נשק ואלכוהל - מי בעד?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לחץ אוויר.
יש לי חבר (יותר נכון אבא של חבר) שהוא בעל מרפדיה ובין כל הציוד שיש לו שם
יש לו לחץ אוויר שמשמש ל'רובה דבק' ול'אקדח סיכות' (ויש לו גם נשק אמיתי ...
)
פחות מ 30 שניות והנשק נקי, מחסניות 30 שניות בלי לפרק אפילו והיא נקיה ...
כמובן הכוונה לאבק בעיקר, אם יש לך שם בוץ אז זה לא יעזור...
לשמן כאמור יש את הנק' שדורשות שימון ותו לא ...
יש לי חבר (יותר נכון אבא של חבר) שהוא בעל מרפדיה ובין כל הציוד שיש לו שם
יש לו לחץ אוויר שמשמש ל'רובה דבק' ול'אקדח סיכות' (ויש לו גם נשק אמיתי ...

פחות מ 30 שניות והנשק נקי, מחסניות 30 שניות בלי לפרק אפילו והיא נקיה ...
כמובן הכוונה לאבק בעיקר, אם יש לך שם בוץ אז זה לא יעזור...
לשמן כאמור יש את הנק' שדורשות שימון ותו לא ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
בתערוכת IWA הוצג מכשיר ל"ניקוי נשק" שהוא בעצם אמבט אולטרהסוני - שמשמש ביום יום לניקוי מכשור רפואי לפני הכנסתו לסטריליזציה.
איזה חומרים מכניסים פנימה? להפתעתי רק מיים חמים עם סבון שאינו מקציף. לאחר טיפול באותו מתקן יצאו החלקים מבריקים ומבהיקים מנקיון. יש צורך לייבש הייטב ולשמן.
ניסיתי.
עובד.
איזה חומרים מכניסים פנימה? להפתעתי רק מיים חמים עם סבון שאינו מקציף. לאחר טיפול באותו מתקן יצאו החלקים מבריקים ומבהיקים מנקיון. יש צורך לייבש הייטב ולשמן.
ניסיתי.
עובד.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אם רצף התשובות לא היה ברור מספיק, שימון הגלוק אמור לכלול 5 טיפות של שמן איכותי, 5 בלבד.
1. טיפה אחת על המסילה האחורית הימנית, ניגוב השמן העודף עם האצבע ומריחתו על המסילה הקדמית הימנית.
2.טיפה אחת על המסילה האחורית השמאלית, ניגוב השמן העודף עם האצבע ומריחתו על המסילה הקדמית השמאלית.
3. הנקודה החשובה ביותר, נקודת המפגש של הקונקטור עם מוט ההדק, ראה צילום.
4. טיפה נוספת בין שני הזיזים שמתחת לבית הבליעה (אלו הנועלים את הקנה).
ולאחר הרכבת האקדח, הטיפה החמישית:
5. נעל את המחלק לאחור ושים טיפה נוספת על הקנה, בנקודת המגע שלו עם המחלק (בדר"כ אזור שחוק הנראה לעין), מרח אותה עם האצבע סביב לקנה אותו האזור, שחרר את המחלק ונגב את שארית השמן שעל האצבע על האזור שמעל לבית הבליעה (החלק בקנה המופיע במרכז המחלק).
זהו, שימון הגלוק תם, ואפילו בקבוק קטן של Break Free יספיק כך לתקופה ארוכה ביותר.
1. טיפה אחת על המסילה האחורית הימנית, ניגוב השמן העודף עם האצבע ומריחתו על המסילה הקדמית הימנית.
2.טיפה אחת על המסילה האחורית השמאלית, ניגוב השמן העודף עם האצבע ומריחתו על המסילה הקדמית השמאלית.
3. הנקודה החשובה ביותר, נקודת המפגש של הקונקטור עם מוט ההדק, ראה צילום.

4. טיפה נוספת בין שני הזיזים שמתחת לבית הבליעה (אלו הנועלים את הקנה).
ולאחר הרכבת האקדח, הטיפה החמישית:
5. נעל את המחלק לאחור ושים טיפה נוספת על הקנה, בנקודת המגע שלו עם המחלק (בדר"כ אזור שחוק הנראה לעין), מרח אותה עם האצבע סביב לקנה אותו האזור, שחרר את המחלק ונגב את שארית השמן שעל האצבע על האזור שמעל לבית הבליעה (החלק בקנה המופיע במרכז המחלק).
זהו, שימון הגלוק תם, ואפילו בקבוק קטן של Break Free יספיק כך לתקופה ארוכה ביותר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד