כתבו עלינו ב-YNET
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כתבו עלינו ב-YNET
אקדחים שלוף
"הסליק", אתר חדש, מנסה לספק את כל צרכיו של חובב הנשק הישראלי הממוצע. האתר מציג קטלוג של כלי נשק קר וחם ("הנשקיה") שממשיך להתעדכן, מציג אינדקס של כל המטווחים הפעילים בארץ, מקשר לאתרי חנויות ומטווחים, מפעיל פורומים מקצועיים לשאלות ותשובות, ומפרסם גם כמה כתבות ומדריכים. לצד אלה מעניק האתר לגולשיו עשרה אחוזי הנחה במטווחים וחנויות נשק, ומציע סטיקר חינם לרכב.
הכתבה פורסמה במדור "עלו ברשת" של YNET.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2411915,00.html
"הסליק", אתר חדש, מנסה לספק את כל צרכיו של חובב הנשק הישראלי הממוצע. האתר מציג קטלוג של כלי נשק קר וחם ("הנשקיה") שממשיך להתעדכן, מציג אינדקס של כל המטווחים הפעילים בארץ, מקשר לאתרי חנויות ומטווחים, מפעיל פורומים מקצועיים לשאלות ותשובות, ומפרסם גם כמה כתבות ומדריכים. לצד אלה מעניק האתר לגולשיו עשרה אחוזי הנחה במטווחים וחנויות נשק, ומציע סטיקר חינם לרכב.
הכתבה פורסמה במדור "עלו ברשת" של YNET.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2411915,00.html
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 12 פברואר 2003, 23:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
יופי נשרק'ה יופי, אתה תהיה ברקוביץ
חכו חכו, עוד יתחננו שנבוא להופיע בתכניות, שלא לדבר על התור של חברות שירצו לפרסם באתר,
אני כבר רואה איך כל תלמידי בתי הספר נכנסים לחנויות של מחברות ומבקשים מחברות עם תמונות של חברי "הסליק".
ואנשים ידברו ברחוב "בואנה, יש לי חבר שהוא חבר "הסליק", או "מה אתה חבר "הסליק"? אז אתה בחור רציני"
"הטובים לסליק והטובות לסליקאים"

חכו חכו, עוד יתחננו שנבוא להופיע בתכניות, שלא לדבר על התור של חברות שירצו לפרסם באתר,
אני כבר רואה איך כל תלמידי בתי הספר נכנסים לחנויות של מחברות ומבקשים מחברות עם תמונות של חברי "הסליק".

ואנשים ידברו ברחוב "בואנה, יש לי חבר שהוא חבר "הסליק", או "מה אתה חבר "הסליק"? אז אתה בחור רציני"
"הטובים לסליק והטובות לסליקאים"

"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד