הנשק אשר נבחר ע"י משטרת ישראל הוא…
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- סליקאי זהב
Re: הנשק אשר נבחר ע"י משטרת ישראל הוא…
מה שמסקרן אותי הכי הרבה... זה איך אתה יודע משם מה שקורה כאן %%$0066
אני ממתין, אם זה יאפשר גם לי לקנות סיג ויהפוך אותו לנפוץ ובעל שירות זמין לפחות כמו סמית' (לא נגזים כמו גלוק עדיין) — דייני.
כמו כן אני זוכר שאמרת שסיג P320 זה אקדח פח (?!?) אבל זה סוטה מנושא הדיון.
אני ממתין, אם זה יאפשר גם לי לקנות סיג ויהפוך אותו לנפוץ ובעל שירות זמין לפחות כמו סמית' (לא נגזים כמו גלוק עדיין) — דייני.
כמו כן אני זוכר שאמרת שסיג P320 זה אקדח פח (?!?) אבל זה סוטה מנושא הדיון.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אין לי שליטה על מה יבחר, אני רק יכול להביע דיעה.
בכנות, אני מכיר את הנשקים של זיג מקרוב. חלקם חביבים עליי מאוד וחלקם פחות. P320 ממש ממש מאכזב. אקדח לא אמין, די גדול ומגושם, לא מאוזן נכון משקלית אל מול קפיצים, די שברירי ובכלל מתחושת הגריפ עד לתחושת הדק, אני פשוט לא מתחבר אליו.
אז בדברים האחרונים אולי זה אני, מה לגבי אמינות איזון ועמידות?
בכנות, אני מכיר את הנשקים של זיג מקרוב. חלקם חביבים עליי מאוד וחלקם פחות. P320 ממש ממש מאכזב. אקדח לא אמין, די גדול ומגושם, לא מאוזן נכון משקלית אל מול קפיצים, די שברירי ובכלל מתחושת הגריפ עד לתחושת הדק, אני פשוט לא מתחבר אליו.
אז בדברים האחרונים אולי זה אני, מה לגבי אמינות איזון ועמידות?
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
שברירי ולא אמין? הדק לא טוב?
ממה שהבנתי (ניזון מהאינטרנט) אלו בדיוק התכונות החזקות שלו.
החל מהדביל שזרק אותו לבוץ, עבר עליו עם הטנדר, הוציא אותו וירה,
דרך כל הביקורות המהללות את האמינות
ועד לכל אלו שהתפייטו על ההדק שלו, שמושווה רק ל-PPQ, ואיך הצליחו לשים אחד כזה על אקדח Striker Fired
(ועל זה ענה מקס מישל שהנוקר נדרך ב-90% ולכן כל מה שנותר ללחיצת ההדק זה 10% דריכה ושחרור)
גדול אני מבין, משקלי קפיץ אפשר להיעזר בבעלי ניסיון כמו החבר שלך, אבל אמינות?
הבנתי שהאקדח מזין כל תחמושת בלי לגהק והוא אחד החזקים והאמינים.
ונשים בצד את המודולריות שפחות רלוונטית לקליבר, וכן רלוונטית לגודל הקת לפחות (גם היקף וגם אורך).
אשמח לשמוע עוד, אם יהיה לך זמן להגיב, לרבות בהודעה פרטית אם זה חורג מהדיון.
ממה שהבנתי (ניזון מהאינטרנט) אלו בדיוק התכונות החזקות שלו.
החל מהדביל שזרק אותו לבוץ, עבר עליו עם הטנדר, הוציא אותו וירה,
דרך כל הביקורות המהללות את האמינות
ועד לכל אלו שהתפייטו על ההדק שלו, שמושווה רק ל-PPQ, ואיך הצליחו לשים אחד כזה על אקדח Striker Fired
(ועל זה ענה מקס מישל שהנוקר נדרך ב-90% ולכן כל מה שנותר ללחיצת ההדק זה 10% דריכה ושחרור)
גדול אני מבין, משקלי קפיץ אפשר להיעזר בבעלי ניסיון כמו החבר שלך, אבל אמינות?
הבנתי שהאקדח מזין כל תחמושת בלי לגהק והוא אחד החזקים והאמינים.
ונשים בצד את המודולריות שפחות רלוונטית לקליבר, וכן רלוונטית לגודל הקת לפחות (גם היקף וגם אורך).
אשמח לשמוע עוד, אם יהיה לך זמן להגיב, לרבות בהודעה פרטית אם זה חורג מהדיון.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
את ההדק אני לא אהבתי אבל זה לא אומר שיש איתו בעיה לאחרים.
אמין הוא לא. כי אני מכיר מעל ל5 אנשים שאוכלים מעצורים ושולחים את האקדח לתיקון אחת לכמה שבועות. (ואכן חלקם סודרו ואין יותר בעיות)
ולפינאל'ה,
מקס מישל זה דוגמא קצת בעייתית, חוץ מזה שהאקדח שלו ניראה כמו זיג, אין כמעט כל קשר בינייהם. כל החלקים שלו מבפנים עברו סדנאות רבות ומרובות דרך הנשקים הטובים שיש, כל אחד בתחומו סידרו לו ולשאר הנבחרת את האקדחים.
כשהוא יורה באקדח אופן שלו עם הכיתוב סיג, הוא יורה ב STI.
איך אמרו הרובוטריקים?
there is more than meets the eye
אמין הוא לא. כי אני מכיר מעל ל5 אנשים שאוכלים מעצורים ושולחים את האקדח לתיקון אחת לכמה שבועות. (ואכן חלקם סודרו ואין יותר בעיות)
ולפינאל'ה,
מקס מישל זה דוגמא קצת בעייתית, חוץ מזה שהאקדח שלו ניראה כמו זיג, אין כמעט כל קשר בינייהם. כל החלקים שלו מבפנים עברו סדנאות רבות ומרובות דרך הנשקים הטובים שיש, כל אחד בתחומו סידרו לו ולשאר הנבחרת את האקדחים.
כשהוא יורה באקדח אופן שלו עם הכיתוב סיג, הוא יורה ב STI.
איך אמרו הרובוטריקים?
there is more than meets the eye
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
בגדול לפי מה שאני יודע גלוק וזיג הגיעו "לגמר" המשטרה כבר הביעה כוונה לבחור בגלוק ואז היבואן של זיג איים לעתירה מנהלתית נגז המכרז
היעדר עצר מחלק דו כיווני, והיעדר יצור של חלקים בארץ בגדול פוסלים את הגלוק מהמכרז
בשבוע הבא מגיעה משלחת מגלוק ארה"ב לישראל לדון בנושא
יתכן וייצרו קצת חלקים בארץ ועל הדרך גם יוציאו דגם עם עצר מחלק דו כיווני
ימים יגידו
היעדר עצר מחלק דו כיווני, והיעדר יצור של חלקים בארץ בגדול פוסלים את הגלוק מהמכרז
בשבוע הבא מגיעה משלחת מגלוק ארה"ב לישראל לדון בנושא
ימים יגידו
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:
ימים יגידו
לייצר כמה חלקים ארץ יתכן.
עצר מחלק דו כיווני זה כבר שינוי יותר מדי קיצוני.
זה דורש שינוי של הגוף, הצינה והמחסניות.
לא נראה לי שגלוק או כל חברה אחרת היו מתאבדים על זה בשביל מכרז של 30 אלף כלים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
לא,
אבל יש מצב שהם יראו במכרז של 30 אלף כלים משהו שיספוג להם עלות של פיתוח משהו שגם ככה אולי היה ב-ROAD MAP שלהם אולי לגלוק GEN 5 לך תדע
בכל מקרה אם הם לא יתנו מענה לזה הם יפלו, כי המשטרה במכרז שמה את זה כתנאי סף, לא יודע מי כתב את המכרז אבל יש מצב שהכותב החליט שלא יהיה במשטרת ישראל גלוק
אבל יש מצב שהם יראו במכרז של 30 אלף כלים משהו שיספוג להם עלות של פיתוח משהו שגם ככה אולי היה ב-ROAD MAP שלהם אולי לגלוק GEN 5 לך תדע
בכל מקרה אם הם לא יתנו מענה לזה הם יפלו, כי המשטרה במכרז שמה את זה כתנאי סף, לא יודע מי כתב את המכרז אבל יש מצב שהכותב החליט שלא יהיה במשטרת ישראל גלוק
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
שינוי בתכנון? כן צריך ,אבל לא כזה רציני כפי, שחושבים. עצר מחלק,קפיץ,חריץ נוסף בפין המרכזי ומחלק,שקע בתובלן של מחסנית וחריץ בגוף.
זה שינויים לא גדולים!
אל תשכחו ,שאת הגלוק כולו תכננו ויצרו בפחות מ 6 חודשים בשביל מכרז של 25000 כלים עבור האוסטרים עצמם.
שינוי בתכנון? כן צריך ,אבל לא כזה רציני כפי, שחושבים. עצר מחלק,קפיץ,חריץ נוסף בפין המרכזי ומחלק,שקע בתובלן של מחסנית וחריץ בגוף.
זה שינויים לא גדולים!
אל תשכחו ,שאת הגלוק כולו תכננו ויצרו בפחות מ 6 חודשים בשביל מכרז של 25000 כלים עבור האוסטרים עצמם.
- סליקאי זהב
[quote="ysd"}
זה שינויים לא גדולים!
אל תשכחו ,שאת הגלוק כולו תכננו ויצרו בפחות מ 6 חודשים בשביל מכרז של 25000 כלים עבור האוסטרים עצמם.[/quote]
גם דור 4 היה רק כמה שינויים מינוריים בתכנון ותראה כמה זמן לקח לגלוק להביא את המוצר לרמת אמינות סבירה.
השינויים שציינת הם שינויים משמעותיים בפס הייצור של החברה. זה ליין חדש של מחסניות גופים וצינות. לא פשוט להעביר את זה בחברה שמרנית כמו גלוק.
תראה כמה עשרות שנים לקח להם להפנים את דרישות השוק ולייצר את דור 4 ואת האקדחים החד טוריים שלהם.
א.
זה שינויים לא גדולים!
אל תשכחו ,שאת הגלוק כולו תכננו ויצרו בפחות מ 6 חודשים בשביל מכרז של 25000 כלים עבור האוסטרים עצמם.[/quote]
גם דור 4 היה רק כמה שינויים מינוריים בתכנון ותראה כמה זמן לקח לגלוק להביא את המוצר לרמת אמינות סבירה.
השינויים שציינת הם שינויים משמעותיים בפס הייצור של החברה. זה ליין חדש של מחסניות גופים וצינות. לא פשוט להעביר את זה בחברה שמרנית כמו גלוק.
תראה כמה עשרות שנים לקח להם להפנים את דרישות השוק ולייצר את דור 4 ואת האקדחים החד טוריים שלהם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
goral כתב:בכל מקרה אם הם לא יתנו מענה לזה הם יפלו, כי המשטרה במכרז שמה את זה כתנאי סף, לא יודע מי כתב את המכרז אבל יש מצב שהכותב החליט שלא יהיה במשטרת ישראל גלוק
ArikB כתב:הסיג לא עומד בתנאי המכרז.הוא חדש מידי.ושום גוף בארץ לא רכש אותו.
יש מעט חברות עם ליין כמו גלוק.
בפשטות המכרז היה תפור לגלוק.חוץ מבחירה ב26 שהיא מטומטמת.
נותנים אקדח כזה לאנשי מנהלה שגם ככה אין תקציב לאמן אותם.
אתם מדברים על אותו מכרז?
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
If it doesnt work,you can always hit with it.
Boltik כתב:goral כתב:בכל מקרה אם הם לא יתנו מענה לזה הם יפלו, כי המשטרה במכרז שמה את זה כתנאי סף, לא יודע מי כתב את המכרז אבל יש מצב שהכותב החליט שלא יהיה במשטרת ישראל גלוקArikB כתב:הסיג לא עומד בתנאי המכרז.הוא חדש מידי.ושום גוף בארץ לא רכש אותו.
יש מעט חברות עם ליין כמו גלוק.
בפשטות המכרז היה תפור לגלוק.חוץ מבחירה ב26 שהיא מטומטמת.
נותנים אקדח כזה לאנשי מנהלה שגם ככה אין תקציב לאמן אותם.
אתם מדברים על אותו מכרז?
מישהו פה למעלה שם לינק לדף פייסבוק עם המכרז. קראתי. עצר המחלק הוא לא "תנאי סף" וככה כתוב:
יתרון: עצר מחלק ותפס מחסנית דו צדדי ליורה ימני ושמאלי או אפשרות החלפת עצר המחלק ותפס מחסנית מיורה ימני לשמאלי ע"י דרג א' (תיקון ע"י נשק במקום).
itamar כתב:[quote="ysd"}
זה שינויים לא גדולים!
א.[/quote]
לפי הסיפורים המקובלים ברשת ,את הגלוק תכננו ופיתחו עד לאבטיפוס במשך 18 חודשים (מרשים מאד לכל הדעות). גם אם נניח שאפשר להתחיל ייצור של כל זה עוד חצי שנה האם משטרת ישראל רוצה אקדח עם מספר שינויים שרק ירד מפס הייצור ללא נסיון בשטח? אני בטוח שגם במקרה הדמיוני הזה הם יעדיפו את הגלוק "הרגיל".
שאלה: אם טוענים כל הזמן שאסור/ אין יצוא מסודר מאוסטריה/ ארה"ב לישראל של גלוקים, איך פתאום יש כמה אלפי כלים למשטרה?
- סליקאי כסף
איתן156
ממשלת ישראל הוכיחה שהיא לא נרתעת מרכישת כלי נשק חסרי נסיון קרבי או ניסיון בכלל וזאת גם במערכות נשק חשובות יותר (בלי לזלזל חלילה) מאקדחי השוטרים. ע״ע מטוס ה F-35I, או בשמו העברי "אדיר". כידוע חיל האוויר הצטייד במטוסים מסוג זה בהיקף של מספר מליארדי דולרים והעיסקה נחתמה בשלב בו המטוס היה עדיין בתהליך פיתוח.
אני מציין זאת כעובדה ולא כביקורת.
לשאלתך השניה - הגלוקים, אם יגיעו למשטרה, יגיעו להערכתי מארה״ב (בדומה למטוסים) ולא מאוסטריה.
ממשלת ישראל הוכיחה שהיא לא נרתעת מרכישת כלי נשק חסרי נסיון קרבי או ניסיון בכלל וזאת גם במערכות נשק חשובות יותר (בלי לזלזל חלילה) מאקדחי השוטרים. ע״ע מטוס ה F-35I, או בשמו העברי "אדיר". כידוע חיל האוויר הצטייד במטוסים מסוג זה בהיקף של מספר מליארדי דולרים והעיסקה נחתמה בשלב בו המטוס היה עדיין בתהליך פיתוח.
אני מציין זאת כעובדה ולא כביקורת.
לשאלתך השניה - הגלוקים, אם יגיעו למשטרה, יגיעו להערכתי מארה״ב (בדומה למטוסים) ולא מאוסטריה.
WARLORD
- סליקאי זהב
שאלה: אם טוענים כל הזמן שאסור/ אין יצוא מסודר מאוסטריה/ ארה"ב לישראל של גלוקים, איך פתאום יש כמה אלפי כלים למשטרה?
ואיך זה שגלוק הוא האקדח הסטנדרטי של מערכת הביטחון והצבא עוד לפני שגלוק חשבו בכלל לפתוח מפעל בארה"ב?
1. כנראה שאוסטריה לא בדיוק מקפידה באדיקות על כללי האמברגו של גוש היורו (אתה יכול לראות פשעי מלחמה מבוצעים ע"י הרוצחים של דאע"ש בגלוקים חדשים לגמרי)
2. כנראה שאם מערכת הביטחון רוצה משהו מאוד הרכש שלהם יודע איך להשיג את זה
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק