לאחר רכישת CZ P07
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לאחר רכישת CZ P07
שלום חברים,
בצורה די ספונטנית אבא שלי רכש היום CZ P07 (לאחר שהתלבט בכלל על גלוקים)
האקדח היה יותר מתאים לו ביד וגם בירי ולאחר התנסות איתו החליט לקחת אותו...
עכשיו הוא קצת חושש על קניה לא נכונה כי הוא קרא וחקר על גלוקים ובסוף רכש משהו אחר.
מה דעתכם על הרכישה? אני יודע שהאקדח טוב וגם יש עליו אחריות לכל החיים אצל מאיר רוט, השאלה איך הוא בהשוואה לגלוקים למשל, איך הוא לטווח הארוך והאם יש לו מבחר אביזרים.
למישהו בקהל כאן יש אותו? אשמח לחוות דעת.
תודה מראש!
בצורה די ספונטנית אבא שלי רכש היום CZ P07 (לאחר שהתלבט בכלל על גלוקים)
האקדח היה יותר מתאים לו ביד וגם בירי ולאחר התנסות איתו החליט לקחת אותו...
עכשיו הוא קצת חושש על קניה לא נכונה כי הוא קרא וחקר על גלוקים ובסוף רכש משהו אחר.
מה דעתכם על הרכישה? אני יודע שהאקדח טוב וגם יש עליו אחריות לכל החיים אצל מאיר רוט, השאלה איך הוא בהשוואה לגלוקים למשל, איך הוא לטווח הארוך והאם יש לו מבחר אביזרים.
למישהו בקהל כאן יש אותו? אשמח לחוות דעת.
תודה מראש!
S&W M&P Shield
Re: לאחר רכישת CZ P07
בגדול.התמורה הכי טובה לכסף.אמין נח זול.
אם נח לו ביד ונח לו לשאת אותו הכל בסדר.
לטעמי הוא קצת מגושם.אבל זה אני.
אם נח לו ביד ונח לו לשאת אותו הכל בסדר.
לטעמי הוא קצת מגושם.אבל זה אני.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
זה פשוט מאוד.
אם נוח לו ביד ובירי אז זה מה שחשוב.
מצד שני אם היה גם גלוק שהיה נוח לו ביד ובירי וזה בתקציב שלו אז אני הייתי לוקח גלוק רק בגלל שהוא יותר סחיר ובגלל שזה גלוק,לא מבין הרבה באקדחים אבל את מי שלא שאלתי כולם אמרו לי קודם כל תנסה גלוק רק אם לא נוח לך ,לך על משהו אחר.
ושוב זה רק אני .
אם נוח לו ביד ובירי אז זה מה שחשוב.
מצד שני אם היה גם גלוק שהיה נוח לו ביד ובירי וזה בתקציב שלו אז אני הייתי לוקח גלוק רק בגלל שהוא יותר סחיר ובגלל שזה גלוק,לא מבין הרבה באקדחים אבל את מי שלא שאלתי כולם אמרו לי קודם כל תנסה גלוק רק אם לא נוח לך ,לך על משהו אחר.
ושוב זה רק אני .
g26
- סליקאי ארד

הייתה לי את אותה התלבטות על P226 מול גלוק 19 ובסוף בחרתי ב P226 בגלל נוחות אחיזה
- סליקאי ארד

הוא התנסה בגלוק 19/26/43 (כל הגדלים בגדול)
ואף אחד לא היה לו נוח ביד, גם הזרת קצת בלטה ב19 (יש לו ידי גורילה) ודווקא בCZ יושב לו בול, גם מה שהוצג בירי 50 כדור למטרה היה פי כמה יותר טוב מהגלוקים...
השאלה שלי לגבי הבלאי, עמידות, אביזרים וכו'
לגבי החלפת כוונות או מחסניות אני לא חושב שהוא ירצה כי גם ככה הוא מגיע עם כוונות זוהרות גדולות ו2 מחסניות של 16
פלוס יש אפשרות להחליף את הידית אחיזה לכמה גדלים שונים... (באמת יפה שאיבזרו אותו בהכל מהכל)
על הנייר הוא נשמע פצצה, בגלל זה אני שואל מה הוא לטווח הארוך...
לגבי הזמינות של חלקי הגלוקים, ברכישה הייתה לקוחה לידנו שביקשה להחליף כוונות לגלוק 19 כי הם נשברו (פלסטיק) וכששאלתי אותו על החלפה בCZ הוא אמר שהסיכוי לשבור אותם כמו שהיא שברה קטנה מאוד כי הם ממתכת ושגם זה יותר זול כי מאיר רוט מייביאים אותו בכמויות (היא שילמה 200 להחלפת כוונות)
תודה למי שהגיב, מחכה למישהו שיש לו את האקדח לחוות דעת :)
ואף אחד לא היה לו נוח ביד, גם הזרת קצת בלטה ב19 (יש לו ידי גורילה) ודווקא בCZ יושב לו בול, גם מה שהוצג בירי 50 כדור למטרה היה פי כמה יותר טוב מהגלוקים...
השאלה שלי לגבי הבלאי, עמידות, אביזרים וכו'
לגבי החלפת כוונות או מחסניות אני לא חושב שהוא ירצה כי גם ככה הוא מגיע עם כוונות זוהרות גדולות ו2 מחסניות של 16
פלוס יש אפשרות להחליף את הידית אחיזה לכמה גדלים שונים... (באמת יפה שאיבזרו אותו בהכל מהכל)
על הנייר הוא נשמע פצצה, בגלל זה אני שואל מה הוא לטווח הארוך...
לגבי הזמינות של חלקי הגלוקים, ברכישה הייתה לקוחה לידנו שביקשה להחליף כוונות לגלוק 19 כי הם נשברו (פלסטיק) וכששאלתי אותו על החלפה בCZ הוא אמר שהסיכוי לשבור אותם כמו שהיא שברה קטנה מאוד כי הם ממתכת ושגם זה יותר זול כי מאיר רוט מייביאים אותו בכמויות (היא שילמה 200 להחלפת כוונות)
תודה למי שהגיב, מחכה למישהו שיש לו את האקדח לחוות דעת :)
S&W M&P Shield
- סליקאי ארד

ה CZ ידוע באמינות שלו.
לא רואה בעיה בכלל.
גם היבואן אמין
לא רואה בעיה בכלל.
גם היבואן אמין
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
200 שקל על החלפת כוונות פלסטיק?! כוונות פלסטיק בחיים לא עולות 200 שקל כולל מעמ ועבודה ומה שאתה רוצה
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
- סליקאי זהב

לא יודע לאיזה היא החליפה לא שמתי לב, הישן שנשבר היה פלסטיק.
למה כמה עולה הפלסטיק?
ושוב תודה על התשובות!
למה כמה עולה הפלסטיק?
ושוב תודה על התשובות!
S&W M&P Shield
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
עזוב באינטרנט הרי גם ככה אי אפשר להזמין משם וגם אין לך את הכלים כדי להחליף, הכוונה כמה לוקחים בארץ בחנויות נשק... (סתם מסקרנות)
S&W M&P Shield
אני קיבלתי מחבר כוונת מפרו ולא היה בראש שלי להיתעסק עם זה .אז נתתי לאביב הנשק של רוט.
עלה לי 50 שח הרכבה בלבד.
עלה לי 50 שח הרכבה בלבד.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
לפי דעתי האקדחים מבית cz לא נופלים מהגלוקים למיניהם. לא סתם הcz כיכבו שנים בשירות הצבא בעולם בשנות ה 80 וה 90. האקדחים של cz היוו ומהווים מודל לחיקוי.
קנייה מעולה ואקדח מעולה בעלות שקשה למצוא לו מתחרה.
קנייה מעולה ואקדח מעולה בעלות שקשה למצוא לו מתחרה.
- סליקאי זהב

בוקר טוב,
כמו האבה שלך תכננתי לקנות גלוק וקניתי CZ .אחרי יותר מ3000 כדור יכול להעיד - נשק אמין , נוח בירי ותמיחה של יבואן מדהימה.בימים אלה אני נאלץ לצערי להחליף אותו לכלי קטן יותר ונוח להסלקה , אבל אילו יכולתי לשאת אותו בגלוי - היתי נשאר עם הCZ ללא ספק.
כמו האבה שלך תכננתי לקנות גלוק וקניתי CZ .אחרי יותר מ3000 כדור יכול להעיד - נשק אמין , נוח בירי ותמיחה של יבואן מדהימה.בימים אלה אני נאלץ לצערי להחליף אותו לכלי קטן יותר ונוח להסלקה , אבל אילו יכולתי לשאת אותו בגלוי - היתי נשאר עם הCZ ללא ספק.
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד