גלוק במים.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
גלוק במים.
אהלן,
כנראה שבקרוב מאוד יהיה לי צורך עמוק מאוד לקפוץ למים, למשך כדקה או יותר, ביחד עם הגלוק שלי כנראה, ולאחר מכן הנשק ישאר לח, למשך כמה שעות
השאלות שנשאלות:
1)ירי ביציאה מהמים, מה הבעיות, יש להתייחס לכך שהקנה מלא במים -+
2)בהנחה שעברנו את משוכת השאלה הראשונה, יש להתייחס למים מלוחים או מתוקים,
האם למליחות יש השפעה על הנשק.
3)האם הציפוי של הגלוק, כמדומני נקרא "} טניפר" יעיל במסות גדולות של מים?
בהערכה,
כנראה שבקרוב מאוד יהיה לי צורך עמוק מאוד לקפוץ למים, למשך כדקה או יותר, ביחד עם הגלוק שלי כנראה, ולאחר מכן הנשק ישאר לח, למשך כמה שעות
השאלות שנשאלות:
1)ירי ביציאה מהמים, מה הבעיות, יש להתייחס לכך שהקנה מלא במים -+
3)האם הציפוי של הגלוק, כמדומני נקרא "} טניפר" יעיל במסות גדולות של מים?
בהערכה,
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

- סליקאי זהב

מכיוון שלא כל החלקים בגלוק מצופי טניפר למים מלוחים יכולה להיות השפעה על חלקים אלו בטווח הקרוב יותר מאשר מים מתוקים.
אם לא ניתן לנקות את הנשק אני סבור שכדאי לפחות לשטוף ממנו את המים המלוחים בטווח של יום או פחות לאחר הטבילה.
- סליקאי כסף

מבחינת יכולת הנשק לתפקד לאחר שהיה במים - אין שום בעיה (מומלץ לנער אותו מעט כדי להוציא את רוב המים מהקנה והמכלול). מומלץ לדאוג שחלקי המתכת יהיו מצופים בשימון דק - למעט תוך הקנה.
גם התחמושת מתפקדת ללא בעיות (בהנחה שיש לך תחמושת איכותית), אך עם החזרה הביתה מומלץ להחליפה בתחמושת שלא שחתה במים.
במידה והכניסה היתה למים מלוחים - שטוף את האקדח במים מתוקים בהקדם ע"מ להקטין את הקורוזיה. וכמובן - נקוי יסודי של האקדח והקנה בהקדם.
עצה קטנה - אלא עם כן אתה מצפה להתקלות במהלך השהיה במים - קח אתך שקית ניילון אטום, הכנס את האקדח לתוכה במהלך השחיה - ובא לציון גואל.
גם התחמושת מתפקדת ללא בעיות (בהנחה שיש לך תחמושת איכותית), אך עם החזרה הביתה מומלץ להחליפה בתחמושת שלא שחתה במים.
במידה והכניסה היתה למים מלוחים - שטוף את האקדח במים מתוקים בהקדם ע"מ להקטין את הקורוזיה. וכמובן - נקוי יסודי של האקדח והקנה בהקדם.
עצה קטנה - אלא עם כן אתה מצפה להתקלות במהלך השהיה במים - קח אתך שקית ניילון אטום, הכנס את האקדח לתוכה במהלך השחיה - ובא לציון גואל.
I think, therefore I am. I think
johndoe כתב:ידידיי,
אני ציינתי במפורש, " אופציה לירי ביציאה מהמים", שאם לא כך, לא הייתי מעלה את הנושא לדיון.
אם יש לך גלוק 17 שזה האקדח היחידי שמאושר על ידי לגלוק לירי במצבים כאלה אז לא צריכה להיות לך שום בעיה. מה שאתה צריך זה זוג קסוות (MARINE SPRING CUPS) מחורצות לקפיץ הנוקר שלך כדי להבטיח נקירה אמינה של הכדור ואתה מסודר... אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאתה לא תהייה הראשון או האחרון שירה בגלוק 17 עם קנה רטוב..הרבה יחידות של קומנדו ימי ברחבי העולם עשו את זה לפניך ויעשו את זה אחריך.
א.
- תרמתי למען הסליק

א,
נכון לעכשיו הנשק האמור הינו 19C , אבל דברים שמתוכננים מראש טיבם להשתנות.
תודה על העצה בנוגע לקסוות.
אני סמוך ובטוח שאינני האדם הראשון ובטוח לא האחרון שיורה ביציאה מהמים.
עד לפני זמן לא רב אפילו התרועעתי עם כמה מאלו שעשו ועושים זאת על בסיס קבוע...
נכון לעכשיו הנשק האמור הינו 19C , אבל דברים שמתוכננים מראש טיבם להשתנות.
תודה על העצה בנוגע לקסוות.
אני סמוך ובטוח שאינני האדם הראשון ובטוח לא האחרון שיורה ביציאה מהמים.
עד לפני זמן לא רב אפילו התרועעתי עם כמה מאלו שעשו ועושים זאת על בסיס קבוע...
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב

JohnDoe
כמו שאמרתי, הנשק היחידי המאושר ע"י גלוק בסביבה רטובה הוא G17. בלי קומפנסטורים או תוספות אחרות. אני לא יודע לדוגמה החתכים שיש בקנה של ה-19C משפיעים על החוזק שלו או לא...ואני גם לא בטוח שכדאי לנסות... כך בחשבון שהיום כל החלפה/השבתה של נשק דורשת הצגה מחדש של כל המיסמכיאדה לעמידה בתבחינים אז תבין שהאקספרימנט הזה הוא לא בדיוק כדאי אם אין לך את הנשק המתאים.
ט.
כמו שאמרתי, הנשק היחידי המאושר ע"י גלוק בסביבה רטובה הוא G17. בלי קומפנסטורים או תוספות אחרות. אני לא יודע לדוגמה החתכים שיש בקנה של ה-19C משפיעים על החוזק שלו או לא...ואני גם לא בטוח שכדאי לנסות... כך בחשבון שהיום כל החלפה/השבתה של נשק דורשת הצגה מחדש של כל המיסמכיאדה לעמידה בתבחינים אז תבין שהאקספרימנט הזה הוא לא בדיוק כדאי אם אין לך את הנשק המתאים.
ט.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד