שאלה בנושא מכירה ורכישת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שאלה בנושא מכירה ורכישת אקדח
האימון הסטנדרטי שחייבים לעבור בשביל רשיון לא טוב בשביל שום דבר למי שיודע לתפעל את האקדח בצורה בינונית מינוס.
מה ילמדו אותו שם? איך לפרוק? איך נראות הכוונות? בזבוז כסף.
עדיף בכסף הזה לקנות יותר תחמושת ולירות בירי חופשי.
מה ילמדו אותו שם? איך לפרוק? איך נראות הכוונות? בזבוז כסף.
עדיף בכסף הזה לקנות יותר תחמושת ולירות בירי חופשי.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סתם אנקדוטה לגבי התשלום - הרשיון שלי היה לנשיאה. בחידוש היה כתוב "לאחזקה". שילמתי (כדי לא להיות פושע המחזיק נשק ללא רשיון תקף). ניגשת למשרד הפנים ואמרתי "טעות. צריך להיות נשיאה ולא אחזקה". אמרו "וואלה, צודק. הנה אנחנו מתקנים. תכף אחרי שאדוני ישלם עבור רשיון קומפלט חדש" (כלומר את הסכום השנתי כפול מספר שנות הרשיון).
דהינו, נדרשתי לשלם פעמיים עבור אותו רשיון, לאותו אקדח בגין אותה תקופה. ולמה? מפני שבמשרד הפנים טעו !!!
ואתם תוהים לגבי החלפת אקדח שלם ???
דהינו, נדרשתי לשלם פעמיים עבור אותו רשיון, לאותו אקדח בגין אותה תקופה. ולמה? מפני שבמשרד הפנים טעו !!!
- סליקאי כסף

זו חוצפה מדהימה!
אין מילים.
אתה גם מפחד (ובצדק) להיות טראבל-מייקר כי הרישיון ניתן לך בחסד ולא בזכות, וגם מדובר בסכום קטן מכדי שתתבע אותו בחזרה אם כבר היתה לך התעוזה לתבוע...
זו לא בירוקרטיה, זו ביריונות.
אין מילים.
אתה גם מפחד (ובצדק) להיות טראבל-מייקר כי הרישיון ניתן לך בחסד ולא בזכות, וגם מדובר בסכום קטן מכדי שתתבע אותו בחזרה אם כבר היתה לך התעוזה לתבוע...
lyuv כתב:סתם אנקדוטה לגבי התשלום - הרשיון שלי היה לנשיאה. בחידוש היה כתוב "לאחזקה". שילמתי (כדי לא להיות פושע המחזיק נשק ללא רשיון תקף). ניגשת למשרד הפנים ואמרתי "טעות. צריך להיות נשיאה ולא אחזקה". אמרו "וואלה, צודק. הנה אנחנו מתקנים. תכף אחרי שאדוני ישלם עבור רשיון קומפלט חדש" (כלומר את הסכום השנתי כפול מספר שנות הרשיון).
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

אם לא מילאתה במקום עדיין לא איחרתה תמלא בקשה להחזר, וראה זה פלא ההמחאה תגיע בדואר.
מדריך / נשק
- מדריך ירי
מתבונן מרחוק כתב:זו חוצפה מדהימה!
אין מילים.
מסכים.
ישנם משרדים במגזר הציבורי שאחרי מפגש עמם אתה יוצא עם תחושת התפעלות שבאמת אכפת לעובדים בהם והם נותנים שירות ורואים בך אזרח יקר, ואילו יש משרדים אחרים במגזר הציבורי שמשאירים לך תחושה של "בשביל זה אני משלים מסים?" וגורמים לך לחשוב שהמשרדים הומצאו רק על מנת שגם לסחאלות יהיו מקומות עבודה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הרי לכם ארוע שעברנו אני ומוכר הנשק...
הגענו למשרד הפנים ומלאנו את הטפסים הנדרשים ושילמתי את אגרת הרכישה 55 ש"ח , מוכר הנשק התבקש לתת את רשיון האקדח ובטעות נתן רשיון של אקדח אחר
.
לאחר שהפקידה הנפיקה את המסמכים החדשים , הבחנו בתקלה !!! והיא בתגובה אמרה כי אינה יודעת מה לעשות וצריכה לשוחח עם משרד הפנים בירושלים.
לאחר כ 10 דקות של המתנה , הנ"ל אמרה כי היא צריכה לבטל את הפעולה הקודמת ולבצע את הפעולה מחדש לנשק הנכון (זה די היה ברור גם מקודם לא?
)
שורה תחתונה... היה צורך לשלם 55 ש"ח על תקון הטעות ועוד 55 ש"ח על הרשיון הנכון !
סה"כ התענוג עלה 165 ש"ח.
הגענו למשרד הפנים ומלאנו את הטפסים הנדרשים ושילמתי את אגרת הרכישה 55 ש"ח , מוכר הנשק התבקש לתת את רשיון האקדח ובטעות נתן רשיון של אקדח אחר
לאחר שהפקידה הנפיקה את המסמכים החדשים , הבחנו בתקלה !!! והיא בתגובה אמרה כי אינה יודעת מה לעשות וצריכה לשוחח עם משרד הפנים בירושלים.
לאחר כ 10 דקות של המתנה , הנ"ל אמרה כי היא צריכה לבטל את הפעולה הקודמת ולבצע את הפעולה מחדש לנשק הנכון (זה די היה ברור גם מקודם לא?
שורה תחתונה... היה צורך לשלם 55 ש"ח על תקון הטעות ועוד 55 ש"ח על הרשיון הנכון !
סה"כ התענוג עלה 165 ש"ח.
- סליקאי ארד

עולם מוזר או שאתם נהנים לגרד בפצעים
מצד אחד מתרעמים על הכח שניתן לפקידי הרישוי
עכשיו הגבילו את ההחלטות שלהם בנושא כספים לאפס, המחשב מחליט כמה לגבות (דמי הקלדה כמו שכתב ידידי נועם)
אבל יש אפשרות למלא בקשה להחזר האגרות וזה עובד.
מצד אחד מתרעמים על הכח שניתן לפקידי הרישוי
עכשיו הגבילו את ההחלטות שלהם בנושא כספים לאפס, המחשב מחליט כמה לגבות (דמי הקלדה כמו שכתב ידידי נועם)
אבל יש אפשרות למלא בקשה להחזר האגרות וזה עובד.
מדריך / נשק
- מדריך ירי
יש טופס בקשה להחזר והכסף מגיע לחשבון הבנק.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן
שלח לי בבקשה טופס כזה או קישור אליו.
זאב גלד
שלח לי בבקשה טופס כזה או קישור אליו.
זאב גלד
- תרמתי למען הסליק

ליאור45 כתב:סחאלות
ליאור ???? זה מתחזה בטוח !!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סחלא - לא חסרים שריונרים שיקחו קרדיט על "המצאת" המושג סחלא בטענה שאלו ראשי תיבות של סולר, חול, אבק, אפילו שזה לא ממש מסתדר בתור ראשי תיבות. זה לא כמו ה-סלא"ש של חיל הים (סולר, לכלוך, אבק ושמן).
לעומת זאת, מההסבר המאלף שקיבלתי ממתמחה גרוזיני במשרד בו אני עובד, הבנתי ש"חלא" זה "זין" בגרוזינית עוד מלפני שמישהו ישב במרפסת בבאזל וחשב על מדינה ליהודים.
כמו שאנחנו אומרים "סעמק!", הגרוזינים אומרים גם "סחלא!". המשמעות היא "איזה זין!".
את ההסבר שמעתי ממנו כשאמרתי לו "עזוב, יש עוד בקבוק קולה במקרר, למה אתה שותה סחלא?" והוא נורא נעלב
אלו היו 60 שניות על סחלא.
(אני מת משעמום במשרד)
לעומת זאת, מההסבר המאלף שקיבלתי ממתמחה גרוזיני במשרד בו אני עובד, הבנתי ש"חלא" זה "זין" בגרוזינית עוד מלפני שמישהו ישב במרפסת בבאזל וחשב על מדינה ליהודים.
כמו שאנחנו אומרים "סעמק!", הגרוזינים אומרים גם "סחלא!". המשמעות היא "איזה זין!".
את ההסבר שמעתי ממנו כשאמרתי לו "עזוב, יש עוד בקבוק קולה במקרר, למה אתה שותה סחלא?" והוא נורא נעלב
אלו היו 60 שניות על סחלא.
(אני מת משעמום במשרד)
נערך לאחרונה על ידי מתבונן מרחוק בתאריך 22 אוקטובר 2009, 13:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

מכל מלמדיי.... תודה על ההסבר 
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
a&a כתב:בשעה טובה , נרכש האקדח P7M13.
האקדח נרכש כשבועיים לאחר מכירת האקדח הקודם.
במהלך ההוצאה של הרשיון החדש הפקיד (משרד הפנים ברמלה) לא דרש אמון ירי.
לציין כי חידשתי את הרשיון לפני כשנה... אולי בגלל זה ואולי לא!
בכל מקרה , חשבתי לעדכן את הפורום.
המשך יום טוב
לא יודע איזה אקדח היה לך קודם, אבל מעבר ל P7 מחייב אימון רציני ורצוי ע"י מדריך שמכיר את הכלי הזה לעומקו, גם אם הפקידה ברמלה לא ביקשה אישור.
מציע לך לבצע אימון הסבה כזה במהרה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד