מחפש מטווח לירי באוויר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מחפש מטווח לירי באוויר
חברי פורום,
לכבוד הריונה השני של אשתי שהחל לא מזמן, אני מחפש מטווח בו אוכל לירות באוויר.
באם יש כזה דבר, אשמח להזמין חברי סליק להצטרף (אחרי הלידה).
למיטב ידיעתי, המקום היחיד בארץ בו יורים אש אוטומטית באוויר הוא בכפרים דרוזיים. אשמח לקבל תיקונים (ולהסתפק בירי בודד, ואפילו אופקי בלבד).
לכבוד הריונה השני של אשתי שהחל לא מזמן, אני מחפש מטווח בו אוכל לירות באוויר.
באם יש כזה דבר, אשמח להזמין חברי סליק להצטרף (אחרי הלידה).
למיטב ידיעתי, המקום היחיד בארץ בו יורים אש אוטומטית באוויר הוא בכפרים דרוזיים. אשמח לקבל תיקונים (ולהסתפק בירי בודד, ואפילו אופקי בלבד).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
צלחות חרס
שלום לך !
לא יותר פשוט לירות בצלחות חרס במטווחי "דני היי" בקיסריה ?
גיא
לא יותר פשוט לירות בצלחות חרס במטווחי "דני היי" בקיסריה ?
גיא
לפני 3 שנים היית הולך למטווח שנימא ליד כלא הבו כביר
היה אפשר שם לירות ברובה אויר וגם ברובה קרבין וגם ב M16 בקוטר 0.22
המחיר היה ממש זול
מציעה לך לבדוק אם זה עדיין פתוח
וכמה זה עולה ומה הישתנה
היה אפשר שם לירות ברובה אויר וגם ברובה קרבין וגם ב M16 בקוטר 0.22
המחיר היה ממש זול
מציעה לך לבדוק אם זה עדיין פתוח
וכמה זה עולה ומה הישתנה
נערך לאחרונה על ידי Danik בתאריך 17 מרץ 2003, 21:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
הגזענות במקרה הנ"ל אינה במקומה!
כמה מאיתנו ישנים בשקט בעת שגששים בדואים כל לילה על גדר המערכת.
ואשר לתרומת העדה הדרוזית לבטחון ישראל - על זה אני מקווה אין עוררין.
סליחה לבני העדות חברים לנשק שנפגעו מאשכול זה.
ארנולד אם אינך יכול להתאפק .
בכל שטח אש של צה"ל ניתן לירות באויר כמו כן אפשר לעשות מילואים בנ"מ.
אגדות מלחשות על אפללו שהודח מקורס טייס וביקש להמשיך את שרותו בנ"מ
כנשאל לפשר הבחירה ? ענה:
"אפללו לא טס? - אף אחד לא טס!!!
כמה מאיתנו ישנים בשקט בעת שגששים בדואים כל לילה על גדר המערכת.
ואשר לתרומת העדה הדרוזית לבטחון ישראל - על זה אני מקווה אין עוררין.
סליחה לבני העדות חברים לנשק שנפגעו מאשכול זה.
ארנולד אם אינך יכול להתאפק .
בכל שטח אש של צה"ל ניתן לירות באויר כמו כן אפשר לעשות מילואים בנ"מ.
אגדות מלחשות על אפללו שהודח מקורס טייס וביקש להמשיך את שרותו בנ"מ
כנשאל לפשר הבחירה ? ענה:
"אפללו לא טס? - אף אחד לא טס!!!
- סליקאי זהב
קולונל.
לא הכל חושפים בלילה הראשון
בנושא החפלות.
יצא לי להשתתף לפני מס' שנים באחד מארועי "כנס הפרלמנטים" של העמק / הגליל / השרון / וכו'.
הכנס נערך בחצר תל חי וכטוב ליבם של הנערים (גיל ממוצע 70) בבירה ובקציצות (שעשויות מ"בקר נמוך") שלף אחד מה"חברה'" אקדח תופי ישן וירה לעבר הירח.
לקח לי 10 דקות להרגיע את אחד האורחים שנכחו במקום (אל"מ מ' ששימש כמפקד העוצבה המרחבית) שחשש שהארוע יקפיץ את כל הגיזרה.
אגב, האל"מ הנ"ל התקדם יפה בסולם הדרגות, הפף לרמטכ"ל ולא מזמן גם לשר בטחון...
מיותר לציין כי ירי שלא במטווח הוא עבירה פלילית שמעבר לסיכון חיי אדם שכרוך בה (וסיכון רשיונו וחרותו של היורה), כל ארוע כזה משמש כ"לחם" למתנגדי הנשק הפרטי בישראל.
לא הכל חושפים בלילה הראשון

בנושא החפלות.
יצא לי להשתתף לפני מס' שנים באחד מארועי "כנס הפרלמנטים" של העמק / הגליל / השרון / וכו'.
הכנס נערך בחצר תל חי וכטוב ליבם של הנערים (גיל ממוצע 70) בבירה ובקציצות (שעשויות מ"בקר נמוך") שלף אחד מה"חברה'" אקדח תופי ישן וירה לעבר הירח.
לקח לי 10 דקות להרגיע את אחד האורחים שנכחו במקום (אל"מ מ' ששימש כמפקד העוצבה המרחבית) שחשש שהארוע יקפיץ את כל הגיזרה.
אגב, האל"מ הנ"ל התקדם יפה בסולם הדרגות, הפף לרמטכ"ל ולא מזמן גם לשר בטחון...
מיותר לציין כי ירי שלא במטווח הוא עבירה פלילית שמעבר לסיכון חיי אדם שכרוך בה (וסיכון רשיונו וחרותו של היורה), כל ארוע כזה משמש כ"לחם" למתנגדי הנשק הפרטי בישראל.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
גם לי יצא להקלע אל חפלה מקומית, אחד החברים הדרוזים שלי הציע לי לקפוץ לחצי שעה.
בעודנו יושבים, שני אזרחים וותיקים כבר יצאו עם הנשק, ומשום מה שניהם, בתיאום מוחלט, פתחו באש לעבר הירח....
אני לא יודע, אולי פשוט יש לכולם שם חשבון לא סגור איתו...
עומר.
בעודנו יושבים, שני אזרחים וותיקים כבר יצאו עם הנשק, ומשום מה שניהם, בתיאום מוחלט, פתחו באש לעבר הירח....

אני לא יודע, אולי פשוט יש לכולם שם חשבון לא סגור איתו...

עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
אילן ידידי,
בדברי לא היה כל שמץ של גזענות וגם לא התייחסתי לדרוזים שאני מוריד בפניהם את הכובע פעמיים (פעם אחת על השרות בצה"ל, ופעם שנייה על ההשפלה שהם עוברים במדינה ומקבלים חזרה אצבע משולשת על ההתנדבות הזו).
ולעצם העניין, במהלך חיי השתתפתי בחאפלות של ערבים יותר מכמות אצבעות ידיך ורגליך גם אם תספור אותם יותר מפעמיים ונושא הירי מוכר לי מאוד כולל צפייה באורח בחאפלה שניפגע מירי כזה.
בנוסף אם תבקר בנצרת עלית ותלון שם לילה אחד ולא חשוב באיזה יום בשבוע, תשמע את הירי מהכפרים בסביבה מבלי להתאמץ כלל.
מאחר והפורום הזה לא בא לפגוע בכוחות הבטחון, לא אציין פה מה שמעתי במו אוזני מאחד הקצינים הבכירים ביותר במרחב צפון על הירי הזה והטיפול שלהם בארועים כאלה.
בדברי לא היה כל שמץ של גזענות וגם לא התייחסתי לדרוזים שאני מוריד בפניהם את הכובע פעמיים (פעם אחת על השרות בצה"ל, ופעם שנייה על ההשפלה שהם עוברים במדינה ומקבלים חזרה אצבע משולשת על ההתנדבות הזו).
ולעצם העניין, במהלך חיי השתתפתי בחאפלות של ערבים יותר מכמות אצבעות ידיך ורגליך גם אם תספור אותם יותר מפעמיים ונושא הירי מוכר לי מאוד כולל צפייה באורח בחאפלה שניפגע מירי כזה.
בנוסף אם תבקר בנצרת עלית ותלון שם לילה אחד ולא חשוב באיזה יום בשבוע, תשמע את הירי מהכפרים בסביבה מבלי להתאמץ כלל.
מאחר והפורום הזה לא בא לפגוע בכוחות הבטחון, לא אציין פה מה שמעתי במו אוזני מאחד הקצינים הבכירים ביותר במרחב צפון על הירי הזה והטיפול שלהם בארועים כאלה.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד