המלצה לאקדח קטן וקל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
המלצה לאקדח קטן וקל
שלום חברים.
היה לי אקדח שטייר S9 (הקטן)
אני מחפש אקדח שיהיה קל, קטן, עד 10 כדורים במחסנית, לא רוצה גלוק, העלות או ירידת הערך לא משנים לי, מכיוון ששנים לא התעניינתי בנושא, האם יש דגמים חדשים וטובים יותר ממנו האם הוא מומלץ ?
בקיצור, אשמח לשמוע חוות דעת לאקדח ע"פ הנתונים שנתתי ...
ליאור
היה לי אקדח שטייר S9 (הקטן)
אני מחפש אקדח שיהיה קל, קטן, עד 10 כדורים במחסנית, לא רוצה גלוק, העלות או ירידת הערך לא משנים לי, מכיוון ששנים לא התעניינתי בנושא, האם יש דגמים חדשים וטובים יותר ממנו האם הוא מומלץ ?
בקיצור, אשמח לשמוע חוות דעת לאקדח ע"פ הנתונים שנתתי ...
ליאור
ידידי,צורת הנשיאה [מצב 1-3] ואופן ההסלקה [נרתיק IWB, נרתיק רגל, אלסטי, כתף וכו'] משפיעים רבות על הבחירה. מספר דוגמאות:קליבר 380 - ברטה 84, זיג 230, קולט, סטאר, סי זד ועוד. קליבר 9/40/45 - קולט לייטוייט אופיסר, אולטרה, יריחו בייבי, ליידי סמיט 3913, P7,P99 קומפקט, ברטה 9000 וכו'...דעתי היא שעליך להחליט על איזה משתנים אתה לא מוותר ואז לעשות מטווח עם השאר.
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אקדח קטן וקל
במאפיינים שציינת ראוי להזכיר גם את טאורוס טיטניום (יש לו גם מספר שאני לא זוכר).
האקדח קל להפליא וקטן מאוד ועדיין 9 ארוך.
ההדק לא משהו בלשון המעטה. אבל זה בכל מקרה לא אקדח לירי מעשי או צרכים מבצעיים, אלא הגנה עצמית בסיסית.
האקדח קל להפליא וקטן מאוד ועדיין 9 ארוך.
ההדק לא משהו בלשון המעטה. אבל זה בכל מקרה לא אקדח לירי מעשי או צרכים מבצעיים, אלא הגנה עצמית בסיסית.
בתור מי שהיו לו גם זיג P230 וגם בול אולטרא:
הזיג הוא מדהים - חמוד וכיפי. אין נוח ממנו להסלקה (לפחות לא ממה שאני חוויתי). במשך שנה נשאתי אותו על קרסולי כל יום במשך 10 שעות, והיה נפלא. לאקדח היה הדק מעולה, והתנהגות מצויינת. אתה מוזמן לבקש מהצעדן להעלות זכרונות.
אבל - הקוטר החריג, מעלה במידה מסוימת את עלות האימונים. בנוסף, כמובן המגבלה של כמות הכדורים יש לה חלק במערכת השיקולים.
יש לציין כי האקדח היה אצלי שנתיים בערך ובסופן החלפתי אותו בעיקר כדי לעבור ל9X19.
בסיכומו של דבר אקדח מצויין ונעים שלא עשה לי בעיות כלל.
לגבי ה-X, ובכן, הדק מ-ד-ה-י-ם, ישירות מהקופסא. בינתיים אצלי 3 שנים ולא עשה שום בעיות מכל סוג שהוא.
האקדח נוח מאוד לנשיאה, ועלי כל הזמן. בעל קיבולת נאה. אני מאוד אוהב אותו, והוא מספק אותי לגמרי. יש לציין כמובן כי שני האקדחים שונים מאוד, בגדול להבנתי אם אתה חפץ בהסלקה ללא גבולות ה-P230 הוא הבחירה הנכונה. אם אתה רוצה משהו יותר "אמיתי" אך עדיין פרקטי בחיי היום יום, ה-X הוא בחירה נבונה.
בכל מקרה,
שתשתמש בו רק במטווחים.
הזיג הוא מדהים - חמוד וכיפי. אין נוח ממנו להסלקה (לפחות לא ממה שאני חוויתי). במשך שנה נשאתי אותו על קרסולי כל יום במשך 10 שעות, והיה נפלא. לאקדח היה הדק מעולה, והתנהגות מצויינת. אתה מוזמן לבקש מהצעדן להעלות זכרונות.
אבל - הקוטר החריג, מעלה במידה מסוימת את עלות האימונים. בנוסף, כמובן המגבלה של כמות הכדורים יש לה חלק במערכת השיקולים.
יש לציין כי האקדח היה אצלי שנתיים בערך ובסופן החלפתי אותו בעיקר כדי לעבור ל9X19.
בסיכומו של דבר אקדח מצויין ונעים שלא עשה לי בעיות כלל.
לגבי ה-X, ובכן, הדק מ-ד-ה-י-ם, ישירות מהקופסא. בינתיים אצלי 3 שנים ולא עשה שום בעיות מכל סוג שהוא.
האקדח נוח מאוד לנשיאה, ועלי כל הזמן. בעל קיבולת נאה. אני מאוד אוהב אותו, והוא מספק אותי לגמרי. יש לציין כמובן כי שני האקדחים שונים מאוד, בגדול להבנתי אם אתה חפץ בהסלקה ללא גבולות ה-P230 הוא הבחירה הנכונה. אם אתה רוצה משהו יותר "אמיתי" אך עדיין פרקטי בחיי היום יום, ה-X הוא בחירה נבונה.
בכל מקרה,
שתשתמש בו רק במטווחים.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
Re: המלצה
STI כתב:גלוק 26
נאמר מפורשות שאינו רוצה גלוק ...
ולמרות מעלותיו הרבות של הגלוק (כולל 26) ... אני מסכים איתו....
כדאי לפעמים לצאת מהריבוע...
שקול מעבר לאקדח תופי, ההמלצה שלי:
COLT DETECTIVE SPECIAL
שישה כדורים בגוף קטן יחסית, 38 ספיישל עם אפשרות ל +P+.
ניתן למצוא די בקלות משומשים במחיר זניח.
אחרי המון שנים חזרו לייצור, כל האקדח מפלדת אל-חלד, קליבר 357 מגנום. עדיין באותן מידות והנדסת אנוש מצויינים, הדק מעולה. אבל המחיר...
אם מתפשרים על חמישה כדורים אז רוגר SP101.
שקול מעבר לאקדח תופי, ההמלצה שלי:
COLT DETECTIVE SPECIAL
שישה כדורים בגוף קטן יחסית, 38 ספיישל עם אפשרות ל +P+.
ניתן למצוא די בקלות משומשים במחיר זניח.
אחרי המון שנים חזרו לייצור, כל האקדח מפלדת אל-חלד, קליבר 357 מגנום. עדיין באותן מידות והנדסת אנוש מצויינים, הדק מעולה. אבל המחיר...
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE כתב:כדאי לפעמים לצאת מהריבוע...
אני לא יודע איזה סוג רישיון יש ל-liorbn, אך רשיון מש"ז מחייב לא פחות מ-8 כדורים באקדח. זה פוסל כל סוגי אקדחי תוף חוץ מסופר-יקרים כגון S&W Performance Center.
נערך לאחרונה על ידי אלכס_ל בתאריך 26 דצמבר 2005, 22:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד

אלכס_ל כתב:BROADAXE כתב:כדאי לפעמים לצאת מהריבוע...
אני לא יודע איזה סוג רישיון יש לשואל, אך רשיון מש"ז מחייב לא פחות מ-8 כדורים באקדח. זה פוסל כל סוגי אקדחי תוף חוץ מסופר-יקרים כגון S&W Performance Center.
אלכס,
משא"ז - אקדח חצי אוטו' בלבד, מחסנית 9 כד' ומעלה, קוטר 19*9 ומעלה בלבד.
חפש מעט לאחור ישנו הנוהל שהקלדתי. (נוהל אק"מ 70.402)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
BROADAXE !
תוך הסתכנות בחוסר קוליות מובהק, אומר רק שבימינו אלה, אקדחי התופי הינם בלתי סחירים בעליל כך שאם תוציא את מיטב כספך ותקנה את אחד מדגמי סמית החדשים אם פטיש פנימי או מכוסה, כשהגוף שוקל כלום ויכולים לשאת 357 125/110 גריין. ברגע שתרצה לשנות/לשדרג החור בכיס יכאב חזק.
יחד עם זאת, אם אתה מעונייין/מוכן לשאת 38 במשקל קל עד בינוני, בהחלט יש מציאות בשוק ב 3 ספרות במצב כעמט חדש לחלוטין...
רק המלצה אחת לי מבין הבדיקות שצריך לבצע בכל נשק - בתוף הרווח בין התוף ל - FORCING CONE של הקנה חייב להיות קטן מ 5 מאיות האינץ' וחופש בתוף נעול צריך להיות מינימלי. לא צריך להתפלץ, הבדיקה של הרווח פשוטה מאוד, יש מדידים בצורת עלים שמשמשים לבדיקת פלגים של רכבים שעולים מעט מאוד ונהדרים למטרה זו!
תוך הסתכנות בחוסר קוליות מובהק, אומר רק שבימינו אלה, אקדחי התופי הינם בלתי סחירים בעליל כך שאם תוציא את מיטב כספך ותקנה את אחד מדגמי סמית החדשים אם פטיש פנימי או מכוסה, כשהגוף שוקל כלום ויכולים לשאת 357 125/110 גריין. ברגע שתרצה לשנות/לשדרג החור בכיס יכאב חזק.
יחד עם זאת, אם אתה מעונייין/מוכן לשאת 38 במשקל קל עד בינוני, בהחלט יש מציאות בשוק ב 3 ספרות במצב כעמט חדש לחלוטין...
רק המלצה אחת לי מבין הבדיקות שצריך לבצע בכל נשק - בתוף הרווח בין התוף ל - FORCING CONE של הקנה חייב להיות קטן מ 5 מאיות האינץ' וחופש בתוף נעול צריך להיות מינימלי. לא צריך להתפלץ, הבדיקה של הרווח פשוטה מאוד, יש מדידים בצורת עלים שמשמשים לבדיקת פלגים של רכבים שעולים מעט מאוד ונהדרים למטרה זו!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
נועם כתב:אלכס_ל כתב:BROADAXE כתב:כדאי לפעמים לצאת מהריבוע...
אני לא יודע איזה סוג רישיון יש לשואל, אך רשיון מש"ז מחייב לא פחות מ-8 כדורים באקדח. זה פוסל כל סוגי אקדחי תוף חוץ מסופר-יקרים כגון S&W Performance Center.
אלכס,
משא"ז - אקדח חצי אוטו' בלבד, מחסנית 9 כד' ומעלה, קוטר 19*9 ומעלה בלבד.
חפש מעט לאחור ישנו הנוהל שהקלדתי. (נוהל אק"מ 70.402)
נועם ,
לפי ההסבר שלך (לגבי אותו נוהל אק"ם) , אז אי אפשר לבוא לפעילות במשא"ז
עם אקדחי 1911 (לדוגמא : Colt 0.45 mk4 series 80) בעלי מחסנית 7 כדורים .
האמנם כך ?
A friend in need - is a friend indeed
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד