כוונות ברזל לילה cz duty

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: כוונות ברזל לילה cz duty

על ידי itamar » 30 נובמבר 2014, 13:50

glock34 כתב:ניר,
מה שעוזר לירות בלילה זה פנס ולא כוונות מפרו או טריג'.
כוונות לילה טרידיום טובות בעיקר לירי באור חלש. כאשר עדיין רואים את המטרה באור חלש קל יותר לקבל תמונת כוונות בעזרת הנקודות או הנקודה בדיוק כמו כוונות סיב באור רגיל.
מפרות וטריג' הפכו למקובלות בעולם הטקטי לא רק בזכות אינסרט הטרידיום אלא בגלל צורתן הנוחה לדריכה עם יד אחת ובגלל עמידות במכות או נפילות.
למעט כוונות לילה אמיתיות עדיין לא מצאתי תחליף לכוונת סיב ופנס לירי בתנאי חושך.

חולק עליך.
כדי שכוונות סיב אופטי יעבדו, אתה צריך שהאקדח שלך (וברוב המקרים גם אתה) תהיו מוארים מספיק.
בשביל להשתמש בכוונות טריטיום, מספיק שהמטרה תהיה מוארת מספיק כדי שתבחין במה אתה יורה - אתה יכול להשאר באפילה מוחלטת.

כל כוונות הלילה האופטיות למעט כוונות תרמיות דורשות רמת תאורה מסויימת כי הן פועלות על עקרון של הגברת אור.

כוונות המפרו + הגלוק שלי חגגו השנה יום הולדת 10. אני לא רואה ירידה משמעותית ברמת התאורה שלהן.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: כוונות ברזל לילה cz duty

על ידי glock34 » 30 נובמבר 2014, 17:30

אתה חוזר על אותם הדברים וחולק עלי?
כאשר הגדרתי כוונת לילה אמיתית לא התכוונתי למגביר אור כוכבים אלא לכוונת לילה.
כמו שאמרתי מפרות והדומים לה מותאמים לירי באור מוחלש ולא בחושך מלא. (על מה המחלוקת)
וירי עם פנס וכוונת סיב עובד גם בחושך מוחלט ויש מספיק אור בכדי להאיר גם את המטרה וגם את הכוונת הקדמית.
גם לי יש מפרו וגלוק 12 שנה והכל עובד וזורח. הסיבה שיש לי מפרולייט היא, העמידות שלה בעבודה יום יומית והיכולת לתפעל את האקדח ביד אחת.
כוונות מסוג מפרו טובות לזמן ומצב מאוד מסויים, אני באופן אישי מעדיף משהו שעובד תמיד.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד