מגיע לי להתחדש :-)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
pildus2 כתב:ביום חמישי ביקרתי בקל-וי, ואחרי בדיקה של מספר נרתיקים, התברר לי כי האופציה לנרתיק פנימי בשילוב הגודל של הקומנדר ורוחב המותניים והצמיגים שלי הוא שילוב לא אפשרי. .
אורן יקירי.
אני מחזיק גם "דבל ג'נט" וגם נרתיק פנימי לקומנדר. וזה אפשרי....
אם תזכיר לי ביום חמישי, אביא את הנרתיק לתחרות ביום שישי.
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
pildus2 כתב:אני לאט לאט מגלה שללכת עם אקדח ביום יום זה לא דבר קל ונוח כמו שתארתי לעצמיאבל ייאמר שמאז חמישי כבר התרגלתי קצת וזה פחות מציק לי.
זה בסדר אחי... כולנו היינו בסרט הזה, אז אתה לא צריך להרגיש רע.
בסופו של דבר כ-ו-ל-ם מתפכחים ועוברים לגלוק 19.
מבחינת נוחות נשיאה - פשוט אין לו תחרות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:זה בסדר אחי... כולנו היינו בסרט הזה, אז אתה לא צריך להרגיש רע.
א.
יש.. גלוק 26...
פילדוס, או שאתה תתרגל, או שהכספת בבית תתרגל...
ואין מה לעשות, הבול שברשותך הוא כלי ממש לא קטן.
אני עברתי מגלוק 26 קטנטן ופלסטי לפארא לא קטנה מפלדה,
גיליתי שלנרתיק טוב באמת יש השפעה מאוד גדולה על נוחות נשיאה.
תפרו בעבורי כמה נרתיקים בהתאמה אישית והנשיאה אכן הפכה להיות נוחה ונעימה יותר.
בנוסף גיליתי שממש לא מרגישים את האקדח אם הוא נשאר בכספת בבית...
בהצלחה! ותתחדש.
טריגר כתב:itamar כתב:זה בסדר אחי... כולנו היינו בסרט הזה, אז אתה לא צריך להרגיש רע.
א.
יש.. גלוק 26...
פילדוס, או שאתה תתרגל, או שהכספת בבית תתרגל...
ואין מה לעשות, הבול שברשותך הוא כלי ממש לא קטן.
אני עברתי מגלוק 26 קטנטן ופלסטי לפארא לא קטנה מפלדה,
גיליתי שלנרתיק טוב באמת יש השפעה מאוד גדולה על נוחות נשיאה.
תפרו בעבורי כמה נרתיקים בהתאמה אישית והנשיאה אכן הפכה להיות נוחה ונעימה יותר.
בנוסף גיליתי שממש לא מרגישים את האקדח אם הוא נשאר בכספת בבית...![]()
ורק על זה מגיע לך שלא הלכנו על העסקה עם האולטרא !!!!
אמיר
רק בריאות !!!
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
"אלוהים לא משחק בקוביה..." (א. איינשטין)
"אופנה היא דבר כל כך מכוער - לכן היא צריכה להשתנות כל הזמן" (אוסקר ויילד)
itamar כתב:בסופו של דבר כ-ו-ל-ם מתפכחים ועוברים לגלוק 19.
עוד אקסיומה מופרכת, פרט לזאת שבחתימתך.
ובלי שום קשר לאקדחים אותם אני מעדיף לשאת, נכון שהבינוניות זה אזור מאוד נוח, והעדר אכן מעניק הרגשת חמימות, אבל לא כולם, ואפילו לא רובם בוחרים דווקא לשאת גלוק 19 (או כל גלוק אחר, לענייננו).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:itamar כתב:בסופו של דבר כ-ו-ל-ם מתפכחים ועוברים לגלוק 19.
עוד אקסיומה מופרכת, פרט לזאת שבחתימתך.
ובלי שום קשר לאקדחים אותם אני מעדיף לשאת, נכון שהבינוניות זה אזור מאוד נוח, והעדר אכן מעניק הרגשת חמימות, אבל לא כולם, ואפילו לא רובם בוחרים דווקא לשאת גלוק 19 (או כל גלוק אחר, לענייננו).
בוא נריץ סקר בסליק כל אחד מה הוא נושא ונראה את התוצאות
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אז עדכון קל ברשותכם....
אחרי חודש בדיוק אני שמח להגיד שהתרגלתי לחלוטין לשאת את האקדח עליי,עור הנרתיק התרכך והפך להיות נוח מאד, והתחושה של האקדח על החגורה הפכה להיות טבעית וכמעט בלתי מורגשת במשך שעות היום. אני נושא את האקדח עליי ברוב שעות היום ולמעט מקרים מאד מסויימים (ולפרקי זמן קצרים) לא משאיר אותו בכספת. התענוג הגלום באפשרות לאימונים יבשים (וזהירים) בבית, ואימונים במטווח עם הנשק האישי והקבוע שלי שאליו אני הולך ומתרגל הוא עצום.
במקביל, לצערי, ככל שאני יורה בו יותר, מתגלים בו מעצורים ומיני בעיות (שאיכשהו לא הופיעו בו כשהוא שכב בכספת של חמי
) אבל זה הולך ונפתר ומשתפר ואני מאד נהנה ממנו.
מי שלא התרגלה, ולא עושה רושם שתתרגל, היא הסביבה הקרובה שלי. ככל שאני משתדל להסליק את הנשק עליי (חולצות רחבות וארוכות וכו') עדיין מדי פעם הוא מציץ ונחשף לסביבה. למעט חבר אחד חובב נשק בעצמו, התגובות נעות בין תמהון ותהיה למה לעזאזל אני זקוק לנשק במשרדי ההייטק מוארי הנאון שלנו, לבין היסטריה מוחלטת מהמצאותו של כלי משחית איום ומפחיד ונורא (
) בקרבת אנשים ושיחות שכנוע מאסיביות להפקיד אותו חזרה במטווח או חנות נשק קרובה.
התשובה הקבועה שלי (והלא ממש מספקת כנראה):
1. אני מאמין גדול בזכותו של אדם לשאת נשק ולהגן על עצמו בשעת סכנה, ואם ניתנה לי הזכות הזו ע"י מדינת ישראל אין סיבה לוותר עליה.
2. במיליוניות המיליונית הסיכוי שאני אקלע לסיטואציה שבה יהיה צורך בשימוש בנשק חם, אני מעדיף להיות זה ששולף את האקדח מאשר מאבטח או אזרח שיורה 50 כדור פעם בשלוש שנים. אני מקווה לעולם לא להקלע לסיטואציה הזו, אבל אני מאמין במיומנויות שרכשתי ואני רוכש במסגרת העיסוק בירי מעשי שיבואו לידי ביטוי בשעת אמת.
3. אני מעדיף את הנשק עליי ולא בכספת כדי לצמצם למינימום את הסיכוי שהוא ייגנב או/ו יגיע לידיים הלא נכונות, ובמקביל הרשיון שלי יעמוד בסיכון.
איכשהו הסביבה לא ממש משתכנעת, אבל למזלי אני לא הייתי מאלו שמתרגשים אף פעם ממה שהסביבה חושבת או מרגישה, ככה שזה די עובר לי מעל הראש
אחרי חודש בדיוק אני שמח להגיד שהתרגלתי לחלוטין לשאת את האקדח עליי,עור הנרתיק התרכך והפך להיות נוח מאד, והתחושה של האקדח על החגורה הפכה להיות טבעית וכמעט בלתי מורגשת במשך שעות היום. אני נושא את האקדח עליי ברוב שעות היום ולמעט מקרים מאד מסויימים (ולפרקי זמן קצרים) לא משאיר אותו בכספת. התענוג הגלום באפשרות לאימונים יבשים (וזהירים) בבית, ואימונים במטווח עם הנשק האישי והקבוע שלי שאליו אני הולך ומתרגל הוא עצום.
במקביל, לצערי, ככל שאני יורה בו יותר, מתגלים בו מעצורים ומיני בעיות (שאיכשהו לא הופיעו בו כשהוא שכב בכספת של חמי
מי שלא התרגלה, ולא עושה רושם שתתרגל, היא הסביבה הקרובה שלי. ככל שאני משתדל להסליק את הנשק עליי (חולצות רחבות וארוכות וכו') עדיין מדי פעם הוא מציץ ונחשף לסביבה. למעט חבר אחד חובב נשק בעצמו, התגובות נעות בין תמהון ותהיה למה לעזאזל אני זקוק לנשק במשרדי ההייטק מוארי הנאון שלנו, לבין היסטריה מוחלטת מהמצאותו של כלי משחית איום ומפחיד ונורא (
התשובה הקבועה שלי (והלא ממש מספקת כנראה):
1. אני מאמין גדול בזכותו של אדם לשאת נשק ולהגן על עצמו בשעת סכנה, ואם ניתנה לי הזכות הזו ע"י מדינת ישראל אין סיבה לוותר עליה.
2. במיליוניות המיליונית הסיכוי שאני אקלע לסיטואציה שבה יהיה צורך בשימוש בנשק חם, אני מעדיף להיות זה ששולף את האקדח מאשר מאבטח או אזרח שיורה 50 כדור פעם בשלוש שנים. אני מקווה לעולם לא להקלע לסיטואציה הזו, אבל אני מאמין במיומנויות שרכשתי ואני רוכש במסגרת העיסוק בירי מעשי שיבואו לידי ביטוי בשעת אמת.
3. אני מעדיף את הנשק עליי ולא בכספת כדי לצמצם למינימום את הסיכוי שהוא ייגנב או/ו יגיע לידיים הלא נכונות, ובמקביל הרשיון שלי יעמוד בסיכון.
איכשהו הסביבה לא ממש משתכנעת, אבל למזלי אני לא הייתי מאלו שמתרגשים אף פעם ממה שהסביבה חושבת או מרגישה, ככה שזה די עובר לי מעל הראש
הבעיה שלי, מר אורן היקר, היא שמשום מה, מאז שקיבלת רשיון... אנחנו לא זוכים לראות את זיו פניך באותה התכיפות אליה הורגלנו.
אנא ממך... תתחשב בנו
אנא ממך... תתחשב בנו
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 06 מרץ 2008, 09:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
pildus2 כתב:במקביל, לצערי, ככל שאני יורה בו יותר, מתגלים בו מעצורים ומיני בעיות (שאיכשהו לא הופיעו בו כשהוא שכב בכספת של חמי) אבל זה הולך ונפתר ומשתפר ואני מאד נהנה ממנו.
אורן,
צר לי מאד אבל בעניין של מעצורים - אין פשרות.
נשק שאתה נושא אותו להגנה עצמית צריך להיות אמין נ ק ו ד ה!!
והוא לא צריך להיות אמין מחר, או מחרתיים, הוא היה צריך להיות אמין אתמול - כי אתה לא יודע מתי תזדקק לו. בקיצור, אני ממליץ לך בחום לטפל בבעיה בהקדם האפשרי - או למצוא חלופה ראויה.
לגבי מה הסביבה חושבת עליך, גם אני בתור עובד בחברת הייטק נתקלתי בתגובה דומה.
אחד העובדים ניגש אלי ושאל אותי אם אני הולך עם מחסנית בנשק, התשובה שלי הייתה ודאי שכן. הוא ענה לי "אני מרגיש מאד לא בטוח בסביבתך" עניתי לו "בעיה שלך!!"
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

צר לי מאד אבל בעניין של מעצורים - אין פשרות.
נשק שאתה נושא אותו להגנה עצמית צריך להיות אמין נ ק ו ד ה!!
והוא לא צריך להיות אמין מחר, או מחרתיים, הוא היה צריך להיות אמין אתמול - כי אתה לא יודע מתי תזדקק לו.
אני מסכים איתך לחלוטין, ואני לא מזניח את הנשק עם המעצורים, ברור. גם מהטעם של הגנה עצמית וגם מהטעם שהמעצורים האלו כבר חירבו לי שתי תחרויות העונה. הכוונה שלי הייתה שכל עוד הנשק שכב בהפקדה לא יריתי בו כמעט מעבר לתחרויות, ולכן לא יכולתי לאבחן בו בקלות בעיות ותקלות (למרות שכאמור כבר נתקלתי במעצורים בתחרויות קודמות),וכמובן שעכשיו כשאני יורה בו יותר מאשר בעבר (מאז שהוא אצלי הוא ירה כבר מעל 700 כדור) יש לי יותר הזדמנויות לחוות אותו וללמוד אותו.
הייתי איתו כבר אצלי מיקי בבול בשבוע שעבר שכיוון את השן החולצת מכיוון שחוויתי מספר מעצורי פליטה, ובשבת הוא קיבל עוד תשומת לב אוהבת מחבר למועדון, אחרי שלשם שינוי חוויתי מעצורי הזנה (כנראה עקב חוסר איזון של השן) ובסה"כ את ה 100 כדור האחרונים של האימון הוא ירה ללא בעיה אחרי הטיפול הנוסף,כך שאני מאד אופטימי שהבעיות נעלמות. בכל מקרה מחר אני כנראה אקפוץ שוב לבול ואחליף קפיץ מחזיר וקפיץ נוקר כדי לעשות reset לחיי הקפיצים שלו מכיוון שאין לי מידע מתי הוחלפו לו פעם אחרונה קפיצים וכמה כדורים נורו מאז.
אם אנחנו כבר בנושא של הפקדת נשק וכו'....
בבית החולים בנהריה חל איסור על כניסה עם נשק והם מפקידים אותו בכספות שנמצאות במקום כאשר אתה מקבל את המפתח לכספת+ אישור שהפקדת אותו אצלם.
ממה שהבנתי מקריאה של מה שאיתמר כתב פה זה הליך לא תקין ואף אסור. מצד שני, מה אפשר לעשות???
בבית החולים בנהריה חל איסור על כניסה עם נשק והם מפקידים אותו בכספות שנמצאות במקום כאשר אתה מקבל את המפתח לכספת+ אישור שהפקדת אותו אצלם.
ממה שהבנתי מקריאה של מה שאיתמר כתב פה זה הליך לא תקין ואף אסור. מצד שני, מה אפשר לעשות???
אל תעצבן שבעה אנשים אם יש לך רק שישה כדורים במחסנית..
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד