צריך עזרה בחיפוש נרתיק לגלוק 19

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: צריך עזרה בחיפוש נרתיק לגלוק 19

על ידי glockbuster » 02 יוני 2012, 07:25

נועם אתה בהחלט לא ליצן אבל אתה גם לא ממש הרוב המייצג של אוחזי הנשק (אתה האחרון שאני ארמוז שהוא לא מקצועי ו/או לא יודע מה הוא עושה, רק שתדע את העובדה שלדוגמא לא היית עושה יבשים לפני תרגיל ירי מעשי, אני מאוד מבין כי שיש לזה משקל בעולם האמיתי)

בתור מדריך ואחד שאימן יחידות ברור שיהיה לך ציוד מגוון, HELL גם לי יש נרתיקי ירך ליותר מאקדח אחד ואני אולי מצחיק אבל לא ליצן, אתה יודע טוב מאוד למי התכוונתי אתה מכיר אותם הרבה יותר טוב ממני, אלו אותם אנשים שבוא נשים דברים על דיוקם לא ממש משקיעים כמונו למשל, אלא מסתפקים באימון פעם בשלוש שנים, אבל שיש מצב להשווץ הם הראשונים
והסיפורים שלהם HO BOY.
אבל אתה כנראה תסכים איתי שביחידה שאין לה שום הקצעות של נשק קצר , מגיע מילואמניק
אם אקדח אישי ועוד בנרתיק ירך נראה קצת תלוש מהמציאות ולא רק לצבא אלא גם לשאר האנשים שמשרתים איתו ביחד אני ראיתי את זה לא פעם אצלי במילואים.

נכון שאני לא מכיר את כל מה שקשור לנשק קצר בצבא, אפילו לא התימרתי לדעת, אבל העובדה עומדת בעינה אף אחד בצבא לא רוצה אותי עם האקדח הפרטי שלי ואת זה אני אומר מהנסיון שלי
ולא אזוז מילימטר ממנו כי בכל מצב שאני וצה"ל נפגשים ותמיד יש אקדח לא צבאי באמצע יש בלגן.
נכון שהצבא לא תמיד מספק את מה שהוא אמור ולצערנו זה גם לפעמים לא בדבר יחודי כמו נשק קצר אלא בדברים אלמנטרים כמו נשק ארוך וציוד חובה אחר אבל מה לעשות לתקן את המערכת הזאת קצת גדול עלינו וחבל
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 02 יוני 2012, 11:02

כעיקרון אני מסכים איתך.
אני עשיתי מילואים עוד בתקופה שבה לא עשו כל כך הרבה בלגן מנשק אישי, ובמידה מסויימת אפילו עודדו.

גם אז, אקדח אישי היה בשבילי סוג של "אופציה ב'", במקרה שלא אוכל להשתמש בנשק הצבאי לכן הייתי משתדל להסליק אותו עד כמה שאפשר.
אם בתוך האפוד, או בתוך השכפץ או בכל צורה אחרת.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 02 יוני 2012, 13:08

רונן ידידי,

קודם כל הכל ברוח טובה. הויכוח הוא מקצועי גרידא.

הצבא גדול, יש מקומות שאוסרים, יש מקומות שלא שמים לב ויש מקומות אחרים.

בישראל כידוע לכולנו כולם מבינים בנשק, כולם יורים למטרה (במקום לקלוע) וכולם יודעים הכי טוב ומבינים בהכל, במיוחד בצבא היקר שלנו, שם כולם חושבים שהם מבינים בנשק. (אבל הניירות ע"ג המטרות מספרים אחרת, לעיתים גם אלו שהיו אמורים להפגע מסתכלים חזרה לכיוון היורים וצוחקים..)

נרתיק ירך עבור רבים הוא בסה"כ מכפיל הכנסות לסוחר ותו לא, אני מסכים איתך. עבור חלקם האחר הוא אמצעי לנשיאת כלי העבודה בנוחות.

אגב, בירי המעשי (שלצערי אני לא עוסק בו כרגע) הקפדתי לנוע עם הציוד אותו אני נושא ביום יום בלבד, על מנת לדבוק באחידות.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glockbuster » 02 יוני 2012, 16:09

נועם
חבל שאתה כבר לא יורה ירי מעשי, אבל גם אני "ירדתי" לאותו ציוד שאותו אני נושא יום יום ולאקדח לחימה נטו ללא כל תוספות מאותו הרעיון שלך אחידות, וכי בעולם האמיתי לא הולכים עם נרתיק CR SPEED ואקדח של 15 אלף שקל

את עיניין הניירות והמומחים ראיתי וראיתי ברמה שהמקום הכי בטוח באותו ברגע הוא איפו שהמטרה עומדת.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי shoot » 05 יוני 2012, 21:12

שלום
יש לי פתרון בשבילך לגבי נרתיק.
צור איתי קשר בפרטי
Shoot
סליקאי ארד
סליקאי ארד

צריך עזרה בחיפוש נרתיק לגלוק 19

על ידי sto82 » 06 יוני 2012, 01:08

תודה רבה לכל המגיבים, בסופו של דבר הלכתי למאיר רוט לאימון על הדרך שאלתי לגבי נרתיקים של פרונט-ליין מסתבר שיש אפשרות להזמין דרך מאיר רוט גם נרתיקים שיעברו שינויים לפי בקשה כך שכרגע הם מבררים לי האם יש אפשרות לבצע מה שאני רוצה ובכמה...

נ.ב
למי שאין הדק מינוס מומלץ בחום, לא תאמינו כמה זה משנה את הירי... ;)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי sto82 » 08 יוני 2012, 09:15

סוף דבר,
חזר אליי היום דויד ממאיר רוט אין מה לומר המוכרים שם ברמה אחרת, אחרי ברור עם פרונט ליין הסתבר שאכן אפשר לעשות את השינויים שביקשתי והם ייצרו נרתיק לפי המפרט שביקשתי על בסיס נרתיק ארבעה מצבים מNG שקיים כבר.
השינווים שביקשתי:
להוריד את שאר המצבים להשאיר רק את הקליפס לנרתיק פנימי.
להעביר ולהאריך הרצועה שסוגרת את הנרתיק מידית האחיזה כך שתסגר לא על ידית האחיזה.

למרות שהדבר נאמר אין ספור פעמים בפורום אין ספק שמאיר רוט הם אדירים ממליץ בחום.
תודה רבה לכל המגיבים שעזרו ושבת שלום :)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד