תחרות הסליק הראשונה - עדכונים חשובים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יובל , מה שמוצע לחברי הסליק במפגש הנוכחי הוא קבלת רובה +25 כדורים +25 צלחות +מדריך ........->כל זה בעלות של 60 ש"ח .
סביר מאוד (מהכרותי את חברי הסליק
) שרבים ירצו להתנסות ,והיות והמטווח מארח אותנו .....- בוא לא נפגע להם בפרנסה .(מספיק שאנו מגיעים עם מדריכים ,מטרות,אקדחים,.....-ורק משתמשים במקום ).
לכן לדעתי ראוי שמי שרוצה לירות בצלחות חרס צריך לקבל את כל החבילה ,פרט אולי לרובה עצמו .
יתכן והמטווח יהיה מוכן לאפשר לך להשתמש בציוד+תחמושת שלך (מתוך נחמדות) אבל בוא לא נהיה קטנוניים\... (שלא לדבר על כך שללכת לירות בציוד שלך אתה יכול מתי שאתה רוצה ).

סביר מאוד (מהכרותי את חברי הסליק

לכן לדעתי ראוי שמי שרוצה לירות בצלחות חרס צריך לקבל את כל החבילה ,פרט אולי לרובה עצמו .
יתכן והמטווח יהיה מוכן לאפשר לך להשתמש בציוד+תחמושת שלך (מתוך נחמדות) אבל בוא לא נהיה קטנוניים\... (שלא לדבר על כך שללכת לירות בציוד שלך אתה יכול מתי שאתה רוצה ).

נערך לאחרונה על ידי ג'וקר בתאריך 15 מאי 2003, 21:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
Webart כתב:ראובן וחברים אחרים שומרי שבת,
אני יודע שלהשתתף לא תוכלו, לפחות לא הפעם, אך אם תהיו מעוניינים לצפות ולהשתתף בחברותא שלנו, ניתן להתארח באכסנייה של קיבוץ איילת השחר בעלות של כ-70 ש"ח.
להתראות
אכן להשתתף איננו יכולים, אבל לברך את "הנהלת האתר" אנחנו יכולים חופשי. כל הכבוד לכם על ההשקעה, הלוגסטיקה, התיאומים, דפיקות הלב וכו'.
אנחנו איתכם.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לכל חברי הסליק ובכלל שלום רב
אילן הרפתן התשובה היא כן !!! יש אפשרות לירות על מטרות בכדורי צבע.
בקשר לקרבות צבע יש לתאם מראש 10 איש מינימום מעל גיל 14 לטלפון
348163-058 איתי הרדוף מנהל אתר הפינטבול אילת השחר
להיתראות לכולם
יעקב כנר
סעו כחוק ותישמרו על חוקי הבטיחות בנשק
למען תיראו בנים לבנכם
אילן הרפתן התשובה היא כן !!! יש אפשרות לירות על מטרות בכדורי צבע.
בקשר לקרבות צבע יש לתאם מראש 10 איש מינימום מעל גיל 14 לטלפון
348163-058 איתי הרדוף מנהל אתר הפינטבול אילת השחר
להיתראות לכולם
יעקב כנר
סעו כחוק ותישמרו על חוקי הבטיחות בנשק
למען תיראו בנים לבנכם

- סליקאי ארד
מספר דגשים והבהרות, במיוחד לאור מספר פניות כאן ובפרטי( וגם באי-מייל):
1. התחרות פתוחה לכל החברים בסליק, ללא כל הגבלה, מי שעדיין לא מחזיק בתעודת חבר יוכל להרשם בתחרות ולקבלה לאחר מכן בדואר.
2. מעבר לתרגילי התחרות, יערך תרגיל נוסף המיעד ליורים הנושאים תעודת יורה ירי מעשי, תרגיל זה לא יכלל במניין התרגילים של התחרות מבחינת הניקוד והוא ינוקד בנפרד.
3. לגבי שאלתו של יובל5, הייתי מציע לפנות ישירות ליעקב כנר ולברר עימו את הסוגיה, אני מניח שלא תהיה בעיה, מדובר במטווח צלחות חרס תקני.
4. כל מי שמעוניין להגיע ולירות ירי חופשי ללא השתתפות בתחרות, מוזמן, רק התחרות מותנית בהצגת תעודת חבר.
5. התחרות תהיה בנויה מכשלושה תרגילים הכוללים ירי במצבים שונים (לא קליעה למטרה) המדמים בצורה כזו או אחרת מצבי ירי להגנה עצמית.
6. לכל יורי ירי מעשי המצויידים באקדחים משופרים למינהם - כדי שהתחרות תהיה שווה והוגנת, ניתן יהיה להשתמש באקדחים שאינם אקדחים מייצור סדרתי רק בתרגיל המיועד ליורי ירי מעשי, שאר התרגילים מיועדים לאקדחים סדרתיים (בלי התחכמויות בבקשה
), ומכיוון שבטח תעלה השאלה - גלוקים מסדרות C יחשבו כאקדחים סדרתיים ולא מודיפייד.
7. התשלום כולל כיבוד ושתייה לאורך היום, וארוחת צהריים קלה (כנראה בסגנון המבורגרים).
זהו לעדכון זה, עדכונים נוספים בהמשך.
1. התחרות פתוחה לכל החברים בסליק, ללא כל הגבלה, מי שעדיין לא מחזיק בתעודת חבר יוכל להרשם בתחרות ולקבלה לאחר מכן בדואר.
2. מעבר לתרגילי התחרות, יערך תרגיל נוסף המיעד ליורים הנושאים תעודת יורה ירי מעשי, תרגיל זה לא יכלל במניין התרגילים של התחרות מבחינת הניקוד והוא ינוקד בנפרד.
3. לגבי שאלתו של יובל5, הייתי מציע לפנות ישירות ליעקב כנר ולברר עימו את הסוגיה, אני מניח שלא תהיה בעיה, מדובר במטווח צלחות חרס תקני.
4. כל מי שמעוניין להגיע ולירות ירי חופשי ללא השתתפות בתחרות, מוזמן, רק התחרות מותנית בהצגת תעודת חבר.
5. התחרות תהיה בנויה מכשלושה תרגילים הכוללים ירי במצבים שונים (לא קליעה למטרה) המדמים בצורה כזו או אחרת מצבי ירי להגנה עצמית.
6. לכל יורי ירי מעשי המצויידים באקדחים משופרים למינהם - כדי שהתחרות תהיה שווה והוגנת, ניתן יהיה להשתמש באקדחים שאינם אקדחים מייצור סדרתי רק בתרגיל המיועד ליורי ירי מעשי, שאר התרגילים מיועדים לאקדחים סדרתיים (בלי התחכמויות בבקשה

7. התשלום כולל כיבוד ושתייה לאורך היום, וארוחת צהריים קלה (כנראה בסגנון המבורגרים).
זהו לעדכון זה, עדכונים נוספים בהמשך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
WEBART ,
אשאל שוב את מה ששאלתי בפרטי :
1)האם קטינים (18 מינוס)-נוער - יוכלו לירות בירי חופשי למרות שלא משלמים (חוץ מהתחמושת כמובן) ? או שיצטרכו לשלם אם בכוונתם לירות ?
2) האם יוכלו אותם בני נוער (18 - )לשלם כמו שאר המשתתפים בעבור ירי בצלחות חרס (60 ש"ח)ולירות ?

אשאל שוב את מה ששאלתי בפרטי :
1)האם קטינים (18 מינוס)-נוער - יוכלו לירות בירי חופשי למרות שלא משלמים (חוץ מהתחמושת כמובן) ? או שיצטרכו לשלם אם בכוונתם לירות ?
2) האם יוכלו אותם בני נוער (18 - )לשלם כמו שאר המשתתפים בעבור ירי בצלחות חרס (60 ש"ח)ולירות ?

(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
לשאלה מס' 1 - התשובה חיובית, יוכלו לירות.
לשאלה מס' 2 - יש לברר ישירות מול יעקב כנר, מנהל המטווח וחבר האתר.
לשאלה מס' 2 - יש לברר ישירות מול יעקב כנר, מנהל המטווח וחבר האתר.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 16 מאי 2003, 22:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
לWEBART ,תודה על התשובה המהירה ,אבל בקשר לשאלה 1 חיובי שיוכלו לירות,או חיובי שיצטרכו לשלם ?
ליעקב כנר : אשמח אם תיידע אותנו לגבי האפשרויות .
תודה .

ליעקב כנר : אשמח אם תיידע אותנו לגבי האפשרויות .
תודה .

(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
המפקד !
את הביצורים לעשות עם הקיטבג ?
למרות שאני לא אשם ,זה שיש "מלאבסים" שתשאל אותם שאלה דואלית (כזו עם שתי תשובות) ויענו לך כן\לא (במקום איזו אפשרות נכונה ).....אנילא אשם !!!
למרות שעבודות הביצורים מגיעות לי על עצם השאלה -מודה באשמה (מה לעשות יש מלאבסים שלא יודעים לענות ויש כאלו שאינם יודעים לשאול
)
את הביצורים לעשות עם הקיטבג ?

למרות שאני לא אשם ,זה שיש "מלאבסים" שתשאל אותם שאלה דואלית (כזו עם שתי תשובות) ויענו לך כן\לא (במקום איזו אפשרות נכונה ).....אנילא אשם !!!
למרות שעבודות הביצורים מגיעות לי על עצם השאלה -מודה באשמה (מה לעשות יש מלאבסים שלא יודעים לענות ויש כאלו שאינם יודעים לשאול

(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד