"ניסוים סודים" מי הגאון שנעל את ההודעה ???????????
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
"ניסוים סודים" מי הגאון שנעל את ההודעה ???????????
ל"חברים היקרים" של הסליק שלום
הרגע חזרתי מהצבא ומה רואות עניי עלהום כללי שבסופו נעלו את ההודעה שכתבתי.
http://www.haslik.twisthost.com/site/forum/viewtopic.php?t=598
אז כך: 1)כתבתי שם במפורש: זו כתבה שמצאתי באתר אחר , לא שלי......
2) אנחנו בתור "חברים" אוהבים נשק +מדע בדיוני + תחבולות וכו..
יכולים לפתח נושא ולהנות מהענין (ואולי גם להונות את האויב) .
אבל לא תארתי לי שה"חברים" כאן (במיוחד הילדים שבהם) יגיבו בילדותיות וכסילות.
הנני מזמין את חברי הפורום כן לפתח נושא ולשגע קצת את הבני דודים שלנו.
אחרי הכול "לנו יש ולהם אין".....
3) ל"גאון" שנעל את ההודעה, גם אם חשפתי סוד כמוס ביותר תן הודעה בפרטי
שנדע מי ולמה , ואל תנעל אלה תמחק את ההודעה וגם אז תידע את כותב ההודעה
בפרטי מה היה חטאו.
שלכם באהבה
ירון
הרגע חזרתי מהצבא ומה רואות עניי עלהום כללי שבסופו נעלו את ההודעה שכתבתי.
http://www.haslik.twisthost.com/site/forum/viewtopic.php?t=598
אז כך: 1)כתבתי שם במפורש: זו כתבה שמצאתי באתר אחר , לא שלי......
2) אנחנו בתור "חברים" אוהבים נשק +מדע בדיוני + תחבולות וכו..
יכולים לפתח נושא ולהנות מהענין (ואולי גם להונות את האויב) .
אבל לא תארתי לי שה"חברים" כאן (במיוחד הילדים שבהם) יגיבו בילדותיות וכסילות.
הנני מזמין את חברי הפורום כן לפתח נושא ולשגע קצת את הבני דודים שלנו.
אחרי הכול "לנו יש ולהם אין".....
3) ל"גאון" שנעל את ההודעה, גם אם חשפתי סוד כמוס ביותר תן הודעה בפרטי
שנדע מי ולמה , ואל תנעל אלה תמחק את ההודעה וגם אז תידע את כותב ההודעה
בפרטי מה היה חטאו.
שלכם באהבה
ירון
נערך לאחרונה על ידי ירון בתאריך 12 פברואר 2003, 10:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
להבנתי השיחה ננעלה בגלל שגלשה לפסים שאינם ראויים לפורום הסליק. ההחלטה לדעתי היתה נכונה - אין מקום לדעתי לדיונים מסוג זה בפורום הראשי, יכול להיות ויש מצב לפתוח פורום שיתעסק בנושאים איזוטריים בעלי נגיעה לנשק.
לדעתי ל"גאון" מגיעה התנצלות דחופה מצידך - קח אויר, תסתובב קצת בפורום, תכיר את האנשים, ואז, רק אז תרשה לעצמך להטיח ביקורת חסרת שחר שכזו. וגם אז, ניתן לדעתי למצוא ניסוחים הולמים יותר. מקובל בחברה האינטרנטית, בדומה לכל מקום אחר, להכיר קודם את המקום והאנשים לפני שנוקטים לשון/צעדים חריפים. בנשק יום הדין של האינטרנט (מחיקה/נעילה) נעשה שימוש מושכל וזהיר ביותר ע"י הנהלת האתר.
לדעתי ל"גאון" מגיעה התנצלות דחופה מצידך - קח אויר, תסתובב קצת בפורום, תכיר את האנשים, ואז, רק אז תרשה לעצמך להטיח ביקורת חסרת שחר שכזו. וגם אז, ניתן לדעתי למצוא ניסוחים הולמים יותר. מקובל בחברה האינטרנטית, בדומה לכל מקום אחר, להכיר קודם את המקום והאנשים לפני שנוקטים לשון/צעדים חריפים. בנשק יום הדין של האינטרנט (מחיקה/נעילה) נעשה שימוש מושכל וזהיר ביותר ע"י הנהלת האתר.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
ירון שלום,
למרות שלא אני הוא זה שנעל את הדיון, אלא נועם (בהנחה שאמיר לא עשה את זה על חשבון בילוי בין דוכני ה-SHOTSHOW) מצאתי לנכון לענות על הודעתך בפורום ולא בהודעה פרטית.
כשהעלית את ההודעה המקורית (כ-5 דקות לאחר מכן) התלבטתי האם ראוי שהודעה מסוג זה תפורסם מספר שעות לפני הלוויתו של אילן רמון ז"ל, אך כתמיד, העדפתי לתת לחברי האתר לשפוט את תוכן ההודעה מכיוון שהודעה זו לא חרגה משום כלל כתיבה בפורום (פרט לכך שביקשנו מה"מצטטים" להציג קישור לאתר ממנו העתיקו את הכתבה ולא להעביר את כל ההודעה אל הפורום, זאת, כמובן, גם כדי לשמור על זכויות היוצרים של כותב ההודעה/הכתבה המקורי).
רצף התגובות שלא אחר לבוא היה "לא סובלני" בלשון המעטה, אישית, לא אהבתי את תקיפת כותב הדברים במקום את "תקיפת הרעיון", מעשה שבדר"כ חברי הפורום נמנעים ממנו.
הרהורי נעילת האשכול עלו במוחי מספר פעמים במהלך היום, מכיוון שחשבתי שאין הדבר יאה שנגרר לאשכול צורם שכזה במיוחד בשעת לוויתו של מושא הכתבה, אך בכל זאת קיוויתי שהדברים ירגעו, הרי ברור לכל כי "תאוריית קונספירציה" שכזו דינה בדר"כ לגווע כמו עוד אלפי "אגדות עירוניות".
נעילת האשכול בפועל הייתה כדי למנוע את ההתקפה עליך, ירון, ולא כדי למנוע ממך להפיץ את המאמר אותו קיבלו כמוך עוד מיליון אנשים בדוא"ל.
אתה, כחבר ותיק בפורום (בניגוד לדרור, אני עדיין זוכר את 4X4, היריחו ואת שמיכת הפיקה הבלתי נשכחת) צריך לדעת כי פגיעות אישיות אינן מקובלות במחוזותינו.
אם "גאון" זה או אחר מטריד את שלוותך, אתה מוזמן לפנות אליו בהודעה פרטית או לחילופין, בהודעה פומבית שאיננה כוללת שמות תואר למינהם ולשטוח את תלונותייך בפניו, אני מבטיח לך שתקבל התייחסות הולמת לכל הערה שתעלה, חיובית ושלילת כאחד.
אני הולך לפתוח שוב את האשכול המדובר לכתיבה, למרות בקשות הקהל לסגור אותו, ולמרות שלשווא ניסיתי למצוא מי שיצדד אפילו בחלק ממה שכתבת, אם אתה נהנה ממסכת התגובות, שיבושם לך.
אני מניח שבבוקר, כשנועם יפקח את עיניו וילגום מכוס הקפה שלו, הוא ישב ויסביר את הגורמים לנעילת האשכול על ידו.
שיהיה לך לילה טוב, חלומות פז,
מהחבר של הגאון.
למרות שלא אני הוא זה שנעל את הדיון, אלא נועם (בהנחה שאמיר לא עשה את זה על חשבון בילוי בין דוכני ה-SHOTSHOW) מצאתי לנכון לענות על הודעתך בפורום ולא בהודעה פרטית.
כשהעלית את ההודעה המקורית (כ-5 דקות לאחר מכן) התלבטתי האם ראוי שהודעה מסוג זה תפורסם מספר שעות לפני הלוויתו של אילן רמון ז"ל, אך כתמיד, העדפתי לתת לחברי האתר לשפוט את תוכן ההודעה מכיוון שהודעה זו לא חרגה משום כלל כתיבה בפורום (פרט לכך שביקשנו מה"מצטטים" להציג קישור לאתר ממנו העתיקו את הכתבה ולא להעביר את כל ההודעה אל הפורום, זאת, כמובן, גם כדי לשמור על זכויות היוצרים של כותב ההודעה/הכתבה המקורי).
רצף התגובות שלא אחר לבוא היה "לא סובלני" בלשון המעטה, אישית, לא אהבתי את תקיפת כותב הדברים במקום את "תקיפת הרעיון", מעשה שבדר"כ חברי הפורום נמנעים ממנו.
הרהורי נעילת האשכול עלו במוחי מספר פעמים במהלך היום, מכיוון שחשבתי שאין הדבר יאה שנגרר לאשכול צורם שכזה במיוחד בשעת לוויתו של מושא הכתבה, אך בכל זאת קיוויתי שהדברים ירגעו, הרי ברור לכל כי "תאוריית קונספירציה" שכזו דינה בדר"כ לגווע כמו עוד אלפי "אגדות עירוניות".
נעילת האשכול בפועל הייתה כדי למנוע את ההתקפה עליך, ירון, ולא כדי למנוע ממך להפיץ את המאמר אותו קיבלו כמוך עוד מיליון אנשים בדוא"ל.
אתה, כחבר ותיק בפורום (בניגוד לדרור, אני עדיין זוכר את 4X4, היריחו ואת שמיכת הפיקה הבלתי נשכחת) צריך לדעת כי פגיעות אישיות אינן מקובלות במחוזותינו.
אם "גאון" זה או אחר מטריד את שלוותך, אתה מוזמן לפנות אליו בהודעה פרטית או לחילופין, בהודעה פומבית שאיננה כוללת שמות תואר למינהם ולשטוח את תלונותייך בפניו, אני מבטיח לך שתקבל התייחסות הולמת לכל הערה שתעלה, חיובית ושלילת כאחד.
אני הולך לפתוח שוב את האשכול המדובר לכתיבה, למרות בקשות הקהל לסגור אותו, ולמרות שלשווא ניסיתי למצוא מי שיצדד אפילו בחלק ממה שכתבת, אם אתה נהנה ממסכת התגובות, שיבושם לך.
אני מניח שבבוקר, כשנועם יפקח את עיניו וילגום מכוס הקפה שלו, הוא ישב ויסביר את הגורמים לנעילת האשכול על ידו.
שיהיה לך לילה טוב, חלומות פז,
מהחבר של הגאון.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי ארד
ירון,
בוקר / צהריים / ערב טוב !
אמא שלי ביקשה שתשלח לה בכתב ועל נייר מכתבים רשמי, את האבחנה שאני גאון, כי החברות שלה לא האמינו עד היום שאני באמת כזה...
אני מודה לך מקרב לב, הכתובת מופיעה בדף ההרשמה לתעודות החבר של הסליק.
יום נהדר ומלא חיוכים,
נועם.
בוקר / צהריים / ערב טוב !
אמא שלי ביקשה שתשלח לה בכתב ועל נייר מכתבים רשמי, את האבחנה שאני גאון, כי החברות שלה לא האמינו עד היום שאני באמת כזה...
אני מודה לך מקרב לב, הכתובת מופיעה בדף ההרשמה לתעודות החבר של הסליק.
יום נהדר ומלא חיוכים,
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אהלן ירון \ 4X4 !
נחמד שהתייחסת אל אחוז הקטינים בפורום (אני ו-P_90...), ואם אתה כל כך אוהב תחבולות, ומדע בידיוני, אתה תמיד יכול לשחק איתנו בשוטרים וגנבים....
יום טוב לכולם,
עומר.
(וובי, קבל ריספקט על שינוי הכתוביות של רמת הדרגות. שיחקת אותה !)
נחמד שהתייחסת אל אחוז הקטינים בפורום (אני ו-P_90...), ואם אתה כל כך אוהב תחבולות, ומדע בידיוני, אתה תמיד יכול לשחק איתנו בשוטרים וגנבים....
יום טוב לכולם,
עומר.
(וובי, קבל ריספקט על שינוי הכתוביות של רמת הדרגות. שיחקת אותה !)

"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
לנועם "הגאון", וובי (החבר של "הגאון"), דורון ושאר חברי הפורום בוקר טוב.
1) אילן רמון "יהי זיכרו ברוך" מוזכר בכתבה רק פעם אחת במשפט אחד.
לאיש מאיתנו אין מנדט על השכול, בבקשה אל תנסו לחפש מריבות בנושא הזה.
2) לא ראיתי בקשה לא להעתיק כתבות (אלא לחבר קישור).
3) לא ראיתי מי נעל את ההודעה כך שלא יכולתי לפנות אליו בפרטי.
4) אני ממש לא צריך שינעלו לי הודעות "על מנת להגן עלי" .
5) "בתחבולות תעשה לך מלחמה" חברה תפנימו ושתפו פעולה, מדי פעם טוב לעלות איזה
אשכול שיגרום לאויבנו כאב ראש ובילבול.
6) וחברה תפסיקו להיות כבדים, ותיזרמו קדימה, לא על כל כותב צריך להיתנפל ,
קראתם ,לא מתאים לכם תמשיכו הלאה...
ולך נועם יקירי המכתב לאימא בדרך עם כל התעודות והתארים (סתאם)
אני מקווה שלא נעלבתה "מתואר הכבוד" ואם כן אני מיתנצל.
יום טוב והרבה אהבה
ירון
1) אילן רמון "יהי זיכרו ברוך" מוזכר בכתבה רק פעם אחת במשפט אחד.
לאיש מאיתנו אין מנדט על השכול, בבקשה אל תנסו לחפש מריבות בנושא הזה.
2) לא ראיתי בקשה לא להעתיק כתבות (אלא לחבר קישור).
3) לא ראיתי מי נעל את ההודעה כך שלא יכולתי לפנות אליו בפרטי.
4) אני ממש לא צריך שינעלו לי הודעות "על מנת להגן עלי" .
5) "בתחבולות תעשה לך מלחמה" חברה תפנימו ושתפו פעולה, מדי פעם טוב לעלות איזה
אשכול שיגרום לאויבנו כאב ראש ובילבול.
6) וחברה תפסיקו להיות כבדים, ותיזרמו קדימה, לא על כל כותב צריך להיתנפל ,
קראתם ,לא מתאים לכם תמשיכו הלאה...
ולך נועם יקירי המכתב לאימא בדרך עם כל התעודות והתארים (סתאם)
אני מקווה שלא נעלבתה "מתואר הכבוד" ואם כן אני מיתנצל.
יום טוב והרבה אהבה
ירון
"רון ארד לחופש נולד"
"FREE RON ARAD"
"FREE RON ARAD"
ירון,
גם אני קיבלתי את ההודעה בדוא"ל, כמוך.
אל תדאג, כולנו החלקנו (על התחת לפחות פעם אחת בחיים), כולנו זורמים, אל תיקח ללב, סתם חברה שחררו אנרגיות, תתעלם, WEBY, נועם ודרור לא נפגעו, סתם צחקו.
פשוט התחיל לצמוח סביב ההודעה גידול...היה צריך לכרות אותו לפני שיהפוך למוטאציה ענקית.
ונסכם במספר פתגמים:
אין דבר העומד בפני הרצון, אך לפעמים יש רצון והדבר לא עומד
גבר נשוי צריך לשכוח את הטעויות שלו. אין טעם ששני אנשים יזכרו את אותם דברים
ושיהיה רק טוב
נ.ב - מכיר את HKPRO ? הוא באמת גאון...יהורם גאון
גם אני קיבלתי את ההודעה בדוא"ל, כמוך.
אל תדאג, כולנו החלקנו (על התחת לפחות פעם אחת בחיים), כולנו זורמים, אל תיקח ללב, סתם חברה שחררו אנרגיות, תתעלם, WEBY, נועם ודרור לא נפגעו, סתם צחקו.
פשוט התחיל לצמוח סביב ההודעה גידול...היה צריך לכרות אותו לפני שיהפוך למוטאציה ענקית.
ונסכם במספר פתגמים:
אין דבר העומד בפני הרצון, אך לפעמים יש רצון והדבר לא עומד
גבר נשוי צריך לשכוח את הטעויות שלו. אין טעם ששני אנשים יזכרו את אותם דברים
ושיהיה רק טוב
נ.ב - מכיר את HKPRO ? הוא באמת גאון...יהורם גאון
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
התגובה שלי היא כנגד הכתוב ולא הכותב, בפורום כמובן. התגובה המלאה שלי כנגד הכותב המקורי של המאמר המחליא הזה הזה תגרום בוודאי לסגירת הדיון, זריקתי מהאתר ואיבוד חרותי !!! כך שאני מצנזר את עצמי.
אני הראשון להאמין בכל הקשור ל"אזור 51", רוזוול 1948, אנשים ירוקים קטים, חטיפות של חייזרים, יקומים מקבילים ועוד. אוסף המדע הבדיוני שברשותי לא יבייש את מדפי הספרים של אסימוב, ארתור סי קלארק ועוד.
אני האחרון לרצות לקרוא או להתייחס במשהו יותר מגועל נפש למשהו שמתיימר להיות מאמר שיטנה כנגד המדינה, ארה"ב (ארץ מולדתי), חקר החלל, חיל האוויר, אילן רמון ז"ל (ועוד לפני שאפילו נקבר ונאבל !) ומעשים נעלים למען האנושות, שלביצוע שלהם נדרשים הטובים והמוכשרים שבבני האדם ולשם כך הם נדרשים לסכן את עצמם עד למצב של מוות ודאי.
המאמר הזה מזכיר לי ציטוט גדול וברור בכותרת ראשי של עיתון ראשי בישראל שבו צוטטו מקורות זרים כי "ישראל פיתחה זן קטלני של חיידקים נגד ערבים בלבד " הבזיון של כתבה כזו שווה ערך לחוקי נירנברג של הנאצים !!! מדובר לכאורה בדרך לבצע השמדת עם לכאורה ואת זה אנחנו מצטטים בעיתון שלנו !!! זבל צהוב של עיתונאי משועמם באיזה צהובון זר שלא מבין את ההשלכות של הזבל היוצא מהמדפסת שלו!
ולענין "המדעי":
הנושא של מחקר מזג אוויר והשפעות עליו נבדק עשרות שנים ונמצא כי מלבד כמה סופרי מדע בדיוני הנושא נזנח לחלוטין. כל מה שצריך לדעת כי במערכות מורכבות מעין אלו יש את אלמט הכאוס ותורת הכאוס שלא מאפשרים את זה (פרפר בסין יוצר טורונדו בטקסס...)
קונספירציות זה דבר מעניין, ראו את רצח קנדי, ורציחות פוליטיות מתוקשרות אחרות.
אני מאד רוצה להאמין בדברים כמו תיקים באפילה, אבל אני לא מוכן להקריב לשם כך את הקורבן של ביזוי המדע, המדינה והאדם, במיוחד האדם ששמו אילן רמון.
אני הראשון להאמין בכל הקשור ל"אזור 51", רוזוול 1948, אנשים ירוקים קטים, חטיפות של חייזרים, יקומים מקבילים ועוד. אוסף המדע הבדיוני שברשותי לא יבייש את מדפי הספרים של אסימוב, ארתור סי קלארק ועוד.
אני האחרון לרצות לקרוא או להתייחס במשהו יותר מגועל נפש למשהו שמתיימר להיות מאמר שיטנה כנגד המדינה, ארה"ב (ארץ מולדתי), חקר החלל, חיל האוויר, אילן רמון ז"ל (ועוד לפני שאפילו נקבר ונאבל !) ומעשים נעלים למען האנושות, שלביצוע שלהם נדרשים הטובים והמוכשרים שבבני האדם ולשם כך הם נדרשים לסכן את עצמם עד למצב של מוות ודאי.
המאמר הזה מזכיר לי ציטוט גדול וברור בכותרת ראשי של עיתון ראשי בישראל שבו צוטטו מקורות זרים כי "ישראל פיתחה זן קטלני של חיידקים נגד ערבים בלבד " הבזיון של כתבה כזו שווה ערך לחוקי נירנברג של הנאצים !!! מדובר לכאורה בדרך לבצע השמדת עם לכאורה ואת זה אנחנו מצטטים בעיתון שלנו !!! זבל צהוב של עיתונאי משועמם באיזה צהובון זר שלא מבין את ההשלכות של הזבל היוצא מהמדפסת שלו!
ולענין "המדעי":
הנושא של מחקר מזג אוויר והשפעות עליו נבדק עשרות שנים ונמצא כי מלבד כמה סופרי מדע בדיוני הנושא נזנח לחלוטין. כל מה שצריך לדעת כי במערכות מורכבות מעין אלו יש את אלמט הכאוס ותורת הכאוס שלא מאפשרים את זה (פרפר בסין יוצר טורונדו בטקסס...)
קונספירציות זה דבר מעניין, ראו את רצח קנדי, ורציחות פוליטיות מתוקשרות אחרות.
אני מאד רוצה להאמין בדברים כמו תיקים באפילה, אבל אני לא מוכן להקריב לשם כך את הקורבן של ביזוי המדע, המדינה והאדם, במיוחד האדם ששמו אילן רמון.
התנצלות
ברצוני להביע את התנצלותי בפני מי מהחברים שנפגע מדברי. מה שכתבתי נובע משני טעמים, האחד - הבעיתיות הכרוכה בדיון בנושא "קונספירטיבי" (לשון טרייל) ומכאן גם ההגיון בעייני בנעילת השיחה המקורית, ומאידך הפסים האישים שננקטו בהודעות השונות.
שוב אני מתנצל בפני ירון, ובפני כל הנוגעים בדבר.
המשך יום נפלא,
דרור_ע
שוב אני מתנצל בפני ירון, ובפני כל הנוגעים בדבר.
המשך יום נפלא,
דרור_ע
אחרוג ממינהגי ואתן תגובה:
בכדי שחיינו והפורום יהיו יפים יותר ונחמדים יותר.
א. לא על כל דבר חייבים להגיב.
ב. לספור עד /ם לפניי שמגיבים.
ג. לקרוא את התגובה (Previrew ) לפני ששולחים אותה.
ד. לנסות להבין מה עבר בראש של הכותב כשכתב זאת.
ה. לענות עניינית ולא אישית.
סוף מעשה במחשבה תחילה.
בכדי שחיינו והפורום יהיו יפים יותר ונחמדים יותר.
א. לא על כל דבר חייבים להגיב.
ב. לספור עד /ם לפניי שמגיבים.
ג. לקרוא את התגובה (Previrew ) לפני ששולחים אותה.
ד. לנסות להבין מה עבר בראש של הכותב כשכתב זאת.
ה. לענות עניינית ולא אישית.
סוף מעשה במחשבה תחילה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד