מה הופך את אתר הסליק להיות פופולרי וממגנט ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מה הופך את אתר הסליק להיות פופולרי וממגנט ?
אכן שאלה תמוהה...
האם הסיבה טמונה לדעתכם ברמה המקצועית הגבוהה של היזמים ?
האם הסובלנות, חברמניות, הרצון האמיתי שלהם לעזור ?
האם זאת ההתעניינות והסקרנות הפרטית שלנו כגולשים ללמוד חומר חדש ולהחליף דעות ?
אולי זה הרצון לראות כיצד "אחרים" נוהגים ?
יכול להיות שזה בגלל החברויות האמיתיות החדשות שנקשרות כאן חדשות לבקרים,
ואולי זה סתם, בגלל שהאתר היה הראשון מסוגו...?
אולי בגלל החומר האנושי הבוגר והאחראי שגולש לכאן ?
חוש הומור ?, הצורך להשתחרר מדי פעם ?...
המפגשים ?
או אולי בכלל "כרטיס חבר מועדון" בבקשה שמעניק הנחות משמעותיות...
או אולי זה הכל ביחד...
מה דעתכם חברים ?

האם הסיבה טמונה לדעתכם ברמה המקצועית הגבוהה של היזמים ?
האם הסובלנות, חברמניות, הרצון האמיתי שלהם לעזור ?
האם זאת ההתעניינות והסקרנות הפרטית שלנו כגולשים ללמוד חומר חדש ולהחליף דעות ?
אולי זה הרצון לראות כיצד "אחרים" נוהגים ?
יכול להיות שזה בגלל החברויות האמיתיות החדשות שנקשרות כאן חדשות לבקרים,
ואולי זה סתם, בגלל שהאתר היה הראשון מסוגו...?
אולי בגלל החומר האנושי הבוגר והאחראי שגולש לכאן ?
חוש הומור ?, הצורך להשתחרר מדי פעם ?...
המפגשים ?
או אולי בכלל "כרטיס חבר מועדון" בבקשה שמעניק הנחות משמעותיות...
או אולי זה הכל ביחד...

מה דעתכם חברים ?
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
אני באמת מעריך אותך פייילוט וחס וחלילה שלא ישמע בנימה אישית אבל אני חושב שהאשכול אינו במקומו ואין שום סיבה הגיונית שנבוא ונגיד למה האתר כל כך מצליח ולמה אנחנו כל כך אנשים טובים. אני חושב שזה מפחית ממה שאנחנו אולי באמת.
בכלל מי אמר שהאתר כל כך מצליח? מהם המדדים שלנו? מה עושה את האתר יותר טוב או פחות טוב? אני חושב שתמיד יש מקום לבוא ולחפש מקום להשתפר ולראות איפה אנחנו לא בסדר יותר מאיפה אנחנו כן בסדר. זה מה שמשפר אותנו כקבוצה וחברה.
בכלל מי אמר שהאתר כל כך מצליח? מהם המדדים שלנו? מה עושה את האתר יותר טוב או פחות טוב? אני חושב שתמיד יש מקום לבוא ולחפש מקום להשתפר ולראות איפה אנחנו לא בסדר יותר מאיפה אנחנו כן בסדר. זה מה שמשפר אותנו כקבוצה וחברה.
מוטי.
האמת, מזה מספר שנים חיפשתי אתרים ישראליים בנושא נשק... לא מצאתי
באחת הגלישות, בערך לפני כשנה, נתקלתי באתר של היידפרק, אך היה מגניב, אולם מה, הוא היה איטי מאוד והיה ממש מעצבן להכנס אליו.
היה גם את האתר של מטווח ר"ג, היה פורום, אבל חוץ מעשרה אנשים, אף אחד ממש לא היה שם. נשאלו שאלות מלפני שנה, שעד היום נשארו פתוחות...
היום, האתר כמעט שומם...הוא עוסק רק בירי מעשי, ומארח משתמש בודד, ששואל ומשיב לעצמו על השאלות לבד, תוך כדי תחזוקת האתר...אני חלילה לא מזלזל, עושה רושם שהוא בחור רציני ומבין עניין, הוא ממש מרכז שם את נושא הירי המעשי בצורה טובה, אבל ביננו....מה זה מעניין אם אין שם גולשים ? אין דינמיקה...אין מפגשים...אין הכרות פיזית בין הגולשים (כי פשוט אין מספיק כאלו...)
ומה, יש גם את הפורום של רוטטר.....עם כל הכבוד, אני לא הייתי מוכן לקרוא, להגיב או לקחת חלק בפורום מטומטם, חסר טקט, לא מקצועי, בעל נטייה פוליטת מובהקת עם אנשים שלרובם המוחלט אין בכלל רשיון לנשק מפאת גילם ושחושפים מידע רגיש לכל מאן דיבעי....
נ.ב - הפורומים של נועם רוטר ידועים כבר לא מעט זמן ברמת ה"מקוריות" שלהם...
אז מה נשאר, אתרים באנגלית....ובכן יש, ולא מעט, אבל זה לא זה...חסרה המנטליות הישראלית, הדינמיקה של האנשים....המציאות היום יומים, הבעיות המשוטפות....
וחוץ מיזה, באיזה עוד אתר ניתן לקבל בורקסים במפגשים ???
באחת הגלישות, בערך לפני כשנה, נתקלתי באתר של היידפרק, אך היה מגניב, אולם מה, הוא היה איטי מאוד והיה ממש מעצבן להכנס אליו.
היה גם את האתר של מטווח ר"ג, היה פורום, אבל חוץ מעשרה אנשים, אף אחד ממש לא היה שם. נשאלו שאלות מלפני שנה, שעד היום נשארו פתוחות...
היום, האתר כמעט שומם...הוא עוסק רק בירי מעשי, ומארח משתמש בודד, ששואל ומשיב לעצמו על השאלות לבד, תוך כדי תחזוקת האתר...אני חלילה לא מזלזל, עושה רושם שהוא בחור רציני ומבין עניין, הוא ממש מרכז שם את נושא הירי המעשי בצורה טובה, אבל ביננו....מה זה מעניין אם אין שם גולשים ? אין דינמיקה...אין מפגשים...אין הכרות פיזית בין הגולשים (כי פשוט אין מספיק כאלו...)
ומה, יש גם את הפורום של רוטטר.....עם כל הכבוד, אני לא הייתי מוכן לקרוא, להגיב או לקחת חלק בפורום מטומטם, חסר טקט, לא מקצועי, בעל נטייה פוליטת מובהקת עם אנשים שלרובם המוחלט אין בכלל רשיון לנשק מפאת גילם ושחושפים מידע רגיש לכל מאן דיבעי....
נ.ב - הפורומים של נועם רוטר ידועים כבר לא מעט זמן ברמת ה"מקוריות" שלהם...
אז מה נשאר, אתרים באנגלית....ובכן יש, ולא מעט, אבל זה לא זה...חסרה המנטליות הישראלית, הדינמיקה של האנשים....המציאות היום יומים, הבעיות המשוטפות....
וחוץ מיזה, באיזה עוד אתר ניתן לקבל בורקסים במפגשים ???

פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
הסליק
טייסליק
מאז האפרוחה החדשה התחלת להיות רכרוכי ומלא סנטימנטים.
שכחת ש"חברה חמושה הינה חברה מגובסת" ?
כן, מותר לנו, מוטי להתרפק מידי פעם ולהבין גם אם כולם יודעים זאת , שמדובר בפורום שונה
זו לא בושה לציין זאת , זאת גאווה.ויכולים להיות גאים כל העוסקים בהקמה ובשמירת הרמה.
ודווקא כאן איני מסכים לדבריו של עייזר וייצמן בסיום קורס טייס "הגביהו עוף ואל יגבה ליבכם"
מאז האפרוחה החדשה התחלת להיות רכרוכי ומלא סנטימנטים.
שכחת ש"חברה חמושה הינה חברה מגובסת" ?
כן, מותר לנו, מוטי להתרפק מידי פעם ולהבין גם אם כולם יודעים זאת , שמדובר בפורום שונה
זו לא בושה לציין זאת , זאת גאווה.ויכולים להיות גאים כל העוסקים בהקמה ובשמירת הרמה.
ודווקא כאן איני מסכים לדבריו של עייזר וייצמן בסיום קורס טייס "הגביהו עוף ואל יגבה ליבכם"
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
Re: מה הופך את אתר הסליק להיות פופולרי וממגנט ?
טוב... מאז שכתבו את השרשור הזה (שחגג כבר בר מצווה) - עברו הרבה מים בנהר...
אז עוד לא חשבו בכלל על WhatsApp, אבל אם לשפוט ממצב הטלפון שלי לאחרונה (התכתבויות, שיחות ומפגשים) - נראה לי שהם צדקו.
כן, רמת שיתוף הידע בין האנשים, וגם רמת הדיון והאנשים עצמם.
יישר כח לאלו ששומרים את זה ככה.
מקווה שנשתמע גם בעוד 13 שנה...
אז עוד לא חשבו בכלל על WhatsApp, אבל אם לשפוט ממצב הטלפון שלי לאחרונה (התכתבויות, שיחות ומפגשים) - נראה לי שהם צדקו.
כן, רמת שיתוף הידע בין האנשים, וגם רמת הדיון והאנשים עצמם.
יישר כח לאלו ששומרים את זה ככה.
מקווה שנשתמע גם בעוד 13 שנה...
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
ואוו... איזה יופי של שיח !
היום למשל, אין סיכוי שמישהו היה פותח פוסט מעריך שכזה...
יצא לי לראות עוד כמה אשכולות מעניינים מפעם, הנה דוגמא משעשעת במיוחד:
viewtopic.php?f=1&t=68&p=311&hilit
מדהים לראות איך אופן השיח השתנה מאז להיום...
פורום זקן שכזה.... :)
היום למשל, אין סיכוי שמישהו היה פותח פוסט מעריך שכזה...
יצא לי לראות עוד כמה אשכולות מעניינים מפעם, הנה דוגמא משעשעת במיוחד:
viewtopic.php?f=1&t=68&p=311&hilit
מדהים לראות איך אופן השיח השתנה מאז להיום...
פורום זקן שכזה.... :)
הרבה חבר'ה עם המון ידע ורצון לשתף נעלמו.
הסליק היה מושבת לפרק זמן מסויים.
וגם מדיטת אחרות התפתחו.
לדעתי יש הרבה מקום לפורומים אינטרנטיים מהמון סיבות.
אין באמת תחרות עם פייסבוק או ווצאפ
כי רק פורום מאפשר פלטפורמה לצבירת ידע טשיתוף בנושאים ממוקדים.
אני אישית משתדל להיות םעיל כאן כדי להעצים את הקהילה הקטנה הזו.
זה המעט שאני יכול לתרום על כל מה שקיבלתי.
הסליק היה מושבת לפרק זמן מסויים.
וגם מדיטת אחרות התפתחו.
לדעתי יש הרבה מקום לפורומים אינטרנטיים מהמון סיבות.
אין באמת תחרות עם פייסבוק או ווצאפ
כי רק פורום מאפשר פלטפורמה לצבירת ידע טשיתוף בנושאים ממוקדים.
אני אישית משתדל להיות םעיל כאן כדי להעצים את הקהילה הקטנה הזו.
זה המעט שאני יכול לתרום על כל מה שקיבלתי.
ואני מאוד מודה לך על כך.
אני נמצא כאן באופן פעיל רק בשנה האחרונה, אבל יצא לי להגיע לכאן מפעם לפעם בשנים עברו, וקראתי הרבה אחורה כשהצטרפתי.
אני לא יודע אם זה מצב הענף, המדיות האחרות שמתחרות או סתם נוסטלגיה, אבל גם אני חש שהיה פה שמח לפני שהגענו... אנשים עשו הרבה עבודות כולל הוספת קנים, החלפת צינות, קדיחת חורים למפצים היברדיים ועוד. כמובן שדברים ממש מורכבים עשו אצל נשק - כי היה אצל מי(!)
חלקם עשו כם עבודות באופן עצמאי, אבל איפה תראה את זה היום בעידן הפוליטיקלי קורקט (ואין לי שום טענות למפעילי האתר, ברוך השם האתר חי ונושם עד היום).
אבל כשאני קורא שרשורים שכוללים חידות על ידיעת הארץ, תיאום מפגשים וטיולים ואפילו הודעות מזל טוב להולדת ילד/נכד - אני קולט איזו רעות/חברות/אחווה - שיכולה להיבנות רק אצל אנשים שעברו דרך מסויימת, ואולי אפילו באו ממנטליות אחרת. בוגרת יותר (לא, לא פורום זקן, פורום בוגר, והשרשור שמצאת, עוזון, מתאים לפורים ואינו מייצג את רוחב היריעה).
וכן, כמו שאמרת, הרבה ידע מקצועי, ושיתוף ברמה גבוהה.
היו פה גם הרבה ותיקי ירי מעשי שנעלמו. או למדיות אחרות, או כי מיצו את העניין של שיתוף (בין אם נלהב שלהם או כחניכה לעוד דור חדש).
אבל עם כל התוספת של מעגל שלם של מחזיקי נשק חדשים - עדיין יש כאן גרעין מורגש של ותיקים שיכולים לתרום הרבה לכולנו. ולך תדע - אולי יצמחו כאן עוד ותיקים...
אני נמצא כאן באופן פעיל רק בשנה האחרונה, אבל יצא לי להגיע לכאן מפעם לפעם בשנים עברו, וקראתי הרבה אחורה כשהצטרפתי.
אני לא יודע אם זה מצב הענף, המדיות האחרות שמתחרות או סתם נוסטלגיה, אבל גם אני חש שהיה פה שמח לפני שהגענו... אנשים עשו הרבה עבודות כולל הוספת קנים, החלפת צינות, קדיחת חורים למפצים היברדיים ועוד. כמובן שדברים ממש מורכבים עשו אצל נשק - כי היה אצל מי(!)
חלקם עשו כם עבודות באופן עצמאי, אבל איפה תראה את זה היום בעידן הפוליטיקלי קורקט (ואין לי שום טענות למפעילי האתר, ברוך השם האתר חי ונושם עד היום).
אבל כשאני קורא שרשורים שכוללים חידות על ידיעת הארץ, תיאום מפגשים וטיולים ואפילו הודעות מזל טוב להולדת ילד/נכד - אני קולט איזו רעות/חברות/אחווה - שיכולה להיבנות רק אצל אנשים שעברו דרך מסויימת, ואולי אפילו באו ממנטליות אחרת. בוגרת יותר (לא, לא פורום זקן, פורום בוגר, והשרשור שמצאת, עוזון, מתאים לפורים ואינו מייצג את רוחב היריעה).
וכן, כמו שאמרת, הרבה ידע מקצועי, ושיתוף ברמה גבוהה.
היו פה גם הרבה ותיקי ירי מעשי שנעלמו. או למדיות אחרות, או כי מיצו את העניין של שיתוף (בין אם נלהב שלהם או כחניכה לעוד דור חדש).
אבל עם כל התוספת של מעגל שלם של מחזיקי נשק חדשים - עדיין יש כאן גרעין מורגש של ותיקים שיכולים לתרום הרבה לכולנו. ולך תדע - אולי יצמחו כאן עוד ותיקים...
-------
מן הסתם, היחס העויין של הממסד כלפי הציבור הקטן הזה, השפיע רבות...
כשאני נכנסתי לכאן לראשונה, לא חיפשתי אחרי ותיקים מנוסים שיעניקו לי מהידע והמקצועיות שצברו בתחומי הנשק והקליעה...
חיפשתי שועלים זקנים ושבעי קרבות, שיסבירו לי איך אני מקבל רישיון, ודואג שלא יקחו לי אותו...
תראה את השאלות... "הצילו! לא חידשו, לא שלחו, אני מפחד שמחר יקחו לי את האקדח! לאן להיכנס? מה לעשות עם השומר? מה לעשות במלון? וכספת מה?" וזה עוד ממשיך...
כמה שאלות מקצועיות ראית כאן לאחרונה (כולל מעבדך הנאמן?) בהשוואה לשאלות הכסת"ח, האחוז הוא זניח... יותר מעניין לדעת באיזו כספת שומרים את הנשק, והאם היא מתאימה להנחיות...
לא השאירו מקום בשיח הנוכחי להתפתחות של תרבות נשק ראוייה...
אנחנו עסוקים בהישרדות, ובזה הותיקים עוזרים יופי...
אולי כניסה קרובה שאני מתכנן לidpa תשנה משהו לפחות אצלי...
כשאני נכנסתי לכאן לראשונה, לא חיפשתי אחרי ותיקים מנוסים שיעניקו לי מהידע והמקצועיות שצברו בתחומי הנשק והקליעה...
חיפשתי שועלים זקנים ושבעי קרבות, שיסבירו לי איך אני מקבל רישיון, ודואג שלא יקחו לי אותו...
תראה את השאלות... "הצילו! לא חידשו, לא שלחו, אני מפחד שמחר יקחו לי את האקדח! לאן להיכנס? מה לעשות עם השומר? מה לעשות במלון? וכספת מה?" וזה עוד ממשיך...
כמה שאלות מקצועיות ראית כאן לאחרונה (כולל מעבדך הנאמן?) בהשוואה לשאלות הכסת"ח, האחוז הוא זניח... יותר מעניין לדעת באיזו כספת שומרים את הנשק, והאם היא מתאימה להנחיות...
לא השאירו מקום בשיח הנוכחי להתפתחות של תרבות נשק ראוייה...
אנחנו עסוקים בהישרדות, ובזה הותיקים עוזרים יופי...
אולי כניסה קרובה שאני מתכנן לidpa תשנה משהו לפחות אצלי...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
נגעת בנקודה... הסליק הוא רק ראי.
ודווקא משום המצב, אני מוקיר אותו היום יותר מאשר בעבר.
ודווקא משום המצב, אני מוקיר אותו היום יותר מאשר בעבר.
-------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד