חלודה במחלק זיג 226
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חלודה במחלק זיג 226
glockbuster כתב:glock 34
אם כבר למה לא זה
http://www.sigsauer.com/CatalogProductD ... -mk25.aspx
למרות שאני בדרך כלל לא מתעסק בפנטזיות
זיג אף פעם לא נחשבו לחלק מנבחרת החלומות שלי..
לעומת זאת לא הייתי מתנגד בכלל לאיזה FN FIVE SEVEN..
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

glockbuster,
אם שואלים אותי, למה SIG??? יקר, כבד, רחב, מגושם, ויש גלוק שעושה את העבודה...
ברובה זה כבר סיפור אחר.
ברובה זה כבר סיפור אחר.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:glockbuster,
ברובה זה כבר סיפור אחר.
כי זיג נולד לפני גלוק, והיה הפיבורייט של ה-SEALS, שייטת מטכ"ל, ועוד כל מיני כוחות ביטחון עוד לפני שחשבו לעבור לפלסטיק האוסטרי.. ובסך הכל אקדח לא רע בכלל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

העולם צועד קדימה ומפנה מקום לדברים חדשניים, וטוב שכך.
הפלסטיק זול, קל, עמיד, ואמין. לכן החליף את קודמיו בתפקיד. (ומלא מלא פוליטקה)
כנגד כל המוסכמות, מנסה לפרוץ הטבור את שערי ארה"ב המוגנים הייטב על ידי ה AR-15. עד כה מתחילים להבין שבולפאפ הוא רעיון מדהים כאשר הוא בנויי נכון ואכן עושה את העבודה ונותן פתרונות מצבי ירי נוחים יותר מה-M16 או M4. אני עדיין חוקר את הנושא לפני רכישה ויכול להגיד שעד עכשיו למעט הדק כבד לא ממש מצאתי פגם או כל בעיה מול ה AR-15 (הקדוש כל כך לצבא ארה"ב) אלא להיפך.
ואני לא אומר את זה כי אני ישראלי אלא אנשי מקצוע מכובדים ביותר נותנים דעתם בנושא.
אז נכון, גם פלסטיק גם מבנה חדשני ומשונה ובמקרה של הטבור (ולא ברור למה) יקר יותר.
אבל, חדשני וכניראה גם אמין יותר ולצבאות גם זול יותר אז למה לא? אני בעד מה שעובד, במקרה שלי גלוק כרגע תופס את מקום ברירת המחדל, אבל זה יכול להשתנות מהר מאוד אם אמצא אקדח שיעמוד טוב יותר לצרכיי האישיים.
יום טוב.
הפלסטיק זול, קל, עמיד, ואמין. לכן החליף את קודמיו בתפקיד. (ומלא מלא פוליטקה)
כנגד כל המוסכמות, מנסה לפרוץ הטבור את שערי ארה"ב המוגנים הייטב על ידי ה AR-15. עד כה מתחילים להבין שבולפאפ הוא רעיון מדהים כאשר הוא בנויי נכון ואכן עושה את העבודה ונותן פתרונות מצבי ירי נוחים יותר מה-M16 או M4. אני עדיין חוקר את הנושא לפני רכישה ויכול להגיד שעד עכשיו למעט הדק כבד לא ממש מצאתי פגם או כל בעיה מול ה AR-15 (הקדוש כל כך לצבא ארה"ב) אלא להיפך.
ואני לא אומר את זה כי אני ישראלי אלא אנשי מקצוע מכובדים ביותר נותנים דעתם בנושא.
אז נכון, גם פלסטיק גם מבנה חדשני ומשונה ובמקרה של הטבור (ולא ברור למה) יקר יותר.
אבל, חדשני וכניראה גם אמין יותר ולצבאות גם זול יותר אז למה לא? אני בעד מה שעובד, במקרה שלי גלוק כרגע תופס את מקום ברירת המחדל, אבל זה יכול להשתנות מהר מאוד אם אמצא אקדח שיעמוד טוב יותר לצרכיי האישיים.
יום טוב.
- סליקאי זהב

glock34
נכון שהפלסטיק הוא חדש וזול אבל יש אנשים שמאמינים עדיין בפלדה ואלומיניום
כמו שאיתמר אמר הSEALS שוב פעם בחרו בזיג רק דגם עם ציפויים וטיפולים מתקדמים שם הדגם MK25,
התבור עשה עליה יפה לארה"ב ואפילו כבר סוכנות אכיפת חוק ראשונה בחרה בו, משטרת הקפיטול של פנסילבניה
http://gunssavelives.net/blog/pa-state- ... le-rifles/
הAR-15 לא ממש קדוש לצבא האמריקאי כי הוא לא משתמש בו, לכלל האזרחים הוא ממש אייקון ובצדק פלטפורמה ותיקה עם רקורד מוכח כבר יותר מ40 שנה, אז למה להחליף למערכות נשק חדשות שעדיין אין להם רקורד מבצעי מוכח?
גם במערכת הזאת זוהו נקודות התורפה ולרוב הם תוקנו כך שהמערכת הזאת היום מספקת ביצועים די סדירים וחובת ההוכחה היא על המתחרים.
נכון שהפלסטיק הוא חדש וזול אבל יש אנשים שמאמינים עדיין בפלדה ואלומיניום
כמו שאיתמר אמר הSEALS שוב פעם בחרו בזיג רק דגם עם ציפויים וטיפולים מתקדמים שם הדגם MK25,
התבור עשה עליה יפה לארה"ב ואפילו כבר סוכנות אכיפת חוק ראשונה בחרה בו, משטרת הקפיטול של פנסילבניה
http://gunssavelives.net/blog/pa-state- ... le-rifles/
הAR-15 לא ממש קדוש לצבא האמריקאי כי הוא לא משתמש בו, לכלל האזרחים הוא ממש אייקון ובצדק פלטפורמה ותיקה עם רקורד מוכח כבר יותר מ40 שנה, אז למה להחליף למערכות נשק חדשות שעדיין אין להם רקורד מבצעי מוכח?
גם במערכת הזאת זוהו נקודות התורפה ולרוב הם תוקנו כך שהמערכת הזאת היום מספקת ביצועים די סדירים וחובת ההוכחה היא על המתחרים.
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
תקן אותי אם אני טועה אבל הכל התחיל מפלטפורמת ה AR-15 של ארמלייט שנמכר לקולט והפך ל M16 לדורותיו ואז M4 לדורותיו.
הכוונה שלי היתה לפלטפורמה Armalite Rifle-15 לכל סוגיו.
http://world.guns.ru/assault/usa/m16-m1 ... 6a3-e.html
אכן חובת ההוכחה היא על המתחרה, אבל צריך לתת גם לו צ'אנס.
ולגבי איכויות מבצעיות, לדעתי הוא מגיע עם קבלות מצבא שמוערך מאוד בארה"ב. יחידות הלוחמה של צה"ל נחשבות בעיניהם של האמריקאים לדוגמא ולכן אם בחרו מספר יחידות אלו בתבור כנשק המועדף עליהם, הוא מקבל נקודות קרדיט.
בכל הנוגע לתבור, פתחתי שרשור בנושא בכדי לא לשנות את זה הקיים, ואשמח ללמוד ולהעשיר את הידע בכל הנוגע אליו לטובה וגם נקודות חולשה לאומת ה AR-15.
עד כה, התבור הפתיע לטובה ובזמן די קצר. כבר מהדקות הראשונות אפשר להרגיש שהנשק ידידותי לשימוש ולאחר חצי שעה אפשר להתחיל ליהנות מאיכויות ירי שלא יורדות בהרבה מה AR-15 או M4 המוכרים לי היטב.
השאלה שלי היא, האם בכלל יש השוואה או נכון בכלל להשוות בניהם?
תודה ויום טוב.
הכוונה שלי היתה לפלטפורמה Armalite Rifle-15 לכל סוגיו.
http://world.guns.ru/assault/usa/m16-m1 ... 6a3-e.html
אכן חובת ההוכחה היא על המתחרה, אבל צריך לתת גם לו צ'אנס.
ולגבי איכויות מבצעיות, לדעתי הוא מגיע עם קבלות מצבא שמוערך מאוד בארה"ב. יחידות הלוחמה של צה"ל נחשבות בעיניהם של האמריקאים לדוגמא ולכן אם בחרו מספר יחידות אלו בתבור כנשק המועדף עליהם, הוא מקבל נקודות קרדיט.
בכל הנוגע לתבור, פתחתי שרשור בנושא בכדי לא לשנות את זה הקיים, ואשמח ללמוד ולהעשיר את הידע בכל הנוגע אליו לטובה וגם נקודות חולשה לאומת ה AR-15.
עד כה, התבור הפתיע לטובה ובזמן די קצר. כבר מהדקות הראשונות אפשר להרגיש שהנשק ידידותי לשימוש ולאחר חצי שעה אפשר להתחיל ליהנות מאיכויות ירי שלא יורדות בהרבה מה AR-15 או M4 המוכרים לי היטב.
השאלה שלי היא, האם בכלל יש השוואה או נכון בכלל להשוות בניהם?
תודה ויום טוב.
נערך לאחרונה על ידי glock34 בתאריך 29 אוגוסט 2013, 22:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי זהב

glock34
AR זה לא Assault rifle
זה לArmalite Rifle
AR זה לא Assault rifle
זה לArmalite Rifle
"Si Vis Pacem Para bellum"
אתה צודק ,תקנתי.
יש שאומרים שזה קיצור של "נשק אוטומטי" אבל ניראה לי ש Armalite Rifle זו אכן הכוונה.
תודה.
יש שאומרים שזה קיצור של "נשק אוטומטי" אבל ניראה לי ש Armalite Rifle זו אכן הכוונה.
תודה.
- סליקאי זהב

הבחירה בידך -
1. להחליף - לא נראה שאתה בכיוון
2. ציפויים למינהם - במחיר של העבודה תקנה חדש - ראה 1
3. אצלי הייתה תופעה זהה ועצה פשוטה מחברי הפורום פתרה את הבעיה - שימון עדין על בסיס קבוע
חג סוכות שמח!
אורי
1. להחליף - לא נראה שאתה בכיוון
2. ציפויים למינהם - במחיר של העבודה תקנה חדש - ראה 1
3. אצלי הייתה תופעה זהה ועצה פשוטה מחברי הפורום פתרה את הבעיה - שימון עדין על בסיס קבוע
חג סוכות שמח!
אורי
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד