First Person Shooters

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

First Person Shooters

על ידי ליאור45 » 03 פברואר 2003, 08:19

חברי הפורום היקרים,

למרות גילי המופלג (31) והיותי אב לבן ולחתול, אני עדיין מוצא זמן לשחק ב- Rogue Spear, משחק ירי ישן למדי אבל נחמד מאוד. יש עוד משחקים באותו הז'אנר, אבל אני מעדיף את המשחק הנ"ל על פני רובם.

האם חברי פורום נוספים עוסקים בתחביב מגונה זה?

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pilot » 03 פברואר 2003, 08:31

היי ליאור...
אני חושב שאתה לא היחיד..
אני ב DELTA FORCEת STRIKE COUNTER, IGI, SWAT ועכדיו DEADY DOZEN...
את כולם סיימתי תוך שלושה ימים...

נ.ב - גילי מעט יותר מופלג... :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 03 פברואר 2003, 11:35

חכו ל-Rainbow Six III - Raven Shield, יוצא באמצע מרץ(18) ויעלה על כל מה שהיה עד עכשיו. תורידו את הדמו ונדבר :)
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי הצעדן » 03 פברואר 2003, 12:12

מישהו פה ניסה את Soldier of fortune II ?? משחק ריאליסטי מדהים !
דרך אגב PILOT, 3 ימים ?! אתה צריך לעסוק בזה באופן מקצועי אם כך, קבל ח"ח.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי pilot » 03 פברואר 2003, 13:03

ברי, כשיש לך כאבי שיניים, ואתה לוקח 3 ימי מחלה, ובנוסף, אין לך מה לעשות בבית ויש לך מחשב חדש....מה אתה חושב שאני עושה ???

DELTAFORCE האמת לקח לי יותר מ שבוע, אבל DEDLY DOZEN, שלושה ימים...
SWAT3 בערך שבוע...

חוץ מיזה, אם אתה מכיר מישהו שמוכן לקחת אותי כבודק משחקים מקצועי, ולשלם לי על זה...אני עכשיו עוזב את העבודה שלי וקופץ על המציאה. :lol:

חברים, DEDLY DOZEN הוא משחק מעולה, ראליסטי ביותר, נשקים מתקופת מלחמת העולם השניה (כן כן, כולל COLT 1911 לכל החובבים וגם הנבוקו היפאני).

עכשיו אני מחפש סימולטור לגידול תינוקות, כי אני עוד מעט אבא, וסביר להסיק שהמחשב יתרחק ממני לתקופה הקרובה (רק בבית, בעבודה הוא דבוק לי לאצבעות...)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 03 פברואר 2003, 13:12

אם אתה מחפש shooters למלחמת העולם השנייה - Mohaa שהוא מדהים, Medal of honor allied assault. ה-Action שם פשוט גדול.

Deadly DOzen בכבודו מונח(יוצא גם 2).

Hidden and dangerous 2 שיוצא עוד כמה חודשים.

ו-Battlefield 1942 שהוא ענק, אבל Multiplayer.

כולם די ריאליסטיים.

*המשימות ב-Mohaa מדהימות כולל ה-Expansion pack. הפלישה לנורמנדי דרך החוף-Omaha Beach וה-Expansion pack צניחה לתוך נורמנדי - ענק.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Z06 » 03 פברואר 2003, 13:31

סיימתי גם את כל המשחקים האלה.. משחקים מעולים... :D :D :D
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מוטי » 03 פברואר 2003, 18:11

חברים תקשיבו טוב, שנים שאני מתמחה בסוגי משחקים אלו אז תרשו לי להמליץ.

במקום הראשון עומד כמובן למי שלא מכיר עדיין COUNTER STRIKE שזה למעשה מעיין חבילת הרחבה ל HALF LIFE (לא ממש רלוונטי..) בכל מקהר מדובר במשחק רשת. מה שאומר שמתחלקים ל 2 קבוצות , שוטרים וטרוריסטים ויש כל מיני מפות שבכל מפה המטרה היא שונה לדוגמא יש מפות שבהן שוטרים אומרים לחלץ בני ערובה והטרוריסטים צריכים לשמור עליהם. יש כאלה שהטרוריסטים צריכים להניח פצצה והשוטרים אמורים למנוע זאת או במידת הצורך לנטרל אותה בקיצור משחק מעולה. מה שכל כך טוב בו (דרך אגב זה משחק הרשת הותיק ביותר והטוב ביותר שקיים, הוא זכה בהמון הכרה עולמית) הוא שלא צריך מחשב ממש חזק על מנת לשחק בו (פנטיום 3 500 מגה הרץ יספיק בהחלט לשחק בו). אם תרצו פרטים נוספים בכיף.
דרך אגב אפשר לפתוח שרת של COUNTER STRIKE כאן או בשלב הראשון להפגש ברשת ולשחק אחד נגד השני מי כאן שמשחק במשחק.

המשחק השני שאני רוצה להמליץ עליו זה SWAT3 , משחק מעולה שבו אתם מפקדים על צוות ימ"מ ואמורים לבצע משימות בדר"כ של מעצר או חילוץ בני ערובה. מה שיפה במשחק הזה הוא הראליסטיות שלו והחשיבה כלומר אתם מגיעים לחשוב צועקים לו לעצור , יכולים לכבול אותו , לזרוק גז מדמיע לתוך החדר , לפרוץ לחדר בקול חצוצרות או להתגנב בקיצור משחק ממש מדהים.

שאר המשחקים שפרסמו כאן גם מעולים אבל 2 המשחקים שסיפרתי לכם עליהם הם 2 משחקים שכבר שנתיים אני משחק בהם והם היחידים שעוד לא נמאס לי מהם!!!

נ.ב. אם אתם חושבים עכשיו שאני בן 15 אז אתם טועים , סתם לא אתבגר לעולם. (ותודה לאל על כך).
מוטי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי HKpro » 03 פברואר 2003, 19:06

LOL !!!!!!!!!!

אתם יודעים, הייתי פעם משתתף אקסטרא בכיר, כמעט מנהל, בפורום משחקי המחשב "Vgames", אז אני ממש יודע על מה אתם מדברים.
האמת, ידעתי שיש מבוגרים שמשחקים במשחקי מחשב, אבל לא כל כך הרבה !
אני יכול בהחלט להמליץ על כמה משחקים מצוינים :

1. Hitman ו- Hitman 2 - משחק טקטיקה פעולה מ-צ-ו-י-י-ן !!!!!!

2. Soldier Of Fortune I & II - משחק פעולה מצויין, שרק יורים, ומערכת פיזור אברים משוכללת מאוד.... :twisted:

3. Counter Strike - משחק הרשת הטוב ביותר בעולם, עם מיליון וחצי משתתפים, ומגוון כלי נשק, שכל קבוצה , טרוריסטים או לוט"ר, משתמשת בהם. (אגב, בקרוב יוצא Counter strike - condition zero, שבו יופיע גם הגליל המעולה......

4. Max payne - משחק של שוטר, שאישתו והתינוק שלו נרצחו בידי מסוממים מסם אשר חברה בכירה מפיצה בסתר, ומקס יוצא לנקום את מות משפחתו, ואת רצח שותפו אלכס.
משחק חובה, עם האופצייה של "טיים בולט", שזה הילוך איטי בזמן הירי, אשר מאפשר פגיעה והתחמקות מכדורי האויבים.....

5. הדובדבן שבקצפת, והמשחק שגדלתי עליו : Half life .
משחק משנת 97, שהוא המשחק היחידי שגרם לי לקפוץ מפחד בכל פעם שצצה מפלצת, או כשגיליתי שכל חברי המדענים הפכו לשניצל מאמא עוף. מומלץ בחום !!!!!!!!

מי שרוצה עוד המלצות\פרטים ממני, שישלח לי הודעה בפרטי.
משחק מהנה לכולם !
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי אביG19 » 03 פברואר 2003, 19:37

נראה לי שנאמר כבר הכל.
מכחר ןמשחק כמעט בכל מה שהוזכר, אבל המשחק מספר אחד הוא עדיין ה-COUNER STRIKE
ורק בגלל הסיבה שכל פעם העלילה שונה, עקב כך שמדובר באוייבים אנושיים ולא אוייבי מחשב, שידוע מראש מה הם יעשו (במידה ונפסלים קודם).
חוץ מזה ,עקב המחיר הגבוה של התחמושת והקושי להתאמן כמו שצריך, אולי עדיף להשלים ירי בעזרת המחשב ? :wink:
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי werewolf » 03 פברואר 2003, 19:43

תהיתי מתי מישהו מהפורום יעלה את הנושא. גם אני כמו רבים אחרים כנראה לא התבגר לעולם :lol:
אם בעבר הייתם רואים הודעה שלי באמצע הלילה, הסיבה היתה בעיקר משחק רשת-משחק המתנהל כולו ברשת האינטרנט (לא מול המחשב, אלה מול אנשים מכל העולם)בסוג המשחק האהוב עליי"משחקי מבט ראשון" אל תוך הלילה. (כעת המצב שונה, הודעות אל תוך הלילה פירושם- הילד לא נרדם :wink: )
בכל מקרה ולענייננו, המשחק שאני "מכור" אליו יותר מכל, הוא המשחק הכי פחות ריאליסטי-
"חזרה לטירה הנאצית"-משחק מצויין, מלא אקשן, דם, יזע ודמעות אך לא הרבה ריאליזם.
משחק נוסף אדיר, ממש אנטי תיזה מבחינת ריאליזם (וואו, ממש אמיתי :o ) למשחק הראשון שהמלצתי עליו הוא:
"AMERICAS ARMY" - משחק שלא תאמינו מחולק חינם לכל אדם! ניתן להורידו מהרשת ומי שיש לו חיבור מהיר זה המשחק :!: מצורף ביקורת מאתר גיימר ברשת:

"בשנים האחרונות, בשקט תקשורתי יחסי ובהשקעה של כשבעה מליון דולר, פיתח צבא ארצות הברית משחק מחשב המאפשר לנו להיכנס לנעליו של חייל מן השורה. כן, זה אולי נשמע כמו דבר מאוד מוזר בשביל צבא, אחרי הכל אני לא יכול לתאר לעצמי את צה"ל מזיז כמה מיליוני שקלים מתקציב הביטחון רק כדי לפתח משחק מחשב. אבל זו היא עובדה קיימת: צבא ארה"ב הושיב מספר לא מבוטל של מתכנתים ושילם להם ממון רב כדי לתכנן ולהוציא לפועל משחק פעולה ממבט ראשון. כאילו שזה לא מספיק, דרג הפיקוד האמריקני החליט לחלק את המשחק בחינם על גבי רשת האינטרנט לכל דורש.
המשחק Americas Army הוא בעיקרון משחק מרובה משתתפים לרשת בלבד, כלומר אין בו משימות ממשיות לשחקן היחיד. כדי לשחק באחת המשימות, על השחקן להתחבר לרשת האינטרנט או לרשת מקומית. עם זאת, עוד לפני שהשחקן יכול להתחבר לרשת, עליו, כמו כל חייל מהשורה, לעבור טירונות.
הדבר הראשון אליו תשימו לב כאשר תתחילו להילחם בשחקנים אחרים ברשת, הוא שהמשחק שם דגש רב על חווית משחק מציאותית ("ריאליזם"). זהו בהחלט לא אחד מאותם משחקים בהם השחקן מעמיס על עצמו ארסנל נשקים ויוצא לטבוח בכל צבא האויב. ב-Americas Army, כל חייל יכול לשאת עליו עד לשני נשקים בלבד, לצד מבחר מצומצם של רימונים. כמו כן, כל חייל רשאי להילחם רק עם נשק עליו עבר הכשרה בטירונות: ב-Americas Army, ממש כמו בחיים האמיתיים, אם קשה באימונים, קל בקרב.
הגרפיקה של המשחק מצוינת, כוללת פרטים רבים מאוד ותאורה דינמית מהטובות שראיתי לאחרונה (אמנם לא מתקרב לאפקטים כגון ה-pixel shading שראינו בסרטונים של Doom 3 לאחרונה, אבל בהחלט מרשים). הדמויות ריאליסטיות ומפורטות מאוד והתנועה שלהן משכנעת ומגוונת. הסביבות שבהן מתרחשים הקרבות מלאות בפרטים וניכר שהשקיעו בהם עבודה רבה. שולחנות הפוכים, ארגזים, צינורות ושאר חפצים פזורים ברחבי הזירות, לצד המון דלתות, מדרגות, חדרים, מעברים סודיים ועוד אי אלו שטיקים המאפשרים לשחקן לגוון את המשחק שלו ולהפתיע את האויב, ומצד שני לדאוג כל הזמן שאין שום טרוריסט המתחבא באיזו פינה חשוכה עם רובה המכוון היישר אליו.
גם בתחום הקול המשחק לא מאכזב. כיאה למשחק פעולה "מציאותי", ויתרו יוצרי המשחק על מוסיקת הרקע לטובת צלילים עדינים של הליכה, דריכת נשקים וקולות רקע של הסביבה העוזרים להיכנס לאווירה המציאותית. הנשקים עצמם נשמעים מציאותיים למדי וגם הפיצוצים מרשימים ביותר.
מבחינת נשקים, מעבר לרובה ה-M16 הבסיסי (איתו נלחמים כמעט כל חיילי צבא ארה"ב במציאות) ניתן לבחור גם M16 מקוצר, M16 עם מטול רימונים או מכונת ירייה עם קצב אש גבוה. במידה והשחקן השיג תוצאות טובות במטווח ועבר אימון בביה"ס לצלפים, הוא יוכל גם לבחור בין שני סוגים שונים של רובי צלפים. מעבר לסוגי הרובים השונים, יצויד השחקן במבחר רימונים הכוללים רימוני רסס, רימוני הלם ורימוני עשן. אופציית רימוני העשן פותחת בפני השחקן את האפשרות להתקיף תחת מעטה כבד של עשן".

דבר מדהים נוסף לדעתי ואולי גם בהשפעת ה 11 בספטמבר, במשחק אין אפשרות לשחק את הרעים:
"בתחילת כל משימה, יתבקש השחקן לבחור באיזה צד ירצה לשחק - בקבוצת הצד התוקף או בקבוצת הצד המגן. באיזה צד שלא יבחר השחקן, תמיד הוא ישחק כחייל בצבא ארה"ב ובעיניו הקבוצה השניה תראה כקבוצת טרוריסטים. נשמע מסובך? לא ממש - אתה תמיד אמריקה ומי שנגדך תמיד טרוריסט".

זהו, מומלץ בחום!!!
לפרטים נוספים, צרו קשר בפרטי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי werewolf » 03 פברואר 2003, 20:12

לבקשת חברים רבים, מצורף לינק להורדת AMERICAS ARMY:
http://americasarmy.com/downloads.php
ביי WereWolf
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי אביG19 » 03 פברואר 2003, 20:22

werewolf
תודה
:)
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 03 פברואר 2003, 20:24

בדרך כלל אני יושב מהצד........... קורא ולומד..... כמו שאומרים "כשאין לך מה לאמר אז אל...." אבל הפעם יש לי לאמר , והרבה, ובהיתלהבות.

יש משחק אחד........[b]AMERICAS ARMY שהוא סוף הדרך....ריאליסטי לחלוטין, mulypayer, שמאז שאשתי ואני גילינו אותו אנחנו משחקים בו שעות ארוכות לפעמים לתוך הלילה......... אז ניסינו בעבר את מרבית המשחקים שהזכרתם כאן אבל המשחק הזה תפס אותנו יותר מכל אחד אחר........... מומלץ ביותר!!!!!

כמו כן מומלצים SOLDIER OF FORTUNE MEDAL OF HONOR , MAX PAYNE
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Colonel » 03 פברואר 2003, 20:38

כמה מכם משחקים באמת וכמה מכם משתמשים בצ'יטים ?! :shock:

כן בטח ... 8)

אני עברתי על רובם אבל לא נשארתי מספיק באף אחד מהם ...
counter strike הבא בתור ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד