לכל אוהבי הגלוק............
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: לכל אוהבי הגלוק............
pistokoski כתב:itamar
מטען פרוגרסיב אינו נותן שום דבר יותר מאשר מהירות טעינה מהירה יותר (ע"י דיסק שמסתובב וכו) הדיוק והאיכות נשארים בדיוק כמו במטען חד-שלבי.
לגבי האם כדאי ב9ממ לגבי מחיר / מאמץ. כיום גם מחירי ה9ממ מאמירים וכיום חבילה של סלייר באילוט 250 כדור fmj עולה כאן 50 - 60 יורו (245 - 300 שקל) אני יורה בממוצע 800 כדור בחודש תעשה את החשבון.
אם יש לי זמן פנוי ובחורף יש מלא, אין כמו קצת ריפוי בעיסוק %3
לגבי שגעונות, השמיים הם הגבול... אבל בשבילי לפחות זה המחיר וההנאה בעשייה.
אין דבר, תמשיך לזרות לנו מלח על הפצעים. הייתי מוכן לקנות היום 250 כדור במחיר של פחות מ-1שח לכדור בלי לצייץ או להתלונן.. וזה מבלי להכנס למגבלה הטיפשית של 50 כדור.
800 כדור לחודש, זה בחישוב גס של 10,000 כדור לשנה. נראה לי שבכמויות כאלו הייתי מצליח להשיג דיל לא רע בכלל (מתקרב לעלויות של RELOADING.
מטען פרוגרסיבי מוריד את ההסתברות לטעות, כיוון שכל כדור עובר פעם אחת בתחנה, מבלי להיות תלוי בסיניליות של המשתמש.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני יכול להעיד ממקור ראשון שהתחמושת של הממוחזרת של ידידי PISTOKOSKY מדויקת ואמינה ביותר. במיוחד נהנתי מה0.40 שנורו מהטאורוס כאילו היו 9ממ רגילים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
איתמר כתב
"אין דבר, תמשיך לזרות לנו מלח על הפצעים. הייתי מוכן לקנות היום 250 כדור במחיר של פחות מ-1שח לכדור בלי לצייץ או להתלונן.. וזה מבלי להכנס למגבלה הטיפשית של 50 כדור."
עבדכם הנרצע,שפל הרוח,הנחבא אל הכלים,
הציע בזמנו קבוצת רכישה לכמות כדורים במחיר אטרקטיבי,
לא עמדתי בנחשול המעוניינים
ואפילו קשה הבנה כמוני קלט,שאין מעונינים,כי אין יורים, מחוץ למסגרות פורמליות והם כבר "מסודרים"
אז מה משנה אם כדור עולה 1ש"ח או 0.5$ ??,
"אין דבר, תמשיך לזרות לנו מלח על הפצעים. הייתי מוכן לקנות היום 250 כדור במחיר של פחות מ-1שח לכדור בלי לצייץ או להתלונן.. וזה מבלי להכנס למגבלה הטיפשית של 50 כדור."
עבדכם הנרצע,שפל הרוח,הנחבא אל הכלים,
הציע בזמנו קבוצת רכישה לכמות כדורים במחיר אטרקטיבי,
לא עמדתי בנחשול המעוניינים
ואפילו קשה הבנה כמוני קלט,שאין מעונינים,כי אין יורים, מחוץ למסגרות פורמליות והם כבר "מסודרים"
אז מה משנה אם כדור עולה 1ש"ח או 0.5$ ??,
פחות -לרוב זה יותר,,
מה שהוריד לי את העניין מקבוצת הרכישה זה ההקצבה הבלתי אפשרית של 50 כדור לכל החיים.
נניח שאני רוכש 1000 כדור, איפה בדיוק אני אאחסן אותם? אצל מאיר רוט? מטווח העיר? בול? מי בכלל אומר שהם יסכימו לשמור אותם עבורי אם רכשתי את התחמושת במקום אחר?
ואם פעם אחת בא לי לירות בבול כי אני בדיוק בתל אביב ופעם אחרת אל רוט כי אני קרוב לראשון, איך תגיע התחמושת ממטווח למטווח?
בקיצור... מי שיש לו הקצבה של 1000 כדור, לא צריך לשבור את הראש עם כאלו שאלות וכנראה קשור למועדון שמתפקד גם כקבוצת רכישה שמשיגה את התחמושת במחירים יותר נוחים.
א.
נניח שאני רוכש 1000 כדור, איפה בדיוק אני אאחסן אותם? אצל מאיר רוט? מטווח העיר? בול? מי בכלל אומר שהם יסכימו לשמור אותם עבורי אם רכשתי את התחמושת במקום אחר?
ואם פעם אחת בא לי לירות בבול כי אני בדיוק בתל אביב ופעם אחרת אל רוט כי אני קרוב לראשון, איך תגיע התחמושת ממטווח למטווח?
בקיצור... מי שיש לו הקצבה של 1000 כדור, לא צריך לשבור את הראש עם כאלו שאלות וכנראה קשור למועדון שמתפקד גם כקבוצת רכישה שמשיגה את התחמושת במחירים יותר נוחים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:מה שהוריד לי את העניין מקבוצת הרכישה זה ההקצבה הבלתי אפשרית של 50 כדור לכל החיים.
א.
לא מנסה להצדיק את הקצבת ה50 כדור או משהו,כן?
אבל אם אפשר לירות במטווח כמה כדורים שרוצים
(הרי ממילא אי אפשר בשביל הכיף לירות במקום שהוא לא מטווח)
אז לשמור בבית 50 כדורים למקרה חירום זו ההקצבה סבירה,לא?
- סליקאי כסף

תקרא את מה שכתבתי שוב.
יורי ירי מעשי מקבלים הקצבה של 1000 כדור. אף אחד מהם לא משתמש בכמות כזו של תחמושת להגנה עצמית ואף גם לא יורה אותה בחצר האחורית של ביתו.
האפשרות להחזיק את 1000 הכדור בבית מאפשרת למתחרה ניידות בין תחרויות ומטווחים שונים.
א.
יורי ירי מעשי מקבלים הקצבה של 1000 כדור. אף אחד מהם לא משתמש בכמות כזו של תחמושת להגנה עצמית ואף גם לא יורה אותה בחצר האחורית של ביתו.
האפשרות להחזיק את 1000 הכדור בבית מאפשרת למתחרה ניידות בין תחרויות ומטווחים שונים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:תקרא את מה שכתבתי שוב.
א.
טעיתי ושכחתי לקחת את זה בחשבון..
- סליקאי כסף

itamar כתב:תקרא את מה שכתבתי שוב.
א.
בעלי המטווחים לקחו את זה בחשבון והם מגישים לך אותו כל פעם אחרי ירי כשאתה מבקש חשבון....
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
argra11 כתב:itamar כתב:תקרא את מה שכתבתי שוב.
א.
בעלי המטווחים לקחו את זה בחשבון והם מגישים לך אותו כל פעם אחרי ירי כשאתה מבקש חשבון....
ותו"כ ניצול המגבלה עושים על זה עוד כמה שקלים.
הרי לא יפתיע שבתחום הנשק סוחרים למיניהם ישימו לב שיש איזו מגבלה "יתפסו על זה טרמפ" וירוויחו עוד כמה שקלים
וכמובן זה לא ייחשב לעבירה אלה יהיה חוקי 1000%!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד