שאלה לגבי אקדח שברשותי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי יאיר אדרי » 10 דצמבר 2006, 12:09

יש לי המון להגיב אבל אני אקצר
1911 של קולט כלי מעולה שמור עליו תתאמן איתו ותכיר את יתרונותיו ומגבלותיו לגבי מחסניות ונרתיקים זהו רק עניין של $$ יש להשיג בכל מיני חנויות נשק תלוי כמה ירצו להרוויח עליך יש יו7תר יש המון ויש סביר צריך רק לבחור .

לגבי כח עצירה של "0.45 מול 9ממ או 0.40" יש המון עבודות מחקר ואין סוף לדיונים בנושא נעשו גם כאן.יש ביננו אנשים רבים ומקצועיים ממני בנושא שיכולים להעיד בנושא .

נועם לגבי אימון: לדעתי יש להתאמן הרבה יותר מפעם ב3 שנים לדעתי האישית אחת לחודש לפחות (אבל זה אישי) במידה ואינך יורה מעשי.
אבל והאבל הוא ענק מחירי התחמושת והשימוש במטווחים הוא גדול מאוד וגודל מפעם לפעם עוד לכן יש לכולם המון מה עשות עם סכום של לפחות 200 כדורים + כניסה למטווח אחת לחודש או חודשיים. חבל שכל הענף הזה נראה כך.... והוא נראה באמת רע. לתמימותי חשבתי שיש אפשרות לנסות ולשנות אבל נוכחתי שהוא נעול בפני "זרים". אז לא נתפלא עם ימשיכו להסגר חנויות ומטווחים.(לא לתקוף אותי אני יודע את כל סיפורי הביטוחים והוצאות הגדולות של עסקי הנשק).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 10 דצמבר 2006, 13:12

יאיר אדרי כתב: חבל שכל הענף הזה נראה כך.... והוא נראה באמת רע. לתמימותי חשבתי שיש אפשרות לנסות ולשנות אבל נוכחתי שהוא נעול בפני "זרים". אז לא נתפלא עם ימשיכו להסגר חנויות ומטווחים.(לא לתקוף אותי אני יודע את כל סיפורי הביטוחים והוצאות הגדולות של עסקי הנשק).

יאיר,

חנויות ימשיכו להסגר וגם מטווחים.
עלויות והוצאות וביטוחים הם לא נחלתם הבלעדית של העוסקים בענף הירי.
הוצאות וביטוחים יש אפילו יותר לכל מי שמלמד נהיגה, צלילה, טיסה, צניחה חופשית, מפעיל מסלול קארטינג או כל ספורט אתגרי אחר - ובכל זאת הם שורדים ומצליחים כי הם מסוגלים לעורר עניין ולמשוך לקוחות.

אני מאמין שאפשר לעשות כסף ולהתפרנס בכבוד מהענף הזה, אני מאמין שאם רוצים ניתן לעורר עניין ולמשוך אנשים חדשים, ואני מאמין גם שעם עלית ההתעניינות גם ניתן יהיה לשנות את גזירות משרד הפנים - כי מה לעשות לבוחרים יש כח.
אבל מה, הענף הזה הוא פשוט ארץ אוכלת יושביה ומנוהל על ידי אנשים שזה לא בדיוק האינטרס שלהם -- בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר ולכן גם ככה הענף הזה נראה...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי advocate » 10 דצמבר 2006, 14:02

אבישון - מילט פארקס זו חברה, אם אתה מרמז על נרתיק סאמר ספיישל - אלה התאדו מזמן אבל פונדות יש ויש נרתיק גאלקו בסגנון דומה - מלאי לא חדש...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA

חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי יאיר אדרי » 10 דצמבר 2006, 14:22

איתמר כתב
הענף הזה הוא פשוט ארץ אוכלת יושביה ומנוהל על ידי אנשים שזה לא בדיוק האינטרס שלהם -- בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר ולכן גם ככה הענף הזה נראה...

אכן כן :cry: :!:

חיפוש נרתיקים
לגבי נרתיקים אני בטוח שפרונטלין תופרים כאלא ואפשר למצא אותם בנתניה אצל דידי מנסיוני בנרתיקי העור שלהם הם מעולים ומחזיקים שנים רבות.לגבי המחסניות נסה אצל מאיר רוט או אצל אמיר מקצירין או אולי קל וי רמת גן לדעתי הם גם יכוונו אותך מהיכן לרכוש במידה ואין להם.

.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי טריגר » 10 דצמבר 2006, 14:46

בעניין נרתיקים
יש אופציה להזמין בתפירה מותאמת אישית (בהתאם לשגעונות האישיים)
אצל ישראל במטווח בהרצליה.
099579372
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 10 דצמבר 2006, 16:28

מעבר לישראל, אם הוא עדיין עובד, ניתן להזמין אצל פרונטליין את כל הנרתיקים המופיעים בקטלוג שלהם, כמו כן, ניתן לבצע שינויים מסויימים בנרתיקים ע"פ תיאום ובתוספת מחיר.

מרבית הבקשות שלי משמואל (הבעלים של פרונטליין) בשנים האחרונות התקבלו לשמחת מזמיני הנרתיקים.

המכירה נעשית דרך בתי עסק ולא ליחידים.

www.front-line.co.il

אופציה ב' - זולה יותר אך מעור איכותי פחות בייצור המסחרי - "עור היוצר בירושלים" ייצור גם ע"פ הזמנה אישית.

לא חסרים בארץ מקומות בהם ניתן לתפור נרתיקים.

נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד