נשיאת אקדח + תינוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קולונל יקר
ההמלצה הראשונה שלך חייבה קסדה לראש התינוקת, מגיני ידיים ברכיים וחזה.
ההצעה השניה של עגלה - הרבה יותר נראת לי. אצלנו בקולחוזים יש מתקן שנקרא עגלול זה נותן לזוואטוטים מרחב מחיה גדול יותר ויש אפילו סל לכל הציוד.
יתרון נוסף אצלנו במקרה הזה (כי יש גם חסרונות) זה שאין מעליות אין קניונים לא עומדים בתור ולא צפוף. לבית התינוקות הולכים ברגל כנ"ל למרפאה או לכל השאר.
אז עכשיו כשהתנועה הקבוצית בקשיים אולי תוכלו להשיג מקום בזול (כבר לא חייבים להיות חברים).
ההמלצה הראשונה שלך חייבה קסדה לראש התינוקת, מגיני ידיים ברכיים וחזה.
ההצעה השניה של עגלה - הרבה יותר נראת לי. אצלנו בקולחוזים יש מתקן שנקרא עגלול זה נותן לזוואטוטים מרחב מחיה גדול יותר ויש אפילו סל לכל הציוד.
יתרון נוסף אצלנו במקרה הזה (כי יש גם חסרונות) זה שאין מעליות אין קניונים לא עומדים בתור ולא צפוף. לבית התינוקות הולכים ברגל כנ"ל למרפאה או לכל השאר.
אז עכשיו כשהתנועה הקבוצית בקשיים אולי תוכלו להשיג מקום בזול (כבר לא חייבים להיות חברים).
שבת שלום pilot ובסוף אם החלטתה ללכת על פאוצ' קפוץ למטווח ותרגל שליפות עם הפאוצ' זה כבר סרט אחר לגמרי .
ולגבי נשיאת תינוק ואקדח יש פה דילמה שאני לפחות כמי שגר באזור נתניה מתתל"ם אותה מה עושים עם העולל בשעה שיש ארוע עם מחבל ?! נותנים אותו לאיזושהיא זקנה שתחזיק עד סוף הארוע ????????
ולגבי נשיאת תינוק ואקדח יש פה דילמה שאני לפחות כמי שגר באזור נתניה מתתל"ם אותה מה עושים עם העולל בשעה שיש ארוע עם מחבל ?! נותנים אותו לאיזושהיא זקנה שתחזיק עד סוף הארוע ????????
" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
אני מה שנקרא אבא פחות שלושה חודשים ועד עכשיו לא חשבתי על זה ברצינות.
לעומת זאת יש לי עצה לטייס חולצה מידה xxxl גם מסתיר אקדח בנרתיק חיצוני, וגם, הדובדבן של הקצפת: מכסה את הכרס שצומחת אט אט (אחרי שראיתי את הכתבה שלך הלכתי לבדוק את הבטן ואני אפילו שלושה חודשים משעת הש'. שה' ישמור אותנו מנשים בהריון יותר מחטיבות שלמות של צלפים סורים איתם עוד אפשר להתמודד מבלי לטפוח). זול ויעיל החולצות הנ"ל
הכל באהבה
נ.ב.
מה יש לך פילוט (לי יהיה בת)
לעומת זאת יש לי עצה לטייס חולצה מידה xxxl גם מסתיר אקדח בנרתיק חיצוני, וגם, הדובדבן של הקצפת: מכסה את הכרס שצומחת אט אט (אחרי שראיתי את הכתבה שלך הלכתי לבדוק את הבטן ואני אפילו שלושה חודשים משעת הש'. שה' ישמור אותנו מנשים בהריון יותר מחטיבות שלמות של צלפים סורים איתם עוד אפשר להתמודד מבלי לטפוח). זול ויעיל החולצות הנ"ל
הכל באהבה
נ.ב.
מה יש לך פילוט (לי יהיה בת)
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
Guyk כתב:צעדן
בתמונה שצירפת נראה שהאקדח נישא מאחור אבל לא במרכז הגב (היכן שעובר עמוד השידרה) כי אם יותר בצד , מעל אחד הישבנים (ובלי התחכמויות)
האם גם נשיאה שכזו (מאחור, אך בצד שמאל או ימין ולא במרכז) הינה בעייתית ?
עליכם לחשוב מה יותר מסוכן מחבלים או פגיעת רכב
בארץ הזאת כבר קשה לדעת מה יש יותר פיגועים או תאונות דרכים
HASH
זה לא קשור לסטטיסטיקה, "ממה יש לי יותר סיכוי להפגע
" ,אלא מה עליי לנקוט על מנת למזער את הסיכון שלי מגורם סיכון א' ומגורם סיכון ב'.

זה לא קשור לסטטיסטיקה, "ממה יש לי יותר סיכוי להפגע
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
נכון אבל יש לדעת מה קריטי יותר
כי אם מפחדים מפגיעת מכונית ואין אפשרות לנשיאה של האקדח באופן בטוח מבחינה זאת אז השאירו אותו בכספת אך אם חשש מובנה יותר על התקלות עם מחבלים (מה שלדעתי יותר אפשרי) אז החזק את האקדח עליך בכל דרך אפשרית.
הכל באהבה
כי אם מפחדים מפגיעת מכונית ואין אפשרות לנשיאה של האקדח באופן בטוח מבחינה זאת אז השאירו אותו בכספת אך אם חשש מובנה יותר על התקלות עם מחבלים (מה שלדעתי יותר אפשרי) אז החזק את האקדח עליך בכל דרך אפשרית.
הכל באהבה
כלומר אתה אומר בעצם , ממה "כדאי" לי יותר להפגע ? ממחבלים או מתאונה ?
זו הבעיה בסטטיסטיקה, יש X סיכוי להפגע ממשהו אבל מי שנפגע , זה 100% פגיעה בשבילו.
בכל מקרה אני חושב שעדיף לנסות למזער את כלל הסיכונים מאשר לנסות לחיות עם סיכון יחיד בתמורה להפחתת סיכון אחר.
להת'

זו הבעיה בסטטיסטיקה, יש X סיכוי להפגע ממשהו אבל מי שנפגע , זה 100% פגיעה בשבילו.
בכל מקרה אני חושב שעדיף לנסות למזער את כלל הסיכונים מאשר לנסות לחיות עם סיכון יחיד בתמורה להפחתת סיכון אחר.
להת'
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
השאלה הנשאלת היא מה הדרך הכי נכונה לשאת את האקדח בנרתיקו ולא מה הסיכוי שלי להיפגע מהאקדח בעת תאונת דרכים.
לי אישית נוח יותר לשים את הנרתיק לצד הגוף, מעט מאחור. למיטב הבנתי אין חשש להיפגע בדרך זו כפי שתיאר Webart והעלתי את הנושא לדיון בכדי להתייעץ עם אחרים ולשאול לדעתם.
בסופו של דבר אנחנו צריכים ללכת עם האקדח בצורה כזו שגם נוכל להשתמש בו במהירות בעת הצורך וגם לא ניפגע ממנו ביום-יום.
לי אישית נוח יותר לשים את הנרתיק לצד הגוף, מעט מאחור. למיטב הבנתי אין חשש להיפגע בדרך זו כפי שתיאר Webart והעלתי את הנושא לדיון בכדי להתייעץ עם אחרים ולשאול לדעתם.
בסופו של דבר אנחנו צריכים ללכת עם האקדח בצורה כזו שגם נוכל להשתמש בו במהירות בעת הצורך וגם לא ניפגע ממנו ביום-יום.
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד