לא מתחברים לגלוק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: לא מתחברים לגלוק?
glock34 כתב:ויש סיבה כניראה טובה מדיי לתגובת העדר ולכך ששירותי הביטחון כמעט בכל העולם בחרו בגלוק ולא באקדח אחר. אם זה היה פוליטי זה היה קורה במדינה אחת ולא בכל מדינה שניה בעולם.
להזכירך ,מרבית אותם צבאות שמפעילות היום גלוק שידרגו מFN שאותו הם הפעילו במשך 40 שנה ויותר ,וגם הוא רחוק מלהיות מושלם .
אותם צבאות הפעילו במשך עשרות שנים FN FAL (אוו כמו שכונה בארץ רומ"ט) שהיה רחוק מאד מ"כמעט טוב" שלא לדבר על מושלם ......
מה שבא ללמדך שלא תמיד צבא אוו צבאות הולכים על כלי הטוב ביותר שקיים לרוב הם הולכים על ה"מספיק טוב" אוו על ה"מספק" וזאת מתוך קשת שיקולים רחבה שלרוב בינה לבין האזרח הפשוט שרוצה אקדח להגנה עצמית כל קשר מיקראי בהחלט .
glock34 כתב:
CZ עולה 530$ בעוד שגלוק נע בין 450 ל 525$
אני ילך איתך בכיוון הזה .
קניתה גלוק ב450 $ ,עכשו סט כוונות מנימלי יעלה עוד 40-50 $ וזה מתוך הנחה שאת עבודת ההרכבה תעשה בעצמך כי יש לך את הכלים המתאימים ואת הידע לכך אם לא אתה כבר קופץ ל100$ לפחות .
קונרטור מנימום 10 $ ,ושוב עבודת הדק מיקצועית בהנחה שאתה לא נשק בעצמך (מה שרוב נושאי הנשק לא )תעלה כבר גם קרוב ל100 $ .
אז מה יש לך בסוף היום אקדח שעלה 500-700$ והוא אולי מתחיל להתקרב לרמה של ההוא שיכלתה לקנות ב530 $ ושיתאים ישר מהקופסא ,שלא לדבר שבארצות נורמליות יש גם עשרות יצרנים שישמחו לספק לך נשק בטווח מחירים של 400 $.
glock34 כתב:
ולצערי הרב לשמוע, כי אנשים הנושאים נשק איתם יום יום להגנה עצמית וכללית על פי הגדרתך לא מעונינים בכלל להבין איך העסק עובד בפנים ולמה. מה עם לנקות את כלי הנשק או לפתור מעצורים להחליף קפיצים מדי שנתיים או שלוש. כן כן אני יודע שהם יכולים לתת לנשק לעשות את העבודה אבל לא כל פעם שצריך להוסיף שמן או מים לניקויי שמשות הולכים למוסך.
עדין יש הבדל גדול בין ניקוי שיגרתי אוו אחרי מטווח לבין עבודות נשקות מיקצועיות ,בדיוק כמו שיש הבדל גדול בין להוסיף מים לוישר לבין שיפוץ מנוע בחצר הבית .......
glock34 כתב:
ברוב המקרים גלוק מנפקים קונקטור 3.5 מקורי לפי דרישת הכוחות איתם הם חתומים
אז זהוא שלא חברת גלוק לא מוכנה לשחרר משעריה שום אקדח שנועד לצורך מבצעי עם משקל הדק של פחות מ5.5 ליברות ,ואף פרסמה הודעה לעיתנות שכל קונקטורי ה3.5 מיועדים למטרת ספורט בלבד .
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 24 יולי 2013, 13:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
היגט,
1. אתה יכול להזמין גלוק עם כוונות ברזל מהמפעל. ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול.
2. לגבי קונקטור מינוס, גלוק תפרסם מה שתפרסם כדי לכסות את ישבנם בעת צרה. בפועל, כמעט כל אחד מחליף את הקונקטור המקורי בקונקטור מינוס,שהמשקל שלו בפועל רחוק מאד מלהיות 3.5 פאונד (לדעתי אפילו גדול יותר מ-4.5 שהוא המשקל הרשמי לפי גלוק).
3. מעבר לזה, יש הרבה גופים ואנשים פרטיים שמשתמשים בגלוק ללא שינוי כפי שיצא מהמפעל.
וכן אני מסכים איתך שלאותם גופים מוסדיים שקונים כלי נשק בסדרות של אלפים יש מערכת שיקולים אחרת לגמרי מאשר לאזרח פרטי, והם נהנים גם ממחירים שאתה רק יכול לחלום עליהם
השיקולים שמעניינים אותם הם:
1. מחיר
2. אמינות
3. תחזוקה כמה שיותר זולה.
א.
1. אתה יכול להזמין גלוק עם כוונות ברזל מהמפעל. ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול.
2. לגבי קונקטור מינוס, גלוק תפרסם מה שתפרסם כדי לכסות את ישבנם בעת צרה. בפועל, כמעט כל אחד מחליף את הקונקטור המקורי בקונקטור מינוס,שהמשקל שלו בפועל רחוק מאד מלהיות 3.5 פאונד (לדעתי אפילו גדול יותר מ-4.5 שהוא המשקל הרשמי לפי גלוק).
3. מעבר לזה, יש הרבה גופים ואנשים פרטיים שמשתמשים בגלוק ללא שינוי כפי שיצא מהמפעל.
וכן אני מסכים איתך שלאותם גופים מוסדיים שקונים כלי נשק בסדרות של אלפים יש מערכת שיקולים אחרת לגמרי מאשר לאזרח פרטי, והם נהנים גם ממחירים שאתה רק יכול לחלום עליהם
השיקולים שמעניינים אותם הם:
1. מחיר
2. אמינות
3. תחזוקה כמה שיותר זולה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אני רק אוסיף, שכן גלוק מנפקים קונקטור 3.5 כי קיבלתי מעל לארבע כאלו (מקוריים לא גווסט או וולף) ישר מחברת גלוק עצמה.(ויש הבדל)
צבא ארה"ב השתמש בברטה לפני הגלוק (אם אינני טועה)(אני ממש לא בטוח)
כל שיפור בגלוק הוא קל ואינו דורש מיומנות מיוחדת של נשק (סליחה כל השיפורים אותם הזכרתי)
מחיר הגלוק לצבאות, כוחות משטרה, כוחות אבטחה מיוחדים הוא 385$ בתוספת מיסים (תלויי באיזו מדינה) לרוב נע בין 6% ל 8%. לגלוק 34 ו 35 מחירים יקרים יותר ב 50 עד 100 דולר תלויי ברמת הכוונות.
אני מסכים איתך שלא חייבים להיות נשקים מוסמכים בכדי לשאת אקדח, אבל להחליף קונקטור, בית הדקים, קנה, כוונות, פלאנג'ר, סטרייקר או שאר מיני ירקות בגלוק זה ממש פשוט. ולמען האמת יותר פשוט משאר האקדחים שאני מכיר.
את רוב העבודות אני עושה בעצמי על הנשקים שלי ואני יודע היטב עד כמה זה לא כיף להתאים ניצרה ל 1911 לדוגמא או לשפר ההדק או להחליף מיינספרינג הווזינג מפלסטיק ל סטיינלס.
אני חוזר להתחלה שניה,
אני ממש לא חושב שגלוק הוא האקדח הטוב בעולם או שיא המושלמות (רחוק שנות אור) אני חושב שגלוק הוא האופטימאלי ביותר, העונה על מגוון רחב של צרכים. (משקל, כמות כדורים במחסנית, תאימות, דיוק, קל לתפעול, אמין וכיו"ב)
אני לא שולל חברות אחרות בכלל. רק מנסה להסביר מדוע החיבור בין יורה חדש המנסה לרכוש גלוק לא קורה ואיך ניתן לשפר זאת בכדי להינות מכל שאר האיכויות שמקנה הגלוק.
צבא ארה"ב השתמש בברטה לפני הגלוק (אם אינני טועה)(אני ממש לא בטוח)
כל שיפור בגלוק הוא קל ואינו דורש מיומנות מיוחדת של נשק (סליחה כל השיפורים אותם הזכרתי)
מחיר הגלוק לצבאות, כוחות משטרה, כוחות אבטחה מיוחדים הוא 385$ בתוספת מיסים (תלויי באיזו מדינה) לרוב נע בין 6% ל 8%. לגלוק 34 ו 35 מחירים יקרים יותר ב 50 עד 100 דולר תלויי ברמת הכוונות.
אני מסכים איתך שלא חייבים להיות נשקים מוסמכים בכדי לשאת אקדח, אבל להחליף קונקטור, בית הדקים, קנה, כוונות, פלאנג'ר, סטרייקר או שאר מיני ירקות בגלוק זה ממש פשוט. ולמען האמת יותר פשוט משאר האקדחים שאני מכיר.
את רוב העבודות אני עושה בעצמי על הנשקים שלי ואני יודע היטב עד כמה זה לא כיף להתאים ניצרה ל 1911 לדוגמא או לשפר ההדק או להחליף מיינספרינג הווזינג מפלסטיק ל סטיינלס.
אני חוזר להתחלה שניה,
אני ממש לא חושב שגלוק הוא האקדח הטוב בעולם או שיא המושלמות (רחוק שנות אור) אני חושב שגלוק הוא האופטימאלי ביותר, העונה על מגוון רחב של צרכים. (משקל, כמות כדורים במחסנית, תאימות, דיוק, קל לתפעול, אמין וכיו"ב)
אני לא שולל חברות אחרות בכלל. רק מנסה להסביר מדוע החיבור בין יורה חדש המנסה לרכוש גלוק לא קורה ואיך ניתן לשפר זאת בכדי להינות מכל שאר האיכויות שמקנה הגלוק.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד