תוסף לייזר לגלוק 19C
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תוסף לייזר לגלוק 19C
שלום לכולם
אבקש המלצות (ואף הצעות מחיר) לתוסף ציין לייזר לגלוק 19C
בתודה,
איתן
אבקש המלצות (ואף הצעות מחיר) לתוסף ציין לייזר לגלוק 19C
בתודה,
איתן
גלוק זה גלוק זה גלוק!
מאיזה דור הגלוק שלך?
גלוקים מדור שלישי יש להם מסילת פיקטיני עליה אתה יכול להלביש ציינים.
גלוקים מדור שני, יש כל מיני פתרונות שמתלבשים לך על שמורת ההדק.
יש גם פתרון של LASERMAX שמחליף את הציר של הקפיץ המחזיר בנשק שלך.
בכל מקרה, אל תתפתה למוצרים זולים כמו BEAMSHOT. המוצרים האלה מתקלקלים מהר וגם לא שומרים על האיפוס אחרי ירי.
אם יש לך מסילת פיקטיני, הייתי ממליץ לך על פנס משולב עם ליזר M6 של STREAMLIGHT או אפילו האורגנלי של גלוק. לגבי מחירים.... תכין הרבה כסף. מוצר טוב יעלה לך לא פחות מהנשק שלך.
א.
גלוקים מדור שלישי יש להם מסילת פיקטיני עליה אתה יכול להלביש ציינים.
גלוקים מדור שני, יש כל מיני פתרונות שמתלבשים לך על שמורת ההדק.
יש גם פתרון של LASERMAX שמחליף את הציר של הקפיץ המחזיר בנשק שלך.
בכל מקרה, אל תתפתה למוצרים זולים כמו BEAMSHOT. המוצרים האלה מתקלקלים מהר וגם לא שומרים על האיפוס אחרי ירי.
אם יש לך מסילת פיקטיני, הייתי ממליץ לך על פנס משולב עם ליזר M6 של STREAMLIGHT או אפילו האורגנלי של גלוק. לגבי מחירים.... תכין הרבה כסף. מוצר טוב יעלה לך לא פחות מהנשק שלך.
א.
- תרמתי למען הסליק

ארנולד כתב:במחיר של ציין לייזר טוב ניתן לרכוש מספיק תחמושת על מנת להתאמן עד השגת רמת מיומנות טובה מאוד.
אני מסכים איתך...
שווה להשקיע בכוונות לילה טובות, פנס טקטי טוב (מה לעשות לזה אין תחליף) וכל השאר בתחמושת. אפשר לקנות הרבה כדורים ב-3000 שח...
א.
- תרמתי למען הסליק

לא להגנה עצמית
כמו שחברי אומרים עדיף להשקיע בתחמושת ולהתאמן.
גם עם לייזר תצטרך להתאמן הרבה מאוד.
חוץ מפוזה אין בו הרבה כי באור יום מלא כמעט לא ניתן לראות את הנקודה
גם עם לייזר תצטרך להתאמן הרבה מאוד.
חוץ מפוזה אין בו הרבה כי באור יום מלא כמעט לא ניתן לראות את הנקודה
- סליקאי כסף

Re: לא להגנה עצמית
susita כתב:חוץ מפוזה אין בו הרבה כי באור יום מלא כמעט לא ניתן לראות את הנקודה
יש ליזרים עם אורך גל ירוק שניתן לראות ביום.... תתכונן להוציא איזה $1000 או יותר בשביל זה... במחיר הזה אפשר לקנות עוד מלא תחמושת
א.
- תרמתי למען הסליק

אני עדיין קצת מבולבל...
מאוד הייתי רוצה ציין לייזר, ולדעתי זהו מרכיב חשוב בנשק
רק מתלבט בין 3 מוצרים
http://www.pro-trek.co.il/Product.asp?P ... &Cat2ID=21
איזה כדאי לרכוש??

רק מתלבט בין 3 מוצרים
איזה כדאי לרכוש??
גלוק זה גלוק זה גלוק!
net-force ערב טוב .
ברשותי ציין ליזר מסוג אולטרה 1000 אני הרכבתי אותו על הגלוק 19Cשלי עם מתאם פיקטיני .
הציין שלי בסדר גמור .
אבל יש לציין שהסיבה היחידה שאני נושא אותו על הנשק שלי היא שקיבלתי אותו מתנה דהינו ללא כסף .
בתור בוגר קורס ירי מעשי אני די בטוח שברגע האמת העבוד עם האקדח לפי כוונות או בשיטת ההצבעה ולא עם הליזר , למרות שהאקדח נראה מאוד " סקסי איתו " .
שורה תחתונה אני לא היתי ממליץ לך להתקין ציין ליזר .
אבל אם אתה מתעקש אולטרה 1000 בסדר .
אפרופו אתה יכול לראות את הציין בתמונה האישית שלי .
בהצלחה
ישי
ברשותי ציין ליזר מסוג אולטרה 1000 אני הרכבתי אותו על הגלוק 19Cשלי עם מתאם פיקטיני .
הציין שלי בסדר גמור .
אבל יש לציין שהסיבה היחידה שאני נושא אותו על הנשק שלי היא שקיבלתי אותו מתנה דהינו ללא כסף .
בתור בוגר קורס ירי מעשי אני די בטוח שברגע האמת העבוד עם האקדח לפי כוונות או בשיטת ההצבעה ולא עם הליזר , למרות שהאקדח נראה מאוד " סקסי איתו " .
שורה תחתונה אני לא היתי ממליץ לך להתקין ציין ליזר .
אבל אם אתה מתעקש אולטרה 1000 בסדר .
אפרופו אתה יכול לראות את הציין בתמונה האישית שלי .
בהצלחה
ישי
- תרמתי למען הסליק

yt
אני חייב להגיד משהו,
אני חושב שמי שמאומן בעבודה עם ציין, הציין לא יכול ממש להזיק לו.
אז קודמי אמר שברגע האמת לא בטוח שתעבוד עם ציין... וכו..
ובכן, רגע האמת זה לא רק "התקלות מחרידה בתנאי לחץ, משמונה מטר", ששם, כנראה לא תשתמש בציין...
אבל לעיתים מתפתח משהו כמו "קרב קצר", או מרדף, או פשוט מטרה קצת רחוקה בתנאי תאורה בעייתים, שם, אחרי שהמצב הובן פחות או יותר, מימד הלחץ משתנה מעט, ויתכן שנדרש
"לכדור אחד אך מנצח", אולי פה יבוא הציין לידי ביטוי.
אפשר לתת מלא דוגמאות, אני מקווה שהעברתי את עמדתי כהלכה.
שמחות.
אני חושב שמי שמאומן בעבודה עם ציין, הציין לא יכול ממש להזיק לו.
אז קודמי אמר שברגע האמת לא בטוח שתעבוד עם ציין... וכו..
ובכן, רגע האמת זה לא רק "התקלות מחרידה בתנאי לחץ, משמונה מטר", ששם, כנראה לא תשתמש בציין...
אבל לעיתים מתפתח משהו כמו "קרב קצר", או מרדף, או פשוט מטרה קצת רחוקה בתנאי תאורה בעייתים, שם, אחרי שהמצב הובן פחות או יותר, מימד הלחץ משתנה מעט, ויתכן שנדרש
"לכדור אחד אך מנצח", אולי פה יבוא הציין לידי ביטוי.
אפשר לתת מלא דוגמאות, אני מקווה שהעברתי את עמדתי כהלכה.
שמחות.
- סליקאי כסף

לא רציתי כל כך להתערב בנושא, אבל הציינים/פנסים, בין אם משולבים או לא, הטובים שניתן להשיג כיום בשוק(גם לאזרחים)הם של חברות כגון Streamlight או Insightlights וגם Surefire. בין הדגמים שלהם, המפורסמים והנרכשים ביותר הם ה-M3/6 וסדרת ה-X היחסית חדשה, ה-LAM הידוע שלא מזמן יצאה לו גרסה אזרחית חדשה, וה-X200 של Surefire המאוד פופלארי בין השאר. יש גם את Crimson Trace, אבל פה מדובר בגריפים להחלפה.
גם אני תומך שעדיף לבזבז על תחמושת...אלא אם כן, ואני מדגיש, אלא אם כן - מדובר במישהו מקהילת ה-LE וה-MIL שיש הצדקה לשימוש או סתם בשביל הכיף, ויש לפחות מיכאל אחד פה שיסכים איתי
אם היה לי ממון, הייתי קונה אחד בשביל הכיף.
בהקשר לאם אנחנו חיים בסרט או לא, גם בקהילת ה"משתמשים" לא כולם מסכימים על השימוש בציינים/פנסים. יצא לי לראות אשכולות באתרים אחרים, בו אנשים שדחו את השימוש בפנסים, שהרי יותר קל לראות אלומת אור ולהשיב אש לאותו מקור והשימוש הוא בד"כ ל"ניקוי" וחיפוש בחללים חשוכים כגון חדרים - אבל אני מנסה שלא לחצות את הגבולות שלי, כי, א' אני לא מאמין כל כך גדול בנושא, וב', אין לי ניסיון טקטי או חשיבה שכזו בשביל להביע דעה מקצועית.
אני כמו חבריי, מסכים שעדיף, כוונות ברזל והרבה אימון.
גם אני תומך שעדיף לבזבז על תחמושת...אלא אם כן, ואני מדגיש, אלא אם כן - מדובר במישהו מקהילת ה-LE וה-MIL שיש הצדקה לשימוש או סתם בשביל הכיף, ויש לפחות מיכאל אחד פה שיסכים איתי
בהקשר לאם אנחנו חיים בסרט או לא, גם בקהילת ה"משתמשים" לא כולם מסכימים על השימוש בציינים/פנסים. יצא לי לראות אשכולות באתרים אחרים, בו אנשים שדחו את השימוש בפנסים, שהרי יותר קל לראות אלומת אור ולהשיב אש לאותו מקור והשימוש הוא בד"כ ל"ניקוי" וחיפוש בחללים חשוכים כגון חדרים - אבל אני מנסה שלא לחצות את הגבולות שלי, כי, א' אני לא מאמין כל כך גדול בנושא, וב', אין לי ניסיון טקטי או חשיבה שכזו בשביל להביע דעה מקצועית.
אני כמו חבריי, מסכים שעדיף, כוונות ברזל והרבה אימון.
SPS - מתקרב לשלמות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד