי יתן לי יותר הטבות ברכישה (לא בהרכח כסף אלא אביזרים ו/או אימונים וכד') ומי יגבה אותי בסופו של דבר באחריות על הנשק בצורה הטובה ביותר
תודה
- תרמתי למען הסליק

לגבי סוחר הגון
בכל פניה שלי לקל-ויי ברמת גן קיבלתי שרות מעל ומעבר בלי סיפורים ובלי חוכמות !
לגבי אביזרים אחריות וכ"ו
בעיקרון כל סוחרי הנשק מגבים את הכלי באחריות לשנה לפחות אבל זה לא מונע ממך לשאול אותם בדיוק ,מרבית הסוחרים יספקו כחלק מהעסקה גם נרתיק בסיסי אחד לנשק כל השאר פתוח למסע ומתן (למשל ערכת ניקוי שעלותה פחות מ100 ש"ח לצרכן יכולה לבוא בחשבון)
חלק מהמטווחים כוללים בעיסקה גם את ההדרכה הראשונית ולפעמים מנוי לתקופה מסוימת למטווח (לא כולל תחמושת כמובן) .
בקיצור כמו בכל עסקה אחרת הכל ענין של הצע וביקוש ומו"מ .
בכל פניה שלי לקל-ויי ברמת גן קיבלתי שרות מעל ומעבר בלי סיפורים ובלי חוכמות !
לגבי אביזרים אחריות וכ"ו
בעיקרון כל סוחרי הנשק מגבים את הכלי באחריות לשנה לפחות אבל זה לא מונע ממך לשאול אותם בדיוק ,מרבית הסוחרים יספקו כחלק מהעסקה גם נרתיק בסיסי אחד לנשק כל השאר פתוח למסע ומתן (למשל ערכת ניקוי שעלותה פחות מ100 ש"ח לצרכן יכולה לבוא בחשבון)
חלק מהמטווחים כוללים בעיסקה גם את ההדרכה הראשונית ולפעמים מנוי לתקופה מסוימת למטווח (לא כולל תחמושת כמובן) .
בקיצור כמו בכל עסקה אחרת הכל ענין של הצע וביקוש ומו"מ .
טריגר כתב:קל וי
ואם מוכן טיפה להצפין אמליץ לך בחום על [b]מטווח העיר בנתניה.[/b]
גם שם תקבל שירות מעולה.
גם אני מצטרף להמלצה על מטווח העיר .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

אם אתר מעוניין לקנות גלוק שווה לך להרחיק עד לקצרין - לחנות/מטווח של שרקן.
הוא נותן 5 שנים אחריות + חבילת הטבות שלא תקבל בשום מקום אחר.
כיוון שאתה לא רוכש נשק כל יום, כדאי לך לשקול את זה.
א.
הוא נותן 5 שנים אחריות + חבילת הטבות שלא תקבל בשום מקום אחר.
כיוון שאתה לא רוכש נשק כל יום, כדאי לך לשקול את זה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ישנם בארץ לא מעט סוחרי נשק הגונים, מכובדים וישרים.
יש בצפון הרחוק והקרוב, יש במרכז בין חדרה לגדרה ויש רחמנא ליצלן גם בדרום.
אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אשמח לתת לך שירות טוב והוגן, אם תדרים לנגב המערבי.
נעם.
אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אשמח לתת לך שירות טוב והוגן, אם תדרים לנגב המערבי.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אחריות, שירות וסוחר שעומד מאחורי האחריות שלו הם לא פחות חשובים מאשר עוד 100 שח פחות במחיר של הכלי.
את הגלוק שלי קניתי בקל-וי. רצה הגורל ונסדקו פני הנוקר כשהנשק היה עדיין באחריות (למזלי חודש לפני תום האחריות) והיה צורך להחליף צינה.
מדובר בחלק שעולה לסוחר בערך 2000 שח, ולצרכן הסופי בסביבות ה-3000שח.
הגלוקים מגיעים לארץ בדרך לא דרך בגלל מגבלות היצוא מהאיחוד האירופי, ועוברים דרך מליון ידיים.
כמובן שכל אחד בשרשרת המזון (פרט לקל-וי) ניסו להעיף את תפוח האדמה הלוהט הזה מאחד לשני כי מדובר בחלק יקר מאד. בסופו של דבר אחרי תלאות מרובות ו-9 חודשים הצליחו בדרך לא דרך להשיג לי צינה מקורית של גלוק.
בינתיים:
- קל-וי הורידו צינה + קנה מאחד הגלוקים שיש להם בתצוגה ונתנו לי אותם כדי שיהיה לי עם מה ללכת.
- הם אפילו הציעו לי אקדח אחר (אבל לא בא לי לעבור את כל הבלגן עם משרד הפנים)
- כשהתארך התהליך הם הוציאו 2000 שח מהכיס שלהם וקנו צינה חדשה על חשבונם.
- את הצינה הזו לא קיבלתי, כי שבוע אחרי, הצליחו בדרך לא דרך להשיג צינה אחרת דרך אחד היבואנים.
בתכלס בשורה תחתונה: לכל אורך הדרך היה לי אקדח שמיש, קיבלתי צינה חדשה ונוצצת, וכל זה לא עלה לי אגורה.
מסקנה שלי: אם הייתי צריך לקנות נשק לא הייתי חושב פעמיים והולך לקל-וי.
אבל לאור הנסיון שלי הייתי שוקל את שרקן כי הוא נותן אחריות של 5 שנים לעומת שנה-שנתיים שנותנים כל האחרים.
א.
את הגלוק שלי קניתי בקל-וי. רצה הגורל ונסדקו פני הנוקר כשהנשק היה עדיין באחריות (למזלי חודש לפני תום האחריות) והיה צורך להחליף צינה.
מדובר בחלק שעולה לסוחר בערך 2000 שח, ולצרכן הסופי בסביבות ה-3000שח.
הגלוקים מגיעים לארץ בדרך לא דרך בגלל מגבלות היצוא מהאיחוד האירופי, ועוברים דרך מליון ידיים.
כמובן שכל אחד בשרשרת המזון (פרט לקל-וי) ניסו להעיף את תפוח האדמה הלוהט הזה מאחד לשני כי מדובר בחלק יקר מאד. בסופו של דבר אחרי תלאות מרובות ו-9 חודשים הצליחו בדרך לא דרך להשיג לי צינה מקורית של גלוק.
בינתיים:
- קל-וי הורידו צינה + קנה מאחד הגלוקים שיש להם בתצוגה ונתנו לי אותם כדי שיהיה לי עם מה ללכת.
- הם אפילו הציעו לי אקדח אחר (אבל לא בא לי לעבור את כל הבלגן עם משרד הפנים)
- כשהתארך התהליך הם הוציאו 2000 שח מהכיס שלהם וקנו צינה חדשה על חשבונם.
- את הצינה הזו לא קיבלתי, כי שבוע אחרי, הצליחו בדרך לא דרך להשיג צינה אחרת דרך אחד היבואנים.
בתכלס בשורה תחתונה: לכל אורך הדרך היה לי אקדח שמיש, קיבלתי צינה חדשה ונוצצת, וכל זה לא עלה לי אגורה.
מסקנה שלי: אם הייתי צריך לקנות נשק לא הייתי חושב פעמיים והולך לקל-וי.
אבל לאור הנסיון שלי הייתי שוקל את שרקן כי הוא נותן אחריות של 5 שנים לעומת שנה-שנתיים שנותנים כל האחרים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

חשבתי להגיע אליך
נועם כתב:ישנם בארץ לא מעט סוחרי נשק הגונים, מכובדים וישרים.
נעם.
אבל לצערי פינו הרבה מהחברים שלי מגוש קטיף, אז אין לי כ"כ מה לחפש שם באיזור. למרות המרחק - ההמלצות הרבות עליך בהחלט גרמו לי כמעט להיכנס לאוטו ולהגיע אליך (אולי תפתח סניף באיזור המרכז???)
היו כאן הרבה תגובות טובות על מאיר רוט, נראה לי שאני אלך אליו כי זה יותר נגיש עבורי מאשר נתניה
- תרמתי למען הסליק

אני מצתרף להמלצה על מטווח נתניה --דידי ואבי.
ואני מצרף גם סיפור קטן בשביל להמחיש את הנושא.
אני חיכיתי הרבה זמן לקבלת הרשיון השני לי שהתעקב מסיבות שונות, ביוזמתו של דידי הוא ניגש למשרד הפנים משך חוטים עשה בירורים ועזר לי המון גם בחידוש של הנשק הישן וגם פרוצדורה של הנשק החדש.
השירות שיקבלתי היה הרבה מעבר לנדרש,מצופה, וזה בגלל האישיות שעומדת מאחורי המטווח.
יש אנשים יעשו בשביל אדם צעד אחר, ויש אנשים כמו דידי ואבי שילכו אפילו ק"מ אם צריך.
ואני מצרף גם סיפור קטן בשביל להמחיש את הנושא.
אני חיכיתי הרבה זמן לקבלת הרשיון השני לי שהתעקב מסיבות שונות, ביוזמתו של דידי הוא ניגש למשרד הפנים משך חוטים עשה בירורים ועזר לי המון גם בחידוש של הנשק הישן וגם פרוצדורה של הנשק החדש.
השירות שיקבלתי היה הרבה מעבר לנדרש,מצופה, וזה בגלל האישיות שעומדת מאחורי המטווח.
יש אנשים יעשו בשביל אדם צעד אחר, ויש אנשים כמו דידי ואבי שילכו אפילו ק"מ אם צריך.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד