כניסה עם נשק למקומות בילוי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כניסה עם נשק למקומות בילוי
צורי - לא הבנתי עם מה אתה לא מסכים...
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
לא מסכים שכל אחד באם הוא נקרא שומר, מאבטח,שומר ראש או השד מה, ישלח ידיים......הנני הומופוב מטבעי.
אותי בודקים רק כאלה בעלי היתר לבדוק על פי החוק, את חלקם הנני מכשיר, לכן מכיר מה מותר ומה אסור! גארפילד צודק, פעל נכון.....יש גבול להשפלות.
המדינה סומכת עלינו ונותנת לנו נשק, אז מי הם אותם שומרי/מאבטחי/גורילות בפתח המועדון לבקש מאיתנו להפקיר ת'נשק? יש גבול לכל תעלול ואם תתן להן להוריד לך את החגורה, מחר יורידו לך את המכנסיים!
צורי.
אותי בודקים רק כאלה בעלי היתר לבדוק על פי החוק, את חלקם הנני מכשיר, לכן מכיר מה מותר ומה אסור! גארפילד צודק, פעל נכון.....יש גבול להשפלות.
המדינה סומכת עלינו ונותנת לנו נשק, אז מי הם אותם שומרי/מאבטחי/גורילות בפתח המועדון לבקש מאיתנו להפקיר ת'נשק? יש גבול לכל תעלול ואם תתן להן להוריד לך את החגורה, מחר יורידו לך את המכנסיים!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי כתב:לא מסכים שכל אחד באם הוא נקרא שומר, מאבטח,שומר ראש או השד מה, ישלח ידיים......הנני הומופוב מטבעי.
צורי.
בכלל לא חשוב איך תקרא לו. אם הוא מאבטח שעבר הסמכה הוא רשאי לערוך חיפוש על כל מי שנכנס לבנין או לשטח מגודר אותו הוא מאבטח. אתה רשאי לסרב, והוא רשאי למנוע ממך מלהכנס. אם התנהגותך תעורר בו חשד, הוא רשאי גם לערוך עליך חיפוש בכח ולעכב אותך.
לגבי הכנסת הנשק למקום מסויים - כל אדם רשאי לאסור עליך להכנס לנכס שלו עם נשק.
וגם אני מכשיר את חלקם.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
חוץ מחיפוש בכח, נראה לי שיישרנו קו!!
צורי.
צורי.
- משתמש חסום
חוק סמכויות לשם שמירה על ביטחון הציבור, התשס"ה-2005
5. סמכויות נלוות
(א) סירב אדם לדרישת הזדהות, לחיפוש או לתפיסה לפי הוראות חוק זה, רשאי מי שמוסמך לערוך חיפוש כאמור לפעול בדרכים אלה, ואף להשתמש בכוח סביר לשם כך:
(1) למנוע מאותו אדם כניסה למקום או לרכב הציבורי, למנוע הכנסה של מטען או של טובין אחרים למקום או לרכב הציבורי או למנוע כניסה של כלי תחבורה למקום, הכל לפי הענין;
(2) להוציא מהמקום את האדם, את המטען או את הטובין האחרים, או להוציא את כלי התחבורה מהמקום - הכל לפי הענין.
(ב) סירב אדם לחיפוש, והיה חשד סביר שהוא נושא שלא כדין נשק או עומד לעשות שימוש שלא כדין בנשק, רשאי מי שמוסמך לעריך את החיפוש, לערוך את החיפוש, על אף הסירוב, ואף להשתמש בכוח סביר לשם כך.
5. סמכויות נלוות
(א) סירב אדם לדרישת הזדהות, לחיפוש או לתפיסה לפי הוראות חוק זה, רשאי מי שמוסמך לערוך חיפוש כאמור לפעול בדרכים אלה, ואף להשתמש בכוח סביר לשם כך:
(1) למנוע מאותו אדם כניסה למקום או לרכב הציבורי, למנוע הכנסה של מטען או של טובין אחרים למקום או לרכב הציבורי או למנוע כניסה של כלי תחבורה למקום, הכל לפי הענין;
(2) להוציא מהמקום את האדם, את המטען או את הטובין האחרים, או להוציא את כלי התחבורה מהמקום - הכל לפי הענין.
(ב) סירב אדם לחיפוש, והיה חשד סביר שהוא נושא שלא כדין נשק או עומד לעשות שימוש שלא כדין בנשק, רשאי מי שמוסמך לעריך את החיפוש, לערוך את החיפוש, על אף הסירוב, ואף להשתמש בכוח סביר לשם כך.
כל האמור מעלה נכון בתנאי שמבוצע ע"י מאבטח שעבר הכשרה מתאימה והוסמך לכך!
למאבטח פרטי אין שום סמכות.....הוא נושא נשק לכל דבר! כדי לחדד את העניין.....אני יושב בבית קפה, בכניסה מאבטח ובשולחן ממולי יושב חייל בחופשה עם הנשק שלו....ע"פ החוק אין הבדל ביננו...אותם זכויות!
ידידי היקר....בשוק הפרטי כל שיכול מאבטח זה להעביר מגנומטר וגם זה מבלי לגעת בך.
צורי.
למאבטח פרטי אין שום סמכות.....הוא נושא נשק לכל דבר! כדי לחדד את העניין.....אני יושב בבית קפה, בכניסה מאבטח ובשולחן ממולי יושב חייל בחופשה עם הנשק שלו....ע"פ החוק אין הבדל ביננו...אותם זכויות!
ידידי היקר....בשוק הפרטי כל שיכול מאבטח זה להעביר מגנומטר וגם זה מבלי לגעת בך.
צורי.
- משתמש חסום
לא חשוב אם המאבטח פרטי או לא.
מה שקובע זו ההסמכה.
מה שקובע זו ההסמכה.
אחד במטרה כתב:לגבי הכנסת הנשק למקום מסויים - כל אדם רשאי לאסור עליך להכנס לנכס שלו עם נשק.
וגם אני מכשיר את חלקם.
ואני רשאי למנוע מאותו אדם לקבל את כספי תמורת שירות או מוצר בנכס שלו.
בהחלט לא....מה שקובע זה המקום, הגדרתו בחוק, דרישות ההבטחה, הכשרת וכשירות המאבטים ע"פ החוק וע"י גוף מכשיר מוסמך ע"י החוק.
ידידי....בגדוד יש לי מ"פ שהוא בעל מועדוני סנוקר....הוא מעסיק "מאבטחים" בוגרי צצניה, כל אחד בגודל מקרר אמנה. לא נשק, לא מגנומטר ותאמין לןי שאף אחד לא נכנס בלי בדיקה מעמיקה. זה עושה אותם למאבטחים? לחוקיים? לבעלי סמכות? לא ולא.....רק לשומרי סף שאף אחד לא מעז להתעסק עמם!
צורי.
ידידי....בגדוד יש לי מ"פ שהוא בעל מועדוני סנוקר....הוא מעסיק "מאבטחים" בוגרי צצניה, כל אחד בגודל מקרר אמנה. לא נשק, לא מגנומטר ותאמין לןי שאף אחד לא נכנס בלי בדיקה מעמיקה. זה עושה אותם למאבטחים? לחוקיים? לבעלי סמכות? לא ולא.....רק לשומרי סף שאף אחד לא מעז להתעסק עמם!
צורי.
- משתמש חסום
צורי כתב:בהחלט לא....מה שקובע זה המקום, הגדרתו בחוק, דרישות ההבטחה, הכשרת וכשירות המאבטים ע"פ החוק וע"י גוף מכשיר מוסמך ע"י החוק.
צורי.
שוב, זו לא הנקודה. אם הם יוסמכו - הם יהיו רשאים לבצע חיפוש. לא יוסמכו - גם אם הם מאבטחים שר בממשלה הם לא יהיו רשאים לבצע חיפוש.
ההסמכה כפופה למקום והגדרתו....מאבטח אישים לא שווה שקל בכניסה לפאב...לא מבחינת החוק!
ידידי......בזה סיימתי בנושא הזה...מעריך מאוד את אופן החלפת הדעות אתך, גם אם אנו לא בידיוק מסכימים!
באמת בידידות
צורי.
ידידי......בזה סיימתי בנושא הזה...מעריך מאוד את אופן החלפת הדעות אתך, גם אם אנו לא בידיוק מסכימים!
באמת בידידות
צורי.
- משתמש חסום
בשביל זה יש לי מנעול הדק.
ולא אכפת לי לתת את הנשק. המנעול לא שוקל הרבה אני נושא איתו בפאוץ'. נועל את האקדח וזהו.
בכל משרדי הממשלה דרך אגב אתה מפקיד את הנשק.
ולא אכפת לי לתת את הנשק. המנעול לא שוקל הרבה אני נושא איתו בפאוץ'. נועל את האקדח וזהו.
בכל משרדי הממשלה דרך אגב אתה מפקיד את הנשק.
- סליקאי ארד

טולדו כתב:ולא אכפת לי לתת את הנשק. המנעול לא שוקל הרבה אני נושא איתו בפאוץ'. נועל את האקדח וזהו.
זה לחלוטין לא מספיק.
זה לא ימנע גניבה ממקום לא מסודר ולא יפטור אותך מאחריות.
טולדו כתב:בכל משרדי הממשלה דרך אגב אתה מפקיד את הנשק.
תלוי בהגדרה של משרד ממשלה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יש צורך בהשכלה משפטית בכדי ללכת בין הטיפות וגם חשבון בנק מרופד היטב בכדי להילחם על זכויות
אכן צורי יודע מה הוא כותב, חשיבות רבה מי המנחה של המוסד המאובטח.
אבל כמקובל במקומותינו איש הישר בעיניו יעשה (שוטרים עוברים על החוק, משרדי ממשל מצפצפים על כולם, וגם מפעלים פרטיים לא בדיוק מישרים קו עם ההנחיות)
אבל מסתבר שזו אינה מדיניות רשמית אלא אילתורים של ממונים מקומיים ולא תמיד מרוע לב פשוט קיבלו הדרכה לוקה או חלקית ומנסים להשלים את החסר ע"י אימפרוביזציה. ולכן תתעקשו לעמוד על זכויותכם ולא כל אמירה שאלו ההנחיות היא אמיתית.
ושיהי לכולנו שבוע מהנה
אכן צורי יודע מה הוא כותב, חשיבות רבה מי המנחה של המוסד המאובטח.
אבל כמקובל במקומותינו איש הישר בעיניו יעשה (שוטרים עוברים על החוק, משרדי ממשל מצפצפים על כולם, וגם מפעלים פרטיים לא בדיוק מישרים קו עם ההנחיות)
אבל מסתבר שזו אינה מדיניות רשמית אלא אילתורים של ממונים מקומיים ולא תמיד מרוע לב פשוט קיבלו הדרכה לוקה או חלקית ומנסים להשלים את החסר ע"י אימפרוביזציה. ולכן תתעקשו לעמוד על זכויותכם ולא כל אמירה שאלו ההנחיות היא אמיתית.
ושיהי לכולנו שבוע מהנה
מדריך / נשק
- מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד