עזרה - גלוק אוסטרי שהורכב בסלובקיה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עזרה - גלוק אוסטרי שהורכב בסלובקיה
שלום לכולם,
התחדשתי לאחרונה בגלוק 19 דור 4 אוסטרי מלהב.. אחרי סיום הרכישה שמתי לב שעל הנשק רשום שהוא יוצר באוסטריה אבל הורכב בסלובקיה. יש לזה משמעות מיוחדת?
נראה כך
https://www.google.co.il/search?q=glock ... r3KLpbsS4M:
תודה :)
התחדשתי לאחרונה בגלוק 19 דור 4 אוסטרי מלהב.. אחרי סיום הרכישה שמתי לב שעל הנשק רשום שהוא יוצר באוסטריה אבל הורכב בסלובקיה. יש לזה משמעות מיוחדת?
נראה כך
- סליקאי כסף
Re: עזרה - גלוק אוסטרי שהורכב בסלובקיה
לא הייתי מתרגש מידי
הם מרכיבים בסלובקיה כמו שמרכיבים בארה"ב
כ"א יותר זול
הם מרכיבים בסלובקיה כמו שמרכיבים בארה"ב
כ"א יותר זול
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אין מה לדאוג, הכל בסדר. רכשת אקדח מצוין. תתחדש!
"לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר"
Alon2 כתב:שלום לכולם,
נראה כך
בטח ,שיש משמעות.
עובד במפעל באוסטריה מרכיב את הגלוק ב 3 דקות
ובסלובקיה לוקח להם 3.5 דקות .

ובארץ יש כאלה ,שלוקח להם פחות מ 2 דקות.

- סליקאי זהב
אנחנו כל כך בטוחים שהרכבה של גלוק היא תהליך fool proof שכל אחד בכל רמת פיקוח (אפסית ככל שתהיה) יוכל לעשות זאת כמו הרכבה של לגו?
ואולי זה דווקא רעיון? לרכוש את האקדח כפאזל של 34 חלקים עם שירטוטי איזומטריה ובמחיר מופחת? אאל"ט הלוטוס 7 נמכרה בזמנו כקיט משום שככזו זכתה להטבות מיסוי משמעותיות. ההטבות הותנו באי אספקת הוראות הרכבה - אבל לא הוזכר דבר אודות הוראות פירוק - ולכן אלו סופקו - והמרכיב עקב אחריהן מהסוף להתחלה...
גם אני מעריך שכל נער סלובקי ידע להרכיב גלוק טוב לפחות כמוני, ועדיין לא הייתי פוסק בבטחון מוחלט שמדובר במוצר שמשתוווה למקור. מספיק להצליב בין שני חלקים של שני דגמים שונים כדי ליצור חשש לתפקוד לקוי. ימים יגידו - בואו נמתין קצת לפני האמירות הפסקניות.
ואולי זה דווקא רעיון? לרכוש את האקדח כפאזל של 34 חלקים עם שירטוטי איזומטריה ובמחיר מופחת? אאל"ט הלוטוס 7 נמכרה בזמנו כקיט משום שככזו זכתה להטבות מיסוי משמעותיות. ההטבות הותנו באי אספקת הוראות הרכבה - אבל לא הוזכר דבר אודות הוראות פירוק - ולכן אלו סופקו - והמרכיב עקב אחריהן מהסוף להתחלה...
גם אני מעריך שכל נער סלובקי ידע להרכיב גלוק טוב לפחות כמוני, ועדיין לא הייתי פוסק בבטחון מוחלט שמדובר במוצר שמשתוווה למקור. מספיק להצליב בין שני חלקים של שני דגמים שונים כדי ליצור חשש לתפקוד לקוי. ימים יגידו - בואו נמתין קצת לפני האמירות הפסקניות.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
אני מסכים עם ניאון גולדן.
הרכבה של מוצר לא מסתכמת רק בחיבור כל החלקים שלו גם אם הם מגיעים מאוסטריה.
יש גם את המימד של אבטחת איכות של החלקים ושל המוצר הסופי.
לוודא שהמוצר שיוצא מהמפעל ומגיע לידיו של הצרכן איכותי. שאין פגמים מכניים ואסטטיים בחלקים שמרכיבים את האקדח, שהחלקים עומדים בטולרנסים הנדרשים, ושהאקדח כמוצר שלם עובד ללא תקלות.
אין לי דעה לכאן או לכאן, ובאירופה המזרחית יודעים לייצר מוצרים איכותיים אבל בסופו של יום בסופו של דבר מה שיקבע זה כמות ה"לימונים" שיוצאים ממפעל אחד לעומת מפעל אחר.
א.
הרכבה של מוצר לא מסתכמת רק בחיבור כל החלקים שלו גם אם הם מגיעים מאוסטריה.
יש גם את המימד של אבטחת איכות של החלקים ושל המוצר הסופי.
לוודא שהמוצר שיוצא מהמפעל ומגיע לידיו של הצרכן איכותי. שאין פגמים מכניים ואסטטיים בחלקים שמרכיבים את האקדח, שהחלקים עומדים בטולרנסים הנדרשים, ושהאקדח כמוצר שלם עובד ללא תקלות.
אין לי דעה לכאן או לכאן, ובאירופה המזרחית יודעים לייצר מוצרים איכותיים אבל בסופו של יום בסופו של דבר מה שיקבע זה כמות ה"לימונים" שיוצאים ממפעל אחד לעומת מפעל אחר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
תיאורטית הכל נכון. אבל אני לא הייתי מוטרד. חשבו כך על גלוקים אמריקאיים וגבו יותר על אוסטרים. (גם אחרי שכולם עברו למלונייט ולא טניפר).
אם זה יצא ממפעל גלוק רשמי ועם אחריות משווק רשמית, שמגובה במלאי חלפים ענק ובאחריות של היבואן (שמוכר לכל המשווקים) - אתה לא נשאר עם כלי בעייתי ביד.
לא קיבלת כלי בייצור של חקיין וגם לא בייבוא מקביל. אז טכנית אני לא רואה בעייה (תוכל לומר ימים יגידו), וצרכנית בטח שלא.
אם זה יצא ממפעל גלוק רשמי ועם אחריות משווק רשמית, שמגובה במלאי חלפים ענק ובאחריות של היבואן (שמוכר לכל המשווקים) - אתה לא נשאר עם כלי בעייתי ביד.
לא קיבלת כלי בייצור של חקיין וגם לא בייבוא מקביל. אז טכנית אני לא רואה בעייה (תוכל לומר ימים יגידו), וצרכנית בטח שלא.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
GA1 כתב:תיאורטית הכל נכון. אבל אני לא הייתי מוטרד. חשבו כך על גלוקים אמריקאיים וגבו יותר על אוסטרים. (גם אחרי שכולם עברו למלונייט ולא טניפר).
בשורה התחתונה אתה צודק.
רוב הבעיות בכלי נשק מתגלות בתחילת תקופת האחריות.
אם זה פגמים בייצור שרואים בעין מייד, או תקלות שמתגלות תוך כדי שימוש/ירי.
אם מדובר ביצרן ויבואן בעלי שם וגב כמו שצריך,
כל הבעיות האלה בסופו של דבר יטופלו או שהנשק יוחלף.
הבעיה העיקרית היא כל הטירטור הלוך ושוב למטווח ולסוחר, בזבוז הזמן והטעם הרע שנשאר בפה אחר כך:
לקוח : "יש לי מעצורים בירי..."
סוחר: "זה לא האקדח, זה אתה. יש לך LIMP WRISTING"
לקוח: "עדיין יש לי מעצורים"
סוחר: "אולי נחליף קפיץ מחזיר"
לקוח "עדיין יש לי מעצורים"
סוחר: "אני אחליף לך שן חולצת"
לקוח: "המעצורים לא מפסיקים, כבר נשבר לי ה...והאקדח הזה באחריות"
סוחר: "אני אחליף לך את האקדח"
לקוח: "מפקיד את הנשק אצל הסוחר, ומתחיל מחדש את כל הטופסולוגיה מול הבט"פ..."
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ההרגשה היא שקנית רכב חדש עם חלקים משומשים.. לא משנה כמה אחריות יתנו לך זה עדיין לא נעים. כמובן שההשוואה לא מדויקת ושכל הנשק כולל חלקיו חדשים לגמרי, אבל זו התחושה. חבל לחזור הביתה ורק שם לגלות שמה שאמרו לך בחנות נכון - אבל רק חלקו נכון. בהחלט תחושה לא נעימה.
- סליקאי כסף
באחד הפורומים יש התיחסות לעניין ותרגום של תשובת המפעל ,אם זה המפעל,
לי אישית נראה מוזר שחלק שמוזרק[מיוצר] באוסטריה מסומן כי יורכב בסלובקיה.
חסרה לי התיחסות של מפעל גלוק עצמו,
Austrian arms factory in Bratislava Glock has concealed assembly plant
Big guns manufacturer seeks to contract for the Slovak police and army. The new office has improved its position.
BRATISLAVA. It has become common practice for foreign investors seeking to coming to Slovakia the most visible. Austrian Glock arsenal, which is one of the biggest killers in the world, however, chose the opposite tactics.
Already early part of the transferred capacity on Slovak territory. To date, however, is willing to provide only the minimum information.
זה תירגום גוגל מסלובקית כנראה.
"We are a manufacturer of weapons and, according to our standards, we can not comment on many things," says the manager of the Slovak branch Erik Vránsky.
The new operation reveals just enough that it is somewhere in Bratislava. Where exactly is not clear.
According to the Commercial Register, the Slovak Glock seat on Kopčianska Street in the industrial area on the outskirts of Petržalky. Vránsky but argues that it is only "paper address".
And this :
Interior Ministry wants to buy 23 thousand guns. The benefit will be companies that invest in Slovakia.
BRATISLAVA. Ministry of Interior, which led Robert Kaliňák, waiting for one of the most tender. His office plans to rearm Slovak police with new guns.
He wants to buy 23 thousand units worth an estimated € 7.5 million. "It will be one of our toughest tenders," says Kaliňák.
Slovak police today mostly used pistol model CZ 82, made the early nineties. They are often worn and even use obsolete Soviet Makarov caliber.
Large overkill for quite KALIŇÁK predecessor as Daniel Lipšic. The competition, however Kaliňák after assuming aside - for allegedly ill-adjusted terms.
Today is planning its own tender. "I do not say if it will be later this year or early next. But in any case it is a hot thing, "adds Kaliňák.
חסרה לי התיחסות של מפעל גלוק עצמו,
Austrian arms factory in Bratislava Glock has concealed assembly plant
Big guns manufacturer seeks to contract for the Slovak police and army. The new office has improved its position.
BRATISLAVA. It has become common practice for foreign investors seeking to coming to Slovakia the most visible. Austrian Glock arsenal, which is one of the biggest killers in the world, however, chose the opposite tactics.
Already early part of the transferred capacity on Slovak territory. To date, however, is willing to provide only the minimum information.
זה תירגום גוגל מסלובקית כנראה.
"We are a manufacturer of weapons and, according to our standards, we can not comment on many things," says the manager of the Slovak branch Erik Vránsky.
The new operation reveals just enough that it is somewhere in Bratislava. Where exactly is not clear.
According to the Commercial Register, the Slovak Glock seat on Kopčianska Street in the industrial area on the outskirts of Petržalky. Vránsky but argues that it is only "paper address".
And this :
Interior Ministry wants to buy 23 thousand guns. The benefit will be companies that invest in Slovakia.
BRATISLAVA. Ministry of Interior, which led Robert Kaliňák, waiting for one of the most tender. His office plans to rearm Slovak police with new guns.
He wants to buy 23 thousand units worth an estimated € 7.5 million. "It will be one of our toughest tenders," says Kaliňák.
Slovak police today mostly used pistol model CZ 82, made the early nineties. They are often worn and even use obsolete Soviet Makarov caliber.
Large overkill for quite KALIŇÁK predecessor as Daniel Lipšic. The competition, however Kaliňák after assuming aside - for allegedly ill-adjusted terms.
Today is planning its own tender. "I do not say if it will be later this year or early next. But in any case it is a hot thing, "adds Kaliňák.
השאלה אם יש מה לחשוש או להמשיך הלאה בלי אותן חששות. כרגע אני נושא את האקדח וחייב לציין שההרגשה קצת מבאסת
- סליקאי כסף
חתיכת מכרז... 32 אלף כלים.
פי שתיים ממכרז המשטרה שלנו.
רק מחזק את הביטחון במוצר.
איתמר, מה שאתה מתאר נשמע מתאים יותר לפארא אורדננס בימיה הראשונים... לא לגלוק.
אלון, אין לך בכלל מה להתבאס!
ואם תגלה שחלק ממכלולי פולקסווגן שנניח שתקנה יוצרו במפעל סקודה במזרח אירופה - זה ישנה משהו?
ה"נזק" היחיד הוא לתחושת היוקרה. שלא כתוב Made in USA או לחלופין אוסטריה.
שום משמעות ממשית. יותר בנשמה מאשר בשכל.
ויש לזה מקום.
שים Gun Tape על הכתובת...
מה כתוב על הצינה בצד שמאל?
גם שם שים פס (תרתי משמע)
או מדבקה זוהרת במידה שאתה מתנדב במשטרה.
פי שתיים ממכרז המשטרה שלנו.
רק מחזק את הביטחון במוצר.
איתמר, מה שאתה מתאר נשמע מתאים יותר לפארא אורדננס בימיה הראשונים... לא לגלוק.
אלון, אין לך בכלל מה להתבאס!
ואם תגלה שחלק ממכלולי פולקסווגן שנניח שתקנה יוצרו במפעל סקודה במזרח אירופה - זה ישנה משהו?
ה"נזק" היחיד הוא לתחושת היוקרה. שלא כתוב Made in USA או לחלופין אוסטריה.
שום משמעות ממשית. יותר בנשמה מאשר בשכל.
ויש לזה מקום.
שים Gun Tape על הכתובת...
מה כתוב על הצינה בצד שמאל?
גם שם שים פס (תרתי משמע)
או מדבקה זוהרת במידה שאתה מתנדב במשטרה.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
GA1 כתב:איתמר, מה שאתה מתאר נשמע מתאים יותר לפארא אורדננס בימיה הראשונים... לא לגלוק.
מציע לך לקרוא קצת על התלאות של דור 4.
בדרך גלוק היו צריכים להחליף באקדחי ה-9ממ:
- פעמיים את הקפיץ המחזיר כי הוא היה חזק מדי בשביל תחמושת 115 גריין לחץ סטנדרטי
- שן חולצת, כי הם ניסו לחסוך בכסף וייצרו שיניים דפוקות (בנתיים APEX ניצלו את חלון ההזדמנות ומכרו שן חולצת שלהם ב-$60 לחתיכה)
- בית הדקים, כי השן הפולטת יחד עם השן החולצת הדפוקה היו מעיפים ליורה את התרמיל ישר לתוך העין
- קונקטור, לקונקטור עם סימון של נקודה עליו. בדור 4 הם שינו את הגיאומריה של בית ההדק בגלל העורפנים. זה הפך את לחיצת ההדק לזוועתית.
- הגימור החיצוני של הצינות (פעמיים). באקדחים הראשונים הוא היה נשחק אחרי כמה חודשים ספורים של נשיאה.
- הקפיץ של מנוף הפירוק של הגלוק. הצינה הייתה נופלת מעצמה בדריכות אגרסיביות על יבש ולפעמים בירי
תקרא בפורומים את התלאות של הלקוחות הראשונים למרות שיש להם כתובת ואחריות.
כל סיבוב כזה הוא משלוח של האקדח לייצרן המתנה של כמה שבועות רק כדי לגלות שהם לא פתרו את הבעייה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
תחושת היוקרה אף פעם לא דיברה עלי.. וגם לא עכשיו. אני חששתי אך ורק מרמת האמינות והבטיחות של הכלי. איתמר תודה על הפירוט המדוייק. דרך אגב, כל הכלים שמוכרים היום עברו שדרוגים של אותן הבעיות?
- סליקאי כסף
Alon2 כתב:תחושת היוקרה אף פעם לא דיברה עלי.. וגם לא עכשיו. אני חששתי אך ורק מרמת האמינות והבטיחות של הכלי. איתמר תודה על הפירוט המדוייק. דרך אגב, כל הכלים שמוכרים היום עברו שדרוגים של אותן הבעיות?
אם אתה קונה גלוק, תקפיד שהמסט"ב שלו הוא מייצור של השנה שנתיים האחרונות.
יש באינטרנט הרבה פורומים שיכולים להגיד לך מה שנת הייצור לפי המספר הטבוע של הכלי.
לגבי הרכבה בסלובקיה, אני מתחבר לדעת הרוב.
בסופו של דבר גלוק זה גלוק זה גלוק ולא משנה איפה הוא יוצר.
אם האקדח שלך עובד כמו שצריך ובבדיקה ראשונית לא מצאת בו שום פגם, הוא ישרת אותך שנים רבות וארוכות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר