HK P7
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: HK P7
שלום רועי 357.
האשכול שפתחת אכן נתן לי את הדחיפה הקטנה שהכריעה את הכף אחרי לבטים קשים וארוכים.
האשכול שפתחת אכן נתן לי את הדחיפה הקטנה שהכריעה את הכף אחרי לבטים קשים וארוכים.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

- סליקאי זהב

ירוני כתב:איך הגלוק 26? לא נכתב עליו רבות בפורום עד כה
אה.. גלוק, אתה יודע.. כמו 17, רק יותר קטן, כמו 19, אבל גם יותר קטן, נוח על הקרסול, נוח בנרתיק אחר, מתחיל להיות נעים בירי עם מחסנית 12 כדור (המקורית עם עקב +2)
החוכמה - נרתיק טוב. כמו לכל אקדח.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
איזה נרתיק נחשב "מומלץ" לגלוק 26?
אני חשבתי על Front-Line NG3226
אמנם זהו נרתיק לנשיאה פנימית, אך ניתן לחגור אותו גם מחוץ למכנסיים.
ראיתי שקשה להשיג נרתיק פנקייק מעור סגור מלמטה לאקדח זה.
הדאגה שלי היא שבנרתיק פתוח, בעת השליפה הכוונת הקדמית תתקע בשפת הנרתיק והכוונת הקדמית (פלסטיק) תיתלש.
אני יודע שרבים ימליצו לי לעבור לכוונת ברזל, אבל מדוע לקנות אקדח פלסטיק ולהתחיל לברזל אותו
?
חוצמזה אני לא יודע אם בארץ מוכרים כוונות ברזל לגלוק שעברו טיפול טניפר. אחרת הכוונות עלולות לקבל קורוזיה.
נועם, האם יש הבדל בין מחסנית מקורית עם עקב+2 לבין מחסנית ייעודית ל-12 (ראיתי שמוכרים כאלה בחו"ל)? קראתי שהוספת עקב משנה את הטווח הגאומטרי לו נועד הקפיץ של מחסית ל-10 כדורים. האם במחסנית ייעודית של 12 כדורים דפנות המחסנית ממתכת מגיעות עד התחתית או שגם כאן יש "אמבטיית" פלסטיק של ההארכה.
הדאגה שלי היא שבנרתיק פתוח, בעת השליפה הכוונת הקדמית תתקע בשפת הנרתיק והכוונת הקדמית (פלסטיק) תיתלש.
אני יודע שרבים ימליצו לי לעבור לכוונת ברזל, אבל מדוע לקנות אקדח פלסטיק ולהתחיל לברזל אותו
חוצמזה אני לא יודע אם בארץ מוכרים כוונות ברזל לגלוק שעברו טיפול טניפר. אחרת הכוונות עלולות לקבל קורוזיה.
נועם, האם יש הבדל בין מחסנית מקורית עם עקב+2 לבין מחסנית ייעודית ל-12 (ראיתי שמוכרים כאלה בחו"ל)? קראתי שהוספת עקב משנה את הטווח הגאומטרי לו נועד הקפיץ של מחסית ל-10 כדורים. האם במחסנית ייעודית של 12 כדורים דפנות המחסנית ממתכת מגיעות עד התחתית או שגם כאן יש "אמבטיית" פלסטיק של ההארכה.
- סליקאי זהב

נתחיל מהסוף - בתקופה שהיה לי גלוק 26 השתמשתי במחסניות מקוריות עם עקב +2, ללא כל בעיה שהיא.
לגבי הנרתיקים:
נרתיק 3226 הינו נרתיק מעולה! אבל אני ממליץ בחום להשתמש בו רק בתצורה לה הוא יועד - פנימית. אם אתה רוצה נרתיק חיצוני - קנה נרתיק חיצוני. אני יכול להמליץ בחום על "עור היוצר". אתה יכול לקבל נרתיק עם התאמה אישית באיכות מעולה ובמחיר שווה לכל נפש. הבעיה היחידה - שעות העבודה הבעייתיות, אבל כדאי להתאמץ ולהגיע לירושלים באמצע בהיום בשביל זה. גם הנרתיקים של פובוס טובים מאוד.
לי היו את שלושתם - פובוס לנשיאה במדים, עור היוצר ופרונט ליין - לנשיאה מוסלקת, תלוי בלבוש.
בהצלחה!
לגבי הנרתיקים:
נרתיק 3226 הינו נרתיק מעולה! אבל אני ממליץ בחום להשתמש בו רק בתצורה לה הוא יועד - פנימית. אם אתה רוצה נרתיק חיצוני - קנה נרתיק חיצוני. אני יכול להמליץ בחום על "עור היוצר". אתה יכול לקבל נרתיק עם התאמה אישית באיכות מעולה ובמחיר שווה לכל נפש. הבעיה היחידה - שעות העבודה הבעייתיות, אבל כדאי להתאמץ ולהגיע לירושלים באמצע בהיום בשביל זה. גם הנרתיקים של פובוס טובים מאוד.
לי היו את שלושתם - פובוס לנשיאה במדים, עור היוצר ופרונט ליין - לנשיאה מוסלקת, תלוי בלבוש.
בהצלחה!
- סליקאי טיטניום

תודה על ההמלצות SPY.
האם למישהו יש ניסוון עם נרתיק חיצוני NG90267 (ללא קשירה של האקדח) או NG90265 (נרתיק שליפה מהירה עם קשירה של האקדח מאחורי המחלק)?
האם למישהו יש ניסוון עם נרתיק חיצוני NG90267 (ללא קשירה של האקדח) או NG90265 (נרתיק שליפה מהירה עם קשירה של האקדח מאחורי המחלק)?
- סליקאי זהב

קראון כתב:איזה נרתיק נחשב "מומלץ" לגלוק 26?
אני יודע שרבים ימליצו לי לעבור לכוונת ברזל, אבל מדוע לקנות אקדח פלסטיק ולהתחיל לברזל אותו?
1. כוונות ברזל - פשוט חובה. בהזדמנות הראשונה שאתה יכול תחליף אותן. לגלוק דרך אגב יש אופציה לכוונות ברזל מהמפעל, לארץ פשוט זה לא מגיע כמו עוד הרבה דברים אחרים. לי יש כוונות של מפרולייט, הנשק עלי יום יום ועבר טבילה במים הרבה יותר מפעם אחת במסגרת כל מני טיולים שעשיתי. עד עכשיו אין לי שום בעיה של חלודה עליהן.
2. עקב + 2, זו אופציה בהחלט טובה, אני אישית הייתי בוחר במחסניות 15 כדור של גלוק 19 עם מאריך לקת במקרה שאני לא צריך הסלקה עמוקה מדי ובתור מחסניות נוספות לזו שבנשק.
3. לגבי נרתיקים של פרונטליין. התפתיתי יותר מפעם אחת לקנות אותם ובכל פעם הצטערתי על כך. היה לי נרתיק פאדל חיצוני מפלסטיק. הפלסטיק פשוט התפורר לו באיזור החיבור בין הפדל לנרתיק. אחר כך קניתי עוד שני נרתיקים פנימיים. אחד "נרתיק ימ"מ" U3217 עם ציפוי טפלון פנימי שהתחיל להקרע כבר מהשבוע הראשון. השני נרתיק להסלקה עמוקה מודל 3317 עם כאלו ווים מפלסטיק שנתפסים על החגורה מבפנים. הנרתיק שרד פחות משנה, הווים האלו פשוט נשברו. בקיצור שומר נפשו ירחק ויחפש לו רצען טוב שייצר לו נרתיק בעבודת יד.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שלום איתמר.
בינתיים אתחיל עם הפלסטיק, אבל ייתכן שבהמשך ארצה לשדרג לברזל. אני באופן אישי לא רוצה כוונות טריטיום. הבנתי שיש לגלוק כוונות ברזל פשוטות. האם יש כאלו בארץ?
ואם אחשוק בכוונות ברזל שעברו טיפול טניפר, האם יש דרך להשיג אותן במחוזותינו?
לי דווקא היה ניסיון מאד מוצלח עם ארבעה נרתיקים של Front-Line.
הבנתי שבדגמים חדשים של גלוק הכוונת הקדמית נסגרת עם בורג ובדגמים ישנים הנעילה מתבצעת בצורה שונה. האם זה נכון? ואם כן האם יש לזה השלכות על סוג כוונת הברזל שרוצים להתאים?
בינתיים אתחיל עם הפלסטיק, אבל ייתכן שבהמשך ארצה לשדרג לברזל. אני באופן אישי לא רוצה כוונות טריטיום. הבנתי שיש לגלוק כוונות ברזל פשוטות. האם יש כאלו בארץ?
ואם אחשוק בכוונות ברזל שעברו טיפול טניפר, האם יש דרך להשיג אותן במחוזותינו?
לי דווקא היה ניסיון מאד מוצלח עם ארבעה נרתיקים של Front-Line.
הבנתי שבדגמים חדשים של גלוק הכוונת הקדמית נסגרת עם בורג ובדגמים ישנים הנעילה מתבצעת בצורה שונה. האם זה נכון? ואם כן האם יש לזה השלכות על סוג כוונת הברזל שרוצים להתאים?
- סליקאי זהב

שדרוג כוונות פלסטיק של גלוק לכוונות ברזל - בגדר חובה לכל אחד שמתיחס לנשקו לא כמו לקישות. מומלץ לבצע בהקדם האפשרי ע"מ להתאמן בתצורה הסופית (לא להתרגל מחדש לתמונת כוונות שונה).
כוונות ברזל אולי אפשר להשיג, אבל למה לך? מפרולייט מעולות, לא נתקלתי עדיין במקרים של חלודה עליהם...
כוונות ברזל אולי אפשר להשיג, אבל למה לך? מפרולייט מעולות, לא נתקלתי עדיין במקרים של חלודה עליהם...
- סליקאי טיטניום

יש לי סלידה מחומרים רדיואקטיביים.
ראיתי באתר של גלוק שיש גם כוונות ברזל רגילות.
- סליקאי זהב

איתמר כתב:
בקיצור שומר נפשו ירחק ויחפש לו רצען טוב שייצר לו נרתיק בעבודת יד.
מכירים מישהו באזור נהריה ,או הכי קרוב לנהריה ?
תודה
תודה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
נוריקה כתב:איתמר כתב:
תודה
בית-העמק מספיק קרוב? יש שם סדנה פרטית של יצרן סכינים מקצועי, מהבודדים בארץ. אתה בהחלט יכול לדבר איתו על נרתיק לאקדח, הוא גם רצען מומחה. אם מעניין - שלח לי הודעה פרטית.
לגבי נרתיקי פרונט-ליין: לא מסכים. אין לי הרבה נסיון איתם אבל הזמנתי נרתיק פנימי עם ההתקן המיוחד להסתרה אותו הם מייצרים כיום מקידקס עבה וחזק. הנרתיק היה בשימוש תכוף של למעלה משנה וחצי ונשאר במצב חדש. נתתי אותו לבדיקה אצל אלכס שמגר - אולי הרצען הטוב בארץ, שמציג ומוכר בתערוכות בחו"ל והוא הביע את התפעלותו מהאיכות הכללית.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
יש מצב שנשארו לי נרתיקים מימי ה 26 העליזים שלי.
הוכנו ע"י הבחור החביב שעבד במטווח בהרצליה -ישראל?! או שאני מתבלבל בשם...
אם משומש בא בחשבון, אלך לחפש..
הוכנו ע"י הבחור החביב שעבד במטווח בהרצליה -ישראל?! או שאני מתבלבל בשם...
אם משומש בא בחשבון, אלך לחפש..
קראון כתב:יש לי סלידה מחומרים רדיואקטיביים.
ידידי היקר,
- כמות הקרינה שיש בשפופרות האלו הרבה הרבה יותר נמוכה מאשר כמות הקרינה הקוסמית שאתה סופג ביום, או מכמות הקרינה שאתה סופג בצילום רנטגן, או מכל מיני מכשירים/כבלים חשמליים בסביבבתך הקרובה, או משיחת טלפון בנייד שלך
- עוצמת הקרינה בכל מקרה יורדת בריבוע המרחק כך שאם אתה לא מתכונן לפוצץ את האמפולות בפה שלך אתה יכול להיות רגוע.
- בקיצור, אם המוצר הזה לא היה בטוח לגמרי לשימוש על ידי הקהל הרחב הוא לא היה מיוצא בכזו קלות לארה"ב ולאירופה שבהם המילים "רדיו-אקטיבי וקרינה" מספיקים להדליק את הפיוזים לפחות ל 4-5 ארגונים שונים שעוסקים בתקינה ופיקוח בנושא הזה.
לגבי נרתיקים - אני במקומך הייתי קופץ על המציאה של טריגר. אין כמו הנרתיקים שישראל מירי מבצעי עשה.
לגבי פרונטליין - זה בכל מקרה הנסיון שיש לי איתם. יכול להיות שלמישהו אחר יש נסיון טוב יותר איך אומרים YMMV
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר