חברות הובלה באבטחה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חברות הובלה באבטחה
שמתי לב, עובדי חברות ההבולה באבטחה [מודיעין אזרחי לדוג'] כאשר יוצאים ממקום מסויים עם חומר רגיש (כביכול) לעבר רכבם הם יוצאים עם נשקים שלופים ולא תמיד מכוונים לריצפה, אלא מונפים 90 מעלות לגוף, כלומר מכוונים קדימה. תמהתי לעצמי, מילא עם נשקף שלוף, אך למה מכוון? שנית, מה יהיה אילו אני אצא עם נשק שלוף כאשר אני מעביר כסף שהתגלגל לידי לבנק? או תמונה של סבתי הישנה שבעיני היא חומר רגיש?
מעניין.
מעניין.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: חברות הובלה באבטחה
גם אני שמתי לזה לב לא פעם ולא פעמיים, ולפני יותר מ-20 שנה בזמנים כשלברינקס היו אקדחים תופיים ועוזים עם מכנס פתוח זה נתן לי הרגשה מאד לא נוחה לראות קנה של כלי כזה מכוון לי לבטן כאשר השומרים היו דוהרים החוצה מהבנק למכונית המשוריינת עם שקי כסף.
אם זה כל כך מפריע לך היום בעידן הפלאפון אין שום בעיה. צלם כמה תמונות של אירוע כזה ותראה שאנשים נמצאים בקו הירי של הנשקים שלהם, גש למשטרה עם התמונות ותתלונן שחשת איום וסכנה לחייך. התוצאות לא יאחרו לבוא.
א.
אם זה כל כך מפריע לך היום בעידן הפלאפון אין שום בעיה. צלם כמה תמונות של אירוע כזה ותראה שאנשים נמצאים בקו הירי של הנשקים שלהם, גש למשטרה עם התמונות ותתלונן שחשת איום וסכנה לחייך. התוצאות לא יאחרו לבוא.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב: התוצאות לא יאחרו לבוא.
א.
בטח לא יאחרו ... ושוב במקום לתת הכשרה ראוייה המשטרה / משה"פ יודיעו שלוקחים את הנשק מחברות האבטחה ועל הדרך גם מעוד כמה סקטורים אזרחיים (כדי שלא יפתחו באש על המאבטחים שלא עברו הכשרה ומסתובבים עם נשק שלוף..)
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
itamar כתב:גם אני שמתי לזה לב לא פעם ולא פעמיים, ולפני יותר מ-20 שנה בזמנים כשלברינקס היו אקדחים תופיים ועוזים עם מכנס פתוח זה נתן לי הרגשה מאד לא נוחה לראות קנה של כלי כזה מכוון לי לבטן כאשר השומרים היו דוהרים החוצה מהבנק למכונית המשוריינת עם שקי כסף.
א.
איתמר היום אני מפחד הרבה יותר מ M16 ו אקדח מיטען מאשר מתופי או עוזי עם מכנס בטוח.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
משהו לא מסתדר לי, רבותי.
נניח לרגע שמישהו בריון מנסה ואף מצליח לחטוף את שק הכסף מהמאבטח ולברוח, האם מותר להם להשתמש בנשק?
הרי מרגע שגנב את הכסף וניסה לברוח אינו מסכן אף אחד יותר, ולפיכך אסור לירות בו, בוודאי לא כאשר יש אזרחים מסביב.
שוטר שירה בגנב רכב שניסה לדורסו חטף 30 חודש, אז מה יעלה בגורלו של מאבטח שירה בגנב?
ובכלל, אם אסור לירות בגנבים אז צריך לקחת את הנשקים מכל מאבטחי הובלות הכסף למיניהם (להבדיל מנהגי מיכליות גז וחומרים מסוכנים, שם אכן יש סכנת חיים)
אני אגיש הרבה יותר בטוח אם לא יתנהלו קרבות ירי בתוך העיר בעבור חופן דולרים. ממילא הכסף מבוטח.
ולהזכירכם שברמת גן מאבטחים של יהלומן ירו בשודדים ברחוב לפני שלוש שנים תוך ניהול מרדף. שיקאגו זה כאן.
נניח לרגע שמישהו בריון מנסה ואף מצליח לחטוף את שק הכסף מהמאבטח ולברוח, האם מותר להם להשתמש בנשק?
הרי מרגע שגנב את הכסף וניסה לברוח אינו מסכן אף אחד יותר, ולפיכך אסור לירות בו, בוודאי לא כאשר יש אזרחים מסביב.
שוטר שירה בגנב רכב שניסה לדורסו חטף 30 חודש, אז מה יעלה בגורלו של מאבטח שירה בגנב?
ובכלל, אם אסור לירות בגנבים אז צריך לקחת את הנשקים מכל מאבטחי הובלות הכסף למיניהם (להבדיל מנהגי מיכליות גז וחומרים מסוכנים, שם אכן יש סכנת חיים)
אני אגיש הרבה יותר בטוח אם לא יתנהלו קרבות ירי בתוך העיר בעבור חופן דולרים. ממילא הכסף מבוטח.
ולהזכירכם שברמת גן מאבטחים של יהלומן ירו בשודדים ברחוב לפני שלוש שנים תוך ניהול מרדף. שיקאגו זה כאן.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

יש איזה נוהל לגבי שודד עם נשק חם, לדעתי לזה הנשק השלוף.
בפעמים האחרונות שראיתי אותם היום להם גלוקים ונרתיקי פלסטיק של פובוס.
לדעתי היה עוד דברים על החגורה אולי מסתתר שם איזה גז.
לדעתי אם היה להם טייזר היה יותר בטוח לאזרחים וגם זה מנטרל לא רע בכלל...
בפעמים האחרונות שראיתי אותם היום להם גלוקים ונרתיקי פלסטיק של פובוס.
לדעתי היה עוד דברים על החגורה אולי מסתתר שם איזה גז.
לדעתי אם היה להם טייזר היה יותר בטוח לאזרחים וגם זה מנטרל לא רע בכלל...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אני מניח שהסיבה המרכזית לנשק שלוף - הרתעה, אמירת "על תתעסק איתי, על תתקרב אלי, על תעמוד בדרכי".
אני חושב שזה עובד לא רע. על רקע של המאבטחים שנושאים אקדח "פרוק ונצור" נעול בתוך נרתיק, בחור בריא עם אקדח שלוף נראה מאיים למדי. וזה טוב.
אני חושב שזה עובד לא רע. על רקע של המאבטחים שנושאים אקדח "פרוק ונצור" נעול בתוך נרתיק, בחור בריא עם אקדח שלוף נראה מאיים למדי. וזה טוב.
- סליקאי טיטניום

riko כתב:itamar כתב: התוצאות לא יאחרו לבוא.
א.
בטח לא יאחרו ... ושוב במקום לתת הכשרה ראוייה המשטרה / משה"פ יודיעו שלוקחים את הנשק מחברות האבטחה ועל הדרך גם מעוד כמה סקטורים אזרחיים (כדי שלא יפתחו באש על המאבטחים שלא עברו הכשרה ומסתובבים עם נשק שלוף..)
מצידי שיקחו!
1. אני לא רואה שום תסריט שבו אותם מאבטחים מנהלים קרב יריות עם שודדים חמושים שמנסים לקחת להם את הכסף בתוך/ליד בנק או בית עסק הומה אדם. הם יבלעו את כבודם וימסרו את התיקים עם הכסף כמו ילדים טובים.
2. אותו כסף מבוטח גם על ידי חברת השמירה וגם על ידי בעל העסק שמגלגלים בסופו של דבר את ההוצאות האלו עלינו (על הלקוחות). אז בשביל מה בדיוק כל ההצגה הזו של המערב הפרוע? גם המאבטחים של ראש הממשלה לא מנפנפים נשק שלוף מול אזרחים חפים מפשע ועד כמה שאני מבין, חיים עדיין שווים קצת יותר מכסף.
3. מה יש פה להדריך ולאמן???
כל אותם מאבטחים (אני מניח ברמה גבוהה מהממוצע) הם רובאים בדרגה 7 לפחות. חיילים קרביים שעברו טירונות קרבית ויודעים משהו על נשק וכללי בטיחות. כלל ראשון והכי חשוב בנשיאת נשק- משמעת קנים. לעולם תהיה מודע לאן הקנה שלך מכוון. בירי מעשי מקבלים על זה DQ, ברחוב זה יכול לעלות בחיי אדם. מי שלא יודע לשמור על הכלל הזה מצידי שלא ישא נשק.
4. אילן, כל נשק שנמצא בידיים לא מיומנות הוא נשק לא בטוח ולא משנה מהו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

הצעת החוק שלי היא שמנהלי הסניפים יסתובבו עם נשק שלוף ויאימו על הפקידים ,
כי סטטיסטית יותר כסף נגנב ,נעלם,ונימעל על פקידים זוטרים מאשר שודדים מהוללים,
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:הצעת החוק שלי היא שמנהלי הסניפים יסתובבו עם נשק שלוף ויאימו על הפקידים ,
מישהו מכיר מקרה שבו שדדו ברינקס עם נשק חם?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
itamar כתב:riko כתב:itamar כתב: התוצאות לא יאחרו לבוא.
א.
4. אילן, כל נשק שנמצא בידיים לא מיומנות הוא נשק לא בטוח ולא משנה מהו.
א.
נו איתמר סוף סוף הבנת.............
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
רועי 357 כתב:GUSS כתב:הצעת החוק שלי היא שמנהלי הסניפים יסתובבו עם נשק שלוף ויאימו על הפקידים ,
כן, בשנת 2004, בטירה. השודדים רצחו את אחד המאבטחים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3643813,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256994,00.html
I think, therefore I am. I think
[/quote]
איתמר היום אני מפחד הרבה יותר מ M16 ו אקדח מיטען מאשר מתופי או עוזי עם מכנס בטוח.[/quote]
אגב M16, ומה דעתכם על חיילים היושבים באוטובוסים והנשק מונח אחר כבוד ו"וואסח" על בטנם כאשר הקנה מכוון ליושים הנוספים?? והגדילו לעשות אותם חיילים הישנים כאשר הנשק מונח לידם ולא עליהם, ובנקל ניתן לקחתו מהם [ראיתם חייל שיתעורר משינה עמוקה באוטובוס?] ואולי להם משה"פ גם יקח את הנשק?
הטענה העקרונית שלי היא, שאנחנו - אזרחים מבוגרים שומרי חוק הנושאים נשק להגנה עצמית ולספורט - שומרים על בטיחות ברמה גבוהה פי כמה וכמה מאשר שאר מחזיקי הנשק במדינה. זו עובדה. מעניין כיצד, ואשמח לדעת איך לעשות זאת, משה"פ מתמחה בהתעלמות מעובדות או בסילופם. לדעתי, זו אומנות.
י.
איתמר היום אני מפחד הרבה יותר מ M16 ו אקדח מיטען מאשר מתופי או עוזי עם מכנס בטוח.[/quote]
אגב M16, ומה דעתכם על חיילים היושבים באוטובוסים והנשק מונח אחר כבוד ו"וואסח" על בטנם כאשר הקנה מכוון ליושים הנוספים?? והגדילו לעשות אותם חיילים הישנים כאשר הנשק מונח לידם ולא עליהם, ובנקל ניתן לקחתו מהם [ראיתם חייל שיתעורר משינה עמוקה באוטובוס?] ואולי להם משה"פ גם יקח את הנשק?
הטענה העקרונית שלי היא, שאנחנו - אזרחים מבוגרים שומרי חוק הנושאים נשק להגנה עצמית ולספורט - שומרים על בטיחות ברמה גבוהה פי כמה וכמה מאשר שאר מחזיקי הנשק במדינה. זו עובדה. מעניין כיצד, ואשמח לדעת איך לעשות זאת, משה"פ מתמחה בהתעלמות מעובדות או בסילופם. לדעתי, זו אומנות.
י.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

ולכן אני רואה כחובתי להאיר לאותו חייל בחביבות אך ברצינות מוחלטת שיתחיל להתיחס לנשקו כראוי לנשק (ולא למקל) וכנדרש בהוראת בטיחות מס' 1 - תמיד התיחס לנשק כאל טעון.
- סליקאי טיטניום

רועי 357 כתב:GUSS כתב:הצעת החוק שלי היא שמנהלי הסניפים יסתובבו עם נשק שלוף ויאימו על הפקידים ,
בתקרית בטירה התברר גם נוהל מעניין מאוד של החברה, המבהיר מעל לכל ספק שכסף שווה יותר מחיי אדם.
ההוראות קובעות כי הנהג (שתמיד נשאר ברכב) פשוט מכניס להילוך ונוסע, לא משנה מה מצבם של חבריו הנמצאים בחוץ.
מעניין
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד