נרתיק אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק אקדח
לק"י
יש לי ברטה 9 קצר (לא יודע מה הדגם כי הוא ישן)
שאלתי היא איז נרתיק כדאי
יש לי נרתיק עור ישראלי פשוט הוא די נוח בנשיאה חיצונית אבל לא בפנימית
האם כדאי להיתרגל לעור בפנימי (כי אני מעדיף אותו מוסלק) או ליקנות נרתיק בד בישביל פנימי
השאלה הנוספת היא איפה כדאי ליקנות אני תושב שומרון כל שבוע לפחות 4 פעמים במרכז
בתומ"ר
נחמן
יש לי ברטה 9 קצר (לא יודע מה הדגם כי הוא ישן)
שאלתי היא איז נרתיק כדאי
יש לי נרתיק עור ישראלי פשוט הוא די נוח בנשיאה חיצונית אבל לא בפנימית
האם כדאי להיתרגל לעור בפנימי (כי אני מעדיף אותו מוסלק) או ליקנות נרתיק בד בישביל פנימי
השאלה הנוספת היא איפה כדאי ליקנות אני תושב שומרון כל שבוע לפחות 4 פעמים במרכז
בתומ"ר
נחמן
- סליקאי ארד

אופן הנשיאה (פנימי/חיצוני/קרסול/כתף/פאוצ' וכו') והנרתיק המתאים תלויים במבנה גוף, צורת לבוש אופיינית, סדר יום (ישיבה, נהיגה, הליכה), רמת האיומים שקובעת את מהירות השליפה הנדרשת לעומת ההסלקה וכו'.
ללכת תמיד עם אותו נרתיק זה כמובן טוב מבחינת אימון שליפה אחיד, אך אני באופן אישי בגלל השיקולים לעיל משתמש ב- 3 צורות נשיאה לסירוגין: שני נרתיקים חיצוניים (אחד לעבודה שם אני זקוק להסלקה גבוהה יותר ואחר לנהיגה ולמצבים בהם אני פוגע מעט בהסלקה, אך מקבל נשיאה מאוד נוחה) ופאוצ' לימים בהם נדרשת הופעה ייצוגית (חולצה במכנסיים).
איפה ומה לקנות תלוי גם בתקציב ובזמן שאתה יכול להשקיע.
אפשר לקנות מוכן בחנות, אפשר להזמין באינטרנט ואפשר לבנות בהזמנה אישית.
בתקופה האחרונה הזמנתי כמה נרתיקים בתפירה אישית. זה לוקח זמן, עולה קצת יותר, אך לדעתי התוצאה שווה.
ללכת תמיד עם אותו נרתיק זה כמובן טוב מבחינת אימון שליפה אחיד, אך אני באופן אישי בגלל השיקולים לעיל משתמש ב- 3 צורות נשיאה לסירוגין: שני נרתיקים חיצוניים (אחד לעבודה שם אני זקוק להסלקה גבוהה יותר ואחר לנהיגה ולמצבים בהם אני פוגע מעט בהסלקה, אך מקבל נשיאה מאוד נוחה) ופאוצ' לימים בהם נדרשת הופעה ייצוגית (חולצה במכנסיים).
איפה ומה לקנות תלוי גם בתקציב ובזמן שאתה יכול להשקיע.
אפשר לקנות מוכן בחנות, אפשר להזמין באינטרנט ואפשר לבנות בהזמנה אישית.
בתקופה האחרונה הזמנתי כמה נרתיקים בתפירה אישית. זה לוקח זמן, עולה קצת יותר, אך לדעתי התוצאה שווה.
- סליקאי טיטניום

כן. יש במושב דקל (לא רחוק מנירים) בחור נחמד בשם אלון שתופר מוצרים מעור, חגורות,נרתיקים, תיקים וגם, גם אוכפים לגמלים. אלון עוסק גם בייצור מוצרים מבוססי גרנולה, תאווה לחיך.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד