חריטה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חריטה
ברצוני לחרוט על הצינה של הגלוק שלי .
האים דבר זה אפשרי ואינו פוגע בציפוי הטניפר של הצינה ?
גלוקי
האים דבר זה אפשרי ואינו פוגע בציפוי הטניפר של הצינה ?
גלוקי
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
היי גלוקי,
הדבר בהחלט אפשרי ונפוץ מאוד בארה"ב אתה מוזמן להיכנס ל -www.glocktalk.com ולראת שם דיונים רבים בנושא כולל שלל דוגמאות. ציפוי הטניפר אמור להיות מספיק עמוק בשביל לא לההרס כליל. אני במקצועי מהנדס מכונות ומבין דבר או שניים בעיבוד מתכות, מאוד לא ממליץ על זה, כי אומנם הציפוי טניפר הוא בעומק כמה עשיריות אבל כל עשירית שאתה מוריד מקרבת אותך למתכת לא מעובדת. הצינה עוברת מספיק עיבודים טרמיים ומכאניים בשביל לא להחליד לאחר כמה שריטות, אבל מה שאתה עושה זה בעצם פוגע ב"קרום" המגן ש"סופג" את רוב הטיפולים.
שורה תחתונה, אתה יכול לעשות את זה וכנראה גם לא תגרום נזק לאקדח הרי לא מעט הקדשות וכיתובים נחרטו על גלוקים ברחבי העולם, יחד עם זאת אבל אני לא ממליץ על כך. אם אתה מחליט לעשות את זה בכל זאת, תדאג לצפות את החריטה.
הדבר בהחלט אפשרי ונפוץ מאוד בארה"ב אתה מוזמן להיכנס ל -www.glocktalk.com ולראת שם דיונים רבים בנושא כולל שלל דוגמאות. ציפוי הטניפר אמור להיות מספיק עמוק בשביל לא לההרס כליל. אני במקצועי מהנדס מכונות ומבין דבר או שניים בעיבוד מתכות, מאוד לא ממליץ על זה, כי אומנם הציפוי טניפר הוא בעומק כמה עשיריות אבל כל עשירית שאתה מוריד מקרבת אותך למתכת לא מעובדת. הצינה עוברת מספיק עיבודים טרמיים ומכאניים בשביל לא להחליד לאחר כמה שריטות, אבל מה שאתה עושה זה בעצם פוגע ב"קרום" המגן ש"סופג" את רוב הטיפולים.
שורה תחתונה, אתה יכול לעשות את זה וכנראה גם לא תגרום נזק לאקדח הרי לא מעט הקדשות וכיתובים נחרטו על גלוקים ברחבי העולם, יחד עם זאת אבל אני לא ממליץ על כך. אם אתה מחליט לעשות את זה בכל זאת, תדאג לצפות את החריטה.
if it's worth shooting' shoot it twice
אז כך חברים
לא חרטתי על הצינה את השם כתבתי אותו בתהליך לייזר .
לא פגעתי במתכת אלה צרבתי את השיחום .
יש תמונה אצל דביר אני מקווה שהוא יצרף אותה להודעה .
התהליך הינו בן 2 דקות ואינו פוגע כאמור במתכת .
שם החנות : לי לה לו מתנות לגבר הוא עושה הכל מהכל . בחור בשם ששי
מחיר : 50 ש"ח בלבד ולא משנה כמה אותיות יש בשם .
עמוס
לא חרטתי על הצינה את השם כתבתי אותו בתהליך לייזר .
לא פגעתי במתכת אלה צרבתי את השיחום .
יש תמונה אצל דביר אני מקווה שהוא יצרף אותה להודעה .
התהליך הינו בן 2 דקות ואינו פוגע כאמור במתכת .
שם החנות : לי לה לו מתנות לגבר הוא עושה הכל מהכל . בחור בשם ששי
מחיר : 50 ש"ח בלבד ולא משנה כמה אותיות יש בשם .
עמוס
נערך לאחרונה על ידי גלוקי בתאריך 23 ינואר 2005, 14:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
גלוקי , למיקום כדאי להוסיף - רעננה ...
שחר
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
קולונל, אני מתפלא עלייך ...
היום עושים הסרת שיער בלייזר, אז לא יוכלו להסיר את הכיתוב (שנעשה) בלייזר ?
מקסימום הולכים ללייזר מהמסגרייה ומורידים עם דיסק ..
היום עושים הסרת שיער בלייזר, אז לא יוכלו להסיר את הכיתוב (שנעשה) בלייזר ?
מקסימום הולכים ללייזר מהמסגרייה ומורידים עם דיסק ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד