שאלה לבעלי הניסיון שביניכם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה לבעלי הניסיון שביניכם
הגשתי בקשה לרישוי נשק ב26 לאוקטובר וב16 לנובמבר נעניתי שחסר תאריך באחד המסמכים ששלחתי ונכון להיום ה18 לדצמבר עדיין לא קיבלתי תשובה יש לכם מושג תוך כמה זמן אמור להגיע תשובה?
- סליקאי ארד

Re: שאלה לבעלי הניסיון שביניכם
מנסיון:
לא לחכות לתשובה, תשובה לא תגיע.
תתקשר ותחפור להם או תיגש לשם פיזית.
יש שם עומס מטורף ואף אחד לא חוזר אליך (גם לא אחרי 4 פעמים שביקשתי שיחזרו אלי לא חזרו)
ושוב אם יש בעיה בטפסים, לך לשם ותסדר את זה אחרת אתה תמשוך את זה חודשים...
לא לחכות לתשובה, תשובה לא תגיע.
תתקשר ותחפור להם או תיגש לשם פיזית.
יש שם עומס מטורף ואף אחד לא חוזר אליך (גם לא אחרי 4 פעמים שביקשתי שיחזרו אלי לא חזרו)
ושוב אם יש בעיה בטפסים, לך לשם ותסדר את זה אחרת אתה תמשוך את זה חודשים...
S&W M&P Shield
לגבי המסמכים באותו היום (16 לנובמבר) כבר שלחתי להם הכל והתקשרתי גם לוודא שהם קיבלו נשאר רק התשובה הסופית שזה לצערי לוקח המון זמן
בכל אופן תודה על העצה
בכל אופן תודה על העצה
- סליקאי ארד

כשביקשת את הבקשה, שלחת את הטפסים בדואר או שהגעת לשם והגשת את הטפסים פיזית+ראיון עם נציג של המשרד?
ממה שיצא לי לראות, מי ששלח את הטפסים לבקשה, זומן בכל מקרה לראיון וגם יחזור פעם נוספת לאחר רכישת הנשק, ככה שמסירת הטפסים בדואר הם סתם בזבוז של זמן.
ממה שיצא לי לראות, מי ששלח את הטפסים לבקשה, זומן בכל מקרה לראיון וגם יחזור פעם נוספת לאחר רכישת הנשק, ככה שמסירת הטפסים בדואר הם סתם בזבוז של זמן.
S&W M&P Shield
הגעתי פיזית בפעם הראשונה ובפעם השניה שלחתי בפקס ולאחר שבוע נאמר לי שהם רואים את המסמך ועכשיו הם שולחים את זה לבדיקה של גורמים חיצוניים וביום חמישי האחרון נאמר לי שזה ממתין עכשיו להמשך תהליך של משרד הרישוי ושזה גם תהליך שיכול לקחת זמן עקב עומס השאלה היא כמה כי כמעט חודשיים עברו..
- סליקאי ארד

הבנתי, אז זה רק להתקשר ולחפור להם...
כי לחכות שיפנו אליך זה כמו לחכות למשיח.
אם בחרת כבר אקדח, ממליץ על הדרך לקבוע תור חזרה כבר, גם ככה יקבעו לך לחודש+ אחרי
כי לחכות שיפנו אליך זה כמו לחכות למשיח.
אם בחרת כבר אקדח, ממליץ על הדרך לקבוע תור חזרה כבר, גם ככה יקבעו לך לחודש+ אחרי
S&W M&P Shield
קבעתי תור למשרד הפנים באר שבע ב31 לחודש אני מקווה מאוד שאני יקבל עד אז את התשובה ולגבי אקדח עדיין מתלבט אני חושב להשקיע בגלוק חדש
- סליקאי ארד

ביטחון פנים
באיזה גלוק אתה מעוניין?
באיזה גלוק אתה מעוניין?
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
אני חושב לכיוון 17 ...
כרגע התקשרתי אליהם ושובב כרגיל הפקיד לא נמצא "יחזרו אליך"...
- סליקאי ארד

eliorupc כתב:אני חושב לכיוון 17 ...
הפקיד / פקידה שיכולים לברר סטטוס תמיד "לא נמצאים" או "לא זמינים". השארתי כבר שלוש פעמים הודעות וביקשתי שיחזרו אליי (לשכת רמלה), שלחתי כמה פניות דרך האתר וכמה מיילים - אין התייחסות.
הייתי בראיון לפני שלושה וחצי שבועות (וזה חודש וחצי אחרי ששלחתי את כל הטפסים), ויש לי תור ל- 31.12 (לשכת חיפה), כי חשבתי שעד אז אספיק לטפל בנושא האקדח (שכבר ממתין לי במטווח, יד שניה).
אני מתכוון להגיע לתור בכל מקרה, כי שמעתי דברים טובים על הלשכה הזו ספציפית (ועל ניזאר מנהלה, אם אני זוכר נכון את שמו), ואולי יוכלו להוציא לי את האישור המותנה במקום ולאשר לי להגיע בסוף בלי תור בגלל הטרטור...
עריכה - אולי בגלל שכתבתי פה...
קיבלתי עכשיו תגובה במייל, שהתשובה נשלחה בדואר ב- 7.12, והדואר מגדיר משך זמן להגעה של שבועיים (משמע - השבוע).
הם בנוסף כותבים שלא ניתן לקבל בדואר מידע לגבי אופי התשובה (אישור מותנה / דחייה), כי זה מידע שרק פקיד הרישוי רשאי לתת.
נמתין בסבלנות :)
- סליקאי כסף

uriler כתב:eliorupc כתב:אני חושב לכיוון 17 ...
הפקיד / פקידה שיכולים לברר סטטוס תמיד "לא נמצאים" או "לא זמינים". השארתי כבר שלוש פעמים הודעות וביקשתי שיחזרו אליי (לשכת רמלה), שלחתי כמה פניות דרך האתר וכמה מיילים - אין התייחסות.
הייתי בראיון לפני שלושה וחצי שבועות (וזה חודש וחצי אחרי ששלחתי את כל הטפסים), ויש לי תור ל- 31.12 (לשכת חיפה), כי חשבתי שעד אז אספיק לטפל בנושא האקדח (שכבר ממתין לי במטווח, יד שניה).
אני מתכוון להגיע לתור בכל מקרה, כי שמעתי דברים טובים על הלשכה הזו ספציפית (ועל ניזאר מנהלה, אם אני זוכר נכון את שמו), ואולי יוכלו להוציא לי את האישור המותנה במקום ולאשר לי להגיע בסוף בלי תור בגלל הטרטור...
עריכה - אולי בגלל שכתבתי פה...
קיבלתי עכשיו תגובה במייל, שהתשובה נשלחה בדואר ב- 7.12, והדואר מגדיר משך זמן להגעה של שבועיים (משמע - השבוע).
הם בנוסף כותבים שלא ניתן לקבל בדואר מידע לגבי אופי התשובה (אישור מותנה / דחייה), כי זה מידע שרק פקיד הרישוי רשאי לתת.
נמתין בסבלנות :)
תעדכן......
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף

הגיע :)
שבועיים ויום.
שבועיים ויום.
- סליקאי כסף

מניסיון, פניות דרך האתר בדרך כלל לא מקבלות מענה.. לעומת זאת הפקס עובד פלאים - שלחתי ללשכה בבאר שבע פקס בשעות הבוקר בשבוע שעבר, וחזרו אליי לנייד תוך שעתיים (!) עם תשובה לשאלות שביקשתי לברר. שווה לנסות.
לגבי זמני הטיפול עצמם - גם אני הגשתי את הטפסים אי שם בסוף אוקטובר, ונמסר לי על ידי אחת הפקידות שהאישור המותנה נשלח בדואר רק ב- 10/12, חודש וחצי אחרי. אני עדיין מחכה שיגיע בדואר.. מאמין שבימים הקרובים.
לגבי זמני הטיפול עצמם - גם אני הגשתי את הטפסים אי שם בסוף אוקטובר, ונמסר לי על ידי אחת הפקידות שהאישור המותנה נשלח בדואר רק ב- 10/12, חודש וחצי אחרי. אני עדיין מחכה שיגיע בדואר.. מאמין שבימים הקרובים.
- סליקאי ארד

״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד