משרד הפנים (וגם משטרת ישראל) נ' מתנדבי משא"ז

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי ליאור45 » 18 יוני 2006, 16:52

אבו שפם, טענתך לגבי אי חלוקת רשיון לאקדח על סמך התנדבות במשא"ז הייתה נשמעת סבירה בהחלט לו אדם שמבקש אקדח לא צריך לעמוד בתבחינים שרירותיים במקום להפגין מיומנות וכשירות.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

לסיכום

על ידי אבו שפם » 18 יוני 2006, 18:23

higt-power כתב:חברים יקרים
אני יושב פה וקורא פעם שניה ושלישית את דברהם של "אבו שפם" ושל איציק ועולות בי כמה תהיות
קודם כל לגבי זכיות והטבות למנהם אחד התנאים הראשונים שנקבעו בתקנות של המשא"ז היא שאסור לחבר המשא"ז לקבל שום הטבה עקב חברותו במשא"ז אז מה בדיוק רוצים ?
שנית אני לא מבין למה רשיון לכלי יריה הוא הטבה כאשר הוא משמש את המתנדב גם במשמרת (בגלל שהמשטרה לא מסוגלת לספק לו נשק ראוי לשמו ברוב המקראים ) ומשמש את המתנדב בשעת חרום כאשר יש צורך בכמות גדולה של מתנדבים ואין בידי המשטרה די כלים לחמש אותם (שלא לדבר על הזמן שלוקח להביא את המתנדבים לנקודת חימוש מרכזית להחתים אותם אחד אחד .........) ופה נשאלת השאלה :
הרי כל אגף כלי יריה יושב במשרד הפנים תחת "המנהל לשעת חרום " אוו משהוא דומה
אז עבור מי בדיוק נועד כל נושא הנשק הפרטי אם לא עבור אלו שבשעת חרום יהיו שם לעשות בו שימוש ע"פ הצורך??
בצד השני של הענין עומדת משטרת ישראל שאומנם מכריזה על רצונה במתנדבים ומי שיכנס בתקופה הקרובה לתחנות המשטרה יראה שהיא נמצאת בתנופת גיוס גדולה עם כרזות ודוכנים ומה לא אבל מהצד השני לא ממש עושה הרבה כדי לספק למתנדביה תנאים סבירים לפעול .
הציוד המסופק הוא לרוב מאד מיושן ובסיסי וההכשרות :( :? :( :?
ואת המשטרה אני שואל למה באמת צריך מתנדב לקנות נשק (ואזיקים ,ונעלים ,וגרביים,ופנס,ואלה........) בכספו ולא לקבל אותם במשטרה (על בסיס חתימה לצורך משמרת לדבירים שאפשר)?!?!,אולי בכל זאת רוצה הפרה המתנדבת להניק יותר מאשר העגל המשטרתי רוצה לינוק?!?!
וזה מביא אותי לתהיה הבאה האם בכלל יש מקום /צורך במתנדבים עם הכשרה המינימלית שמקבלים במשמר בכל אותם יחידות מיקצעיות כמו סיור ימע"ר ימע"ן יס"מ וכ"ו?
שהרי גם עם מחר בבוקר חוזרת מדיניות ניפוק הרשיונות למתקונת הקודמת עדין מתנדב שסיים הרגע את המשמרת הראשונה אוו השניה שלו באותם יחידות נמצא כבר בסכנת חיים ותחת איום
אבל את הרשיון המיוחל לנשק פרטי הוא יקבל (וגם זה באולי גדול) בעוד 3 שניים ומי דואג לו/מגן עלו בינתיים?
ואולי באמת כל אותם מתנדבים שמרגישים מאוימים וללא הגנה צרכים לעשות את מה שהציעו פה קודמי ולהודיע למפקדהם שבמצב הנוכחי שנוצר הם לא יכולים להמשיך ביחידה והם חוזרים
ל"קלאסי"עד שמצא להם פיתרון ??אולי זה יזיז מישהוא לפעולה !!!

ולסיום מסר מרגיע ל"אבו שפם"
לגבי אלו שמגיעים למשא"ז רק כדי לקבל רשיון לנשק :אל תדאג כאשר הם מגלים שצריך להתנדב 3 שנים ולפחות 120 שעות כל שנה כדי להיות זכאי הם מהר מאד עוזבים .
ולגבי האבו חליל (והנושא עלה פה בפורום במרומז לא מעט פעמים ,אבל כנראה שאף אחד לא אמיץ מספיק לקרוא לילד בשמו )בכל הבלגן שהלך פה באוקטובר 2000 אני מכיר רק מיקרא אחד שבו
נעשה שימוש ע"י ערבי ישראלי בנשק שהוא החזיק ברשיון וגם הוא היה ירי באוויר על מנת להדוף
פורעים והוא נמצא ע"י המשטרה כירי מוצדק(וזה לא בגלל שאין כלים ברשיון במגזר הערבי) ,ככה שאיך שהוא כנראה שבכל זאת עושים שיקול טוב שם במשרד הפנים במקרא הזה.
ועוד נזכיר שיש גם לא מעט ""אבו חלילים"" שלובשים את המדים הכחולים (בשכר ובהתנדבות) ועושים את עבודתם נאמנה ,זאת ועוד אצלנו "במגזר" אם לקצין צבא/ משטרה מפנצרים כמה מטומטמים את האוטו זה הופך לכתבה מרכזית בחדשות זה ששוטר מהמגזר השני נמצא תחת איום ממשי לחייו (והם נמצאים)24 שעות בימימה 365 יום בשנה על זה אף אחד לא מדבר .
אז אולי היגיע הזמן שניתן לחברה האלו קצת כבוד ואהבה ונאמץ אותם כשווים !!!

ככה כנראה שהעניין כל כך רגיש שאנסה להיות הכי עדין שניתן:

1. כל נושא ה"תבחינים" שאנו משתמשים בהם היום צריך להשתנות, דהיינו אין לי שום בעיה שכל מתנדב או מתנדבת, יקבלו רישון לאקדח זה או אחר, באם בקניה פרטית או הנפקה משטרתית, או כל אזרח אחר שמתגורר במדינת ישראל, גם יותר מכלי נשק אחד ו/או כמה סוגי נשק שכל אזרח יכול להרשות לעצמו, קחו למשל את דרום אפריקה לדוגמא, אתה הולך לחנות הנשק החביבה אליך, מבקש לרכוש כלי נשק זה או אחר... ממלא את הטפסים הנדרשים על פי חוק, בוחר לך את הכלי הרצוי, משלם מקדמה קטנה מאוד להבטיח שאתה תחזור....המוכר אומר לך באדיבות...אהיה איתך בקשר בתוך 48 שעות.... הרשות האחראית על מתן האישור עובד ישירות מול החנות, אני בלפחות בעשרים מקרים קיבלתי אישור בתוך פחות מ 48 שעות לנשק אותו ביקשתי לרכוש...ומה עוד מספר התושבים בדרום אפריקה הוא פי 10 או יותר מישראל...

בודקים אותך במשטרה ובכל מקום אחר שצריך, אתה צריך לעשות קורס בן 24 שעות עד כמה שאני זוכר...ואתה הולך לחנות משלם בעבור הכלי אותו רכשת ...מקבל את הרשיון מהחנות או בדואר...ונגמר הסיפור.

למה שכאן לא יהיה אותו דבר??? למרות שמצב הפשיעה בדרום אפריקה הוא מהגבוהים בעולם... שוד מזויין הוא דבר של כל שעה בערך בכל עיר .... לחיי אדם אין שום ערך ... ושם ממש צריך להתגונן...

אבל מצד שני מי שרוכש נשק זה או אחר...יודע שחייו תלויים בו והולך לעשות קורסים ומטווחים כל הזמן...או לפחות הרוב עושים כך, דרך אגב....נושא של ירי להגנה עצמית עובד מצויין שם, נכנסו אליך הביתה... תקפו אותך...ניסו לשדוד לך את הרכב.... תהרוג או תיהרג...ככה זה עובד...

אין ועדות חקירה...התקשורת לא עושה עניין מכל רצח... לא לוקחים לך את הנשק לתקופה בלתי ידועה.... וכל שאר הדברים....

אבל מה ...והמה הוא גדול מאוד...

אנחנו רחוקים מהמצב בדרום אפריקה....

תיקחו את ההיסטוריה שלנו...

כמה פעמים בהיסטוריה שלנו...אזרח או שוטר חמוש , מנעו פיגוע פח"ע או אירוע פלילי בעזרת נשקו האישי????? פעם או פעמיים אולי שלוש...

לכן לדעתי כל נושא הנשק הוא תחביב...ולא יותר מזה...אומנם תחביב יקר...אבל עדיין תחביב...

אנחנו עדיין אחד המדינות שכמעט בכל מקום שתלך יהיו אנשים חמושים...מסעדות, פארקים, סרטים, בכל מקום ולא משנה מוסלק או גלוי... תמיד יש אנשים חמושים...

אבל מה ....כאן תראה שוד מזויין מתבצע מול עיניך.... מה תנסה להיות ג'ימס בונד....תשלוף תאיים יפלט כדור או שתירה באמת ....חבוב... או שבלילה כשאתה ישן והאקדח מתחת לכרית שלך.... אתה פתאום מזהה פורץ אצלך בחדר שינה....מחפש את המפתחות של הרכב שלך...

מה תעשה???

תקום ותירה בו??? תגיד לו אתה עצור או שאני יורה????

חבוב....
אתה בבעיה ....בבעיה חבל על הזמן.....במידה ואתה מתנדב....תקבל השעייה מיידית עד תום הבדיקה, יקחו לך את הנשק.... יפתחו נגדך כנרא תיק פלילי.... פתאום מאזרח שומר חוק... משקיע מזמנך לטובת הכלל.... פתאום אתה פושע..... ומואשם בהריגה....אתה נמצא במשמרת בתפקיד.... פתאום מוצאים שלא קיבלת אישור להשתמש באקדח שלך למשמרות... ואין לך ביטוח לנזקים ...הכל אליך.....
מגישים נגדך תביעת פיצויים בסכומים חבל על הזמן מצד המשפחה של העבריין שירית בו....

לכן העילה היחידה שאני חושב
שיש להנפיק היום נשק הוא עילת התחביב....

כולל במידת הרצון של האזרח לרכוש כמה נשקים כי זהו תחביבו...

יש כאלה שאוהבים כדורגל... ויש כאלה שאוהבים נגרות.... ויש כאלה שאוהבים נשק....

נא לא להגביל את כמות התחמושת.... או את התחביב...

יקנו יותר תחמושת ונשקים...המחירים יהיו יותר מציאותיים...

ניתן יהיה לרכוש אביזרים נלווים לתחביב הכל כך מפותח בכל העולם....

בסופו של תהליך רק המדינה מרוויחה..$$$$$$$$ לקופה....

לחייב קורס יריי מעשי.... ירי מבצעי או כל קורס אחר ....
אימון אחד לכמה חודשים....
תוכיח שיש לך מקום מאובטח לאחסון הנשק ו/או הנשקים...
וכולם מרוויחים.....

אנחנו כאזרחים.... והמדינה בקופה גדולה יותר....

ולא משנה מה צבע עורך.... מי האלוהים שלך..... ואיפה אתה גר....

להסתובב חמוש בנשק ...ללא נסיון מספיק בהפעלתו....

שווה בדיוק עם לא יותר מלנהוג במלי לדעת איך נוהגים....

ותזכורו תמיד......

במידה ואתה מקבל החלטה לשלוף את הנשק.......

תירה על מנת להרוג....או על תשלוף בחיים את הנשק......

זה יעלה לך מאוד מאוד מאוד ביוקר.....

ולכל המתנדבים שבינינו....

תזכרו שבמידה ואין לכם בנמצא אישור לנשק הפרטי שלכם.... אין לכם ביטוח אליו כשאתם במשמרת.... אז זה בכלל לא חשוב.... תקחו מהמשא"ז את מה שהחליטו הגדולים ... ותצאו ותהנו מהעשיה שלכם....

לגבי המשא"ז או משטרת ישראל...
כאן בעצם הבעיה....

היא לא מסוגלת להתקיים ללא המערך שנקרא ...המתנדבים...עובדה.

למשטרה אינה מעמידה אמצעים מספיקים לטובת המערך המתנדבים שלה....עובדה...

מתייחסים למתנדבים או לפחות להרבה מאיתנו בזלזול....

אני יכול להמשיך ולכתוב ...אבל הנקודה ברורה....

אבל מצד שני....

אצלנו לפחות זה כך....

אנחנו האזרחים לא נישן בשקט ללא המתנדבים.... עובדה....

בזכות המתנדבים רמת הפשיעה ירדה פלאים אצלנו...היא לא חוסלה ...היא קיימת.... אבל הרבה פחות.... עובדה...

אז תזכרו שמי שהולך להתנדב עושה את זה כי הוא חושב שזה חשוב....לו לביתו ....

או ככה לפחות אני חושב....

יאלה שבוע טוב לכולם

MY 2 CENTS
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ACSman » 18 יוני 2006, 18:45

אבו שפם,

אני מבין שהרבה זמן לא ביקרתה בחנות נשק ב RSA, כבר הרררררבהההה זמן לא ניתן לקנות נשק כי סתם בא לי, גם בדרום אפריקה צריך היון "לעמוד בתבחינים" לא רק לקניית נשק, אלא אפיולו אם אתה רוצה להחליף את הכלי שיש לך ברשיון... מה לעשות, זה המצב.

לגבי נושא רשיון לנשק בעילת משא"ז, הנושא עדיין בדיונים במטה משא"ז במשטרה ומול משרד הפנים, מה יגמר? נחכה בסבלנות ונראה מה ילד יום.
נכון שכיום אין למשטרה אפשרות להחתים את כל המתנדבים המגיעים למשמרת, אל אחת כמה וכמה אין נשקים שמן הראוי שיהיו [אקדחי 9 מ"מ במקום הברטות 0.22 הישנות והשחוקות] ועוד יותר נכון הדבר בנוגע למתנדבי ימע"נ / ימע"ר, אבל זה מה יש.
אני בטוח כי רבים מהמתנדבים לא באים ומשקיעים מזמנם על חשבון זמן המשפחה, בשביל תמורה זו או אחרת, אלא באים באמת לתרום ולשמור על ביתם / שכונתם / היישוב בו גרים / פשוט לעזור וככאלה אם יקבלו רשיון נשק או יחתמו בכל משמרת זה לא משחק תפקיד[נכון כי ישנם אלו כי מתנדבים בשביל "המדים" / "הרגשת הכח" / "לקבל רשיון נשק" / "הדאווין" / סיבות אחרות לסיפוק אישי מסוג זה או אחר]
אישת אני מאמין באמונה שלמה כי ביטול עית מתנדב משא"ז זה לא הדבר הכי חכם בעולם
ובכלל כל נושא העילות למינהן צריך לעבור שינוי מהותי וכל אזרח המדינה יוצא צבא ללא עבר פלילי, הכשיר מבחינה רפואית ונשפית צריך להיות זכאי לקבל רשיון נשק ללא קשר למקום מגוריו, סוג עיסוקו או תחביבו, רוצ? יואיל לעבור בדיקות רפואיות ולקבל האישורים המתאימים, לעבור את הסינון הנוגע לעברו הפלילי / פסיכיאטרי וזהו. היה ונמצא כשיר - יקבל רשיון.
אבל מה לעשות שאוטופיה זה לא בדיוק מה שיש לנו [יותר מתאים - "חלם זה כאן"...]
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 18 יוני 2006, 19:25

אבו שפם,

אני נוטה להסכים איתך לגבי האבחנה שנשק בארץ הוא יותר תחביב מאשר צורך ממשי. אני גם מסכים איתך שבמציאות המשפטית הנוכחית מידת ההרתעה של נשק בידי הציבור שואפת לאפס.
מצד שני, מצב האלימות ברחוב עדיין לא מצדיק הקלה בהוראות הפתיחה באש ואני מקווה שזה גם ישאר כך לאורך זמן.

בניגוד לדרא"פ רובנו המכריע עדיין לא גר ב-GATED COMMUNITIES ואת הילדים שלנו אנחנו שולחים לרחוב ללא חשש.

במציאות הנוכחית, אני מעדיף את המצב שאדם (בין אם אזרח, חייל או שוטר) יחשוב 100 פעמ לפני שילחץ על ההדק על האפשרות שאנשים יתחילו לחורר פה אחד את השני חופשי חופשי..

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 19 יוני 2006, 03:42

אשכול מעניין
חבל רק שבעילת משא"ז היחידה שנותרה
היא לפי העיתונים מעשה מגונה שעשה מפקד משמרת במתנדבת.
ואני באמת לא יודע למה (אולי בגלל שאני צפוני) אני מרגיש מאד מחובר למה שכותב אבו שפם.
חלם זה כאן כבר אמרנו?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבו שפם » 19 יוני 2006, 08:47

אילן ב כתב:אשכול מעניין
חבל רק שבעילת משא"ז היחידה שנותרה
היא לפי העיתונים מעשה מגונה שעשה מפקד משמרת במתנדבת.
ואני באמת לא יודע למה (אולי בגלל שאני צפוני) אני מרגיש מאד מחובר למה שכותב אבו שפם.
חלם זה כאן כבר אמרנו?

אילן...

יכול להיות שאנחנו נושמים את אותו האויר כאן בצפון.....

יום טוב
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Maze » 22 יוני 2006, 07:56

להלן נוסח של מכתב (סיווג בלמ"ס למודאגים) שנתלה ביחידת האק"מ שלי ומובא כאן בנוסחו המקורי (כולל סימני הפיסוק ועוד תבינו...)

מטה ארצי/אגף קהילה ומשא"ז
לשכת ראש האגף
בלה בלה בלה
יום רביעי 7 ליוני 2006

כל אק"מ

הנדון: אישורי התנדבות למשרד הפנים לצורך מתן רשיון נשק למתנדבים

1. ב17.5.06 בפורום קציני אק"מ מחוזיים הוצג הנושאועל דעת הכל הוחלט שיש מקום לשנות
את המדיניות הנוהגת
2. בזמנו נקבע הנוהל בתיאוםעם משרד הפנים ולפיו אישור על התנדבות במשא"ז עפ"י קריטריונים
שנקבעו מהווה שיקול למתן רישיון לנשק כל זאת ע"מ לדרבן את ההתנדבות
3. עם חלוף הזמןולאור העובדה המוכחת - שעניין זה לא בדיוק מינף את ההתנדבות אלא העמיס
על המערכת ועל משרד הפנים מאות פניותבחרנו לבחון בנק' הזמן הנוכחית אתהצורך בכך
4. כאמור, הנושא הוצג בפורום דלעיל והוחלט שהחל מ 1.7.06 ישונה/יבוטל הנוהל ויש לחדול
ממתן האישורים הנ"ל
5. מי שזו עילת ההתנדבות שלו - שלא יתנדב!

בברכה,
משה מזרחי ניצב
ראש אגף קהילה ומשא"ז

ס.ר' אק"מ:
לפעול לביטול הנוהל, לתיאום מול משרד הפנים

אמנל העימוד קצת שונה כמובן אבל כתוב שם שחור על גבי נייר שהסיבה למתן הרשיונות היתה לדרבון האנשים להתנדב ולא ע"מ למצוא פתרונות לחימוש המתנדבים
מעניין האם עכשיו, ביטול הנוהל "ידרבן את המתנדבים לעזוב את המשא"ז
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אבו שפם » 22 יוני 2006, 13:29

Maze כתב:להלן נוסח של מכתב (סיווג בלמ"ס למודאגים) שנתלה ביחידת האק"מ שלי ומובא כאן בנוסחו המקורי (כולל סימני הפיסוק ועוד תבינו...)

מטה ארצי/אגף קהילה ומשא"ז
לשכת ראש האגף
בלה בלה בלה
יום רביעי 7 ליוני 2006

כל אק"מ

הנדון: אישורי התנדבות למשרד הפנים לצורך מתן רשיון נשק למתנדבים

1. ב17.5.06 בפורום קציני אק"מ מחוזיים הוצג הנושאועל דעת הכל הוחלט שיש מקום לשנות
את המדיניות הנוהגת
2. בזמנו נקבע הנוהל בתיאוםעם משרד הפנים ולפיו אישור על התנדבות במשא"ז עפ"י קריטריונים
3. עם חלוף הזמןולאור העובדה המוכחת - שעניין זה לא בדיוק מינף את ההתנדבות אלא העמיס
4. כאמור, הנושא הוצג בפורום דלעיל והוחלט שהחל מ 1.7.06 ישונה/יבוטל הנוהל ויש לחדול
ממתן האישורים הנ"ל

בברכה,
משה מזרחי ניצב
ראש אגף קהילה ומשא"ז

ס.ר' אק"מ:
לפעול לביטול הנוהל, לתיאום מול משרד הפנים

אמנל העימוד קצת שונה כמובן אבל כתוב שם שחור על גבי נייר שהסיבה למתן הרשיונות היתה לדרבון האנשים להתנדב ולא ע"מ למצוא פתרונות לחימוש המתנדבים
מעניין האם עכשיו, ביטול הנוהל "ידרבן את המתנדבים לעזוב את המשא"ז

במיוחד אהבתי את המשפט.....

סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי trooperglock » 22 יוני 2006, 13:36

. ב17.5.06 בפורום קציני אק"מ מחוזיים הוצג הנושאועל דעת הכל הוחלט שיש מקום לשנות
את המדיניות הנוהגת
ממתן האישורים הנ"ל

אתם קולטים את גודל השערורייה? אם לקחת ברצינות את החוזר הזה הרי שהיוזמה לביטול התבחין מקורה במשטרה ולא במשרד הפנים :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

מה פירוש "עם חלוף הזמן"...... כמה זמן? כמה מתנדבים בכל שנה / מחזור ניצלו את התבחין כדי לקבל נשק? מאה בשנה, אלף בשנה? ומי האוויל שבאמת מאמין שקם אדם בבוקר ומחליט להתנדב כדי שבעוד 3-5 שנים )תלוי ביחידה(אולי יאשרו לו רשיון......

סעיף 5....... כל מילה נוספת מיותרת.......

בושה וחרפה :!: :!: :evil: :evil: :!: :!: :evil: :evil:
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Hungarfield » 22 יוני 2006, 15:55

מודה אני בפניך, פורום רחום וחנון, שאני לא מבין מה המשטרה רוצה מעצמה (ומאיתנו)...
אם הנוהל נקבע על מנת "לדרבן את ההתנדבות", הרי הוא הצליח מעל למשוער: גם מאות מתנדבים פנו, חומשו (וזאת, עקרונית, האינטרס של המדינה בעיני, אבל עדיין), ולמערכת נוספו מתנדבים נוספים - וראו כי טוב.
עכשיו, הם לא מעוניינים במתנדבים כי "מי שזו הסיבה היחידה להתנדבותו שלא יתנדב".
אני לא מבין - אם רצו שזה "ימנף" אבל לא מעוניינים שיבואו אנשים שזו המטרה שלהם, הם בעצם אומרים דבר והיפוכו...
או שאני לוקה בהבנתי?
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

על ידי higt-power » 22 יוני 2006, 16:26

זה לא אתה זה הם
פשוט הרי ידוע ששטורים נעים בזוגות כי האחד יודע לקרוא והשני יודע לכתוב
אז ביום שניצב משה מזרחי כתב את המזכר הזה הבן זוג שלו היה חולה והנה התוצאה.
אגב יש לי כמה הצעות לניצב מיזרחי שכן "ימנפו"(אני מקווה שההטיה שלי בניצבית נכונה)
אולי נציע לכל מתנדב סוף שבוע ליחיד בחדר עם עוד 4 (שתוכנן ל3 במקור) במלון "אבו כביר"?
אוו אולי: תרום 3 משמרות ותקבל אישור לעשות שתי יבבות בסירנה של הניידת?
תרום 8 שעות משמרת ותוכל לקחת את הניידת לעשות קניות(תמורת מילוי הטנק
דלק לפול כמובן) ?
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי avital » 22 יוני 2006, 20:17

חבל שאחת משכיות החמדה האחרונות במדינה הפכה לבזר (משה) מזרחי..........
"יודע אני שאין אני יודע, אך יש אנשים שאף דבר זה אינו ידוע להם"
סוקרטס
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי shandsh » 22 יוני 2006, 20:30

"מי שזאת סיבת התנדבותו - שלא יתנדב"

אני מקווה שיוציאו מכתב אשר מודיע על הקיצוץ של משכורות הקצינים במשטרה בחצי ויכתב שם שהשירות במשטרה הוא שליחות ולא עבודה. ומי שבא בשביל הכסף, שלא יבוא!

אך, כמה שזה יהיה מצחיק :lol:
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי advocate » 24 יוני 2006, 22:26

אני נזכר בפתגם בצרפתית שאבי אוהב להשמיע, הנהו כאן בתרגום:

"ככל שהדברים משתנים, כך הם נשארים אותו הדבר"...

:evil:
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אבו שפם » 27 יוני 2006, 14:38

מאוד מקווה שעניין הגדרת הקיטריונים לקבלת רישוי לנשק ישתה בזמו הקרוב...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד