קליעה למטרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: קליעה למטרה
אילן קרה כבר כמה וכמה מיקרים...
שהמאבטח ירה ובנס זה לא נגמר בדו"צ...
למרות שהיו מקרים קצת יותר טובים...
כמו זה(אומנם לא מושלם אבל לפחות הוא דבק במטרה...)
http://www.youtube.com/watch?v=zy9gzO28IXA
שהמאבטח ירה ובנס זה לא נגמר בדו"צ...
למרות שהיו מקרים קצת יותר טובים...
כמו זה(אומנם לא מושלם אבל לפחות הוא דבק במטרה...)
http://www.youtube.com/watch?v=zy9gzO28IXA
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רבותיי המלומדים. אני קטונתי מלבוא ולהמליץ על דרך כזו או אחרת בכדי לשנות את הקונספציה של המדריכים ו או של כלל ציבור אוחזי הנשק האישי.אבל כאחד שרק נמצא בתחילת דרכו בתחום אני רוצה להאיר את פני הדברים כפי שאני רואה אותם ואולי מבט של עולל בתחום הוא אולי נקי ממנירות,עברתי קורסים בתחום הנשק הקל אצל מספר מדריכים ואני יכול להעיד שלצערי קשה היום למצוא מדריך שיושב איתך ועושה את מלאכתו מתוך תחושת שליחות ואהבה לתחום, כי אני מאמין שמי שנמצא כבר בתחום ההדרכה עושה זאת בגלל אהבה לתחום ולאו דווקא ממניעים כלכליים. רוב המיקרים היו של לבוא להעביר את החומר מה שנקרא לגמור וללכת. לעומתם היו מדריכים שהפכו בעיני "גורויים". לימדו מקצועית ומתוך תחושת שליחות ואהבה לתחום. אבל במצב כיום שהרשויות מנסות לצמצם את כמות אוחזי הנשק ומחירי ההכשרות והתחמושת היא כמעט בלתי אפשרית לאזרח הפשוט ונוסיף על זה התדמית הלא כל כך חיובית לנשק בישראל. (מלחמות, חיסולים בעולם התחתון וכיו"ב) נראה לי שהתחום יצומצם לממדים מינוריים. ישנו פיתרון פשוט למצב, יחסי ציבור אינטנסיביים. כל אחד מאיתנו שכבר נמצא בתחום יכול להיות שגריר של כבוד לענף וזה יכול להיות בלארגן מספר חבר'ה מהשכונה או העבודה וליצור אצלם אמפטיה ע"י אירגון ימי כיף או תחרויות או כל דבר אחר כיד הדמיון הטוב של כל אחד מאיתנו ולהתחיל להחיות את הענף מתוך מקום של ספורט ופאן ואני מאמין שזה יחייה את הענף והמודעות לאזרח ובמקביל גם אותם מדריכים "רדומים" יחזרו להדריך בהתלהבות כי פתאום יהיה ביקוש לסחורה שלהם..הידע שלהם. מספיק לראות מה קורה בענף הסטרייקבול או בשמו הלועזי האיירוסופט. קבוצות של אנשים מבוגרים שהפכו את הענף בתוך זמן קצר יחסית לספורט אתגרי. כולי תקווה שנצליח 
- סליקאי ארד

רובי.
קיימת התארגנות כזאת ואם תרצה פרטים תקבל.
חוץ מזה שבגדול אתה נאיבי מדי.לצערי.
לא כולם מעוניינים להירתם למען מטרה גדולה יותר.
אלא אם כן זה נוגע אליהם אישית או שנפגעו כבר.
לא רוב הוותיקים בתחום.לא בעלי המטווחים.לא יורי הירי המעשי לדורותיהם.לא סוחרי הנשק.
כולם מחכים שהעבודה תיעשה ע'י אחרים.
או לפחות רובם.
יש מיעוט שמסרב לקבל את המצב ומנסה לשנות אותו.
חפש שרשורים דומים או צור קשר בפרטי.
קיימת התארגנות כזאת ואם תרצה פרטים תקבל.
חוץ מזה שבגדול אתה נאיבי מדי.לצערי.
לא כולם מעוניינים להירתם למען מטרה גדולה יותר.
אלא אם כן זה נוגע אליהם אישית או שנפגעו כבר.
לא רוב הוותיקים בתחום.לא בעלי המטווחים.לא יורי הירי המעשי לדורותיהם.לא סוחרי הנשק.
כולם מחכים שהעבודה תיעשה ע'י אחרים.
או לפחות רובם.
יש מיעוט שמסרב לקבל את המצב ומנסה לשנות אותו.
חפש שרשורים דומים או צור קשר בפרטי.
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
רוצה לעזור לקדם את התחום?
"תשכנע" אנשים שיש להם אפשרות לקבל רישיון (תהיינו עומדים בתבחין)
לסור ללשכת משרד הפנים לאגף כלי ירייה הקרוב למקום מגוריהם, למלא את התפסים הרלוונטים
ולרכוש לעצמם אקדח
גם אם הם לא רוצים...
לפחות שיכירו את זכותם, במוקדם או במאוחר הם יעשו רישיון...
לסור ללשכת משרד הפנים לאגף כלי ירייה הקרוב למקום מגוריהם, למלא את התפסים הרלוונטים
ולרכוש לעצמם אקדח
גם אם הם לא רוצים...
רועי 357 כתב:רוצה לעזור לקדם את התחום?
ולרכוש לעצמם אקדח
גם אם הם לא רוצים...
רועי,
אין שירות יותר גרוע למטרה שלנו מאדם שלא רוצה נשק, לא צריך נשק ולא מתכוון להתייחס לנושא ברצינות הראויה... כאלה יש עשרות אלפים בארץ והם בטח לא תורמים לחיזוק הענף
נשק צריך להחזיק רק מי שיכול ורוצה להשקיע את הדרוש (ראה התנאים שכתב אילן) ע"מ להוכיח שנשק בידיים אמונות ומאומנות הוא דבר כדאי למדינה.
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
כנראה לא הבנת אותי
ה"לשכנע" היה בציניות
הכוונה להכיון אנשים לרישיון
שאני מתכוון תבחין אני מתכוון לתבחינים יותר ביטחוניים ופחות מקום מגורים/עבודה
אנשים כאלו יש להם זיקה לתחום הנשק הכללי פשוט הם לא מכירים את התהליך ולא מקדישים לו את זמן ראוי
אבל אני יכול להגיד לך מניסיון כאשר מישהו נכנס לתחום לא כי הוא חייב אלה כי הוא רוצה
הוא מתייחס ברצינות שואל ומתעניין , לא אמרתי שכל אחד יהיה מדריך ירי בכיר
אבל אזרח מן השורה שמתאמן פעם 3-4 פעמים בשנה זה בסדר גמור...
ה"לשכנע" היה בציניות
הכוונה להכיון אנשים לרישיון
שאני מתכוון תבחין אני מתכוון לתבחינים יותר ביטחוניים ופחות מקום מגורים/עבודה
אנשים כאלו יש להם זיקה לתחום הנשק הכללי פשוט הם לא מכירים את התהליך ולא מקדישים לו את זמן ראוי
אבל אני יכול להגיד לך מניסיון כאשר מישהו נכנס לתחום לא כי הוא חייב אלה כי הוא רוצה
הוא מתייחס ברצינות שואל ומתעניין , לא אמרתי שכל אחד יהיה מדריך ירי בכיר
אבל אזרח מן השורה שמתאמן פעם 3-4 פעמים בשנה זה בסדר גמור...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד