משתיק קול?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
משתיק קול?
אנשים:
האם משתיק קול הוא חוקי בארץ?
אם כן כיצד אפשר להשיג חוץ ממחרטות?
האם משתיק קול הוא חוקי בארץ?
אם כן כיצד אפשר להשיג חוץ ממחרטות?
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
ואולי
ואולי הוא צריך אותו כדי לבצע חיסול נוסח המאפיה האיטלקית
לא באמת , הוא שאל שאלה הוא רוצה לקבל תשובה אובייקטיבית
אנא

לא באמת , הוא שאל שאלה הוא רוצה לקבל תשובה אובייקטיבית
אנא

Be carefull what you are wishing for
תיקון קל - HASH, לא עף הקפיץ אני פשוט מקליד מהר
השאלה במקום, אתה צודק, כי לכל שאלה יש מקום. אבל הבדיחה היא שאפילו רובה אוויר אי אפשר אז מה נראה לך שזה כן?
רובאי שבע - דחילקום, ישראל היא כמו חלון ראווה של חנות עם בעלים מרובעים שלא יודעים לסחור - מה שיש שם אפשר לקנות, מה שלא, לך לחו"ל.
BB יש? אין - לא חוקי !
AIRSOFT יש? אין - לא חוקי !
רובי צייד יש? בתאוריה יש אבל שימוש - נישט !
רובי קשת יש? אין - לא חוקי !
אקדחי צבע יש? אין - לא חוקי מלבד מתקנים סגורים !
משתיק קול או עמעם יש? לא !! מה זה אומר? שאזל ליבואן לאור הדרישה המדהימה?
יש מספר מדינות בארה"ב שאפשר לקנות - וגם זה לא בדיוק מוצר מדף (בעיקר מוצר קטלוג).
תשובה לעניין - יש רשימת טלפונים של סוחרים בלינק של הסליק - הרם טלפון ושאל.

השאלה במקום, אתה צודק, כי לכל שאלה יש מקום. אבל הבדיחה היא שאפילו רובה אוויר אי אפשר אז מה נראה לך שזה כן?
רובאי שבע - דחילקום, ישראל היא כמו חלון ראווה של חנות עם בעלים מרובעים שלא יודעים לסחור - מה שיש שם אפשר לקנות, מה שלא, לך לחו"ל.
BB יש? אין - לא חוקי !
AIRSOFT יש? אין - לא חוקי !
רובי צייד יש? בתאוריה יש אבל שימוש - נישט !
רובי קשת יש? אין - לא חוקי !
אקדחי צבע יש? אין - לא חוקי מלבד מתקנים סגורים !
משתיק קול או עמעם יש? לא !! מה זה אומר? שאזל ליבואן לאור הדרישה המדהימה?
יש מספר מדינות בארה"ב שאפשר לקנות - וגם זה לא בדיוק מוצר מדף (בעיקר מוצר קטלוג).
תשובה לעניין - יש רשימת טלפונים של סוחרים בלינק של הסליק - הרם טלפון ושאל.
באמת למה לך ?
HasH למה אתה צריך משתיק ???? בכל מקרה אין מקום מורשה שמוכר לציבור הרחב קיימים כל מיני ארחי פרחי שחורטים משתיקים למינהם בעיקר לאנשי עולם תחתון , חוצמזה בשביל משתיק צריך לרכוש קנה ארוך יות רבשביל החריטה 

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
אם משתיק קול
אם משתיק קול היה חוקי כל בן אדם שני שהיה לו משתיק בבית היה שם שק חול עם מטרה עליו בגינה והיה יורה לו בניחותא בלי ציצולים ובלי משטרות וככה היה מהווה סכנה ממשית לסביבה ולעצמו
עדיף שלא ימכרו משתיקי קול בכלל
כמובן שיש גם עולם תחתון שממנו אפשר להשיג משתיק קול אבל זה לא לסליקאים כמובן יש פה אנשים מתורבתים
עדיף שלא ימכרו משתיקי קול בכלל
כמובן שיש גם עולם תחתון שממנו אפשר להשיג משתיק קול אבל זה לא לסליקאים כמובן יש פה אנשים מתורבתים

בסדר
כולם מתלהבים מירי שקט
אני בטוח שלא כולם אוהבים את הבוווום שיש ביריה
למרות שאני רואה ברעש הזה הפגנת עוצמה ואני אוהב לשמוע אותו
ממרחק כמובן או שעם אוזניות כשיורים
אני בטוח שלא כולם אוהבים את הבוווום שיש ביריה
למרות שאני רואה ברעש הזה הפגנת עוצמה ואני אוהב לשמוע אותו
ממרחק כמובן או שעם אוזניות כשיורים
קולונל:
אמרו פה שאלה לידע כללי, אמרו פה שאלה אובייקטיבית...
איפה לעזאזל ראית פה מישהו שאומר שאלה תמימה
אני לא רוצה לקנות משתיק קול (אני חושב
) אני רק שואל 
אמרו פה שאלה לידע כללי, אמרו פה שאלה אובייקטיבית...
איפה לעזאזל ראית פה מישהו שאומר שאלה תמימה
אני לא רוצה לקנות משתיק קול (אני חושב

לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
על מה המהומה? הבנאדם מתעניין, זה הופך אותו לרוצח שכיר?
גם אותי הנושא מאוד מעניין, ואני בהחלט לא הולך להשתמש במשתיק קול למטרות פליליות.
לרבים מהחברים כאן יש תוספות ושיפורים לאקדחים (קתות לגלוק/בול, צייני לייזר למיניהם, פנסים, מחסניות 30 כדור ועוד ועוד), מרבית השיפורים הללו נכנסים לשימוש רק במטווח לצורך תחביב לגיטימי ולא משמשים אותנו ביום-יום. אפשר להתייחס גם למשתיק קול כחלק מהתחביב.
ועכשיו, אני יודע/ חושב שאני יודע שמשתיק קול הוא אביזר בלתי חוקי לאזרחים, אבל האם בכל זאת מישהו "מכיר מישהו" שקנה וקיבל דרך האינטרנט?
לכל אוכפי החוק ולכל חבריו של האפיפיור, אני לא מתכוון לקנות/לייצר/ לאלתר/לגנוב/לקמבן משתיק קול לעצמי/משפחתי/מכרי/אלו שאינם מכרי
אני (כמוכם) פשוט מכור לנשק
גם אותי הנושא מאוד מעניין, ואני בהחלט לא הולך להשתמש במשתיק קול למטרות פליליות.
לרבים מהחברים כאן יש תוספות ושיפורים לאקדחים (קתות לגלוק/בול, צייני לייזר למיניהם, פנסים, מחסניות 30 כדור ועוד ועוד), מרבית השיפורים הללו נכנסים לשימוש רק במטווח לצורך תחביב לגיטימי ולא משמשים אותנו ביום-יום. אפשר להתייחס גם למשתיק קול כחלק מהתחביב.
ועכשיו, אני יודע/ חושב שאני יודע שמשתיק קול הוא אביזר בלתי חוקי לאזרחים, אבל האם בכל זאת מישהו "מכיר מישהו" שקנה וקיבל דרך האינטרנט?
לכל אוכפי החוק ולכל חבריו של האפיפיור, אני לא מתכוון לקנות/לייצר/ לאלתר/לגנוב/לקמבן משתיק קול לעצמי/משפחתי/מכרי/אלו שאינם מכרי

אני (כמוכם) פשוט מכור לנשק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד