הקשר בין נשק ל"ציוד כבד" בשירותים...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הקשר בין נשק ל"ציוד כבד" בשירותים...
אני מניח שאני לא היחידי שעלתה לו השאלה, אבל יהיה מעניין לשמוע, מה אתם עושים עם הנשק בעת השימוש בשירותים לשם צרכים כבדים ??
אם מדובר בהטלת מים, פתיחת רוכסן זריזה תפתור את העניין, לכן אין צורך בפתיחת החגורה, לכן אני לא שואל... אבל באופציה השניה בה כן יש צורך בפתיחת חגורה, אשמח לדעת מה אתם עושים ?
כי אני מרגיש ממש לא בנוח להניח אותו כל פעם על מקומות הזויים (ביניהם, מתקן נייר טואלט, ניאגרה, להחזיקנאותו ביד ולהרגיש קצת דביל, ולפעמים אפילו על הנעללל - עדיף מהרצפה!)
בקיצור, מה אומרים ?
אם מדובר בהטלת מים, פתיחת רוכסן זריזה תפתור את העניין, לכן אין צורך בפתיחת החגורה, לכן אני לא שואל... אבל באופציה השניה בה כן יש צורך בפתיחת חגורה, אשמח לדעת מה אתם עושים ?
כי אני מרגיש ממש לא בנוח להניח אותו כל פעם על מקומות הזויים (ביניהם, מתקן נייר טואלט, ניאגרה, להחזיקנאותו ביד ולהרגיש קצת דביל, ולפעמים אפילו על הנעללל - עדיף מהרצפה!)
בקיצור, מה אומרים ?
Re: הקשר בין נשק ל"ציוד כבד" בשירותים...
שאלה במקומה..
פיתרון , רצועת צוואר שפעם תלו עליה טלפונים , או כרטיסי עובד, עם שאקל בקצה.
פיתרון , רצועת צוואר שפעם תלו עליה טלפונים , או כרטיסי עובד, עם שאקל בקצה.
פחות -לרוב זה יותר,,
כל הכבוד... שאלות שמטרידות הרבה אנשים, אבל אף אחד לא שואל... סחטיין על הרמת הכפפה...
אני אישית משתמש בנרתיק פנימי בנשיאה היומיומית, בשעה 4.5-5...
אני פשוט משאיר את האקדח במקומו, ונותן לו לנוח על המכנס, בין הרגליים... קל, פשוט ולא מורגש...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
שים אותו על התחתון.. ככה גם אין סיכוי שתשכח (לפחות אחרי הפעם הראשונה
)
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

GUSS... רק לדמיין את זה גורם לי להתגלגל מצחוק... בן אדם יושב על האסלה, ואקדח מתנדנד לו מהצוואר...
אוי אני מת לראות לאן הדיון הזה יתפתח...
אוי אני מת לראות לאן הדיון הזה יתפתח...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
אוי הדיונים כאן בפורום מתחילים להדרדר
למי שיש נרתיק חיצוני זה בעיה, לי עם נרתיק פנימי אין בעיה הוא פשוט נשאר בתוך המכנס.
חשבתי על פתרון לחיצוני אבל לחשוב על זה שצריך לגעת בנשק לפני ששוטפים ידיים ביטלה לי את כל האופציות
למי שיש נרתיק חיצוני זה בעיה, לי עם נרתיק פנימי אין בעיה הוא פשוט נשאר בתוך המכנס.
חשבתי על פתרון לחיצוני אבל לחשוב על זה שצריך לגעת בנשק לפני ששוטפים ידיים ביטלה לי את כל האופציות
S&W M&P Shield
לי אין בעיה גם בחיצוני אני משאיר אותו לפעמים בנרתיק והכל בסדר.. אני רק מסדר לפני שהקצה של הנרתיק והקנה של האקדח יכנסו לכיס שלא יקבלו מכות מהרצפה...
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

משאירים את החגורה סגורה, רק משחררים אותה טיפה ומורידים עד גובה הברך.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
אני שם את האקדח על המכסה של הניאגרה ומקווה שלא יצלול לשרותים...
================================================
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
הותקלת!

Heavy is good...heavy is reliable.
נו... יש יעד חדש לעמותה, ולשדולה בכנסת... הכנסת תאים יעודיים לשירותים ציבוריים לטובת נושאי הנשק במדינה...
בהצלחה
בהצלחה
--
CZ P-07
--
CZ P-07
להשאיר בתוך הנרתיק/בתוך התחתונים (חחח הכי קיצוני, על זה לא חשבתי) לא רלוונטי לבעלי אקדחים במשקל של מעל קילו (כגון היריחו ברזל הזקן שלי
)... וגם אם כן אז זה פותר רק את הסוגייה של מצב הישיבה, מה קורה לגבי עמידה וסידור המכנס והחגורה? , שלא לדבר על התעסקות עם הכנסת מכופתרת למכנסיים + התחבטות עם ציציות במידה ויש, תוך כדי שהכלי מתנדנד פנימה והחוצה ואולי גם מאיים ליפול... קשה עד בלתי אפשרי.... נראה לי שאמשיך להנדס את עצמי כל פעם מחדש עם כניסה לשירותים..
תאכל'ס סתם רציתי לחלוק איתכם את אי הנוחות שבדבר, והמטרה אכן הושגה ! חח שבת שלום חברים :)
תאכל'ס סתם רציתי לחלוק איתכם את אי הנוחות שבדבר, והמטרה אכן הושגה ! חח שבת שלום חברים :)
אה זה טוב... קצת רוח רעננה מה יש? בין תלונות על מחירי תחמושת ועל העובדה שרוצים לקחת לנו את הרישיון מחר, לדבר פתאום על שירותים...
בהחלט שובר שגרה...
ובקשר לפיתרון הספציפי, מי שלוקח כלי ששוקל יותר מקילו לנשיאה יומיומית, כנראה נהנה מאתגרים... אז הרי לך אחד שתמיד ידרוש יצירתיות... מה שהופך למצחיק כפליים כשאתה לחוץ מאוד להגיע לישיבה של מטה...
(למפרע כמובן...)
בהחלט שובר שגרה...
ובקשר לפיתרון הספציפי, מי שלוקח כלי ששוקל יותר מקילו לנשיאה יומיומית, כנראה נהנה מאתגרים... אז הרי לך אחד שתמיד ידרוש יצירתיות... מה שהופך למצחיק כפליים כשאתה לחוץ מאוד להגיע לישיבה של מטה...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
לי יש פתרון פשוט - כבדה רק בבית 
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד