המפגשים הבאים עלינו לטובה...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
המפגשים הבאים עלינו לטובה...
ובכן חברים, לא אחד אלא שניים ובמרחק כמעט אפסי בינהם, כולי תקווה שלא נתאכזב.
הראשון, ב-19 לחודש בערב, מדורת ל"ג בעומר משפחתית (למשפחת הסליק ולבני משפחותיהם) תנאי להגעה - לא מדברים על נשק
דמי השתתפות סמליים בסך 10 ש"ח לארגון שתייה, בצלים ותפו"א, כל השאר, איש איש לעצמו.
אנו מחפשים מתנדב לארוח הארוע (רצוי שטח גדול, בלי שאר בני ישראל שאפשר להבעיר בו בעירה ראויה לשמה).
וכמובן, איך יכולתי לשכוח, קרשים... כל בעלי הטנדרים למינהם, אפשר לסמוך עליכם?
המפגש השני, ארבעה ימים לאחר מכן, בשבת, 24/5/03, תחרות הסליק הראשונה, במטווח המועצה האזורית עמק הירדן מהבוקר ועד... שימאס, פרטים יפורסמו בהקדם האפשרי.
דרושים מדריכי ירי ומפקחי מטווחים בעלי תעודות בתוקף לעזרה בניהול ופיקוח על התחרות, נא לפנות אלי בפרטי.
להתראות.
הראשון, ב-19 לחודש בערב, מדורת ל"ג בעומר משפחתית (למשפחת הסליק ולבני משפחותיהם) תנאי להגעה - לא מדברים על נשק

דמי השתתפות סמליים בסך 10 ש"ח לארגון שתייה, בצלים ותפו"א, כל השאר, איש איש לעצמו.
אנו מחפשים מתנדב לארוח הארוע (רצוי שטח גדול, בלי שאר בני ישראל שאפשר להבעיר בו בעירה ראויה לשמה).
וכמובן, איך יכולתי לשכוח, קרשים... כל בעלי הטנדרים למינהם, אפשר לסמוך עליכם?

המפגש השני, ארבעה ימים לאחר מכן, בשבת, 24/5/03, תחרות הסליק הראשונה, במטווח המועצה האזורית עמק הירדן מהבוקר ועד... שימאס, פרטים יפורסמו בהקדם האפשרי.
דרושים מדריכי ירי ומפקחי מטווחים בעלי תעודות בתוקף לעזרה בניהול ופיקוח על התחרות, נא לפנות אלי בפרטי.
להתראות.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 13 מאי 2003, 20:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מקום נהדר, לפחות בעבר (כבר הייתי שם במדורות). כמה דגשים - להגיע מוקדם לשמירת מקום - בני העיר מכירים בדיוק ויותר מאיתנו את המקום...
לאור הר"מ להתייחס לעובדה כי לפי החוק לא ניתן לרדת יותר לחופים עם רכבים, מה שיגרום לצפיפות גדולה יותר לאור צמצום השטח.
יש שטח בצד, ליד המוסד לנוער, פחות מוכר אבל לא יודע מה קורה שם עכשיו.
לאור הר"מ להתייחס לעובדה כי לפי החוק לא ניתן לרדת יותר לחופים עם רכבים, מה שיגרום לצפיפות גדולה יותר לאור צמצום השטח.
יש שטח בצד, ליד המוסד לנוער, פחות מוכר אבל לא יודע מה קורה שם עכשיו.
בלי קשר...
לא יודע למה אבל עולה בראש הסצינה (לא זוכר מאיזה סרט) שנכנסים שודדים למין פאב/בית קפה
שמשרת בעיקר שוטרים וצועקים "זה שוד !" ... אף אחד לא זז... צועקים שוב "זה שוד !" ומנופפים בנשק שלהם
ואז מסתובבים כל יושבי המקום איש איש כליו בידו ושומעים עשרות קולות דריכה ...

לא יודע למה אבל עולה בראש הסצינה (לא זוכר מאיזה סרט) שנכנסים שודדים למין פאב/בית קפה
שמשרת בעיקר שוטרים וצועקים "זה שוד !" ... אף אחד לא זז... צועקים שוב "זה שוד !" ומנופפים בנשק שלהם
ואז מסתובבים כל יושבי המקום איש איש כליו בידו ושומעים עשרות קולות דריכה ...

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
אולי אצלי !!!
אני אבדוק אצלי בקיבוץ איפה אפשר להתארגן , בגדול לא צריכה להיות בעיה יש מקום בשפע .
לגבי עצים אפשר לנסות לארגן מהפרדס !!!!
לגבי עצים אפשר לנסות לארגן מהפרדס !!!!

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד