רוצה לאמר לכם לגבי חנות הנשק ונמטווח מאיר רוט בראשון לציון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אלעד שלום
קראתי בעיון רב מאוד את התחקיר . רואים שהשקעתם ואתם עדיין משקיעים(נוכחתי בזה אישית)
בכל מה שקשור להרגשה הטובה שלנו כקונים(בעיקר שלי שאינני מבין דבר וחצי דבר באקדחים).
ושוב כפותח האשכול הזה אני רוצה לאמר לך אישית ובאחריות. נהניתי מהיחס ומהכוונה הטובה אצלכם.היה ממש כיף פשוט ולעניין.
וניתנת האמת להאמר. אם הרבה בתי עסק לא רק בנושא שלנו היו לומדים ולו טיפה ממה שחוויתי אז כל המדינה היתה נראית אחרת בנושא המסחר ההגון והמכבד
בכל מה שקשור להרגשה הטובה שלנו כקונים(בעיקר שלי שאינני מבין דבר וחצי דבר באקדחים).
ושוב כפותח האשכול הזה אני רוצה לאמר לך אישית ובאחריות. נהניתי מהיחס ומהכוונה הטובה אצלכם.היה ממש כיף פשוט ולעניין.
וניתנת האמת להאמר. אם הרבה בתי עסק לא רק בנושא שלנו היו לומדים ולו טיפה ממה שחוויתי אז כל המדינה היתה נראית אחרת בנושא המסחר ההגון והמכבד
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

Re: אלעד שלום
yotamravid כתב:קראתי בעיון רב מאוד את התחקיר . רואים שהשקעתם ואתם עדיין משקיעים(נוכחתי בזה אישית)
את מאיר רוט, משפחתו , עסקו ועובדיו אני מכיר יומיים וחצי. אני יכול להרשות לעצמי לומר שאם היו לומדים מבית מדרשו, הרבה דברים במדינה היו נראים אחרת, לא רק המסחר ההגון.
ושמח לומר גם שמתברר שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ.
עכשיו אני עוצר לפני שמישהו יגיד שאני טוקבקיסט בשכר
נערך לאחרונה על ידי הצעדן בתאריך 27 ינואר 2009, 16:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Re: אלעד שלום
הצעדן כתב:yotamravid כתב:קראתי בעיון רב מאוד את התחקיר . רואים שהשקעתם ואתם עדיין משקיעים(נוכחתי בזה אישית)
את מאיר רוט, משפחתו , עסקו ועובדיו אני מכיר יומיים וחצי. אני יכול להרשות לעצמי לומר שאם היו לומדים מבית מדרשו, הרבה דברים במדינה היו נראים אחרת, לא רק המסחר ההגון.
ושמח לומר גם שמתברר שהתפוח לא נפל מהעץ.
עכשיו אני עוצר לפני שמישהו יגיד שאני טוקבקיסט בשכר
טוקבקיסט בשכר
- סליקאי כסף

תודה רבה
שלום חברים יקרים,
תודה רבה על כל התגובות החמות. זה באמת מחמם את הלב וזה מה שגורם לנו להמשיך ולהשקיע.
בקשה קטנה: בואו נניח לנושא. עם רגשות לא מתווכחים, זה מה ש-hily הרגיש, צר לי על כך, ואני באמת מקווה כי הוא ייתן לנו הזדמנות נוספת בעתיד.
בברכת סוף שבוע נעים ושקט,
אלעד
תודה רבה על כל התגובות החמות. זה באמת מחמם את הלב וזה מה שגורם לנו להמשיך ולהשקיע.
בקשה קטנה: בואו נניח לנושא. עם רגשות לא מתווכחים, זה מה ש-hily הרגיש, צר לי על כך, ואני באמת מקווה כי הוא ייתן לנו הזדמנות נוספת בעתיד.
בברכת סוף שבוע נעים ושקט,
אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
- סליקאי כסף

- סליקאי כסף

חברים.... את מטווח מאיר רוט אני מכיר עוד מהתקופה שהתגוררתי בראש"לצ, קניתי שם אקדח ראשון, עברתי שם קורס ירי מעשי, טווחתי שם אין ספור פעמים...
לפני מספר שנים עברתי להתגורר בפרדס-חנה, בין מקום מגוריי ובין מטווח מאיר רוט יש לא מעט מטווחים אחרים, אך, ומבלי לפגוע באף אחד, החויה הכוללת שמספק המטווח הזה, החל מהמבנה עצמו, הניקיון, הסדר, השרות וכמובן בני משפחת רוט ועובדיהם המסורים אין טובים מהם.
אז יתכן שלפעמים הם יקרים קצת מאחרים במוצר זה או אחר אבל בשביל החוייה כולה אני מוכן לשלם את ההפרש בשמחה.
מאיר, ציפי, אלעד, שלום, יובל ואחרים, ח"ח והמשיכו כך.
לפני מספר שנים עברתי להתגורר בפרדס-חנה, בין מקום מגוריי ובין מטווח מאיר רוט יש לא מעט מטווחים אחרים, אך, ומבלי לפגוע באף אחד, החויה הכוללת שמספק המטווח הזה, החל מהמבנה עצמו, הניקיון, הסדר, השרות וכמובן בני משפחת רוט ועובדיהם המסורים אין טובים מהם.
אז יתכן שלפעמים הם יקרים קצת מאחרים במוצר זה או אחר אבל בשביל החוייה כולה אני מוכן לשלם את ההפרש בשמחה.
מאיר, ציפי, אלעד, שלום, יובל ואחרים, ח"ח והמשיכו כך.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לאלעד שלום!
נדהמתי נפעמתי והתרשמתי מכמה וכמה דברים שהנני מרשה לעצמי להעלות כאן:
1. נפלא לראות שהעץ לא נופל רחוק מהתפוח בכל הקשור למקצוענות ומהוקצעות.
2. נהדר שסוחרים רואים, מגיבים ומיישרים קו אל מול לקוחות בדרכי נועם ולא על דרך ההתלהמות וההתכסחות.
3. חילוקי דעות והעדר הסכמה בעניין אופי שירות, איכות ומהות הם לגיטימיים ורצויים במיוחד שההתנהלות היא על בסיס רציני, מקצועי ונעדר השתלחויות.
3. יישר כח על שהובהר כאן שבניגוד לימי עבר של "מילה כנגד מילה" כי ניתן לבצע בירור ענייני ומקצועי של טענות חברים וכי אתר "הסליק" הוא פורום מדהים ומתאים לעניינים מעין אל ולדביר תודות על שסיפקת והנך מספק כלי כה חשוב.
כן יירבו התגובות, התרבות ודרכי הנועם של חברה חמושה, מנומסת, מדויקת מקצועית ומהוקצעת! אני מרגיש שכבוד רב נפל בחלקי להיות חלק מקהילה כה מדהימה ונפלאה.
נדהמתי נפעמתי והתרשמתי מכמה וכמה דברים שהנני מרשה לעצמי להעלות כאן:
1. נפלא לראות שהעץ לא נופל רחוק מהתפוח בכל הקשור למקצוענות ומהוקצעות.
2. נהדר שסוחרים רואים, מגיבים ומיישרים קו אל מול לקוחות בדרכי נועם ולא על דרך ההתלהמות וההתכסחות.
3. חילוקי דעות והעדר הסכמה בעניין אופי שירות, איכות ומהות הם לגיטימיים ורצויים במיוחד שההתנהלות היא על בסיס רציני, מקצועי ונעדר השתלחויות.
3. יישר כח על שהובהר כאן שבניגוד לימי עבר של "מילה כנגד מילה" כי ניתן לבצע בירור ענייני ומקצועי של טענות חברים וכי אתר "הסליק" הוא פורום מדהים ומתאים לעניינים מעין אל ולדביר תודות על שסיפקת והנך מספק כלי כה חשוב.
כן יירבו התגובות, התרבות ודרכי הנועם של חברה חמושה, מנומסת, מדויקת מקצועית ומהוקצעת! אני מרגיש שכבוד רב נפל בחלקי להיות חלק מקהילה כה מדהימה ונפלאה.
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
הרבה זמן לא נכנסתי לכאן ומידי פעם קורא במהירות את ההודעות, אך ראיתי את השרשור הזה ולא יכולתי להתאפק
אני מחזק את כל המחמאות וכל המילים הטובות שנאמרו כאן לגבי צוות המטווח מאיר רוט, מאז שקניתי את האקדח שם (שנה +), ביקרתי שם מספר פעמים, הבאתי לשם קבוצת חברים לאימון והכל בעיקר בגלל האדיבות, המקצועיות והיושר (וכמובן...כי כולם כאן המליצו עליהם קודם).
כששואלים אותי מיהכן קניתי את הנשק ומהיכן ניתן לקנות נשק, אני אפילו לא צריך לחשוב פעמים ולהפנות אותם ישירות לראשון לציון.
מקווה שרמת השירות והמקצועיות בארץ תגיע לחצי ממה שהם עושים שם
יישר כח
אני מחזק את כל המחמאות וכל המילים הטובות שנאמרו כאן לגבי צוות המטווח מאיר רוט, מאז שקניתי את האקדח שם (שנה +), ביקרתי שם מספר פעמים, הבאתי לשם קבוצת חברים לאימון והכל בעיקר בגלל האדיבות, המקצועיות והיושר (וכמובן...כי כולם כאן המליצו עליהם קודם).
כששואלים אותי מיהכן קניתי את הנשק ומהיכן ניתן לקנות נשק, אני אפילו לא צריך לחשוב פעמים ולהפנות אותם ישירות לראשון לציון.
מקווה שרמת השירות והמקצועיות בארץ תגיע לחצי ממה שהם עושים שם
יישר כח
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד