אבולוציה של אחזקת האקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אבולוציה של אחזקת האקדח
אז ככה,
1.כלי ראשון- ברטה צבאית (התפרקה במחסנית השנייה)
2. כלי שני- FN
3. כלי שלישי- בשנת 98 קיבלתי מאבי ז"ל ליידי סמיט 3639 אני חושב היה הדגם.
4. כלי רביעי גלוק17 דור ראשון - קניתי אותו כי הסמיט היה קטן לי ביד ולא נוח לנשיאה.
5. כלי חמישי -יריחו 941F הדק ישר עם שיפורים של דני רייס, נקנה בגלל הספורט החביב שנקרא ירי מעשי ונשאר בגלל שהתאהבתי באקדח הזה, לא משנה עם מה יריתי איתו הוא לא עושה מעצורים תענוג לאחוז אותו, משמש היום ככלי להגנה בלבד.
5. כלי שישי- SPS סטאנדרט +2, מישהו פה (נועם) אמר זאת יותר טוב ממני, הכי קרוב לשלמות, אני יכול לכתוב עליו שעות הוא פשוט מדהים, הדק מרגרינה יושב ביד בצורה מדהימה, אקדח מאוזן לא בועט, אני מצליח להגיע איתו ליכולות ששום כלי לא נתן לי עד היום.
1.כלי ראשון- ברטה צבאית (התפרקה במחסנית השנייה)
2. כלי שני- FN
3. כלי שלישי- בשנת 98 קיבלתי מאבי ז"ל ליידי סמיט 3639 אני חושב היה הדגם.
4. כלי רביעי גלוק17 דור ראשון - קניתי אותו כי הסמיט היה קטן לי ביד ולא נוח לנשיאה.
5. כלי חמישי -יריחו 941F הדק ישר עם שיפורים של דני רייס, נקנה בגלל הספורט החביב שנקרא ירי מעשי ונשאר בגלל שהתאהבתי באקדח הזה, לא משנה עם מה יריתי איתו הוא לא עושה מעצורים תענוג לאחוז אותו, משמש היום ככלי להגנה בלבד.
5. כלי שישי- SPS סטאנדרט +2, מישהו פה (נועם) אמר זאת יותר טוב ממני, הכי קרוב לשלמות, אני יכול לכתוב עליו שעות הוא פשוט מדהים, הדק מרגרינה יושב ביד בצורה מדהימה, אקדח מאוזן לא בועט, אני מצליח להגיע איתו ליכולות ששום כלי לא נתן לי עד היום.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
או קי, מצטרף:
אקדח להגנה עצמית, יומיומי
1. סמית ווסון 659 שנקנה חדש. אקדח נהדר שחסרונותיו מבחינתי היו עובי בלתי מתקבל על הדעת, משקל גבוה ופאנלים מלוטשים כמראה בצינה מפלדת אל-חלד.
2. גלוק 17 דור ראשון שנקנה חדש כחודשיים לאחר תחילת הייבוא לארץ, לגמרי נגד העדר (שהיה אז עם FN HP וסיג 226)! לאקדח היתה בעייה של נעילה לא עקבית של עצר המחלק בסוף מחסנית, לאחר לך-ושוב כמה פעמים פתרתי את הבעיה בעצמי. השלדה הקמאית החלקה הוחלפה לאחר שנה וחצי בשלדה המוכרת יותר, המחורצת.
3. גלוק 21, הנאה צרופה, עשה איתי קילומטרז' רב הן בירי והן בנשיאה בעבודה, בנרתיק פנקייק מתוצרת ירי מבצעי. היה אצלי עשר שנים.
4. רוגר SP101 38SPL קצר קנה. נקנה במקביל לגלוק הגדול ושימש אותי OFF DUTY ותקופה בה עבדתי על שפת הים. לאחר החלפת הגלוק הפך לכלי היומיומי, הרבה זמן.
5. בול צ'רוקי - נוח, ידידותי, קל, לא מפונק, זול.
רשיון נוסף שהוקדש לכלי FUN
1. סמית ווסון 686 קומבאט מאסטר קנה 4".
2. מיקרו עוזי אזרחי, אליו צורפו מחסניות עוזי מלאות, נרתיק הכתף הידוע ומזוודה קטנה עם מקום מובנה שעשיתי בעצמי.
3. רוגר בלאקהוק 6.5" STS. כשאני רוצה לשחק בקאובוי.
רובים:
1. רובה אוויר BSA 22, היה הרבה שנים מגיל 14 עד שמיציתי את העניין.
2. רובה ציד FN בלגי דו-קני O/U עם שני זוגות קנים. רובה שהוזמן במקור באופן מיוחד לפני קרוב לחמישים שנה ע"י אחד מסוחרי הנשק הראשונים בארץ, לעצמו, לטובת ירי בצלחות חרס ובסוף נשאר ללא שימוש. הרובה נקנה בשנות השישים ע"י סבי שהיה חבר של אותו סוחר מימי המנדט והורש לי לפני יותר מעשרים שנה. שימש אותי לציד כעשר שנים עד שהפסקתי. שמור בקנאות עד היום במצב קרוב לחדש.
אקדח להגנה עצמית, יומיומי
1. סמית ווסון 659 שנקנה חדש. אקדח נהדר שחסרונותיו מבחינתי היו עובי בלתי מתקבל על הדעת, משקל גבוה ופאנלים מלוטשים כמראה בצינה מפלדת אל-חלד.
2. גלוק 17 דור ראשון שנקנה חדש כחודשיים לאחר תחילת הייבוא לארץ, לגמרי נגד העדר (שהיה אז עם FN HP וסיג 226)! לאקדח היתה בעייה של נעילה לא עקבית של עצר המחלק בסוף מחסנית, לאחר לך-ושוב כמה פעמים פתרתי את הבעיה בעצמי. השלדה הקמאית החלקה הוחלפה לאחר שנה וחצי בשלדה המוכרת יותר, המחורצת.
3. גלוק 21, הנאה צרופה, עשה איתי קילומטרז' רב הן בירי והן בנשיאה בעבודה, בנרתיק פנקייק מתוצרת ירי מבצעי. היה אצלי עשר שנים.
4. רוגר SP101 38SPL קצר קנה. נקנה במקביל לגלוק הגדול ושימש אותי OFF DUTY ותקופה בה עבדתי על שפת הים. לאחר החלפת הגלוק הפך לכלי היומיומי, הרבה זמן.
5. בול צ'רוקי - נוח, ידידותי, קל, לא מפונק, זול.
רשיון נוסף שהוקדש לכלי FUN
1. סמית ווסון 686 קומבאט מאסטר קנה 4".
2. מיקרו עוזי אזרחי, אליו צורפו מחסניות עוזי מלאות, נרתיק הכתף הידוע ומזוודה קטנה עם מקום מובנה שעשיתי בעצמי.
3. רוגר בלאקהוק 6.5" STS. כשאני רוצה לשחק בקאובוי.
רובים:
1. רובה אוויר BSA 22, היה הרבה שנים מגיל 14 עד שמיציתי את העניין.
2. רובה ציד FN בלגי דו-קני O/U עם שני זוגות קנים. רובה שהוזמן במקור באופן מיוחד לפני קרוב לחמישים שנה ע"י אחד מסוחרי הנשק הראשונים בארץ, לעצמו, לטובת ירי בצלחות חרס ובסוף נשאר ללא שימוש. הרובה נקנה בשנות השישים ע"י סבי שהיה חבר של אותו סוחר מימי המנדט והורש לי לפני יותר מעשרים שנה. שימש אותי לציד כעשר שנים עד שהפסקתי. שמור בקנאות עד היום במצב קרוב לחדש.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
1. Walther PPK 0.22 צבאי - מהנשקיה של הבסיס, עד הקיבלתי רשיון פרטי.
2. Glock 19 ששימש אותי כמה שנים עד שחפצה נפשי במשהו קטן יותר.
3. Glock 26 ששימש אותי בערך שנתיים עד שהייתי לחוץ על כסף ומכרתי אותו כשגיליתי עד כמה מחירו קפץ.
4. Colt Combat Commander 9mm שרכשתי כשמכרתי את הקודם. מאוד נהנתי מהאקדח, אך בסופו של דבר הבנתי שע"מ להפוך אותו למה שאני באמת רוצה - צריך להשקיע לא מעט כסף, זמן וגם "זמן בלי אקדח עלי".
5. Walther P99 דור 1 שמצאתי במחיר הזדמנות ולא יכולתי לפספס אותה - משמש אותי עד היום. אין טענות, אקדח נהדר לטעמי. לאחרונה - הוספתי כוונות מפרולייט שזה בערך הדבר היחיד שהיה חסר לאקדח מבחינתי.
2. Glock 19 ששימש אותי כמה שנים עד שחפצה נפשי במשהו קטן יותר.
3. Glock 26 ששימש אותי בערך שנתיים עד שהייתי לחוץ על כסף ומכרתי אותו כשגיליתי עד כמה מחירו קפץ.
4. Colt Combat Commander 9mm שרכשתי כשמכרתי את הקודם. מאוד נהנתי מהאקדח, אך בסופו של דבר הבנתי שע"מ להפוך אותו למה שאני באמת רוצה - צריך להשקיע לא מעט כסף, זמן וגם "זמן בלי אקדח עלי".
5. Walther P99 דור 1 שמצאתי במחיר הזדמנות ולא יכולתי לפספס אותה - משמש אותי עד היום. אין טענות, אקדח נהדר לטעמי. לאחרונה - הוספתי כוונות מפרולייט שזה בערך הדבר היחיד שהיה חסר לאקדח מבחינתי.
- סליקאי טיטניום

(ההתחלה : יולי 75'=כניסה לקבע)
עפ"י סדר כרונולוגי :
1. "וואלאם-48" הונגרי 9 מ"מ קצר .
2. קולט "קוברה" "0.38 ספיישל קנה "2 .
3. סמית "מודל 60" "0.38 ספיישל קנה "2 .
4. ברטה-950 6.35 מ"מ .
5. יריחו-941 9 מ"מ .
6. סי.זד-75 9 מ"מ .
7. גלוק-26 9 מ"מ .
8. קולט "אופיסר'ס" "0.45 .
9. גלוק-30 "0.45 .
הבא בתור (אם וכאשר יגיע לארץ...
) : ספרינגפילד "אקס.די קומפאקט" "0.45 .
עפ"י סדר כרונולוגי :
1. "וואלאם-48" הונגרי 9 מ"מ קצר .
2. קולט "קוברה" "0.38 ספיישל קנה "2 .
3. סמית "מודל 60" "0.38 ספיישל קנה "2 .
4. ברטה-950 6.35 מ"מ .
5. יריחו-941 9 מ"מ .
6. סי.זד-75 9 מ"מ .
7. גלוק-26 9 מ"מ .
8. קולט "אופיסר'ס" "0.45 .
9. גלוק-30 "0.45 .
הבא בתור (אם וכאשר יגיע לארץ...
A friend in need - is a friend indeed
שלום לכולם,
אצלי זה התחיל עם Beretta מודל 70 שקיבלתי מאחי שעבר לכלי כבד יותר.
בתחילת השרות במעבדת נשק של המשטרה התחלתי עם STAR קליבר 45ACP (הורדתי מהאוסף שעל הקיר)
המשכתי עם FN מושבת, שפירקתי, ניקיתי והחזרתי לכשירות (למעט ניצרת מחסנית שאבדה)
במהלך השירות נשאתי כלים שונים, במיוחד כשהייתי יוצא לבחון אותם. בין הכלים היותר מיוחדים שיצא לי לבדוק:
ה-SOCOM ואקדח שיורה מתחת למים!!!
בתפקיד הבא במשטרה: אקדח FN ורוס"ר Colt M16A1 מקוצר.
בתפקיד האחרון אקדח FN (שוב)
כיום חזרתי לברטה הקטנה והחמודה ובנוסף יש לי רובה בריח 0.22 תוצרת SAVAGE שירשתי מאבי.
אצלי זה התחיל עם Beretta מודל 70 שקיבלתי מאחי שעבר לכלי כבד יותר.
בתחילת השרות במעבדת נשק של המשטרה התחלתי עם STAR קליבר 45ACP (הורדתי מהאוסף שעל הקיר)
המשכתי עם FN מושבת, שפירקתי, ניקיתי והחזרתי לכשירות (למעט ניצרת מחסנית שאבדה)
במהלך השירות נשאתי כלים שונים, במיוחד כשהייתי יוצא לבחון אותם. בין הכלים היותר מיוחדים שיצא לי לבדוק:
ה-SOCOM ואקדח שיורה מתחת למים!!!
בתפקיד הבא במשטרה: אקדח FN ורוס"ר Colt M16A1 מקוצר.
בתפקיד האחרון אקדח FN (שוב)
כיום חזרתי לברטה הקטנה והחמודה ובנוסף יש לי רובה בריח 0.22 תוצרת SAVAGE שירשתי מאבי.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
נפריד בין נשק ספורט (הרשימה קצרה):
רובה אנשוץ 0.22 ופשי (8 ק"ג)
אקדח אויר פינברקבאו מודל 80 (החלפה ראש בראש כנגד הרובה שנמכר מאוחר יותר למועדון הפועל ת"א ומשמש עד היום)
ולפני שלוש שנים אקדח אויר שטייר LP10.
ועכשיו ברצינות:
1. ברנדלי 0.22 קנה 6" שנרכש בזמן שרות חובה כתחליף לעוזי (מדריכי קליעה בגדנ"ע חויבו בנשק בזמן הפעילות)
2. אקדח תופי Rosi בקליבר 0.22 5 כדורים נראה כמו אקדח קפצונים.
3. ברטה 950B בקליבר 0.22 קצר (עם הקנה הקופץ)
4. סטאר 7.65
4.1 במקביל אליו - FN 6.35
4.2 ובמקביל אליהם Star בקליבר 9 קצר DKL
5. כל השלישיה הנ"ל הוחלפה ב-Star 9 BL
6. וכעת FN.
7. שהוחלף הטארוס 24/7 משיקולי משקל.
הסיבה להחלפות בדרך כלל כמו הסיבה להחלפת הרכב האחרונה שלי (אחרונה נכון להיום) ככה בא לי רציתי משהוא אחר ממה שהיה לי.
יובל
רובה אנשוץ 0.22 ופשי (8 ק"ג)
אקדח אויר פינברקבאו מודל 80 (החלפה ראש בראש כנגד הרובה שנמכר מאוחר יותר למועדון הפועל ת"א ומשמש עד היום)
ולפני שלוש שנים אקדח אויר שטייר LP10.
ועכשיו ברצינות:
1. ברנדלי 0.22 קנה 6" שנרכש בזמן שרות חובה כתחליף לעוזי (מדריכי קליעה בגדנ"ע חויבו בנשק בזמן הפעילות)
2. אקדח תופי Rosi בקליבר 0.22 5 כדורים נראה כמו אקדח קפצונים.
3. ברטה 950B בקליבר 0.22 קצר (עם הקנה הקופץ)
4. סטאר 7.65
4.1 במקביל אליו - FN 6.35
4.2 ובמקביל אליהם Star בקליבר 9 קצר DKL
5. כל השלישיה הנ"ל הוחלפה ב-Star 9 BL
6. וכעת FN.
7. שהוחלף הטארוס 24/7 משיקולי משקל.
הסיבה להחלפות בדרך כלל כמו הסיבה להחלפת הרכב האחרונה שלי (אחרונה נכון להיום) ככה בא לי רציתי משהוא אחר ממה שהיה לי.
יובל
נערך לאחרונה על ידי yuval בתאריך 01 פברואר 2010, 20:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
התחלתי (בגיל 18) עם ברטה 935 (קליבר 7.65) משומש.
נוסף לו תופי תוצרת רוהם בקליבר 0.22 קצר, שקיבלתי ללא תמורה, והיה שווה רק בשביל הרשיון.
הרוהם הוחלף ל- S&W 639 חדש. הכדור השלישי שיריתי בו נעצר בגלל שבב במחלק, דבר שהשאיר טעם מר בפה לכל אורך חיי האקדח. הוחלף לבסוף, לאחר בעיות במחסנית וטעם מר (ראו לעיל) בברטה 92FS פלב"ם. נכון, הוא גדול וכבד, אבל אמין ביותר ותענוג לירות בו. משמש להנאה במטווחים.
הברטה 935 הוחלף לברטה 85F, קוטר 380. קטן, קל, אמין ומדויק. נוח להסלקה ולנרתיק קרסול, והוספתי לו נצרת מחסנית. משמש להגנה עצמית.
ברור מהאמור לעיל שאני חסיד של ברטה, בגלל האמינות, הדיוק ויתר התכונות, ולמרות החסרונות.
נוסף לו תופי תוצרת רוהם בקליבר 0.22 קצר, שקיבלתי ללא תמורה, והיה שווה רק בשביל הרשיון.
הרוהם הוחלף ל- S&W 639 חדש. הכדור השלישי שיריתי בו נעצר בגלל שבב במחלק, דבר שהשאיר טעם מר בפה לכל אורך חיי האקדח. הוחלף לבסוף, לאחר בעיות במחסנית וטעם מר (ראו לעיל) בברטה 92FS פלב"ם. נכון, הוא גדול וכבד, אבל אמין ביותר ותענוג לירות בו. משמש להנאה במטווחים.
הברטה 935 הוחלף לברטה 85F, קוטר 380. קטן, קל, אמין ומדויק. נוח להסלקה ולנרתיק קרסול, והוספתי לו נצרת מחסנית. משמש להגנה עצמית.
ברור מהאמור לעיל שאני חסיד של ברטה, בגלל האמינות, הדיוק ויתר התכונות, ולמרות החסרונות.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
מאז שחרורי מצה"ל (מקבע)
אני נושא נשק אישי צבאי מטעם היחידה.(בד"כ מ-16 מקוצר. תקופת מה נאלצתי להסתפק ב מ-14 בלבד)
וההנד גאנ - משמש כגיבוי.
תחילתו עוד בצבא בו ירשתי אל חילוואן = ברטה 951.
המשכו ב אפ אנ של המערכת.
ב81 נפרדתי מהמערכת ושוטטתי מעט עם החילוואן.
או אז חשקה נפשי במוסטנג.
ואותו המרתי בH&K שברשותי עד היום.(טחון לאללה)
בצד הספורטיבי -
1972 אנשוץ סטנדרטי.
1975 רובה אויר אנשוץ 380
1979 אנשוץ חופשי
1981 2 אקדחי פאס - סטנדרטי + סילואטים ואקדח חופשי אמ.צה
כל הכלים הספורטיביים נתרמו אחר כבוד להפועל עמק הירדן.
בחלקם אני יורה מעת לעת.
אני נושא נשק אישי צבאי מטעם היחידה.(בד"כ מ-16 מקוצר. תקופת מה נאלצתי להסתפק ב מ-14 בלבד)
וההנד גאנ - משמש כגיבוי.
תחילתו עוד בצבא בו ירשתי אל חילוואן = ברטה 951.
המשכו ב אפ אנ של המערכת.
ב81 נפרדתי מהמערכת ושוטטתי מעט עם החילוואן.
או אז חשקה נפשי במוסטנג.
ואותו המרתי בH&K שברשותי עד היום.(טחון לאללה)
בצד הספורטיבי -
1972 אנשוץ סטנדרטי.
1975 רובה אויר אנשוץ 380
1979 אנשוץ חופשי
1981 2 אקדחי פאס - סטנדרטי + סילואטים ואקדח חופשי אמ.צה
כל הכלים הספורטיביים נתרמו אחר כבוד להפועל עמק הירדן.
בחלקם אני יורה מעת לעת.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
לאור הרשימות המכובדות שהופיעו פה אני מרגיש קצת מבוייש, אבל בכל זאת:
(לא כולל נשק צבאי, כמובן)
0. הכלי הראשון שיריתי איתו היה ברטה 0.22 שהיה שייך לאמי. בהמשך (כשגדלתי) טאורוס PT-92, שטייר M9 וגלוק 19C כ"ד.
1. גלוק 19C כ"ד, קיבלתי אותו כמתנת שחרור מאבי ומאז משמש אותי נאמנה.
2. רובה אוויר Gamo CFX 4 4.5.
(לא כולל נשק צבאי, כמובן)
0. הכלי הראשון שיריתי איתו היה ברטה 0.22 שהיה שייך לאמי. בהמשך (כשגדלתי) טאורוס PT-92, שטייר M9 וגלוק 19C כ"ד.
1. גלוק 19C כ"ד, קיבלתי אותו כמתנת שחרור מאבי ומאז משמש אותי נאמנה.
2. רובה אוויר Gamo CFX 4 4.5.
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

ראשית רעיון לשרשור מצוין והקריאה בו מהנה
אקדח ראשון - ברטה 0.22 בהשפעת ההצלחה שלמרדכי רחמים (מנע פיגוע במטוס אל על) ומתוך מחשבה שדיוק נותן מענה גם על כח עצירה ובנוסף כמובן שיקולי מחיר.......
אקדח שני - CZ 7.65 קבלתי במתנה וכבר אז הבנתי שצריך גם כח עצירה
אקדח שלשי - CZ POLICE כשירד לי האסימון שגם 7.65 זה לא בדיוק "כח עצירה" הבחירה ב CZ נפלה בזכות שמו הטוב של הקדח כאמין וישיבה מצוינת ביד.
כאן הצטרפתי לליגה למקומות עבודה והשתתפתי בתחרויות קליעה באופן מסודר לאחר כשנה ומספר רב של תחרויות הבנתי שמיציתי אתיכולתי עם ה CZ ואם ברצוני להשיג תוצאותטובות יותר צריך משהו אחר.....
אקדח רביעי - במקרה לחלוטין בביקור בחנות של מכליס בחיפה נפל מבטי על אקדח יד שניה שהוצג למכירה גם הוא
ממשפחתה CZ היה זה ה CHAMPION בקשתי לבצע איתו ירי לניסיון ומאז זהו האקדח שהביא אתרוב הגביעים שזכיתי בהם - אקדח מדויק אמין ומהווה כלי הנותן הנאה מלאה לבצע איתו ירי.
כאן עברתי קורס ירי מעשי והשנתיים הראשונות השתמשתי ב CHAMPION שקיבלתי אותו עם ערכת הסבה לSTANDART
- מאחר ועדיין לא נולד זה שיעצור את הזמן הגעתי בשעה טובה לקטגורית SOPER SENIOR ומצאתי את עצמי מתחרה מול כל האקדחים בעלי כוונת אופטית ושכלולים נוספים ללא ספור וחיפשתי במה אני יכול להצטייד.
אקדח חמישי - BOL OPEN למעשה זה נראה כברירת מחדל שאר האקדחים היו גבוהים בהרבה במחיר והשירות לא תמיד זמין והבטיחו לי שעם סשה מרכיב את האקדח אז חבל"ז !! ואכן כך היה ואני נהנה מהאקדח עד עצם היום הזה.
אקדח ראשון - ברטה 0.22 בהשפעת ההצלחה שלמרדכי רחמים (מנע פיגוע במטוס אל על) ומתוך מחשבה שדיוק נותן מענה גם על כח עצירה ובנוסף כמובן שיקולי מחיר.......
אקדח שני - CZ 7.65 קבלתי במתנה וכבר אז הבנתי שצריך גם כח עצירה
אקדח שלשי - CZ POLICE כשירד לי האסימון שגם 7.65 זה לא בדיוק "כח עצירה" הבחירה ב CZ נפלה בזכות שמו הטוב של הקדח כאמין וישיבה מצוינת ביד.
כאן הצטרפתי לליגה למקומות עבודה והשתתפתי בתחרויות קליעה באופן מסודר לאחר כשנה ומספר רב של תחרויות הבנתי שמיציתי אתיכולתי עם ה CZ ואם ברצוני להשיג תוצאותטובות יותר צריך משהו אחר.....
אקדח רביעי - במקרה לחלוטין בביקור בחנות של מכליס בחיפה נפל מבטי על אקדח יד שניה שהוצג למכירה גם הוא
ממשפחתה CZ היה זה ה CHAMPION בקשתי לבצע איתו ירי לניסיון ומאז זהו האקדח שהביא אתרוב הגביעים שזכיתי בהם - אקדח מדויק אמין ומהווה כלי הנותן הנאה מלאה לבצע איתו ירי.
כאן עברתי קורס ירי מעשי והשנתיים הראשונות השתמשתי ב CHAMPION שקיבלתי אותו עם ערכת הסבה לSTANDART
- מאחר ועדיין לא נולד זה שיעצור את הזמן הגעתי בשעה טובה לקטגורית SOPER SENIOR ומצאתי את עצמי מתחרה מול כל האקדחים בעלי כוונת אופטית ושכלולים נוספים ללא ספור וחיפשתי במה אני יכול להצטייד.
אקדח חמישי - BOL OPEN למעשה זה נראה כברירת מחדל שאר האקדחים היו גבוהים בהרבה במחיר והשירות לא תמיד זמין והבטיחו לי שעם סשה מרכיב את האקדח אז חבל"ז !! ואכן כך היה ואני נהנה מהאקדח עד עצם היום הזה.
- סליקאי כסף

אחחח RIKO
ראיתי את הPARA PDA , אחזתי אותו ולא הצלחתי לשחרר את האצבעות מהקת.
לדעתי אחלה קנייה
ראיתי את הPARA PDA , אחזתי אותו ולא הצלחתי לשחרר את האצבעות מהקת.
לדעתי אחלה קנייה
You never argue with a loaded .45
- סליקאי ארד

טוב אז ככה....
1988 - CZ 75 (ישן עדיין על המדף במחסן)
.
2005 - גלוק 17 דור 3 (וזה היה רק עד למימוש החלום)
2009 - היום החלום מומש P7M13 כמו חדש!!! יד ראשונה מרופא

1988 - CZ 75 (ישן עדיין על המדף במחסן)
2009 - היום החלום מומש P7M13 כמו חדש!!! יד ראשונה מרופא
חן.
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
cheni75@gmail.com
("If you have to shoot, Shoot. Don't talk")
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
ומעכשיו בעליו הגאה של P7M13
בלי טיימליין, כי אני פשוט לא אצא מזה, חלק מהכלים במקביל:
סטאר KBS - הוחלף לאחר שהנוקר נשבר.
קולט קומבאט קומנדר 9 מ"מ
זיג 226 (אחד הראשונים בארץ - עם "חריצים" סמליים על הצינה - לא ניתן לדרוך עם יד מזיעה או רטובה)
זיג 226 עם פסי דריכה
עוזי פיסטול
גלוק 17 דור 2
ברטה 70
עוזי פיסטול
הקלר P7M8 צבאי
קולט 0.45 גולדקאפ צבאי
ספירינגפילד XM4 (בהמשך מוכר יותר כבול M5) בקוטר 9 מ"מ
בול M5 נוסף בקוטר 0.45 סטריט קומפ
בול M5 9 מ"מ סטריט קומפ
גלוק 19C
גלוק 19Cכ"ד (היתה לי הזדמנות להחליף במחיר אטרקטיבי)
עוזי פיסטול
גלוק 22
יריחו (משטרתי)
גלוק 17C (משטרתי)
יש למישהו הקלר P7M13 למכירה?
סטאר KBS - הוחלף לאחר שהנוקר נשבר.
קולט קומבאט קומנדר 9 מ"מ
זיג 226 (אחד הראשונים בארץ - עם "חריצים" סמליים על הצינה - לא ניתן לדרוך עם יד מזיעה או רטובה)
זיג 226 עם פסי דריכה
עוזי פיסטול
גלוק 17 דור 2
ברטה 70
עוזי פיסטול
הקלר P7M8 צבאי
קולט 0.45 גולדקאפ צבאי
ספירינגפילד XM4 (בהמשך מוכר יותר כבול M5) בקוטר 9 מ"מ
בול M5 נוסף בקוטר 0.45 סטריט קומפ
בול M5 9 מ"מ סטריט קומפ
גלוק 19C
גלוק 19Cכ"ד (היתה לי הזדמנות להחליף במחיר אטרקטיבי)
עוזי פיסטול
גלוק 22
יריחו (משטרתי)
גלוק 17C (משטרתי)
יש למישהו הקלר P7M13 למכירה?
I think, therefore I am. I think
cheni כתב:טוב אז ככה....
1988 - CZ 75 (ישן עדיין על המדף במחסן).
2009 - היום החלום מומש P7M13 כמו חדש!!! יד ראשונה מרופא![]()
חני,
Welcome to the club
מגיע לך!
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אישגדול כתב:הקלר P7M8 צבאי....
....יש למישהו הקלר P7M13 למכירה?
בנוגע למשפט הראשון שלחתי לך שאלונת בפרטי.
לגבי השני, כן, דבר איתי ונקווה למצוא לך פתרון ראוי ומכובד.
Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד