המאבטח שלא ידע .....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
המאבטח שלא ידע .....
אני חייב לסםר לכם מקרה הזוי שקרה לי הבוקר.
נכנסתי למבנה מאובטח. בכניסה עמד מאבטח. הצגתי לו מיוזמתי את רישיון הנשק. האיש הסתכל על התעודות וביקש לבדוק את התיק. נתתי לו לבדוק את התיק ואז הוא התחיל לבדוק אותי עם המגנומטר שכמובן צפצף. ואז!
המאבטח: מה זה מצפצף?
אני: הנשק. הרי הצגתי לך רישיון.
המאבטח: איזה רישיון?
אני (מראה לו שוב את הרישיון): הנה, רשיון נשק.
המאבטח: כתוב פה "משרד הפנים". חשבתי שאתה עובד במשרד הפנים.
אני:
הסתכלתי בדאגה על המאבטח, על אקדחו (עם הכשרה כזו השאלה אם הוא יודע לאן מכוונים או אפילו מה זה המשקולת ששמו לו על החגורה) ונכנסתי פנימה.
נכנסתי למבנה מאובטח. בכניסה עמד מאבטח. הצגתי לו מיוזמתי את רישיון הנשק. האיש הסתכל על התעודות וביקש לבדוק את התיק. נתתי לו לבדוק את התיק ואז הוא התחיל לבדוק אותי עם המגנומטר שכמובן צפצף. ואז!
המאבטח: מה זה מצפצף?
אני: הנשק. הרי הצגתי לך רישיון.
המאבטח: איזה רישיון?
אני (מראה לו שוב את הרישיון): הנה, רשיון נשק.
המאבטח: כתוב פה "משרד הפנים". חשבתי שאתה עובד במשרד הפנים.
אני:
הסתכלתי בדאגה על המאבטח, על אקדחו (עם הכשרה כזו השאלה אם הוא יודע לאן מכוונים או אפילו מה זה המשקולת ששמו לו על החגורה) ונכנסתי פנימה.
למה בדיוק ציפית?
הרי כל השומרים האלו זה כסת"ח וצריך היה מזמן לפרק את כל חברות השמירה הקקיוניות האלו
אם העניין חשוב לך מעבר לסיפור יפה, אז צריך י לדווח על כך בכתב לקבו"ט המתקן, עם העתק למנהל המקום, ואם היית מראה לו את התעודה של המקום שאתה באמת עובד, אז כנראה הוא היה מקבל דום לב
הרי כל השומרים האלו זה כסת"ח וצריך היה מזמן לפרק את כל חברות השמירה הקקיוניות האלו
אם העניין חשוב לך מעבר לסיפור יפה, אז צריך י לדווח על כך בכתב לקבו"ט המתקן, עם העתק למנהל המקום, ואם היית מראה לו את התעודה של המקום שאתה באמת עובד, אז כנראה הוא היה מקבל דום לב
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בהיעדר רוח התנדבות, אם עושים כאילו שמשלמים לך, ברוב המקרים אתה תעשה כאילו שאתה עובד. קצת סבלנות איתם לא תזיק.
על אף יש באמתחתי מספר סיפורים בסגנון זה, לא אלאה אתכם מכיוון שלצד השני אין אפשרות להתגונן בהודעות שאני כותב וככל הנראה לא תקבלו את התמונה השלמה.
על אף יש באמתחתי מספר סיפורים בסגנון זה, לא אלאה אתכם מכיוון שלצד השני אין אפשרות להתגונן בהודעות שאני כותב וככל הנראה לא תקבלו את התמונה השלמה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ענף השמירה האזרחי מספר תעסוקה לאלפי, אם לא יותר אנשים בארץ. לרובם אין דרך אחרת להתפרנס. אני לא יודע אם כ"כ מהר הייתי שולח את כולם לקבל דמי אבטלה, וגם אני לא בטוח שיש דרך אחרת לאייש כל כניסה לכל קניון, מסעדה וכו'...
אבל - וזה אבל גדול. אין שום סיבה שלרובם יהיה נשק חם. חד וחלק. ב-90 אחוז מהמקרים הם לא ישכילו לעשות שימוש נכון בנשק ואף עלולים לסכן את הסביבה. ישנם אמצעים אחרים בהם ניתן לחמש שומרים אזרחיים: גז פלפל, שוקרים, אקדח טייזר, אלה וכיו"ב.
ישכילו חברות השמירה לסווג את כוח האדם שלהם לפי איכותו. מרבית השומרים לא יחומשו באקדחים אלא באמצעים שהזכרתי, ואילו מקצת השומרים יוגדרו כ-"קרביים" ויעברו מסלול הכשרה ארוך ויסודי. ההוצאות לחברות ישארו דומות (וגם התעסוקה למדריכי הירי
) וכולנו נרוויח שמירה איכותית ושפויה.
אלו היו ה-2 סנט שלי.
אבל - וזה אבל גדול. אין שום סיבה שלרובם יהיה נשק חם. חד וחלק. ב-90 אחוז מהמקרים הם לא ישכילו לעשות שימוש נכון בנשק ואף עלולים לסכן את הסביבה. ישנם אמצעים אחרים בהם ניתן לחמש שומרים אזרחיים: גז פלפל, שוקרים, אקדח טייזר, אלה וכיו"ב.
ישכילו חברות השמירה לסווג את כוח האדם שלהם לפי איכותו. מרבית השומרים לא יחומשו באקדחים אלא באמצעים שהזכרתי, ואילו מקצת השומרים יוגדרו כ-"קרביים" ויעברו מסלול הכשרה ארוך ויסודי. ההוצאות לחברות ישארו דומות (וגם התעסוקה למדריכי הירי
אלו היו ה-2 סנט שלי.
ריבולבר כתב:
ישכילו חברות השמירה לסווג את כוח האדם שלהם לפי איכותו. מרבית השומרים לא יחומשו באקדחים אלא באמצעים שהזכרתי, ואילו מקצת השומרים יוגדרו כ-"קרביים" ויעברו מסלול הכשרה ארוך ויסודי. ההוצאות לחברות ישארו דומות (וגם התעסוקה למדריכי הירי) וכולנו נרוויח שמירה איכותית ושפויה.
אלו היו ה-2 סנט שלי.
את זה צריכה להגדיר מחלקת האבטחה של משטרת ישראל וליישם בין היתר ע"י מחלקת תו"ל והכשרה. תפקידה של המשטרה כגוף מנחה הוא לקבוע ולסווג את האיומים ולהציע חליפת מיגון בהתאם לכך. המסעדניפ, הקניונאים והקמעונאים אינם מציבים שומרים כי הם רוצים, אלא כי מחריכים אותם ב "צו רישוי עסקים". הגופים האזרחיים הללו ונוספים הינם גופים "מונחי משטרה" ועל המשטרה לקבוע כי יעמוד בכניסה שומר חמוש, מאבטח חמוש או דחליל מסווג.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
עודד,
למסרגה יש יתרון ענק !!!
אפשר להוציא עין ואפשר להוסיף עין, אפשר גם לחבר עין לעין... והכל נגד עין הרע, אם בצבע המתאים ..
למסרגה יש יתרון ענק !!!
אפשר להוציא עין ואפשר להוסיף עין, אפשר גם לחבר עין לעין... והכל נגד עין הרע, אם בצבע המתאים ..
donduck כתב:צריך לפרק את חברות השמירה ולהחזיר את האחריות על הביטחון לגופים המיועדים לכך, ויפה שעה אחת קודם.
אם תלחץ מספיק חזק, אולי יפרקו את חברות השמירה.
להעביר את האחריות אל הגופים המיועדים לכך יעבירו.
תקציבים מתאימים - הצחקת אותי.
התוצאה הסופית - עוד פחות ביטחון מאשר אתה מקבל היום, ראה תקדים חוק בריאות ממלכתי.
לעניות דעתי, עדיף לא לגעת ואין לי מניות באף אחת מחברות השמירה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

יש לי חבר שהיתה לו חברת שמירה
ההיתמחות שלו הייתה שמירה על בתים של מיליונרים
השיטה אדם נימצא בחו"ל יש שומר בבית עם כל מיני נשקים מעניינים
"אקדח תפו"א", "אלת שוקר" , "תרסיס פילפל"
אף אחד מהם לא ניראה כמו אקדח אמיתי הוא אמר לי שהבעיות עם החוק העל כל שליפת נשק וגלישה מתמדת ברשת האינטרנט נתנה לו את הרעיונות
והמאבטחים שלו ידעו מה עושים עם כל הדברים האלה (זה הדבר הכי חשוב)
ההיתמחות שלו הייתה שמירה על בתים של מיליונרים
השיטה אדם נימצא בחו"ל יש שומר בבית עם כל מיני נשקים מעניינים
"אקדח תפו"א", "אלת שוקר" , "תרסיס פילפל"
אף אחד מהם לא ניראה כמו אקדח אמיתי הוא אמר לי שהבעיות עם החוק העל כל שליפת נשק וגלישה מתמדת ברשת האינטרנט נתנה לו את הרעיונות
והמאבטחים שלו ידעו מה עושים עם כל הדברים האלה (זה הדבר הכי חשוב)
- סליקאי ארד

כאדם שעובד בחברת אבטחה אני רושם
צריך להוציא כבר חוק במדינת ישראל שמי שרוצה לעבוד בתחום האבטחה יצתרך לעבור מבחנים פסיכוטכנים ושלא יביאו כל מני עופות מוזרים שלא יודעים איך ניראה רישיון לנשק .
היום חברות אבטחה מקבלים מאבטחים / שומרים , שלא יודעים בכלל לדבר עיברית ( המדריכי ירי ביננו מכירים בטח את הנושא מקרוב מאוד ).
מלא זקנים מלא אנשים עם עבר לא מזהיר מקבלים נשק חם לידיים ואני שואל את עצמי עד מתי הביזיון הזה ימשיך .
הכשרה של שומר לא צריכה להיות 60 דקות במטווח .
מחלקת האבטחה של משטרת ישראל , רישוי עסקים , ואפילו משרד הפנים צריכים לעשות משהו כלפי אותם פושעים ( חברות האבטחה ) ולתת להם קצת בראש.
זה לא הגיוני לפרק את חברות האבטחה ולתת לאפי אנשים להצתרף למעגל האבטלה .
אבל צריך לצאת בהחלט חוק אשר יחייב את חברות האבטחה לערוך מבחנים וקורסים בעלי כמה ימים בשביל להכשיר בצורה טובה יותר את השומרים / המאבטחים.
אז יוצרים מעגל אבטחה טוב יותר איכותי יותר ואולי אולי גם המשכורת שלי תעלה.
צריך להוציא כבר חוק במדינת ישראל שמי שרוצה לעבוד בתחום האבטחה יצתרך לעבור מבחנים פסיכוטכנים ושלא יביאו כל מני עופות מוזרים שלא יודעים איך ניראה רישיון לנשק .
היום חברות אבטחה מקבלים מאבטחים / שומרים , שלא יודעים בכלל לדבר עיברית ( המדריכי ירי ביננו מכירים בטח את הנושא מקרוב מאוד ).
מלא זקנים מלא אנשים עם עבר לא מזהיר מקבלים נשק חם לידיים ואני שואל את עצמי עד מתי הביזיון הזה ימשיך .
הכשרה של שומר לא צריכה להיות 60 דקות במטווח .
מחלקת האבטחה של משטרת ישראל , רישוי עסקים , ואפילו משרד הפנים צריכים לעשות משהו כלפי אותם פושעים ( חברות האבטחה ) ולתת להם קצת בראש.
זה לא הגיוני לפרק את חברות האבטחה ולתת לאפי אנשים להצתרף למעגל האבטלה .
אבל צריך לצאת בהחלט חוק אשר יחייב את חברות האבטחה לערוך מבחנים וקורסים בעלי כמה ימים בשביל להכשיר בצורה טובה יותר את השומרים / המאבטחים.
אז יוצרים מעגל אבטחה טוב יותר איכותי יותר ואולי אולי גם המשכורת שלי תעלה.
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
אלי,
תתעדכן - השיטה משתנה החל בחודש אוקטובר. כל שומר חדש יחוייב באימון בן 9 שעות, והחל מינואר כל שומר שיצטרך לחדש את הכשרתו הקודמת יחוייב גם כן באימון כנ"ל.
חברות השמירה והאבטחה אינן קובעות את משך, תוכן וטיב התוצאה בסיום ההכשרה לעובד, אלא הגוף המנחה. (משטרה או משרד הביטחון)
תתעדכן - השיטה משתנה החל בחודש אוקטובר. כל שומר חדש יחוייב באימון בן 9 שעות, והחל מינואר כל שומר שיצטרך לחדש את הכשרתו הקודמת יחוייב גם כן באימון כנ"ל.
חברות השמירה והאבטחה אינן קובעות את משך, תוכן וטיב התוצאה בסיום ההכשרה לעובד, אלא הגוף המנחה. (משטרה או משרד הביטחון)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד