מבקש המלצות .
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מבקש המלצות .
ממליץ בחום על CZ83 - יותר טוב מהברטה.
לברטה גוף אלומיניום, מחלק פלדה ומוביל קפיץ שנתקע בגוף האקדח כתוצאה מהמכות שהוא סופג.
נכון שציר הקנה שלו מעט יותר נמוך, אבל הכוונות שלו קטנות יותר.
עצר המחלק לא תמיד נתפס (כשל תכנוני לדעתי במבנה מפרץ עצר המחלק) - מחליק לעיתים גם כשנתפס.
CZ83 מעט יותר כבד, אמין הרבה יותר, המחסניות זמינות יותר, תפס מחסנית דו צדדי, דריכה הרבה יותר רכה, קנה קבוע (גם יותר מדוייק וגם משפר הזנה) כוונות ברורות וגדולות, שניתן להחליפן גם בכוונות לילה של "מפרולייט".
הדק רחב ונוח, מנגנוני בטיחות טובים יותר מאשר לברטה.
ממליץ לך לבדוק את שני הכלים.
בהצלחה,
נועם.
לברטה גוף אלומיניום, מחלק פלדה ומוביל קפיץ שנתקע בגוף האקדח כתוצאה מהמכות שהוא סופג.
עצר המחלק לא תמיד נתפס (כשל תכנוני לדעתי במבנה מפרץ עצר המחלק) - מחליק לעיתים גם כשנתפס.
CZ83 מעט יותר כבד, אמין הרבה יותר, המחסניות זמינות יותר, תפס מחסנית דו צדדי, דריכה הרבה יותר רכה, קנה קבוע (גם יותר מדוייק וגם משפר הזנה) כוונות ברורות וגדולות, שניתן להחליפן גם בכוונות לילה של "מפרולייט".
בהצלחה,
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:ממליץ בחום על CZ83 - יותר טוב מהברטה.
בהצלחה,
נועם.
תודה ,מקבל את ההמלצה בחום , היה לי חשוב לקבל המלצה מקצועית שכזו ,בימים אלו ממש , אני נמצא בתהליך חיפוש אקדח CZ83 ,
אם יש למישהו למכירה ,באזור המרכז ,מוזמן להציע .
הנייד 0507209447
שבוע טוב .
- סליקאי ארד

פיראט שלום
נסה בלוח יד 2 יש כמה אופציות במרכז
בהצלחה
נסה בלוח יד 2 יש כמה אופציות במרכז
בהצלחה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
אני מבין קטן מאוד.
אני רק יודע שהגלוק שלי הולך איתי לכל מקום ובכלל לא מורגש.
יש לי חבר בעל יריחו (לא פולימרי) שמטער שהוא לא קנה גלוק כי בגלל הכובד הוא משאיר את האקדח בכל הזדמנות בבית.
אני רק יודע שהגלוק שלי הולך איתי לכל מקום ובכלל לא מורגש.
יש לי חבר בעל יריחו (לא פולימרי) שמטער שהוא לא קנה גלוק כי בגלל הכובד הוא משאיר את האקדח בכל הזדמנות בבית.
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד