נהלים מוזרים בתחנת הרכבת השלום
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חבר'ה
אין ספק שעל נושאי הנשק חלות הרבה מגבלות תנועה,אנחנו בחרנו לשאתו בכל פעם שאנו יוצאים מהבית,ולכן צריכים להשליםעם כל השגעונות של הקב"טים בכניסה למקומות ציבורייים.
מי שזה לא ניראה שישאיר את האקדח בבית.
ועכשיו תשמעו על שגעון של קב"ט שלא קשור לנשק: בבואי לקניון פ"ת רציתי להחנות למטה
המאבטח בדק לי את הרכב ומצא בפנים נוזל מסוכן והוא"שמן מנוע",מיד נוצר קשר עם הקב"ט האידיוט שראה את כל הקניון עולה בלהבות ושלח אותי להחנות למעלה.
מה שהוא לא יודע ששמן נידלק רק עם מציתים אותו בפועל ,והוא שכח שרוב המכוניות שחונות
אצלו למטה עובדות על בנזין.
עליתי למעלה בלי ויכוח כי ידעתי עם מי יש לי עסק.
בסיפור הזה לא נשאלתי פעם אחת עם אני נושא בטעות נשק.
ביי דורון
אין ספק שעל נושאי הנשק חלות הרבה מגבלות תנועה,אנחנו בחרנו לשאתו בכל פעם שאנו יוצאים מהבית,ולכן צריכים להשליםעם כל השגעונות של הקב"טים בכניסה למקומות ציבורייים.
מי שזה לא ניראה שישאיר את האקדח בבית.
ועכשיו תשמעו על שגעון של קב"ט שלא קשור לנשק: בבואי לקניון פ"ת רציתי להחנות למטה
המאבטח בדק לי את הרכב ומצא בפנים נוזל מסוכן והוא"שמן מנוע",מיד נוצר קשר עם הקב"ט האידיוט שראה את כל הקניון עולה בלהבות ושלח אותי להחנות למעלה.
מה שהוא לא יודע ששמן נידלק רק עם מציתים אותו בפועל ,והוא שכח שרוב המכוניות שחונות
אצלו למטה עובדות על בנזין.
עליתי למעלה בלי ויכוח כי ידעתי עם מי יש לי עסק.
בסיפור הזה לא נשאלתי פעם אחת עם אני נושא בטעות נשק.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
זה מוזר, כי אני נכנס מדי פעם לקניון פ"ת (רפתן, אני מתנצל...) עם רכב, תמיד למטה.
תמיד יש לי ברכב ג'ריקן עם שמן מנוע, ג'ריקן עם סולר ובנוסף - ארגז לא קטן (ערכת ע"ר, כבלים, חבל גרירה וכד'). אף פעם לא אמרו לי מילה...
זה רק מוכיח שבכל זאת הרבה דברים הם לשיקול דעתו של השומר, כנראה שיש ביניהם כאלה שרוצים להראות לכולם מי פה הבוס. (ובמיוחד ל"נושאי נשק מתלהבים מעצמם" כמונו)
תמיד יש לי ברכב ג'ריקן עם שמן מנוע, ג'ריקן עם סולר ובנוסף - ארגז לא קטן (ערכת ע"ר, כבלים, חבל גרירה וכד'). אף פעם לא אמרו לי מילה...
זה רק מוכיח שבכל זאת הרבה דברים הם לשיקול דעתו של השומר, כנראה שיש ביניהם כאלה שרוצים להראות לכולם מי פה הבוס. (ובמיוחד ל"נושאי נשק מתלהבים מעצמם" כמונו)
- סליקאי טיטניום

אריאל המקורי כתב:לא ממש ברור לי שהמכונת שיקוף על תיק גדול של חיילים תמצא בכלל רימון או נשק שזרוק בפנים, אבל זו כבר לא בעיה שלי.
אם המאבטח מנחה אותי להכניס נשק בפאוץ לתוך מסוע של שיקוף, מה אני אמור לעשות?
אני מבטיח לך שתביא לי צ'ימידן/קיטבג של חייל עם אמל"ח (רימון רסס, רימון גז, רימון עשן, אקדח, מחסנית ו/או כדורים וכו' וכו') אני אמצא את זה.
האמן לי, אני מכשיר מפעילים על מכונות שיקוף ומכשירי מריחן.
אם תמצא מישהו שיתן לי להשתמש במכונת השיקוף שלו, ותרצה לעשות איתי ניסויים - אפשר בשמחה.
יאיר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד