כדור מעניין מאד
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לא לקנות
המחאה שלנו תהיה בזאת שלא נקנה את הקליע גם אם יגיע מתישהו לארץ.
התעללות ברוטלית חסרת כל הצדקה.
התעללות ברוטלית חסרת כל הצדקה.
- סליקאי כסף

אולי ההצגה (תרתי משמע) של התחמושת היא אכזרית בגלל צילום בעלי החיים בה...
באותו אתר תוכלו לראות עוד הרבה סרטוני צייד בתחמושת רגילה כזו או אחרת.
התחמושת המוצגת מיועדת לצייד ולכן הודגמה כך, כמו כן היא גורמת למוות מהיר יותר
של בעל החיים ומונע ממנו סבל גדול יותר שאולי היה נגרם בתחמושת אחרת, הרי האמריקאים
והארופאים רואים באופן אחר אין עניין הציד שהוא tradition ,בייחוד בארה"ב.
באמריקה מותרים לצייד כמיליון צבאים בשנה, עקב הריבוי המוגבר שלהם, הרישיונות
ווההיתרים מחולקים בסדר מופתי. להבדיל מישראל העניין אצלם יציב בגלל
המשמעת של ארגוני הצייד.
בסליק אנחנו יכולים לדון בכדורים כאלה ואחרים, וביכולת שלהם להרוג בני אדם
ביעילות כזו או אחרת ,אבל הדגמה על חי תמיד תהיה מזעזעת.
אסף
באותו אתר תוכלו לראות עוד הרבה סרטוני צייד בתחמושת רגילה כזו או אחרת.
התחמושת המוצגת מיועדת לצייד ולכן הודגמה כך, כמו כן היא גורמת למוות מהיר יותר
של בעל החיים ומונע ממנו סבל גדול יותר שאולי היה נגרם בתחמושת אחרת, הרי האמריקאים
והארופאים רואים באופן אחר אין עניין הציד שהוא tradition ,בייחוד בארה"ב.
באמריקה מותרים לצייד כמיליון צבאים בשנה, עקב הריבוי המוגבר שלהם, הרישיונות
ווההיתרים מחולקים בסדר מופתי. להבדיל מישראל העניין אצלם יציב בגלל
המשמעת של ארגוני הצייד.
בסליק אנחנו יכולים לדון בכדורים כאלה ואחרים, וביכולת שלהם להרוג בני אדם
ביעילות כזו או אחרת ,אבל הדגמה על חי תמיד תהיה מזעזעת.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
צייד אריות זברות ופילים זה בחוות פרטיות באפריקה , מנסים להוציא אותם מחוץ לחוק.
יש אנשים שמשלמים אלפי דולרים לשם כך, לכן החוות הנ"ל חיות ונושמות.
צריך לאסור את הבעלים והציידים ביחד.
חוץ מזה אמינות ומקור הסרטון שנוי לדעתי במחלוקת בייחוד צייד הפילים והאריות שלקוח
בטח מסרטון ארכיון .
אסף
יש אנשים שמשלמים אלפי דולרים לשם כך, לכן החוות הנ"ל חיות ונושמות.
צריך לאסור את הבעלים והציידים ביחד.
חוץ מזה אמינות ומקור הסרטון שנוי לדעתי במחלוקת בייחוד צייד הפילים והאריות שלקוח
בטח מסרטון ארכיון .
אסף
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
גיבורים על בעלי חיים חסרי ישע
לא כך אמורה חברה לקדם את מוצריה-פשוט בושה לאנושות. 
- סליקאי ארד

הסתכלתי בכמה אתרים של חברות ידועות שמוכרות תחמושת.
http://nosler-bullets.com/
http://www.hornady.com/
בכמה מהן יש את הקטע הזה של תמונות של חיות טבוחות. אצל כל מיני חברות שמשווקות תחמושת זה בכלל חגיגה בקטע הזה.
ובתכלס, ארה"ב זו מדינה אחרת, קודים חברתיים אחרים, תרבות אחרת, ולחזור הבייתה עם פגר של צבי קשור על הגג נחשב ל-COOL ולא למשהו גרוטסקי.
ובתרבות הזו יצרן תחמושת (מוצר שתפקידו להרוג) שרוצה לפרסם את יעילות המוצר שלו ידגים איך היא עובדת הלכה למעשה והתגובות שהוא יקבל יהיו WOW ולא איכס...ומי אנחנו שנישפוט? בטוח שגם הם מסתכלים על כמה מהמנהגים שלנו בתור ברבריים ומזעזעים.
ובאותו עניין לפני שנה ומשהו התקיימה בגני התערוכה בת"א תערוכה של מוצרים וטרינריים.
בין המוצרים היו כל מיני אמצעים להרוג בע"ח בצורה "הומנית". לוטרינרים שרצו לנסות את המוצרים האלה הלכה למעשה חיכתה קבוצת כלבים מצער בעלי חיים במכלאה מאחורנית.
כל וטרינר שרצה לנסות כזה מוצר היה יכול לקחת כלב ולהרוג אותו - ולא עזרו כל הצעקות של תנו לחיות לחיות.
א.
http://nosler-bullets.com/
http://www.hornady.com/
בכמה מהן יש את הקטע הזה של תמונות של חיות טבוחות. אצל כל מיני חברות שמשווקות תחמושת זה בכלל חגיגה בקטע הזה.
ובתכלס, ארה"ב זו מדינה אחרת, קודים חברתיים אחרים, תרבות אחרת, ולחזור הבייתה עם פגר של צבי קשור על הגג נחשב ל-COOL ולא למשהו גרוטסקי.
ובתרבות הזו יצרן תחמושת (מוצר שתפקידו להרוג) שרוצה לפרסם את יעילות המוצר שלו ידגים איך היא עובדת הלכה למעשה והתגובות שהוא יקבל יהיו WOW ולא איכס...ומי אנחנו שנישפוט? בטוח שגם הם מסתכלים על כמה מהמנהגים שלנו בתור ברבריים ומזעזעים.
ובאותו עניין לפני שנה ומשהו התקיימה בגני התערוכה בת"א תערוכה של מוצרים וטרינריים.
בין המוצרים היו כל מיני אמצעים להרוג בע"ח בצורה "הומנית". לוטרינרים שרצו לנסות את המוצרים האלה הלכה למעשה חיכתה קבוצת כלבים מצער בעלי חיים במכלאה מאחורנית.
כל וטרינר שרצה לנסות כזה מוצר היה יכול לקחת כלב ולהרוג אותו - ולא עזרו כל הצעקות של תנו לחיות לחיות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני צייד הרבה שנים ונתקלתי בהרבה תגובות של אנשים חלקם אפילו קיצוניות מאד.
איתמר צודק הרי איך תדגים יעילות תחמושת, בתאוריה תספר כמה סיפורים שאתה רוצה, וכמובן שעל האמריקאים ההדגמה עובדת, מוכרת ,ולרוב לא מזעזעת, אז באמת מי אנו שנשפוט.
לגבי התערוכה וניסיון הוויטרנירים קשה קצת להאמין כי לבטח זה היה יוצא לתקשורת ועושה
המון רעש, יש כתבה בנושא?.
אסף
איתמר צודק הרי איך תדגים יעילות תחמושת, בתאוריה תספר כמה סיפורים שאתה רוצה, וכמובן שעל האמריקאים ההדגמה עובדת, מוכרת ,ולרוב לא מזעזעת, אז באמת מי אנו שנשפוט.
לגבי התערוכה וניסיון הוויטרנירים קשה קצת להאמין כי לבטח זה היה יוצא לתקשורת ועושה
המון רעש, יש כתבה בנושא?.
אסף
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
Webart כתב:יש לך איזה מסמך או כתבה המאמתת את זה, זה נשמע לי הזוי לחלוטין.
הייתה על זה כתבה בעיתון ואני חושב שגם בחדשות - תן לי לנסות לחפור...
זו אחת מהכתבות:
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2166853,00.html
תן לי לחפור עוד..
הנה דפדף למטה ותראה את השאלה והתשובה..
2003
שאלה
שלום דוקטור!
הייתי רוצה שתקרא תהכתבה הבאה ותגיב, אני לא מאמינה שבאמת יעשו דבר כזה לכלבים.
כלבים יומתו לעיני קהל בכנס וטרינרי
בכנס הווטרינרי, שייערך בשבוע הבא ויעסוק בהמתת חסד של כלבים, יוצגו אמצעי הריגה חדישים שטרם נראו כמותם בארץ. אגדות "תנו לחיות לחיות": "להמית כלבים כדי להראות איך הרוגים כלבים? נורא. משרד החקלאות: "יומתו רק כלבים המועמדים ממילא להמתה"
אורון מאירי
איך מדגימים המתת חסד של כלבים? פשוט, הולכים לתחנות הסגר ברחבי הארץ והורגים אותם ברכות. זה מה שיקרה בשבוע הבא כאשר משרד החקלאות יערוך כנס הדגמה לווטרינרים, שבו ידריכו אותם עמיתיהם מעבר לים כיצד להמית כלבים ללא סבל מיותר. כך פורסם הבוקר (יום ד') ב"ידיעות אחרונות".
במהלך הכנס, שייערך בשיתוף ארגון הרופאים הווטרינרים ומכללת הגליל המערבי ובחסות עמותת "הכל חי", יסיירו המשתתפים בתחנות ההסגר בבאר שבע, בלוד, ברעננה ובנצרת עילית ושם יומתו כלבים על ידי הווטרינרים מחו"ל כדי להדריך את הישראלים.
הכנס יתרכז בשני נושאים: לכידת בעלי חיים באמצעים כימיים והמתת הכלבים. בכנס ירצו וטרינרים מומחים מארצות הברית, שיגעו במיוחד לארץ לשם כך.
במהלך הכנס יוצגו כלי נשק מיוחדים, האסורים לשימוש בארץ, ובאמצעותם יומתו הכלבים. כדי ללמוד את הנושא הלכה למעשה יוכלו הווטרינרים הישראלים לבצע בעמם כמה המתות כלבים בשיטה האמריקנית.
מארגני הכנס מסרו כי ההשתלמות נועדה לשפר את הרקע המקצועי והטכני לביצוע המתות ללא כאבים, ולהציג שיטות כימיות ללכידת בעלי החיים.
עלות ההשתתפות בכנס, המיועד לווטרינרים בלבד, היא 300 שקל, והוא יכלול גם פרק עיוני וגם פרק מעי.
אתי אלטמן, דוברת אגודת "תנו לחיות לחיות", אמרה בתגובה: "מדובר במעשה נורא. לא ייתכן שימיתו כלבים כדי ללמד איך הורגים כלבים. במקום לסייע לעמותות למען בעלי חיים, מלמדים את הווטרינרים כיצד להרוג כלבים בשיטות חדישות. כל הכנס הזה הוא לא הומני וגובל בהתעללות בכלבים".
סגן ראש השירות הווטרינרי במשרד החקלאות, משה חימוביץ', האחראי על הכנס, מסר אתמול: "הוצג בפני חומר העיוני, אך אני לא יודע בדיוק מה יוצד בכינוס ומה לא. פנו א לינו עמותות שביקשו להציג המתת כלבים בשיטות חדישות, קראתי את החומר העיוני, והחלטנו לערוך את הכנס. אם זה ימצא חן בעיני הווטרינרים הם יקבלו את העניין, ואם לא אז לא. אנחנו עוסקים במקצוע חופשי".
לגבי המתת כלבים אישר חימוביץ' כי אכן יומתו כלבים, אך רק בתנאי שהם מועמדים מילא להמתה, "כלבים שאין מועמדים להמתה לא יומתו", הבטיח.
אני לא מבינה איך אפשר לעשות את זה?
ועוד אומרים "כלבים שימותו ממילא" איך אפשר לומר דבר כזה.. אלה יצורים חיים ואני באמת לא מבינה איך וטרינרים שלדעתי אמורים לאהוב חיות ישתתפו בדבר כזה...
טטיאנה
תשובה | ד''ר עופר שביט
טטיאנה שלום כנראה שהמחשב שלי לא רוצה שאענה לשאלתך , זאת הפעם הרביעית שתשובתי ...
טטיאנה שלום
כנראה שהמחשב שלי לא רוצה שאענה לשאלתך , זאת הפעם הרביעית שתשובתי הארוכה נמחקת מהמסך ואני נאלץ להתחיל מחדש.
לכן הפעם אקצר ואומר כי כל הנושא מצער אותי מאוד , כולנו היינו רוצים לחיות בעולם בו אין המתת בעלי חיים משוטטים אך עם כל המאמצים של האירגונים והשלטונות המכלאות למינהן מלאות בבעלי חיים שלמעט לשחרר אותם ולגרום לכאוס וקטסטרופה תברואתית לא נותר אלה להמיתם.
כל עוד אנו כחברה לא נדע לעצור את הרביה הלא מבוקרת הזאת ולא נדע למנוע שליחת גורים לא רצויים לרחוב כל פעם שחופש מתקרב יצטרכו השלטונות ללא חדוה בלב לעשות את העבודה ה"מלוכלכת " עבור כולנו.
ומכיון שיש צורך אז כדאי שנעשה זאת בצורה הכי הומנית , הכי מהירה ועם הכי פחות סבל לחיות הנידונות. לשם כך יש כנס ולשם כך ידגימו המתה על חיות שמועמדות למיתה רק שה]פעם למותם יהיה "ערך מוסף" של הקטנת הסבל של אלו שיבואו בעקבותם.
זאת לא תהיה הצגה אני בטוח , ואף אחד מהנוכחים לא יהנה מהאירוע המצער הזה אשר כל מטרתו יהיה להיטב עם אלו שישאו בתוצאות של חוסר אחריותנו כחברה בכך שאיננו פותרים את בעיית החיות המשוטטות.
בצער
ד"ר עופר שביט
מרפאת אהבת החי
שיכון דן , תל אביב.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
מצטער שפיספסתי את תשובתך (ממש לא יודע איך).
מה שהצגת הינו רחוק מאוד ממה שתארת במקור:
נכון ש"הורדמו" כלבים, אבלל ממש לא כפי שתארת (ולא שאני מסכים עם זה, אבל מכיוון ולעיתים זאת הדרך היחידה ללמד רופאים/אנשי צוות רפואי, זה כנראה בלתי נמנע).
מצטער שפיספסתי את תשובתך (ממש לא יודע איך).
מה שהצגת הינו רחוק מאוד ממה שתארת במקור:
נכון ש"הורדמו" כלבים, אבלל ממש לא כפי שתארת (ולא שאני מסכים עם זה, אבל מכיוון ולעיתים זאת הדרך היחידה ללמד רופאים/אנשי צוות רפואי, זה כנראה בלתי נמנע).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד