מבצע אכיפה להפקדת כלי ירייה המוחזקים ללא רישיון תקף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מבצע אכיפה להפקדת כלי ירייה המוחזקים ללא רישיון תקף
ראו הודעה חדשה באתר של משרד הפנים בנושא זה.
שימו לב לטמטום: על מה הדגש? על הכסף! לא על נושא האימון, לא על הכמויות האדירות של כלי נשק לא חוקיים במגזר, אלא על הכסף.
Sic Transit Gloria Mundi. בעברית: כך חולפת תהילת העולם (והמשטרה).
שימו לב לטמטום: על מה הדגש? על הכסף! לא על נושא האימון, לא על הכמויות האדירות של כלי נשק לא חוקיים במגזר, אלא על הכסף.
Sic Transit Gloria Mundi. בעברית: כך חולפת תהילת העולם (והמשטרה).
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
Re: מבצע אכיפה להפקדת כלי ירייה המוחזקים ללא רישיון תקף
מעניין כמה מ"מחזיקי נשק ללא רשיון בתוקף" הם בכלל מתים?
ומה משרד הפנים יעשה, יחפור את עצמותיהם עד שקרוביהם ישלמו?
הייתי בסיפור הזה. לא יעזור להם. אפילו הם לא יודעים מה המצב האמיתי.
ומה משרד הפנים יעשה, יחפור את עצמותיהם עד שקרוביהם ישלמו?
הייתי בסיפור הזה. לא יעזור להם. אפילו הם לא יודעים מה המצב האמיתי.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
מה יותר פשוט מלהצליב את מרשם האוכלוסין ורשימת היוצאים מגבולות המדינה מול רשימת החוסרים ?
זה אותו משרד אין בעיה של חסינות מידע .
כנראה שהיגיון באמת לא חודר שיריון .
זה אותו משרד אין בעיה של חסינות מידע .
כנראה שהיגיון באמת לא חודר שיריון .
אם בהגיון עסקינן, לי צורם הניגוד בין "תושב קבע השוהה בישראל באופן רציף 3 שנים לפחות" לבין "הוראת השפה העברית לעולים חדשים, לצורך עבודה באבטחה חמושה".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:אם בהגיון עסקינן, לי צורם הניגוד בין "תושב קבע השוהה בישראל באופן רציף 3 שנים לפחות" לבין "הוראת השפה העברית לעולים חדשים, לצורך עבודה באבטחה חמושה".
זה בעיקר בשביל העולים מרוסיה שהרבה מהם הולכים לעסוק באבטחה (שמצחיק שהם לא שרתו בצה"ל, אבל יש להם אותם זכויות כאילו שירתו, והם בכלל לא אזרחים, ככה שיש פה איגיון בן מי שלא שירת ולא שווה זכויות לבין מי שעלה ולא שירת ושווה זכויות ואפילו לא אזרח).
- סליקאי כסף

aviran כתב:ליאור45 כתב:אם בהגיון עסקינן, לי צורם הניגוד בין "תושב קבע השוהה בישראל באופן רציף 3 שנים לפחות" לבין "הוראת השפה העברית לעולים חדשים, לצורך עבודה באבטחה חמושה".
זה בעיקר בשביל העולים מרוסיה שהרבה מהם הולכים לעסוק באבטחה (שמצחיק שהם לא שרתו בצה"ל, אבל יש להם אותם זכויות כאילו שירתו, והם בכלל לא אזרחים, ככה שיש פה איגיון בן מי שלא שירת ולא שווה זכויות לבין מי שעלה ולא שירת ושווה זכויות ואפילו לא אזרח).
אני מציע שבפעם הבאה שמתפרסמת בידיעות כתבה "מחמיאה" לנושאי נשק, לשלוח את האזרח אבירן לדברר אותנו, יש לו את הידע, את הרטוריקה, והוא כותב ללא שגיאות ב-כ-ל-ל...
לי זה נשמע מאוד אגיוני...
ד"א, כדי להעלות את הרמה, שמתם לב שאבירן בגימטריה זה 263 ו"בר טוויג" זה 236?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
לפני זמן לא רב
התאספו פקחי משהפ"נ + פקחי רשות שמורות הטבע.
לליל שימורים שבו היו אמורים לעבור מדלת לדלת ולאסוף רובי ציד שרשיונם לא חודש.
כמובן שמבצע זה תואם עם המשטרה..............
ומי שכח לבוא.
המשטרה.........
וכך הלך לילה פארש.
אם זה לא היה עצוב היייתי צוחק.
התאספו פקחי משהפ"נ + פקחי רשות שמורות הטבע.
לליל שימורים שבו היו אמורים לעבור מדלת לדלת ולאסוף רובי ציד שרשיונם לא חודש.
כמובן שמבצע זה תואם עם המשטרה..............
ומי שכח לבוא.
המשטרה.........
וכך הלך לילה פארש.
אם זה לא היה עצוב היייתי צוחק.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
neon gold - כל הודעה בגנות שגיאות הכתיב זוכה אצלי לתמיכה (אם כי לפי התרגום העברי של "אליס בארץ הפלאות", איגיון, באל"ף, הוא התרגום העברי ל nonsense האנגלי. אולי אבירן התכוון לתרגום הוותיק ההוא?
("June '67 taught them respect..." (Sabaton"
- סליקאי ארד

לוליק כתב:neon gold - כל הודעה בגנות שגיאות הכתיב זוכה אצלי לתמיכה (אם כי לפי התרגום העברי של "אליס בארץ הפלאות", איגיון, באל"ף, הוא התרגום העברי ל nonsense האנגלי. אולי אבירן התכוון לתרגום הוותיק ההוא?
לוליק,
אני שמח שזה הדבר היחיד שהפריע לך בהודעה של אבירן (ובהודעה העוקבת שלי).
הכינוי שלי הוא neon golden (ולא גולד) וכאן ההסבר
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
aviran כתב:ליאור45 כתב:אם בהגיון עסקינן, לי צורם הניגוד בין "תושב קבע השוהה בישראל באופן רציף 3 שנים לפחות" לבין "הוראת השפה העברית לעולים חדשים, לצורך עבודה באבטחה חמושה".
לא מצחיק
אך מי שלא שרת בצה"ל אינו יכול מ 1/8/08 להגיש בקשה לנשק לפני גיל 27.
הוראת השפה.
אי ידיעת השפה עלולה ליצור בעיות חמורות.
חבר isia זכור !
אילן ב כתב:aviran כתב:ליאור45 כתב:אם בהגיון עסקינן, לי צורם הניגוד בין "תושב קבע השוהה בישראל באופן רציף 3 שנים לפחות" לבין "הוראת השפה העברית לעולים חדשים, לצורך עבודה באבטחה חמושה".
לא מצחיק
אך מי שלא שרת בצה"ל אינו יכול מ 1/8/08 להגיש בקשה לנשק לפני גיל 27.
הוראת השפה.
אי ידיעת השפה עלולה ליצור בעיות חמורות.
א. לא יעמוד במבחן בג"ץ, שכן, רק 10% מהצבא הם קרביים ולכן רק הם מוכשרים מספיק בנשק. ככה שאם מישהו יערער לבג"ץ על ההחלטה, סביר להניח שהיא תבוטל.
ב. מצטער, אבל אם עולים אנאלפבתים (ואני לא מתכוון לקלל, אבל זה נכון, הם ככה) ללא שירות צבאי מצליחים להוציא לפני רק כי עלו אחרי גיל 21, זאת בושה.
- סליקאי כסף

אבירן
אתה נותן המון קרדיט לצה"ל ואני לא מבין למה
האם באמת רק לקרבים מגיע נשק כי הם מוכשרים אני חושב שלא
ראיתי כבר מספר לא מבוטל של יוצאי יחידות מובחרות שבאים לפעמים לטווח במטווח זה או אחר
באקדח ו\או נרשמים לקורסי ירי מעשי, מפקחי מטווחים והרמה שלהם די מוטלת בספק
אל תשכח שצה"ל אף פעם לא היה צבא של "אקדחים" וכך גם רמת התיפעול שלהם
אתה נותן המון קרדיט לצה"ל ואני לא מבין למה
האם באמת רק לקרבים מגיע נשק כי הם מוכשרים אני חושב שלא
ראיתי כבר מספר לא מבוטל של יוצאי יחידות מובחרות שבאים לפעמים לטווח במטווח זה או אחר
באקדח ו\או נרשמים לקורסי ירי מעשי, מפקחי מטווחים והרמה שלהם די מוטלת בספק
אל תשכח שצה"ל אף פעם לא היה צבא של "אקדחים" וכך גם רמת התיפעול שלהם
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אבירן מה קרא פה?
ביטלו לחלוטין את שיעורי האזרחות בארץ אוו שמישהוא חתך לשפת הים?
בכל מיקרא לא מאוחר להשלים .....
בישראל יש חוק שנקרא חוק השבות (מהמילה שיבה) והחוק הזה קובע (אים מישהוא מידדנו עו"ד יביא אותו כלשונו לטובת אבירןאני יודה לו מאד) שכל יהודי באשר הוא זכאי לחזור למולדתו ההיסטורית, ישראל ,וכי הוא הופך לאזרח מיד עם דריכתו על אדמת ישראל .
מה שפתח דיון ארוך ומיגע לאורך השנים שאולי שמעתה הדים שלו גם במערכת הבחירות הארונה בשאלת מפתח בסיסית
"מיהו יהודי ?".
נכון להיום ההגדרה הקימת היא הגדרה שהתקבלה בשנותיה הראשונות של המדינה שקובעת שכל מי שסבל אוו עלול ליסבול מרדיפה בשל היותו יהודי זכאי ע"פ חוק השבות להגנה של מדינת ישראל ע"י אזרוח בה .
והקטריון שהופעל מאז קום המדינה ועד היום מבוסס על הקרטריון הנאצי שקבע שכל מי שיש לו ולו סבא אחד יהודי
מאיזה שהוא צד עלול להיות קורבן לרדיפה על כן הוא ומשפחתו זכאים לאזרחות ישראלית .
לטיעון זה קבע בג"צ בפסק דין תקדימי מפורסם שאנני זוכר את התעריך והשמות (שיעורי האזרחות שלי הסתימו אי שם
במילניום הקודם) סייג ש אומר שבגלל שלא ניתן להפריד בזהות היהודית בין זכות דתית ללאומית אז הנ"ל קיים כל עוד
שהנ"ל אינו מקיים דת אחרת .
עכשו היות שבקלות ניתן לטעון לפני בג"צ שאתאיזם הוא דת אחרת ועל בסיס זה יש לשלול אזרחות מיהודי שדוגל באמונה זו ,היתי מאוד נזהר במקומך בשלילת אזרחות מציבורים מסוימים .
ואים אחרי כל זה לא ברור עדין רוב העולים מכל תפוצה הם אזרחים כמוני וכמוך פה.
יתרה מזאת כיום מדינת ישראל אינה מתנה זכויות אזרח בשירות צבאי ויש שיאמרו שחבל שכך ............
לענין השרות של עולים :
אז עולים חדשים בהחלט משרתים בצבא ע"פ מסלול שמותאם לגילם בעת העליה .
אחרי דחית שרות בת שנתים שבהם הם אמורים ללמד את השפה ולהתארגן בארץ הם מגויסים ע"פ מפתח "שלבים".
שלב א-עד גיל 25 עד כמה שזכור לי, גיוס לשרות סדיר מלא אוו מקוצר ע"פ מפתח גיל.
שלב ב-מגיל 25 עד 30+ -גיוס לשרות בן מספר חודשים למטרות אימון ראשוני (רובאי 03 וקורס מיקצועי לרוב)ושיבוץ למערך המילואים .
שלב ג -לא כל כך קיים היום, בעבר טירונות 02 מקוצרת ושרות מילואים עד גיל פטור
מגיל 35 לערך פטור משירות .
ביטלו לחלוטין את שיעורי האזרחות בארץ אוו שמישהוא חתך לשפת הים?
בכל מיקרא לא מאוחר להשלים .....
בישראל יש חוק שנקרא חוק השבות (מהמילה שיבה) והחוק הזה קובע (אים מישהוא מידדנו עו"ד יביא אותו כלשונו לטובת אבירןאני יודה לו מאד) שכל יהודי באשר הוא זכאי לחזור למולדתו ההיסטורית, ישראל ,וכי הוא הופך לאזרח מיד עם דריכתו על אדמת ישראל .
מה שפתח דיון ארוך ומיגע לאורך השנים שאולי שמעתה הדים שלו גם במערכת הבחירות הארונה בשאלת מפתח בסיסית
"מיהו יהודי ?".
נכון להיום ההגדרה הקימת היא הגדרה שהתקבלה בשנותיה הראשונות של המדינה שקובעת שכל מי שסבל אוו עלול ליסבול מרדיפה בשל היותו יהודי זכאי ע"פ חוק השבות להגנה של מדינת ישראל ע"י אזרוח בה .
והקטריון שהופעל מאז קום המדינה ועד היום מבוסס על הקרטריון הנאצי שקבע שכל מי שיש לו ולו סבא אחד יהודי
מאיזה שהוא צד עלול להיות קורבן לרדיפה על כן הוא ומשפחתו זכאים לאזרחות ישראלית .
לטיעון זה קבע בג"צ בפסק דין תקדימי מפורסם שאנני זוכר את התעריך והשמות (שיעורי האזרחות שלי הסתימו אי שם
במילניום הקודם) סייג ש אומר שבגלל שלא ניתן להפריד בזהות היהודית בין זכות דתית ללאומית אז הנ"ל קיים כל עוד
שהנ"ל אינו מקיים דת אחרת .
עכשו היות שבקלות ניתן לטעון לפני בג"צ שאתאיזם הוא דת אחרת ועל בסיס זה יש לשלול אזרחות מיהודי שדוגל באמונה זו ,היתי מאוד נזהר במקומך בשלילת אזרחות מציבורים מסוימים .
ואים אחרי כל זה לא ברור עדין רוב העולים מכל תפוצה הם אזרחים כמוני וכמוך פה.
יתרה מזאת כיום מדינת ישראל אינה מתנה זכויות אזרח בשירות צבאי ויש שיאמרו שחבל שכך ............
לענין השרות של עולים :
אז עולים חדשים בהחלט משרתים בצבא ע"פ מסלול שמותאם לגילם בעת העליה .
אחרי דחית שרות בת שנתים שבהם הם אמורים ללמד את השפה ולהתארגן בארץ הם מגויסים ע"פ מפתח "שלבים".
שלב א-עד גיל 25 עד כמה שזכור לי, גיוס לשרות סדיר מלא אוו מקוצר ע"פ מפתח גיל.
שלב ב-מגיל 25 עד 30+ -גיוס לשרות בן מספר חודשים למטרות אימון ראשוני (רובאי 03 וקורס מיקצועי לרוב)ושיבוץ למערך המילואים .
שלב ג -לא כל כך קיים היום, בעבר טירונות 02 מקוצרת ושרות מילואים עד גיל פטור
מגיל 35 לערך פטור משירות .
היט, אף אחד לא ישלול לי את האזרחות על אתאיזם, גם אם אבגוד במדינה, שלילת אזרחות לאדם שנולד בה וחיי בה כל חייו היא לא אפשרית מהבחינה החוקית.
לעומת זאת, לאותם אנשים שהעלו לארץ, אפשר לשלול. אתה יכול לקחת דוגמה את הקריאות של שלילת האזרחות לרוסים שעולם לארץ ומכריזים על עצמם כנאצים (ואז מתגלה שישראל עם הרצון הגאוני שלה לעלות כל ידוע מבלי להשביע אותו על מגילת המדינה ואמונים למדינה + ידיעת ההימנון, יורה לעצמה ברגל ומעלה אוייבים).
בכל מקרה, המסלול הצבאי שתיארת הוא דיי נחמד, אבל השאלה אם זה אפשרי מבחינתם לשרת ביח"ש..
ואגיד שוב, החוק הדבילי של רשיון מגיל 27 לא יעמוד במבחן בג"ץ כמו הרבה חוקים אחרים.. וחשבתי אם להגיד למה, ומצאתי, שיש יורים הרבה יותר טובים שיורים באופן פרטי בירי חופשי ולא שירתו בצבא, לעומת ג'ובניקים זוטרים שבקושי יורים 4 פעמים בכל השירות (תחשבו את זה לעומת כאלה שיורים פעם או פעמיים בחודש..). ככה שאין סיבה למשרד הפנים לעלות את הרף למי שלא שירת, בידיעה אפילו שהמשטרה מקבלת בלשים ושוטרי סיור שלא שירתו..
לעומת זאת, לאותם אנשים שהעלו לארץ, אפשר לשלול. אתה יכול לקחת דוגמה את הקריאות של שלילת האזרחות לרוסים שעולם לארץ ומכריזים על עצמם כנאצים (ואז מתגלה שישראל עם הרצון הגאוני שלה לעלות כל ידוע מבלי להשביע אותו על מגילת המדינה ואמונים למדינה + ידיעת ההימנון, יורה לעצמה ברגל ומעלה אוייבים).
בכל מקרה, המסלול הצבאי שתיארת הוא דיי נחמד, אבל השאלה אם זה אפשרי מבחינתם לשרת ביח"ש..
ואגיד שוב, החוק הדבילי של רשיון מגיל 27 לא יעמוד במבחן בג"ץ כמו הרבה חוקים אחרים.. וחשבתי אם להגיד למה, ומצאתי, שיש יורים הרבה יותר טובים שיורים באופן פרטי בירי חופשי ולא שירתו בצבא, לעומת ג'ובניקים זוטרים שבקושי יורים 4 פעמים בכל השירות (תחשבו את זה לעומת כאלה שיורים פעם או פעמיים בחודש..). ככה שאין סיבה למשרד הפנים לעלות את הרף למי שלא שירת, בידיעה אפילו שהמשטרה מקבלת בלשים ושוטרי סיור שלא שירתו..
- סליקאי כסף

אבירן
ראשית אני מתפלא שלא מחקו את ההודעה הגזענית שלך כלפי העולים החדשים,
הכי מפליא אותי הוא שאתה כותב כמו עולה חדש...
לידיעתך העולים החדשים למרות כל הקשיים , עובדים בכל עבודה ומתפרנסים בכבוד,
תתמקד בהליך הרישיון ולא בלהוציא אגרסיות בגלל סירוב שקיבלתה.
אסף
ראשית אני מתפלא שלא מחקו את ההודעה הגזענית שלך כלפי העולים החדשים,
הכי מפליא אותי הוא שאתה כותב כמו עולה חדש...
לידיעתך העולים החדשים למרות כל הקשיים , עובדים בכל עבודה ומתפרנסים בכבוד,
תתמקד בהליך הרישיון ולא בלהוציא אגרסיות בגלל סירוב שקיבלתה.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד