תעש-מפעל מגן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תעש-מפעל מגן
בימים הקרובים עומד מפעל הנשק הקל של תעש להימכר לידיים פרטיות.
האם זה טוב ליהודים ?
האם זה טוב ליהודים ?
הוא שמע פעמונים של כנסייה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
אבל הוא לא ידע אם זאת חתונה או לוויה
- סליקאי כסף

donduck כתב:כן![]()
סוף עידן הקומבינות, ה"נציגים הבלעדיים"
התחלת תודעה של מתן שירות גם"לאזרח מהרחוב" (ראה הודעתך באשכול על נפילת כדורים ממחסניות יריחו),
הפעלת שיקולים עסקיים טהורים בלבד (רווח - הפסד), ועוד ועוד.
מקווה שגם מפעלי התחמושת ילכו באותה הדרך.
חכה חכה.... ואני במקומך לא הייתי עוצר את נשמתי כדי לחכות שזה יקרה...
כלל ראשון בעסקים הוא שהרכב מנצח לא מחליפים, ולא מנסים לתקן מה שכבר עובד.
השוק הישראלי כבר התרגל במשך שנים לשירות חרא ולשלם מחירים מופקעים. העסק הזה דופק די טוב מבחינת היצרנים והיבואנים והם חותכים לעצמם רווחים לא רעים בכלל...שים את עצמך במקומם ותראה אם אתה היית משנה משהו גם אם זה היה בידים פרטיות או לא...
א.
- תרמתי למען הסליק

konen1 כתב:יש סיכוי שהמחירים ירדו ויהיו כמו המחיר בארצות הברית לגבי תחמושת ???!!!!
כן, אבל לפי המידע שבידי זה יקרה רק בעוד מס' חודשים (*) אחרי שיעבור התיקון לחוק ויתאפשר להחזיק נשק ללא תבחין אלא על סמך אזרחות ישראלית ושירות צבאי וכמו כן תוסר ההגבלה על מספר כלי הנשק שמותר לרכוש ולהחזיק ברשותך...
(*) מס' גדול מאד, ענק, עצום... אל תחכה בקיצור...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
pilot כתב:אני בטוח שכאשר הוא יעבור לבעלות פרטית, לא תהיה כבר אפליה בין הצרכן הישראלי לצרכן האמריקאי, והתחמושת תימכר במחירים הגיוניים יותר וכך גם המחירים המופקעים של תחמושת מיובאת אחרת...
נמאס שגוזרים על חשבוננו קופונים.
אני מציע שפשוט נשאל את אילן...
אם פרה נותנת חלב ואפשר להמשיך ולחלוב אותה, האם העברתה למשק אחר תגרום לבעל המשק החדש לחלוב אותה פחות ? (בהנחה שלא יהפוך אותה לאומצה עסיסית...)
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
על זה פעם שר ניסים סרוסי את השיר אשליות
מילת המפתח כמו שכולם אמרו היא תחרות... אם יפתחו עוד מפעלים שייצרו תחמושת ויתחרו על כיסו של הצרכן אז המחירים ירדו. כל עוד המצב הוא לא כזה אז המחירים ישארו כמו שהם ולא משנה בבעלות מי המפעל. לעת עתה מפעל התחמושת הוא כמעט הספק הבלעדי של תחמושת נק"ל לשוק הישראלי. בעלי המטווחים מיבאים לפעמים תחמושת מחו"ל במחירים מופחתים מאלה שהם קונים בתע"ש אבל כו-לם מיישרים משום מה קו למעלה. עדיין לא ראיתי בעל מטווח אחד שהוריד מחירים.
א.
מילת המפתח כמו שכולם אמרו היא תחרות... אם יפתחו עוד מפעלים שייצרו תחמושת ויתחרו על כיסו של הצרכן אז המחירים ירדו. כל עוד המצב הוא לא כזה אז המחירים ישארו כמו שהם ולא משנה בבעלות מי המפעל. לעת עתה מפעל התחמושת הוא כמעט הספק הבלעדי של תחמושת נק"ל לשוק הישראלי. בעלי המטווחים מיבאים לפעמים תחמושת מחו"ל במחירים מופחתים מאלה שהם קונים בתע"ש אבל כו-לם מיישרים משום מה קו למעלה. עדיין לא ראיתי בעל מטווח אחד שהוריד מחירים.
א.
נערך לאחרונה על ידי itamar בתאריך 15 אוגוסט 2004, 15:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד