אקדח עוזי - הסוף!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אקדח עוזי - הסוף!
לא מסכים. מה זאת אומרת שחוסר המקצועיות שלהם לא מעניין אותם. אותי זה היה מעניין. אדם לא יכול לשנות מה שמתחשק לו כדי לעמוד ביעד, זה לא מקצועי ולא חוקי. האם הייתי עושה מה שהם עושים כדי לשמור על המשרה שלי? אני לא מאמין, אבל אולי אני שונה מאחרים.itamar כתב:הם עושים בדיוק מה שכל אחד מאיתנו היה עושה אם היינו בנעליים שלהם, כדי לעמוד ביעדים האלו וכדי לשמור על המשרה שלהם בשירות המדינה. אנחנו יכולים ללגלג על חוסר המקצועיות שלהם בנושא נשק עד מחר, זה ממש לא מעניין אותם או אף אחד אחר ולא רלוונטי ליעדים שעליהם הם נמדדים (צמצום כלי מס כלי הנשק).
כל הטרמינולוגיה הזו של עמידה ביעדים בלי לשאול או להבין, לסגור רשימות בלי שיהיה אכפת אילו זכויות רומסים בדרך, וכו', מזכירה, להבדיל אלף אלפי הבדלות, דברים שקרו במאה הקודמת. יש מספיק משרדי ממשלה ורשויות שלוקחים מהם דוגמא וגורמים לישראל להראות כמו מדינת עולם שלישי, ראה היחידה לעוברים זרים. הידעת שבפיליפינים יש יעד של אגף שנקרא POEA להעיף כל שנה מספר מינימום של עובדים לחו"ל (מדובר בעשרות אלפים למי שלא מבין) כדי לגבות מהם שוחד ולהכניס כסף ל"קופת המדינה"? גם זה יעד.itamar כתב:הלוואי ומשרדי ממשלה אחרים היו לוקחים מהם דוגמא בכל הנושא של יישום החלטות.
שי שאל אם למישהו יש מושג לפי מה מגדירים תמ"ק. צודק. גם אני שואל - לפי מה? אם מחר בבוקר מחליטים שאופנוע זה מכונית כי קיים יעד לצמצם את מספר האופועים במדינה, זה אומר שאופנוע זה מכונית? אקדח עוזי הוא אקדח לכל דבר שפשוט נראה כמו עוזון, מיוצר ע"י אותה חברה והמנגנון שלו קצת שונה. זה הופך אותו לתמ"ק? מחר ייראה למישהו שרובה 22 מסוג קולט דומה יותר מדי ל M4, אז יחרימו גם אותו? לצמצם יעדים זה בסדר, אבל לעוות את המציאות כדי להתאים אותה ליעד זה ממש לא!
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
גיא אחי,
אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, כולנו יודעים שזה לא צודק, לא נכון ועוד הרבה לאו אחרים - אבל עם עובדות ומציאות בשטח אין מה להתווכח!! זה מה שקורה.
מדוע זה קורה..
אם תמצא את התשובה לחידה: מדוע כלב מלקק את האשכים של עצמו ובן אדם לא - תמצא גם את התשובה לשאלה מדוע משרד הפנים נוהג כפי שנוהג.
א.
אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, כולנו יודעים שזה לא צודק, לא נכון ועוד הרבה לאו אחרים - אבל עם עובדות ומציאות בשטח אין מה להתווכח!! זה מה שקורה.
מדוע זה קורה..
אם תמצא את התשובה לחידה: מדוע כלב מלקק את האשכים של עצמו ובן אדם לא - תמצא גם את התשובה לשאלה מדוע משרד הפנים נוהג כפי שנוהג.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לצמצם עד הסוף אי אפשר.
כי תמיד יהיו אלו שיש להם ומקורבים.
אתה רוצה להגיד לי שמישהו בטעות ינסה לקחת לשר/ח"כ את האקדח/ים שלהם?
טעות! להם תמיד יהיה וזה אפילו יותר ממה שאנחנו יכולים לדמיין.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי 357 כתב:לצמצם עד הסוף אי אפשר.
לצמצם זה לא אומר לחסל.
לצמצם אומר להוריד את כמות הרשיונות למינימום האפשרי.
תמיד יהיו חברות שמירה ושומרים שיזדקקו לרשיונות.
תמיד יהיו אזרחים שיעמדו בתבחינים
ותמיד יהיו מקורבים לצלחת שלא ניתן לקחת מהם את הנשק.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

למה שר צריךלהיות חמוש אם הוא מסתובב עם צבא מאבטחים שיכניסו אותו לרכב ברגע שמשהו ירעיש לידו אפילו מעיטוש?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

אממ...
בגלל שהוא שר במדינת ישראל זה לא תבחין טוב מספיק???
בגלל שהוא שר במדינת ישראל זה לא תבחין טוב מספיק???
- סליקאי זהב

הבנתי את השאלה...
הוא רוצה כלי נשק לא לכל אחד יש מאבטח.
למה ראש הממשלה צריך רישיון? הרי יש לו אבטחה צמודה של השירות באופן תמידי.
אל תשכח שהרבה שרים וח"כים הם אנשי בטחון לשעבר.
התלבטתי אם יש לי מה לתרום לדיון, ומצאתי את הלקונה שלי:
התשובה היא: "כי הוא יכול". עפ"י אותו הגיון, אגב, הסיבה העיקרית לעובדה שאצל חתולים אין דרך ניהולי ודרג פקידותי היא שהם מסוגלים ללקק את לעצמם את התחת (אני חושב שזו ההגדרה הטובה ביותר למשק אוטרקי שאי פעם שמעתי).
ולעניין עצמו: הסיבה היא כמובן פוליטית, ייתכן בגלל הקהל עימו מזוהה האקדח (בד"כ יימצא אצל תושבים מעבר לקו הירוק ולא אצל רואה החשבון מרעננה) ואולי כי הם רוצים לצמצם את הנראות של כלי הנשק ולא רק את מספרם - האם מי שיש לו רשיון עליו יושב אקדח עוזי יוכל להחליפו ללא תשלום או עמידה מחדש בעילה לנשק אחר? תמהני...
שוב, עד שלא יימצא מי שיעתור לבג"ץ בסוגיה זו נמשיך לשכשך בגשם עם ריח חזק של אמוניה ולתהות מתי יורידו עלינו את המים.
itamar כתב:אם תמצא את התשובה לחידה: מדוע כלב מלקק את האשכים של עצמו ובן אדם לא - תמצא גם את התשובה לשאלה מדוע משרד הפנים נוהג כפי שנוהג.
א.
התשובה היא: "כי הוא יכול". עפ"י אותו הגיון, אגב, הסיבה העיקרית לעובדה שאצל חתולים אין דרך ניהולי ודרג פקידותי היא שהם מסוגלים ללקק את לעצמם את התחת (אני חושב שזו ההגדרה הטובה ביותר למשק אוטרקי שאי פעם שמעתי).
ולעניין עצמו: הסיבה היא כמובן פוליטית, ייתכן בגלל הקהל עימו מזוהה האקדח (בד"כ יימצא אצל תושבים מעבר לקו הירוק ולא אצל רואה החשבון מרעננה) ואולי כי הם רוצים לצמצם את הנראות של כלי הנשק ולא רק את מספרם - האם מי שיש לו רשיון עליו יושב אקדח עוזי יוכל להחליפו ללא תשלום או עמידה מחדש בעילה לנשק אחר? תמהני...
שוב, עד שלא יימצא מי שיעתור לבג"ץ בסוגיה זו נמשיך לשכשך בגשם עם ריח חזק של אמוניה ולתהות מתי יורידו עלינו את המים.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

ממליץ להעיף מהשפה העברית את הביטוי "עד שלא" כאשר הכוונה החיא "עד שכן".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
רועי 357 כתב:הבנתי את השאלה...
רועי,
זו שאלה רטורית ידידי. רק מראה את הבעיתיות שבתבחינים ואת השרירותיות במתן רישיון ע"י התנהלות מערכתית שמזכירה את ימי הבאקשישים.
יש שר בממשלה שמחזיק את נשקו במגירה. זה הופיע על המסך לעיני כל ישראל לפני כמה זמן בכתבה שנעשתה על אבטחת השרים.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד