דני היי- מטווח נסגר ע"י משטרת חדרה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: דני היי- מטווח נסגר ע"י משטרת חדרה

על ידי trooperglock » 11 נובמבר 2010, 20:27

לעניות דעתי סגירת המטווח היא צעד פופוליסטי ומאד מיותר של מפקד תחנת חדרה.

בהנחה שאכן היה קליע, ובהנחה שהקליע אכן הגיע מדני הי, אז מה? רק בעולם שכולו מושלם אין תקלות, ובמטווח פתוח שמתאמנים בו עשרות אנשים ביום ימצאו אלו שיפספסו את הזוית המקסימאלית לירי, ואחד מתוך אלפים בשנה ינחת על ראשו של אדם... בהסתברות מטורפת לחלוטין... אין מושלם ואין דרך להבטיח שדברים כאלו לא ישנו.

מה הטעם בלנסות למצא את הכלי ממנו נורה הקליע - ואז לנסות להגיע ליורה... ואז מה? במה נאשים אותו? הרי לא היתה פה עבירה פלילית, לא היתה שום כוונה לפגוע במישהו ומן הסתם הירי נעשה בטעות ואם יוכח שהיורה פספס את חומת המפגע ב10ס"מ.. אז מה? נגביה את כל החומות עד שפעם הבאה מישהו יפספס ב15?.... אז איפה הכוונה הפלילית? רשלנות? נו באמת....

הסיבה היחידה שהמטווח נסגר היא כי אפשר.... מפקד התחנה יכול להפעיל את סמכותו בקלות נגד מי ששומר על החוק ומכבדו מלכתחילה, הרי ירי מסיבי לשמים ונפילות באזורי מגורים מתרחשים ערב ערב ליד ישובי המגזר... יש נזק לרכוש וגם בנפש ולמרות זאת המשטרה לא "סוגרת כפר ושמה אותו בעוצר, חיפושים מבית לבית עד מציאת הכלי היורה"... בקיצור, חזקים על חלשים, על אזרחים שומרי ומכבדי חוק.

מה שיש לעשות זה לשנן ולהקפיד לשנן את הוראות הבטיחות ולנסות לוודא שכול הבאים בשערי המטווח יצמדו אליהם.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 11 נובמבר 2010, 22:15

trooperglock כתב:לעניות דעתי סגירת המטווח היא צעד פופוליסטי ומאד מיותר של מפקד תחנת חדרה.

בהנחה שאכן היה קליע, ובהנחה שהקליע אכן הגיע מדני הי, אז מה? רק בעולם שכולו מושלם אין תקלות, ובמטווח פתוח שמתאמנים בו עשרות אנשים ביום ימצאו אלו שיפספסו את הזוית המקסימאלית לירי, ואחד מתוך אלפים בשנה ינחת על ראשו של אדם... בהסתברות מטורפת לחלוטין... אין מושלם ואין דרך להבטיח שדברים כאלו לא ישנו.

מה הטעם בלנסות למצא את הכלי ממנו נורה הקליע - ואז לנסות להגיע ליורה... ואז מה? במה נאשים אותו? הרי לא היתה פה עבירה פלילית, לא היתה שום כוונה לפגוע במישהו ומן הסתם הירי נעשה בטעות ואם יוכח שהיורה פספס את חומת המפגע ב10ס"מ.. אז מה? נגביה את כל החומות עד שפעם הבאה מישהו יפספס ב15?.... אז איפה הכוונה הפלילית? רשלנות? נו באמת....

הסיבה היחידה שהמטווח נסגר היא כי אפשר.... מפקד התחנה יכול להפעיל את סמכותו בקלות נגד מי ששומר על החוק ומכבדו מלכתחילה, הרי ירי מסיבי לשמים ונפילות באזורי מגורים מתרחשים ערב ערב ליד ישובי המגזר... יש נזק לרכוש וגם בנפש ולמרות זאת המשטרה לא "סוגרת כפר ושמה אותו בעוצר, חיפושים מבית לבית עד מציאת הכלי היורה"... בקיצור, חזקים על חלשים, על אזרחים שומרי ומכבדי חוק.

מה שיש לעשות זה לשנן ולהקפיד לשנן את הוראות הבטיחות ולנסות לוודא שכול הבאים בשערי המטווח יצמדו אליהם.

מעניין מה היית אומר לו הקליע היה נופל מספר סנטימטרים הצידה, ישר על ראשה של האשה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אישגדול » 11 נובמבר 2010, 22:35

trooperglock כתב:לעניות דעתי סגירת המטווח היא צעד פופוליסטי ומאד מיותר של מפקד תחנת חדרה.

האם אתה היית רוצה להסתובב בסביבת מטווח שכדורים עפים ממנו אל השטח הפתוח???
יתכן שבסוף יגיעו למסקנו שאכן זה אירוע נדיר של אחד למיליארד, אבל עד שהחקירה תסתיים אסור לקחת סיכונים.
דוגמה מתחום אחר - התרסק אתמול בלילה מטוס F16I בדרום. חיל האוויר עצר את אימוני כל המטוסים הנ"ל עד לסיום הבירור. גם הם פופוליסטיים?
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אישגדול » 11 נובמבר 2010, 22:35

האם אתה היית רוצה להסתובב בסביבת מטווח שכדורים עפים ממנו אל השטח הפתוח???
יתכן שבסוף יגיעו למסקנה שאכן זה אירוע נדיר של אחד למיליארד, אבל עד שהחקירה תסתיים אסור לקחת סיכונים.
דוגמה מתחום אחר - התרסק אתמול בלילה מטוס F16I בדרום. חיל האוויר עצר את אימוני כל המטוסים הנ"ל עד לסיום הבירור. גם הם פופוליסטיים?
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי simon » 11 נובמבר 2010, 23:14

מדי שנה בכבישי ישראל נהרגים יותר מ 300 איש. מחציתם- הולכי רגל. זה בדוק. ומשטרת ישראל- לא סגרה כבישים ( אבל חייבים כי הרי זה הסרת מקור הסיכון הסביר ביותר)
מדי שנה נהרגים באתרי בניה יותר מ10 אנשים- ( נפילות מגובה רב, מכות חשמל... ) וגם זה בדוק, ולא הפסיקו לבנות מאז
מדי שנה נהרגים בים (כנרת וים תיכון) יותר מ... אנשים- אף אחד לא סגר חופים הרמטית ( למה באמת??? הרי אנשים נהרגים...)
אה ועוד משהו- בפעם הבאה שאתה מזמין בלון גז אני ממליץ לך לבקר בחיפה נווה שענן- עומד שאם בית עם חצי קומה בגלל בלון גז שהתפוצץ- ז"א לכל אחד בבית יש פצצה שפשות מחקה להתפוצץ...
- מדי שנה נהרגים בפיגועים X אנשים - להפסיק פיגועים
מדי שנה נדרסים בפסי רכבת Y אנשים
מדי שנה בבתי חולים בגלל טעויות רופאים מתים Z אנשים- לא להגיעה לב"ח
אז מסקנה- לסגור כבישים+ רכבות
לא להשתמש בחשמל
לא להגיע לים
לא לבנות
לא לבשל
להפסיק פיגועים
ובלי רופאים בבקשה...
מה עוד?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אישגדול » 12 נובמבר 2010, 00:41

simon כתב:מדי שנה בכבישי ישראל נהרגים יותר מ 300 איש. מחציתם- הולכי רגל. זה בדוק. ומשטרת ישראל- לא סגרה כבישים ( אבל חייבים כי הרי זה הסרת מקור הסיכון הסביר ביותר)
מדי שנה נהרגים באתרי בניה יותר מ10 אנשים- ( נפילות מגובה רב, מכות חשמל... ) וגם זה בדוק, ולא הפסיקו לבנות מאז
מדי שנה נהרגים בים (כנרת וים תיכון) יותר מ... אנשים- אף אחד לא סגר חופים הרמטית ( למה באמת??? הרי אנשים נהרגים...)
אה ועוד משהו- בפעם הבאה שאתה מזמין בלון גז אני ממליץ לך לבקר בחיפה נווה שענן- עומד שאם בית עם חצי קומה בגלל בלון גז שהתפוצץ- ז"א לכל אחד בבית יש פצצה שפשות מחקה להתפוצץ...
- מדי שנה נהרגים בפיגועים X אנשים - להפסיק פיגועים
מדי שנה נדרסים בפסי רכבת Y אנשים
מדי שנה בבתי חולים בגלל טעויות רופאים מתים Z אנשים- לא להגיעה לב"ח
אז מסקנה- לסגור כבישים+ רכבות
לא להשתמש בחשמל
לא להגיע לים
לא לבנות
לא לבשל
להפסיק פיגועים
ובלי רופאים בבקשה...
מה עוד?

כן, ולאחר שמישהו נהרג באתר בניה סוגרים את האתר לזמן מה עד להסקת מסקנות ראשונות. לאתרי בניה יש חוקי בטיחות, ועד שלא בודקים מה גרם לתאונה ושאין סכנה לעובדים נוספים, לא מחדשים את הבניה. ולגבי הגז, אחת לתקופה מגיע אלי הביתה טכנאי שבודק - ואם לא הייתי בבית או משהו לא בסדר, הוא ינתק את הגז עד התיקון.
מטווח הוא מקום יחודי, ואחד מתנאי הבסיס להפעלתו הוא בטיחות. אם יש חשש בנושא זה, חובת הרשויות לסור עד לסיום הבירור. בדיוק כמו שסוגרים מועדון כי דלתות החירום שלו לא עומדות בתקן, או גן ילדים כי ביקורת של משרד הבריאות גילתה בעיה תברואתית.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Tripuli5 » 12 נובמבר 2010, 09:46

לדעתי אתה צודק ב 100% ,
מטווחי דני הי , הם גוף מסודר ומבוקר מאד ,
המטווח קיים עשרות שנים ומספק פיתרון נוח ויעיל לכוחות הביטחון , לנו לאזרחים שרוצים לחדש רישיון , לתחרויות ירי מעשי ולענף הקליעה בארץ , לתיירים שמגיעים מכל העולם להיתרשם מכלי נשק ישראליים ולדבר עליהם בחו"ל , ועוד הרבה מאד...
אין שום הוכחה שהגוף שפגע בגברת (לא מוכח שמדובר בקליע) הגיע בכלל מדני הי .
יכול להיות שכפי שידידי אמר קודם לכן , מדובר בירי מאחד מהכפרים באזור , הריי זה דבר נפוץ מאד אצלהם.
לדעתי הקפאת הירי במטווח הינה פרובוקציה מיותרת לחלוטין , במידה ויש חשד שמאחד הטונלים יש סבירות שקליע יכול להגיע מעבר לחומת המפגע אז יש לבדוק ספציפית את הטונל המדובר.
נקווה שדני הי ימשיכו לעבוד ונקווה שזה יהיה לעוד שנים רבות.
המחירים הטובים ביותר לציוד מחנאות , אביזרים לחייל , ציוד ללוחם ועוד הרבה תחת קורת גג אחת !
http://www.tzz.co.il
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי trooperglock » 12 נובמבר 2010, 11:17

רם-.... הייתי אומר בדיוק את אותו הדבר.

איש גדול - ....בתגובתך אתה בעצם קובע שעפים (ברבים) הרבה קליעים החוצה מהמטווח..... קביעה מאד מסוכנת ולא אחראית לטעמי. אבל אם נמשיך את הקו שלך, האם אתה יכול לומר כמה כדורים טועים כאלו יש ביום? בשבוע? בחודש? בעשר שנים? וגם את אתה צודק אז מה האחוז שלהם מסה"כ הכדורים שנורו בדני היי מאז הקמתו? ואם היתה(?) אכן פגיעה אחת מתוך מליוני כדורים שנורו במטווח האם זו סיבה לסגור את המטווח? האם זה תקין לסגור עסק ולגרום לו להפסדים כספיים בטרם אפילו הוכח שהקליע - אם היה - אכן הגיע מהמטווח?

ולצערי - אף אחד לא התייחס לירי מכפרי המגזר והתעלמות המשטרה......
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אישגדול » 12 נובמבר 2010, 12:39

trooperglock כתב:רם-.... הייתי אומר בדיוק את אותו הדבר.

איש גדול - ....בתגובתך אתה בעצם קובע שעפים (ברבים) הרבה קליעים החוצה מהמטווח..... קביעה מאד מסוכנת ולא אחראית לטעמי. אבל אם נמשיך את הקו שלך, האם אתה יכול לומר כמה כדורים טועים כאלו יש ביום? בשבוע? בחודש? בעשר שנים? וגם את אתה צודק אז מה האחוז שלהם מסה"כ הכדורים שנורו בדני היי מאז הקמתו? ואם היתה(?) אכן פגיעה אחת מתוך מליוני כדורים שנורו במטווח האם זו סיבה לסגור את המטווח? האם זה תקין לסגור עסק ולגרום לו להפסדים כספיים בטרם אפילו הוכח שהקליע - אם היה - אכן הגיע מהמטווח?

ולצערי - אף אחד לא התייחס לירי מכפרי המגזר והתעלמות המשטרה......

לא אמרתי שום דבר על קליעים רבים שעפים או לא עפים.
אמרתי דבר אחד פשוט:
אשה נפגעה, ככל הנראה מקליע, בקרבת המטווח. אירוע כזה עלול להצביע על בעיה בטיחותית באותו מטווח - לא בוודאות, לא בטוח, אבל אפשרי.
סגירת המטווח עד לבדיקת האירוע, כדי לוודא שאין, לדוגמה, מתרס פגום באחד הטונלים, או אולי טונל בו זוויות הירי הן מסוכנות ועד היום לא עלו על זה, זו החלטה סבירה בהחלט.
העובדה שסטיטסטית הסיכוי קלוש (ואולי העובדה שזה לא קרה עד היום היא מזל צרוף) - לא רלוונטית. מישהו נפגע, עד לבירור העובדות צריך לנקוט צעדי זהירות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי צוות מספר 3 » 13 נובמבר 2010, 00:32

לא יאמן.
שוב אותו מלל אין סופי ולא יעיל על נהגים קטלניים,אנשים שטובעים או נהרגים מאכילת תפוח מורעל.
מתי תבינו ששום דבר שכזה לא משנה לאף אחד ועד שלא תתישרו ותנסו לפתור את הבעיות שעומדות לפנינו בצורה אחרת ולא כמו שהייתם רגילים לפתור,לקטר או להתייחס לזה עד עכשיו זה רק יחמיר.

1.אם מישהו נפגע בקרבת מטווח,זה ממש לא צעד פופוליסטי לסגור אותו,לפחות עד שיבדקו אם היתה תקלה כלשהי.
2.לפי הקיטורים האין סופיים מצידכם לשלול את כל הרשיונות במדינת ישראל ולו רק להוכיח את טענתכם שאנחנו כציבור נושאי הנשק אחראים יותר ובטוחים יותר במעשינו מנהגים.נו באמת.

הגיע הזמן לצאת מהמסגרת שהייתם רגילים אליה ולשנות את דרך החשיבה שלכם.
אחרת עוד ועוד אנשים ימצאו עצמם מחזירים את כלי הנשק שלהם מסיבה כזו או אחרת.
אני לא רוצה להיות בסיטואציה הזו ,ולחשוב שיכולתי לעשות משהו אחר בעניין מלבד לילל:"אבל הנהגים,והטובעים,והמתחשמלים,ובלוני הגז". וכו וכו
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Tripuli5 » 14 נובמבר 2010, 10:04

חבל מאד שפורום שמקודם כל כך טוב במנועי החיפוש באינטרנט מכיל תוכן שכזה
כל אדם אשר מחפש הגדרה הקשורה לנשק מגיע לכאן ומקבל רושם מוטעה לגביי המדיניות בישראל ,
אולי אם התגובות היו רכות יותר או תומכות יותר במטווח אז באמת היינו מתקדמים עוד צעד אחד בריסון המדיניות הקשה לגביי נשק בישראל.
אנחנו ציבור היורים וחובבי התחום צריכים להפסיק לחפור קבר לעצמנו.
תסנגרו את עצמכם אל תכו את עצמכם עם פטיש בראש.
המחירים הטובים ביותר לציוד מחנאות , אביזרים לחייל , ציוד ללוחם ועוד הרבה תחת קורת גג אחת !
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי צוות מספר 3 » 14 נובמבר 2010, 11:15

או שאתה טומן ראשך בחול ואינך רואה מה קורה מסביב או שאינך רוצה לדעת שכן לך לא יקחו את הנשק מעילה כזו או אחרת.
לגבות מטווח שיתכן ונפלט משם כדור זה בדיוק לטמון ראשך בחול.
ואני אומר יתכן ואני אומר לבדוק אבל לתת גיבוי חד משמעי ולאמר זה בטוח ממקום אחר זה לשים לעצמך מקל בגלגלים.
ואז יכנס פלוני בחיפוש במנוע חיפוש לאתר ויקרא את דבריך ויאמר לעצמו:הזהו ציבור אוחזי הנשק"האחראים"?
זה לחפור קבר לעצמך.במילים מדוייקות.
אל תטיף פה מוסר לגבי איך לרסן את מדיניות ביד הקשה של המוסדות,אלא תעשה או תנסה לעשות משהו בעצמך.
רבים כמוך לא עושים זאת כי אין להם כוח או כי הם אומרים שלא מעניין אותם כי להם זה לא יקרה.
לגבות מיידית מטווח על מקרה כזה ללא תהיות זאת הבעיה האמיתית.
בגלל שכל השנים הייתם רגילים רק לסנגר על עצמכם גם כשלא הייתם בסדר פה ושם, ובגלל לא התאגדתם אף פעם בצורה ראויה ויעילה.ובגלל שהאינטרסים של כולם לא בדיוק דומים,זאת הסיבה שפעם במטווח היית רואה הרבה יותר אנשים ולאט לאט הם כבר אינם כי נשקם נלקח מהם ,ללא מעשה יעיל ונכון מצד כולנו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Tripuli5 » 14 נובמבר 2010, 16:41

צוות מספר 3 כתב:או שאתה טומן ראשך בחול ואינך רואה מה קורה מסביב או שאינך רוצה לדעת שכן לך לא יקחו את הנשק מעילה כזו או אחרת.
לגבות מטווח שיתכן ונפלט משם כדור זה בדיוק לטמון ראשך בחול.
ואני אומר יתכן ואני אומר לבדוק אבל לתת גיבוי חד משמעי ולאמר זה בטוח ממקום אחר זה לשים לעצמך מקל בגלגלים.
ואז יכנס פלוני בחיפוש במנוע חיפוש לאתר ויקרא את דבריך ויאמר לעצמו:הזהו ציבור אוחזי הנשק"האחראים"?
זה לחפור קבר לעצמך.במילים מדוייקות.
אל תטיף פה מוסר לגבי איך לרסן את מדיניות ביד הקשה של המוסדות,אלא תעשה או תנסה לעשות משהו בעצמך.
רבים כמוך לא עושים זאת כי אין להם כוח או כי הם אומרים שלא מעניין אותם כי להם זה לא יקרה.
לגבות מיידית מטווח על מקרה כזה ללא תהיות זאת הבעיה האמיתית.
בגלל שכל השנים הייתם רגילים רק לסנגר על עצמכם גם כשלא הייתם בסדר פה ושם, ובגלל לא התאגדתם אף פעם בצורה ראויה ויעילה.ובגלל שהאינטרסים של כולם לא בדיוק דומים,זאת הסיבה שפעם במטווח היית רואה הרבה יותר אנשים ולאט לאט הם כבר אינם כי נשקם נלקח מהם ,ללא מעשה יעיל ונכון מצד כולנו.

אני מנסה להבין איך כל מה שאתה אומר מתקשר למה שאני ניסיתי להבהיר בכתוב ... לצערי לא הצלחתי, אתה פשוט לא מדבר לעניין.
מה שאני אומר זה דבר פשוט ביותר ,
אף אחד מאיתנו ואף אחד מהגורמים המעורבים במקרה ואפילו הנפגעת עצמה לא יכולים להצביע שמדובר בפגיעת קליע .
הגברת שמעה רעש של ירי (כמה מפתיע היא נמצאת כמה מאות מטרים ממטווח שעובד) ולאחר מכן חטפה מכה בראשה (אף אחד לא הוכיח ואף אחד לא אמר שמדובר בקליע ...) , ידידי שים לב טוב ! יש חשדות שזה עלול היה להיות קליע אבל באותה מידה זה עלול היה להיות אבן שנזרקה ע"י אחד הילדים ופגעה בראשה של הגברת.
אבל שוב פעם , מכיוון שעשית כל דבר כדי לפספס את מה שאני רציתי להגיד אני אסביר שוב.
אם תעבור שוב על מה שכתבתי תוכל להבין שאני בתור אדם שמתעסק המון בענף מנסה לשמר אותו ולא להספיד אותו כפי שאתה עושה , מבחינתי כל עוד לא מצאו באופן חד משמעי שמדובר בירי מהמטווח אין צורך לצאת בהכרזות שהמטווח אשם , כי זה בדיוק מה שפוגע בציבור היורים ובקידום תחום הנשק בישראל .
בבקשה תעבור שוב על כמה שכתבתי , תנסה לקרוא לאט ולהבין מהר.
תודה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי צוות מספר 3 » 14 נובמבר 2010, 21:01

אני מתייחס לעובדות ומסתייג בכך שאני אומר אם וכאשר.
אני אשמח לו לא היה צריך לסגור את המטווח ואני "אשמח" שיקבע שהאשה נפגעה משהו אחר,כמה שאפשר לשמוח שמישהו נפגע,ולא מקליע של אקדח.
אני הראשון שאעמוד על רגלי האחרויות ואזעק את זעקת המטווח וזכויותיו הנרמסות.
אם אתה מעורב כל כך אנא עדכן אותנו מה נסגר בסופו של דבר וממה נפגעה האשה.
אבל.
עד שלא יוכח אחרת אז יש ספק ולכן זה המצב.
עלו פה כאלה וטענו חד משמעית שהפגיעה לא נעשתה מכדור טועה וגם אם כן אז הוא נורה מהכפר הערבי השכן.
ומה פתאום מהמטווח ואיך בכל מעזים לטעון כך.
נו באמת.
אין הוכחה שהגוף שפגע נורה מדני הי אבל גם אין הוכחה שלא ומישהו נפגע,בסמוך למטווח.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Tripuli5 » 14 נובמבר 2010, 21:25

צוות מספר 3 כתב:אני מתייחס לעובדות ומסתייג בכך שאני אומר אם וכאשר.
אני אשמח לו לא היה צריך לסגור את המטווח ואני "אשמח" שיקבע שהאשה נפגעה משהו אחר,כמה שאפשר לשמוח שמישהו נפגע,ולא מקליע של אקדח.
אני הראשון שאעמוד על רגלי האחרויות ואזעק את זעקת המטווח וזכויותיו הנרמסות.
אם אתה מעורב כל כך אנא עדכן אותנו מה נסגר בסופו של דבר וממה נפגעה האשה.
אבל.
עד שלא יוכח אחרת אז יש ספק ולכן זה המצב.
עלו פה כאלה וטענו חד משמעית שהפגיעה לא נעשתה מכדור טועה וגם אם כן אז הוא נורה מהכפר הערבי השכן.
ומה פתאום מהמטווח ואיך בכל מעזים לטעון כך.
נו באמת.
אין הוכחה שהגוף שפגע נורה מדני הי אבל גם אין הוכחה שלא ומישהו נפגע,בסמוך למטווח.

כרגע אני יכול לומר שאני מסכים עם דברייך במליון אחוז.
מה שכן אני יכול להוסיף ולומר שכיום בדני הי יש 24 חומות ירי , מתוכן ישנן מס' חומות שאני יכול להגדיר אותן כ "חומות סגורות" אין שום סיכוי שלקליע יש אפשרות לצאת מתוך החומה , את החומות הללו יכלו להשאיר פעילות ללא חשש .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד