בחירת נשק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: בחירת נשק

על ידי קראון » 16 ספטמבר 2010, 00:37

שלום מתבונן מרחוק.
ירי תוך כדי נסיעה נראה לי מופרך לחלוטין. מתי שמעת על מישהו שביצע זאת?
לדעתי מי שלא מתאמן על ירי בשעת נסיעה (וכמדומני יש באתר מי שיכול להדריך אותך בנושא במידה והפרוטה מצוייה בכיסך) לא יפגע במטרה (אבל אולי יפגע באנשים שעומדים ליד ואח"כ ישב כמה שנים טובות בכלא).
גם ללכת עם כדור בית הבליעה אינו נפוץ במחוזותינו. תראה מה קרה לשוטר שניסה לעצור גנב רכב בצפון ת"א - נפלט לו כדור ועכשו הוא ישלם את המחיר (הרבה יותר קשה לפלוט כדור כשאין כדור בבית הבליעה). מעבר לכך, כל פעם שתרצה לאפסן את הנשק תיאלץ לבצע פריקה ולאחר מכן טעינה מחדש של הכדור, לכשתישא שוב את האקדח. כשזה נעשה ברמה יום-יומית זה גם מעייף וגם מעלה את ההסתברות לפליטת כדור.
אם בסדיר נשאת גלוק 19 והיית מרוצה ממנו, מדוע לא תיקנה אקדח זה, המשרת נאמנה את טובי בנינו?
כפי שציינתי קודם עלות אחזקת אקדח לאורך 20 שנה אינה עסק זול, ולכן הבדל של 1000-2000 ש"ח ברכישה אינם מורגשים אך את ההבדל בנשק תרגיש יום-יום שעה-שעה בזמן שאתה נושא אותו.
לדעתי, אל תתפשר על אקדח המתאים בול לצרכיך.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 17 ספטמבר 2010, 15:47

אחד במטרה כתב:
higt-power כתב:
אחד במטרה כתב:אמין ?
נו נניח.

אכן, משפט אינפורמטיבי ומאד משכנע. אני אסיר תודה לך על הנחתך.

הדברים נכתבו מכיון שלדעתי כרגע זה לא הענין העיקרי באשכול וגם ככה אנחנו לוקחים את האשכול לכיוון שהפותח
לא התכוון עלו ....
אבל אם כבר, חשבת פעם למה אף יצרן לא ערך לאקדח תופי מבחן התעללות כמו שעורכים היום לכל כלי חצי אוטומטי
שמכבד את עצמו ?
לא חשבת?
אני אתן לך רמז קטן תתבול אקדח תופי בבוץ סמיך או חול ותנסה לירות ....אתה כבר תבין למה ....
מעבר לזה הרחבתי כבר מספיק בעבר על הענין אני בטוח שאם זה יענין אותך תצליח להעלות בחכתך כמה אשכולות
מהעבר ולקרוא שם .
הנה דוגמה אחת
viewtopic.php?f=1&t=13517
מכל מקום אני משוכנע שגם אקדח תופי וגם אקדח חצי אוטומטי הם אמינים די הצורך כדי לפעול בצורה משביעת רצון
בתנאים שהאזרח הממוצע עלול למצוא את עצמו מפעיל כאלו .

הקת קטנה יותר?
אז זהוא שלא התעצלתי שלפתי מטר חייטים ומדדתי ,היקף הקת של הFN בנקודה הרחבה ביותר הוא 14 ס"מ
ואילו היקף הקת (מקורית מהפעל) של הדטקיב ספישל שלי היא (קולות תופים ודרמה) 13.5 ס"מ .
ועל זה אמרו חז"לנו עלהם השלום "יחי ההבדל !"
באקדחי ה0.357 בד"כ הקתות בשרניות עוד יותר כדי לאפשר ספיגה טובה יותר של ההדף ביד ...
נכון אפשר להחליף קת אבל בהצלחה לך במציאת אחת כזאת ,והזמנה אישית תעלה כפול מהערך של האקדח .

לגבי הקת, נראה לי שאתה טועה פעמיים. ראשית, האחיזה באקדח התופי שונה מהאחיזה בחצי אוטומטי וההיקף הרלוונטי בתופי הוא באזור צואר הקת ולא בחלק העבה שבבסיס הקת. שנית, גם אם תרצה קת אחרת, המחיר הוא 30-50$ כולל הובלה אליך הביתה.
אני לא מסכים כלל עם הקביעה הנ"ל מכיוון שלעניות דעתי המאד קטנה אין דבר כזה "היקף רלוונטי" האקדח צריך להיות אחוז היטב בכל הנקודות בעיקר שאתה מתעסק עם שור בועט כמו ה0.357 מגנום ,אבל ברוח הספורטיבית ששרתה עלי וכדי שלא תאשים אותי בפיזור מיתוסים וצרות מחשבה :lol: הלכתי שלפתי שוב מטר ומדדתי את ההיקף בחלק הכי עליון בקת .
התוצאה:13 ס"מ בלבד ,וזה באקדח עם מסגרת קטנה .
באקדחי בעלי מסגרת בינונית עד גדולה (ואני לא מכיר אקדח 0.357 קנה 4 אינטש שהוא לא כזה) כמובן שזה יותר.
(וכן אני מכיר את הבדיחה של הוא שאם היה לו עוד ס"מ היה מלך ... :lol:)
לגבי מחיר הקתות :
אני בדקתי אופציה ליצר קת אורטופדית בהתאמה אישית לאחד הכלים הספורטיבים שברשותי וצר לי לאכזב אבל לא קיבלתי שום הצעה בתחום הנ"ל ,אילו היתי מקבל היתי מזמין 2 אוו 3 .
היה מדובר שם במאות דולרים לפני משלוח ומיסים .
לגבי כל קתות הגומי למנהן כמו פאמאיר והוג שניתן להשיג בארצנו פה ושם המחירים נעים באיזור הכפול ממה שצינת .
והמבחר עלוב עד לא קיים (אני יחסוך לך בכמה חניות בדקתי יגעתי ולא מצאתי אפילו אביזר מסובך כמו נרתיק לאקדח
התוף שלי ) והאופציה של הזמנה ישירה ירדה מהפרק בגלל החוקים החדשים בארצות הברית

בקיצור
די לשחרר מיתוסים לא בדוקים באטומט ,תבדוק את הנתונים קודם ידידי.

בכל מה שכתבת לא התייחסת ליתרון שבהעדר צורך בדריכה (אני מניח שהפתרון שלך יהיה DA דרוך ולא נצור עם פטיש מושמט) ובטווח הגדול יותר של תופי 357 "4 לעומת אקדח 9 מ"מ קומפקט. יתרון נוסף לתופי הוא עצמת הרעש שגם בה יש לפעמים כדי להרתיע.
בקיצור ידידי, נראה לי שמי שמתלהט כל כך כשממליצים על תופי ולא על ח"א, הוא זה הנוטה לשחרר מיתוסים באוטומט. ממי שמחזיק כנראה לפחות שני אקדחים, הייתי מצפה ליותר קור רוח.

אין לי מושג איך הגעתה למסכנה שאני "מתלהט" וגם לא זכור לי שהמלצתי לא על ח"א ולא על תותחנים אבל לגופו של עינין:
אתה חושד נכון ובאמת לא התיחסתי ליתרון בחוסר דריכה כי פשוט הוא לא קיים לדעתי .
לא חסרים פיתרונות באקדח מיטען שיהפכו את הדריכה לענין מנהלתי שנעשה בניחותה בבית ,אצלי אישית "כוס הרעל"
הפרטית שלי היא כמובן דרוך ונצור כי זה מה שיש באקדח שלי .
ולא אני לא חושב שזה פחות בטיחותי מאשר אקדח תוף עם 6 גלילים מלאים ,מי שאחראי ומיומן מספיק לשאת כדור בקנה יעשה זאת באותה רמת בטיחות לא משנה מה מנגנון האקדח .
(נזכור שאותו מקור שממנו למדנו לשאת אקדחים מטענים ללא כדור בקנה חייב נשיאת אקדח תוף עם שני גלילים
ראשונים ריקים ).

לגבי הטווח
על מה בדיוק את מתבסס בקביעה הזאת ??
כי לפי מה שאני מכיר ומניסוים שנערכו בארה"ב אין שום הבדל משמעותי בטווח בין הכלים (כמובן שליורים
שונים יש העדפה שונה ומיומנות שונה ) ,מבחינת יכולת דיוק מכני שנהם מסוגלים בקלות לפגוע במטרה בטווחים
של למעלה מ100 מטר, אבל לכמה יורים /מחזיקי נשק יש את היכולת לפגוע בטווח של 25 מטר אפילו ?!
ככה שבכל מיקרה זה נתון תאורטי לא רלוונטי.

לגבי הרעש
אם תעקוב אחרי התאוריות שהתפתחו בעשורים האחרונים תראה מספיק מהם שמדברות על זה שאפילו הצגה של
אקדח "מפחיד" תסיים את הארוע לפני שהוא התחיל ועל כך שאפילו ירי באוויר של 0.22 קצר תרתיע את הפוחז התורן ועוד כהנה וכהנה ,אבל הניסון לימד אותנו שמה שעוצר תוקפים נחושים זה שהם כבר לא יכולים להמשיך לתקוף אותך ולא שום דבר אחר ,אתה חייב להבין שאם כבר הגעת למצב שאתה שולף נשק זה אומר שאתה לא מדבר עם בן
אדם שחושב באחריות או בהגיון אז למה אתה מנסה לפעיל עלו אחד כזה ??
חוץ מזה אני מבטיח לך שהרעש שעושה 0.357 אפילו מקנה של 1.8 אינטש הוא בטל בשישים לעומת זה של קלץ
שיורה באוטומט ככה שכנראה המחבל לא ישמע אותך בכלל .
אגב מה מקור הרעש המוגבר אתה יודע?
זה הגזים שיוצאים מהפער שבין התוף לקנה ובדיוק הגזים הללו הם אלו שהופכים את אקדח התוף למסוכן למפעיל
ואני מכיר אישית יורה ותיק ומדריך ירי שאחרי שנים של שימוש האקדח תוף ריסק לעצמו פרק של אצבע בגלל
שהנ"ל החליקה קדימה מעבר לתוף .
ככה שאני מעדיף יותר בטיחות ופחות רעש ,אבל אני מוזר כזה .
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 18 ספטמבר 2010, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 17 ספטמבר 2010, 17:07

higt-power
כמה שאתה צודק !!!

יש לי שתי דברים להוסיף
1. עקומת הלימוד באקדח תופי הרבה יותר ארוכה, כדי להגיע לפגיעות טובות בירי באקדח תופי DA צריך להשקיע
הרבה יותר זמן תחמושת מאשר באקדח חצי אוטומטי (וכבר ראיתי כאלו ששוכחים שהירי האמיתי התופי הוא בDA

2. אפקט הרעש לא משחק תפקיד במיוחד בארצנו, כי אם יצא האקדח הוא צריך לצאת רק כדי לירות לא כדי להפחיד או
לאיים פעולות כאלו לא מתקבלות בארצנו ע"י המחוקק וחבל לאבד את הרישיון ואפעלו את החופש בגלל פעולות לא חכמות כאלו
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי קראון » 18 ספטמבר 2010, 20:47

Glockbuster, במקרה זה איני מסכים אם טענתך השנייה.

לפני מספר חודשים נהג נסע באזור הצפון וניסה לצלם נהג "צעיר" שעקף אותו בפראות. עקב כך, הנהג ה"צעיר" רדף אחריו וברמזור כשעצרו יצא מהרכב עם אלה וניגש לעשות שפטים בנהג.

הנהג לא התבלבל, יצא מהרכב ושלף אקדח. הנהג ה"צעיר" נשכב על הארץ עד לבוא המשטרה.

הכל צולם והופיע ברשת האינטרנט.

אני מניח שאם הנהג היה עושה שימוש בנשק, זה היה נגמר הרבה יותר רע.

לא תמיד חייבים לירות באקדח שנשלף. אם אפשר לסיים את האירוע ללא ירי - עדיף.

*** ההודעה נערכה על-ידי מנהל האתר, גרסתה המקורית נשמרה, הסיבה ברורה לחלוטין לכותב ההודעה ***
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מתבונן מרחוק » 18 ספטמבר 2010, 22:36

קראון, קישור לכתבה שסיפרת עליה:

http://www.youtube.com/watch?v=oDKiJE6Eg5w

מנגד, לפני שנתיים ניתן פסק דין בעניין שוטר שעצר רכב מתפרע ברח' בן גוריון ברמת גן. הנהג סירב לדרישת השוטר לדומם מנוע. השוטר ניסה לדומם את המנוע בעצמו ונתקל באלימות. באותו רגע הנוסע (חברו של הנהג) יצא מהרכב כדי לתקוף את השוטר. השוטר אחז/שלף את נשקו והבריון נמלט.

ביהמ"ש חייב את השוטר ואת המשטרה לשלם לתובע ולחברו 15,000 ש"ח.
למה? בגלל שהשוטר התעקש שהנהג ידומם מנוע. אסור היה לו לנסות לדומם את המנוע בעצמו - זה כנראה סוג של תקיפה.
"הנתבע הבחין שהתובע נוהג בצורה המסכנת חיי אדם ורכוש, ביקש לבצע את המוטל עליו, אך תוך כדי כך ובלהיטותו, חרג מהמקובל, הסביר והדרוש לצורך מילוי תפקידו."

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-172731-00.html

כנראה שאפילו שוטר חייב לשלם 15,000 ש"ח בתמורה לזכותו להתגונן מפני עבריין מתפרע.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 19 ספטמבר 2010, 00:30

קראון

איזה מזל שבמקרה הזה הכל צולם,

מה אתה חושב שהיה קורה עם זה לא היה מצולם וזה היה מגיע שמילה כנגד מילה אתה באמת חושב שזה היה נגמר ככה?
ודרך אגב אותו זבל בן זבלים בסופו של דבר קיבל רק עבודות שירות כמה מפתיע

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי קראון » 19 ספטמבר 2010, 01:01

תודה רבה למתבונן מרחוק על הקישור.

לדעתי עדיף לשלם 15,000 ש"ח מאשר לשכב צמח כמו השוטר מרחובות שרדף אחרי גנב רכב ונדקר על ידו במברג.

ובכל זאת, מרגע שירית, אתה עלול להיות מואשם בהריגה שדינה 20 שנות מאסר.

אם הצלחת לסיים את האירוע ללא ירי, לכל היותר תקבל הרבה פחות :lol: .
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אחד במטרה » 19 ספטמבר 2010, 01:46

higt אנחנו נמצאים בשטח של אי הסכמה נרחבת לגבי הרבה פרטים וכיוון שגם כך ההודעות הולכות ומתנפחות עם כל ציטוט, נראה לי שפשוט נישאר בחוסר הסכמה עד שנוכל אולי בהזדמנות ללבן את העניין בע"פ.
יחד עם זאת, כשירות לך ואולי לאחרים, ראה בקישור הרצ"ב:
http://shop.ebay.com/jaruwan.p/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=

אם אתה מוכן לעבוד עם mustop המבחר שלך יגדל בהרבה.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 19 ספטמבר 2010, 08:01

אחד במטרה,
למרות שאיני מסכים עם התקנה כלל ועיקר (ואני בטוח שכלל חברי הפורום מסכימים איתי בנושא), קניית קת וביצוע משלוח לארץ הינה עברה.
כן, ברור לי שזאת סתם חתיכת עץ, גם ברור לי שהיא שוות ערך וסיכון בערך כמו כף עץ לערבוב סלט חסה, וכן, ברור לי שאפשר לייצר קת כזאת לבד בבית... לכן הייתי נמנע מלנסות ולייבא אותה בעצמי.

אגב, גם בורג לחיזוק הקת הזאת, שלכל הדעות אינו שונה מבורג של מיקסר, מכונית צעצוע, אופני ספורט או כל פריט שבורג שימש להרכבתו, זקוק לרשיון יבוא עבור חלקים לכלי יריה.

מישהו "איבד את זה" לחלוטין :evil:
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי אילן ב » 19 ספטמבר 2010, 16:10

Webart כתב:אחד במטרה,
למרות שאיני מסכים עם התקנה כלל ועיקר (ואני בטוח שכלל חברי הפורום מסכימים איתי בנושא), קניית קת וביצוע משלוח לארץ הינה עברה.
כן, ברור לי שזאת סתם חתיכת עץ, גם ברור לי שהיא שוות ערך וסיכון בערך כמו כף עץ לערבוב סלט חסה, וכן, ברור לי שאפשר לייצר קת כזאת לבד בבית... לכן הייתי נמנע מלנסות ולייבא אותה בעצמי.

אגב, גם בורג לחיזוק הקת הזאת, שלכל הדעות אינו שונה מבורג של מיקסר, מכונית צעצוע, אופני ספורט או כל פריט שבורג שימש להרכבתו, זקוק לרשיון יבוא עבור חלקים לכלי יריה.

וובי ידידי

את כל זה אפשר היה לכתוב ב 3 אותיות
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אחד במטרה » 19 ספטמבר 2010, 18:09

אילן ב כתב:

webart - לגבי לשון החוק, אתה צודק. אבל:
1. בשום מקום לא המלצתי להביא ללא רשיון %2
2. לפי אותה הוראה, כל מי שמשתמש בנצרת הרימון כתוספת לרוכסן התיק או המעיל, צריך להעצר על נשיאת נשק שלא כדין.
3. לגבי הבורג אינך צודק, אלא אם שימוש היחידי של הבורג בעולם הוא לצורך נשק.
4. לשמחתי, לאנשי המכס הגיון בריא יותר. לפני מספר שנים קניתי באיביי אקדח אויר "נשר המדבר" ב 10$. האקדח נעצר במכס והובהר לי שהוא אסור ביבוא. הסברתי למנהל המחלקה (תרגע אילן, לא למפקד המחלקה...) שהאקדח עצמו לא מעניין אותי, אלא התוספות שמתאימות לנשר הפרטי שלי. הוא אכן השתכנע ואיפשר לי לקחת מתאמים למסילות פיקטיני, ציין לייזר, פנס יראור, סוללות נטענות ומטען לסוללות. את האקדח והכדורים השארתי כאמור אצלו, אבל הרווחתי את כל השאר ב 10$. ברור שזה לא אותו חוק, אבל ההגיון בכל זאת מופעל ואני לא צופה שמישהו יעשה לך בעיות אם כל מה שאתה מייבא זה לחיים לקת.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 19 ספטמבר 2010, 18:16

אחד במטרה

לאנשי המכס אין הגיון אתה במקראה נפלת על אחד שבא לקראתך אני יכול להביא לך הרבה מקרים שעשו בדיוק ההפך

לגבי מה שwebart אמר הוא צודק באלף אחוז - אם על האריזה כתוב שזהו בורג לנשק אז הוא הפך להיות חלק נשק
ואתה צריך רשיון יבוא כדי ליבא אותו אתה צודק שעם תביא בורג אחר שמתאים אז הרווחת אבל חבר שהזמין ברגים
לקתות של 1911 נתפס בדיוק כמו שwebart אמר כי הוא ייבא חלק נשק ללא רשיון.

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 19 ספטמבר 2010, 19:19

את ההגיון מאחורי התקנה הזו אני דווקא מבין.

הכוונה היא להקשות על מי שאין לו נשק ברשיון לתחזק ולתקן את הנשק שלו בצורה פיראטית.
עד כמה זה עוזר, וכמה זה יעיל כבר אפשר להתווכח ופה אתה ואני מסכימים.
כולם יודעים שלעולם התחתון ואירוגני הטרור יש את צינורות ההספקה שלהם.
גם על זה שבדרך שפכו את המים יחד עם התינוק ושבגלל זה סוחרי נשק לא מביאים יותר חלפים, ובכך גם נפגעו כולם - גם על זה אנחנו מסכימים.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 19 ספטמבר 2010, 21:53

נו,חברים ואני פחדתי שירשור יסטה לכיוונים לא קשורים :lol:
קראון -
המקרא הזה זה מצוין יש לי עוד עשרות סיפורים כאלו שאספתי עם השנים מאנשים מהימנים למדי שבהם ירי של 0.22אוו0.25
לתוך הקיר שליד הפורץ הבריחו את הפורץ ,האם זה מלמד אותנו לקלבירים הנ"ל יש מקדם הפחדה גדול במיוחד ?
אני יכול להוסיף לך מיקרא שקרא לי אישית שבו חתיכת ערס ניסה לחתוך טור מכוניות שלם בדרך לריחיצת הרכב ,זה עבד לו לא רע עד שהוא הגיעה אלי וזה כבר פחות הלך לו .
אז הבחור החליט לצאת מרכבו בפוזת "בוא מכות" אך לפתע קפא על המקום שהבחין שאני על המבנה השברירי שלי (100 קילו על 186 ס"מ,ובימים ההם 3 אמונים בני שעתים בשבוע בחדר כושר) עומד מולו עם מנעול הגה ביד .
שלב הבא הוא התחיל לצעוק תרגע תרגע ולאחר מכן הוא פתח בריצת עמוק לרכב שלו ונמלט מהמקום ,וזה בלי שאפילו
שלפתי את האקדח !!
מזה מלמד אותנו ?
שלמנעול הגה יש מקדם הפחדה שווה אוו גדול מזה של אקדח ?
אני חושב שבשני המיקראים אנחנו נסכים שתשובה היא שללית .
אז מה בכל זאת אנחנו לומדים ?
שכנראה שיש שני סוגי תוקפים ,האחד לא מוכן להיפגע תוך כדי תקיפה ואז זה לא משנה מה תשלוף אקדח נשים אוו אקדח ניקל בוהק עם קנה 10 אינטש בקוטר 500S&W ורצוי עם טלסקופ וציין ליזר התוצאה תהיה זהה .
והסוג השני שלא קולט שהוא יכול להיפגע /לא איכפת לו להיפגע ואת אלו לא זה ולא זה יפחיד ,מה שיעצור אותם זה כדור
טוב למקום הנכון !
ככה שבכל מיקרא "מקדם ההפחדה" הוא לא שיקול בבחירת אקדח להגנה עצמית .

"אחד במטרה" -אשמח להמשיך בדיון פנים אל פנים בהזדמנות .

איתמר -כרגיל ידידי אתה כמעט צודק .
עכשו תעשה עוד צעד לוגי קטן ,אם זה לא פוגע באותם עברינים במי זה כן פוגע ?
נכון !
בציבור המטומטם הזה של אוחזי הנשק ברשיון .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 19 ספטמבר 2010, 23:47

higt-power כתב:איתמר -כרגיל ידידי אתה כמעט צודק .
עכשו תעשה עוד צעד לוגי קטן ,אם זה לא פוגע באותם עברינים במי זה כן פוגע ?
נכון !
בציבור המטומטם הזה של אוחזי הנשק ברשיון .

למה כמעט ולא לגמרי?
תקרא שוב את מה שכתבתי... בסופו של דבר מי שנפגע מזה הם בעלי הרשיונות שלא יכולים להשיג מחסנית לנשק שלהם, שכל תקלה הכי קטנה משביתה נשק שעולה אלפי שקלים..בושה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד