מה זה היה ??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מה זה היה ??
ומתי צפויה תגובה של בית"ר י-ם ??
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
George Orwell
אולי כדאי
שצוות החווה שלהם יעבור לגדל תירס

- סליקאי כסף

Re: אולי כדאי
aviadsi כתב:שצוות החווה שלהם יעבור לגדל תירס![]()
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
לפני כמה ימים ,כשניסיתי להכנס ,זה נכנס לאתר של מכבי חיפה.
מה קרה ,האם ה- DNS הפנה לאתר של מכבי חיפה במקום לסליק?
אם כן ,כדאי לשמור favorite של כתובת ה- IP של האתר ולא של השם - כך ניתן "לעקוף" את הבעיה בשיבוש של ה- DNS.
איך יודעים מה הכתובת? פשוט:
ping -a www.haslik.co.il
מה קרה ,האם ה- DNS הפנה לאתר של מכבי חיפה במקום לסליק?
אם כן ,כדאי לשמור favorite של כתובת ה- IP של האתר ולא של השם - כך ניתן "לעקוף" את הבעיה בשיבוש של ה- DNS.
איך יודעים מה הכתובת? פשוט:
ping -a www.haslik.co.il
יוסי,
זה לא תלוי בכתובת ה-IP זה תלוי בהגדרות של ה-APACHE. אתה יכול להגדיר את שרת ה-APACHE שיהיה NAME BASED ז"א אתר האינטרנט וה-DOCUMENT ROOT מזוהים לפי המחרוזתשל ה-URL, ואתה יכול להגדיר אותו שיהיה IP BASED. ז"א זיהוי אתר האינטרנט נעשה לפי כתובת IP ו-DNS.
א.
זה לא תלוי בכתובת ה-IP זה תלוי בהגדרות של ה-APACHE. אתה יכול להגדיר את שרת ה-APACHE שיהיה NAME BASED ז"א אתר האינטרנט וה-DOCUMENT ROOT מזוהים לפי המחרוזתשל ה-URL, ואתה יכול להגדיר אותו שיהיה IP BASED. ז"א זיהוי אתר האינטרנט נעשה לפי כתובת IP ו-DNS.
א.
- תרמתי למען הסליק

Re: אולי כדאי
הצעדן כתב:aviadsi כתב:שצוות החווה שלהם יעבור לגדל תירס![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
קבל ח"ח על ההברקה.
לפי ההברקה האחרונה שלהם, סביב השעה 2000 לערך, הכניסה לסליק הפנתה אל אתר אחר שעוסק במועדונים או משהו כזה..
אני חושב שכדאי שיעברו לגדל תירס לתחמיץ ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי ארד

אני לא הייתי נותן לפרות שלי לאכול תירס ששל בזק.
(יכול אפילו להיות שהוא מסרטן)
לגבי גמלים כל מי שלא יודע להעריך את אוצר הטבע הזה שקודם ירד ל 40 ואח"כ נדבר.
מומלץ ליורדים לנגב לטעום גלידה מחלב גמלים (אגב מדעית בדוק הוא הרבה יותר בריא לקיבתנו מחלב פרות - אלא מה בעידן שבו הכסף הפך מטרה ולא אמצעי אף אחד לא ימיר נאקה {נקבת הגמל} של 18 ליטר ביום לפרה של 40 ליטר ביום.
גללי הגמל חומר בעירה מצויין בעוד מגללי ההפרה יש בעיה להיפטר. פרה עושה צרכים כמו 20 איש גמל כמו 8 . גמל אוכל כל פרה רק מזון מובחר.
לכן טומיגן ידידנו הדבר הטוב ביותר שתעשה הוא צא ולמד על הגמל - ראה דרכיו ותשכיל מעט.
(הכותב מודה ומתוודה שהוא שותף למיזם הבודק אפשרות של גידול גמלים גם בבקעת הירדן)
שבת שלון
מומלץ ליורדים לנגב לטעום גלידה מחלב גמלים (אגב מדעית בדוק הוא הרבה יותר בריא לקיבתנו מחלב פרות - אלא מה בעידן שבו הכסף הפך מטרה ולא אמצעי אף אחד לא ימיר נאקה {נקבת הגמל} של 18 ליטר ביום לפרה של 40 ליטר ביום.
גללי הגמל חומר בעירה מצויין בעוד מגללי ההפרה יש בעיה להיפטר. פרה עושה צרכים כמו 20 איש גמל כמו 8 . גמל אוכל כל פרה רק מזון מובחר.
לכן טומיגן ידידנו הדבר הטוב ביותר שתעשה הוא צא ולמד על הגמל - ראה דרכיו ותשכיל מעט.
שבת שלון
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
- סליקאי כסף

- סליקאי כסף

אילן ב כתב:אני לא הייתי נותן לפרות שלי לאכול תירס ששל בזק.
שבת שלון
1+ אילן,
חלב ככלל לא כל כך לאנשים מבוגרים.
האנזימים לעיכול חלב נעלמים מהגוף שלנו באופן סופי, בערך בגיל 7. תוסיף לזה את כל חומרי ההדברה והדישון שאנחנו בולעים יחד עם החלב ותגיע לתוצאה לא כל כך נעימה...
לגבי חלב גמלים אני מסכים אתך ב-100% כנ"ל לגבי חלב צאן -- הרבה יותר בריא...
א.
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד