קניית אקדח ראשון והכשרה בסיסית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: קניית אקדח ראשון והכשרה בסיסית
CZ 75 ותת-דגמיו השונים (קומפקט, D, ראמי),
יריחו פולימרי,
בול צ'רוקי...
יריחו פולימרי,
בול צ'רוקי...
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אני ממש מתלבט בין השלישייה של G43 G42 והSHIELD לבין נשקים מקטגוריה אחת מעל (אשמח אם משהו יאמר לי מה הכינויים). השאלה שלי היא האם יש הבדל חוץ מכמות הכדורים במחסנית? והאם באמת אצטרך יותר מ 7-8 כדורים?
S&W M&P SHIELD
- סליקאי ארד

הקטגוריות הן להלן :
full size - נשק בגודל מלא, לדוגמא גלוק 17
Compact - נשק מעט קטן יותר לדוגמא גלוק 19
Sub Compact - נשק קטן יחסית לרוב עד משהו כמו 10 כדורים וקנה עד 3.5 אינץ' בערך, לדוגמא גלוק 26
SubCompact single stack - הקטגוריה הזאת דומה לקודמת רק שמדובר במחסנית חד טורית ולא רב דו טורית, מה שמאפשר אקדח הרבה הרבה יותר רזה במימד העובי, בשורה תחתונה אחד המימדים שהכי משפיעים על נוחות והסלקה (כמה הג'ינס צריך להיות גדול עליך כדי שאתה והאקדח תכנסו יחד).
בנוגע לכמה כדורים צריך אין פה אף אחד שיכול לענות, בחול הסטטיסטיקות מדברות על 3 כדורים אבל שם המתארים הם פליליים, בישראל בכל גל הטרור האחרון ברוב האירועים לא נורו מעל 5 כדורים, מנגד בעבר בפיגועי טרקטור ופיגועים מסיביים יותר כבר יצא שאנשים סיימו מחסנית אבל לדעתי 15 כדורים או אפילו 12 שהלכו למקום לא ידוע זה מפחיד מאוד ברמה האזרחית והפלילית.
לדעתי אתה יכול למחוק את הגלוק 42 מהרשימה שלך אין שום סיבה אמיתית בטח ובטח בישראל ללכת עם כדור 9X17 שאתה יכול לקבל אותו הנשק כמעט עם כדור 9X19 (גלוק 43)
האופציות שאתה צריך לבדוק לטעמי ולדעתי הן
גלוק 43 \ סמיט שילד
גלוק 26 \ סמיט mp9c
כאשר חד משמעית במידה וה-43\שילד יושבים לך ביד והמקבצים והקצב טובים, החסרון הוא נטו נטו בכמות הכדורים לא בשום דבר אחר
Sub Compact - נשק קטן יחסית לרוב עד משהו כמו 10 כדורים וקנה עד 3.5 אינץ' בערך, לדוגמא גלוק 26
SubCompact single stack - הקטגוריה הזאת דומה לקודמת רק שמדובר במחסנית חד טורית ולא רב דו טורית, מה שמאפשר אקדח הרבה הרבה יותר רזה במימד העובי, בשורה תחתונה אחד המימדים שהכי משפיעים על נוחות והסלקה (כמה הג'ינס צריך להיות גדול עליך כדי שאתה והאקדח תכנסו יחד).
בנוגע לכמה כדורים צריך אין פה אף אחד שיכול לענות, בחול הסטטיסטיקות מדברות על 3 כדורים אבל שם המתארים הם פליליים, בישראל בכל גל הטרור האחרון ברוב האירועים לא נורו מעל 5 כדורים, מנגד בעבר בפיגועי טרקטור ופיגועים מסיביים יותר כבר יצא שאנשים סיימו מחסנית אבל לדעתי 15 כדורים או אפילו 12 שהלכו למקום לא ידוע זה מפחיד מאוד ברמה האזרחית והפלילית.
לדעתי אתה יכול למחוק את הגלוק 42 מהרשימה שלך אין שום סיבה אמיתית בטח ובטח בישראל ללכת עם כדור 9X17 שאתה יכול לקבל אותו הנשק כמעט עם כדור 9X19 (גלוק 43)
גלוק 43 \ סמיט שילד
גלוק 26 \ סמיט mp9c
כאשר חד משמעית במידה וה-43\שילד יושבים לך ביד והמקבצים והקצב טובים, החסרון הוא נטו נטו בכמות הכדורים לא בשום דבר אחר
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
חסרון נוסף ומשמעותי בעיניי, גלוק 43 חד טורי כפי שנאמר, לא יוכל לאכול מחסניות משלל הגלוקים האחרים, מה שב 26 קורה בלי בעייה.
- סליקאי זהב

goral כתב:הקטגוריות הן להלן :
גלוק 43 \ סמיט שילד
גלוק 26 \ סמיט mp9c
תודה רבה!!
מה אתם אומרים על אקדח יד שנייה? איך אני בוחן את המצב שלו?
S&W M&P SHIELD
- סליקאי ארד

אין סיבה לא לקנות אקדח משומש.
מרבית האקדחים נולדו כדי לירות אלפי אלפי כדורים, ורובם המכריע ירה בחידושי רישיון.
החיסכון יכול להיות ענק, במיוחד במצב השוק שיש מוכרים ואין קונים.
בדיקה עדיף לבצע ע"י נשק שיבדוק שהכל תקין.
או במקרה הגרוע ע"י מי שמכיר ומבין בנשקות ובדגם הספציפי.
חשוב להבין שחלק מהמוכרים לא יודעים שאין להם בכלל יכולת למכור- בדוק מראש שאפשרי שלא תסתבך.
עדיף לשלם עמלה באופן מסודר למטווח או חנות נשק שיבדקו ויעבירו את האקדח אליהם ואז אליך.
כן כדאי לקנות אקדח נפוץ ומוכר שיתאים לך טוב.
בהצלחה!
מרבית האקדחים נולדו כדי לירות אלפי אלפי כדורים, ורובם המכריע ירה בחידושי רישיון.
החיסכון יכול להיות ענק, במיוחד במצב השוק שיש מוכרים ואין קונים.
בדיקה עדיף לבצע ע"י נשק שיבדוק שהכל תקין.
או במקרה הגרוע ע"י מי שמכיר ומבין בנשקות ובדגם הספציפי.
חשוב להבין שחלק מהמוכרים לא יודעים שאין להם בכלל יכולת למכור- בדוק מראש שאפשרי שלא תסתבך.
עדיף לשלם עמלה באופן מסודר למטווח או חנות נשק שיבדקו ויעבירו את האקדח אליהם ואז אליך.
כן כדאי לקנות אקדח נפוץ ומוכר שיתאים לך טוב.
בהצלחה!
אז אני כנראה אקנה את השילד, אלא אם כן יהיה הפתעה בירי המעשי.
אז רציתי לדעת בקשר לנרתיקים. אני רוצה נרתיק שלובשים מבפנים. אז מה אני צריך לדעת?
אז רציתי לדעת בקשר לנרתיקים. אני רוצה נרתיק שלובשים מבפנים. אז מה אני צריך לדעת?
S&W M&P SHIELD
- סליקאי ארד

השילד כלכך קטן וקל שכמעט כל נרתיק מספיק לו
עם זאת
לך על חברה מוכרת
לך על נרתיק עור
לך אך ורק על דגם שמיועד לשילד ולא שום דבר אוניברסאלי שבטעות מתאים על הדרך
עם זאת
לך על חברה מוכרת
לך על נרתיק עור
לך אך ורק על דגם שמיועד לשילד ולא שום דבר אוניברסאלי שבטעות מתאים על הדרך