כדורי הולופוינט - מחירים ומטווחים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כדורי הולופוינט - מחירים ומטווחים
ניר ל כתב:לירות תחמושת ב 6 ₪ לכדור ?! לא חבל ?
אני חושב שעושים ללקוחות טובה שלא נותנים להם לירות את זה.
למה אתם לא מבקשים גם לירות בלי אזניות ומשקפי מגן ? הרי במציאות זה מה שיהיה וזה הרבה יותר מבלבל מאשר כדור עם קצת יותר רתע.
אבל אני מבין מה אתם זוממים... הרי אלעד יקרא את הפוסט ויזמין אתכם לירות הולופויינט על חשבונו %3
ניר... מאיר רוט זה אחד המקומות שאני שמח להשאיר בו את כספי.
מטווחים בתנאי אמת עשיתי מספיק.
בזמנו לא הייתה אותה מודעות שיש היום.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

רק מניסיון טלפוני עם בעלי עסקים אני יודע להגיד (וכבר אמרתי בעבר) שלמאיר רוט אין תחרות בכלל, ולכן הוא גם הרוויח אותי כלקוח למרות שהוא עדיין לא יודע את זה.
השירות של אלעד אישי, מהיר ואמין.
אגב,
בהנחה ובוחרים ללכת עם HP רק ככוננות, כמה זמן ניתן להישאר עם אותה התחמושת בלי להחליף? כמה שנים?
אגב,
בהנחה ובוחרים ללכת עם HP רק ככוננות, כמה זמן ניתן להישאר עם אותה התחמושת בלי להחליף? כמה שנים?
נערך לאחרונה על ידי bnsagi בתאריך 14 נובמבר 2015, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
Glock 26 GEN4
אתמול יריתי 250 כדור, מתוכם 3 לא ננקרו חזק מספיק, הבנתי את הרמז והחלפתי קפיץ ראשי.
ירי של מחסנית אחת לא מספיק כדי לזהות בעיות.
לפני שנתיים במהלך קורס ירי מעשי , חצי מהאנשים החליפו אקדח במהלך הקורס בעקבות כל מני מעצורים ובעיות שצצו באקדחים שהם נשאו והיו מוכנים להישבע שהם אמינים לחלוטין ולהמליץ עליהם לכל שואל.
אני מבין את הבעיה הפסיכולוגית בלסמוך על מבחנים שנעשו ע״י אחרים, אפשר פעם בכמה שנים להגיע למטווח פתוח, לירות את מלאי ההולופויינט הישן ולהחליף אותו ל Fmj שאותו אפשר להחליף ולירות בכל מקום.
ירי של מחסנית אחת לא מספיק כדי לזהות בעיות.
לפני שנתיים במהלך קורס ירי מעשי , חצי מהאנשים החליפו אקדח במהלך הקורס בעקבות כל מני מעצורים ובעיות שצצו באקדחים שהם נשאו והיו מוכנים להישבע שהם אמינים לחלוטין ולהמליץ עליהם לכל שואל.
אני מבין את הבעיה הפסיכולוגית בלסמוך על מבחנים שנעשו ע״י אחרים, אפשר פעם בכמה שנים להגיע למטווח פתוח, לירות את מלאי ההולופויינט הישן ולהחליף אותו ל Fmj שאותו אפשר להחליף ולירות בכל מקום.
- סליקאי טיטניום

bnsagi כתב:רק מניסיון טלפוני עם בעלי עסקים אני יודע להגיד (וכבר אמרתי בעבר) שלמאיר רוט אין תחרות בכלל, ולכן הוא גם הרוויח אותי כלקוח למרות שהוא עדיין לא יודע את זה.
אגב,
זה כנראה תלוי בתנאים (לחות, הזעה, שימון) וקשה להגדיר את הזמן.
מצד אחד - מתוך מאות כדורי הולופויינט מסוגים שונים שהיו לי במשך השנים, לא היה אף אחד עקר. חלקם היו במחסנית על הגוף משך שלוש שנים ושכבו שנים רבות בארון, חלקם עברו מזמן את גיל 20 . מצד שני - כדור רגיל שאספתי מהרצפה אחרי שהיה לילה או שניים בתוך שלולית כנראה - היה מת לחלוטין.
ד.א. אני חייב להמליץ לכם שוב על הסדנה של אבישי ... הייתי במפגש השלישי אתמול ובמשך שעה וחצי נטו ירינו בלי הפסקה על צלליות מתכת בגדלים שונים מ 20 מ׳, לקינוח הייתי חייב גם לנסות את ה ריינג׳ר T על ג׳ריקנים עם מים ... פשוט כיף צרוף שמזכיר ימים נשכחים מהשירות הצבאי.
- סליקאי טיטניום

יריתי לא מעט כדורים איכותיים בני 20 שנה ללא שום בעיה. בלאק טאלון, הידרהשוק בעיקר.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
מצד שני - כדור רגיל שאספתי מהרצפה אחרי שהיה לילה או שניים בתוך שלולית כנראה - היה מת לחלוטין.
חיסכון של כמה שקלים בודדים שעלול לעלות לך בכמה אלפים ולפעמים בבריאות.
במקרה שלך זכית כי הכדור היה מת לחלוטין.
במקרה הגרוע האבק שריפה ידלק, אבל לא בעוצמה שמספיקה להעיף את הקליע מתוך הקנה.
הקליע הבא אחריו יתקל בקליע שתקוע בתוך הקנה ויפרק את הנשק לחתיכות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני מאמין שזה גם תלוי הרבה בנשק, יש נשקים יותר רגישים לסוגי תחמושת ויש כאלו שיותר סלחניים
לדוגמא טאורוס זה כלי שמה שלא קורה בחיים לא הייתי הולך עם מחסנית שלא יריתי לפחות חצי קופסא שלה להבין שהכל בסדר ויש סינרגיה בין הנשק לתחמושת,
גם עם הגלוק וגם עם ה-Shield לא מצאתי בעיות והוא יורה כל מה שדחפתי לו
(מגטהטק, תע"ש, זבל אנד בלוט, ובכלל כל מה שיש)
לדוגמא טאורוס זה כלי שמה שלא קורה בחיים לא הייתי הולך עם מחסנית שלא יריתי לפחות חצי קופסא שלה להבין שהכל בסדר ויש סינרגיה בין הנשק לתחמושת,
גם עם הגלוק וגם עם ה-Shield לא מצאתי בעיות והוא יורה כל מה שדחפתי לו
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
goral כתב:אני מאמין שזה גם תלוי הרבה בנשק, יש נשקים יותר רגישים לסוגי תחמושת ויש כאלו שיותר סלחניים
אהבתי! גם אני נפלתי עם הזבל הזה.
רם
הבעיה הגדולה שהזבל הזה מתפשט כמו אש בשדה קוצים
הרבה מאוד מטווחים מחזיקים רק אותו
כנראה הוא זול באופן משמעותי
הרבה מאוד מטווחים מחזיקים רק אותו
כנראה הוא זול באופן משמעותי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
חחח מה השם האמיתי של הזבל הזה? שאני אדע גם להיזהר חח
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אה חח היו לי כאלה שיחררתי אותם אצל רוט ביום רביעי.. מה הבעיה שלהם? (אולי זה בגלל שאני צעיר אבל לא הבחנתי באיזו בעיה)
ואיזה חברות נחשבות לטובות בסוג ובמשקל הזה?
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

טוב שהעליתם את זה, נשתדל להיזהר מהכדורים הללו בעתיד..
Glock 26 GEN4
הסלייר עושים בעיות בהרבה אקדחים, אצלי הם עובדים אבל משאירים המון גרגרים לא שרופים שקשה לנקות.
לגבי כדורים מהרצפה - בגלל אופי האימונים יוצא ללקט כאלו לא מעט (מחסניות מופלות לרצפה וכדורים עפים ) אני מקפיד לנקות אותם לפני השימוש ולא להכניס עם אבק, אבל אין מצב לוותר עליהם, כי במשך כמה שנים העלות מאד משמעותית והאקדח ממילא מוחלף.
מצב של סקוויב ( כשכדור נתקע בקנה) צריך לשים לב כל הזמן, זה קורה פה ושם, לומדים לחדול בזמן.
תיארתי קודם שבאימון האחרון היו לי מעצורי נקירה - אז אחרי שהחלפתי חוויות עם החברה, מסתבר שמדובר כנראה בסדרה דפוקה של מגטק - לעוד ארבעה אנשים הייתה אותה בעיה ולאחד נתקע כדור בקנה. אלו קופסאות חדשות שהוצאו מאריזה סגורה, השוויתי לסדרות אחרות שיש לי מאותה פירמה ובאלו הההטבעה על הכרכוב מאד שטחית .... השד יודע איזה זבל מגיע לכאן.
לגבי כדורים מהרצפה - בגלל אופי האימונים יוצא ללקט כאלו לא מעט (מחסניות מופלות לרצפה וכדורים עפים ) אני מקפיד לנקות אותם לפני השימוש ולא להכניס עם אבק, אבל אין מצב לוותר עליהם, כי במשך כמה שנים העלות מאד משמעותית והאקדח ממילא מוחלף.
מצב של סקוויב ( כשכדור נתקע בקנה) צריך לשים לב כל הזמן, זה קורה פה ושם, לומדים לחדול בזמן.
תיארתי קודם שבאימון האחרון היו לי מעצורי נקירה - אז אחרי שהחלפתי חוויות עם החברה, מסתבר שמדובר כנראה בסדרה דפוקה של מגטק - לעוד ארבעה אנשים הייתה אותה בעיה ולאחד נתקע כדור בקנה. אלו קופסאות חדשות שהוצאו מאריזה סגורה, השוויתי לסדרות אחרות שיש לי מאותה פירמה ובאלו הההטבעה על הכרכוב מאד שטחית .... השד יודע איזה זבל מגיע לכאן.
- סליקאי טיטניום

Snir Z. כתב:אה חח היו לי כאלה שיחררתי אותם אצל רוט ביום רביעי.. מה הבעיה שלהם? (אולי זה בגלל שאני צעיר אבל לא הבחנתי באיזו בעיה)
נתקלתי במנה של אלו שגרמו לבעיות הזנה כל 1-2 כדורים, באקדח שאמור להיות אמין מאד (זיג 228). כדורים אחרים מגילאים שונים נורו ללא דופי.
רם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד